Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Akkor esetleg a G36C,de ezt már válaszd ki te mert helyetted én nem tudok dönteni ,és ne legyél rest utánanézni annak a fegyvernek amit meg akarsz venni.
Amúgy, bocs hogy ennyire válogatós vagyok. Az is fontos nekem hogy a fegyver amit választok az nekem tetszen. A snipert amit előbb beraktam azt azért kedveltem meg mert amikor ránézek a Vintorez jut az eszembe róla XD. Télleg, egy Vintorez mennyi?
Ez egy nagyon jó fegyver kezdőknek/haladóknak,tuningolni nem kell.Vintorez tulajdonképpen még nincs,ami volt az egy 10 DB-s limitált széria,most én is dolgozom egy VSS-en ,de még nagyon az elején vagyok.
És szerinted ha úgy állítok össze egy felszerelést hogy egy közepes távra jó fegyver(AK) és egy pisztoly vagy egy shoti akkor is jó? És milyen fegyvert használjak? Gázüzemű jó?
Király! Köszi! Be a könyvjelzők közé, és amint lesz pénzem megveszem. Még egy utolsó kérdés: Nógrád megyében vagy a környékén van valahl Airsoft pálya?(A királyréti üdülő airsoft pályáját ismerem)