Airsoft

Khm,ez nem a KF.
CA Sportline:gyenge belső és külső,nem a hosszú élet titka.
AK,vagy M-es párti vagy ?

Nekem csak az a lényeg hogy kellően pontos legyen a cucc és könnyen hordozható.

Akkor esetleg a G36C,de ezt már válaszd ki te mert helyetted én nem tudok dönteni :D,és ne legyél rest utánanézni annak a fegyvernek amit meg akarsz venni.

Bocs de ez nem tetszik. Maradok az AK-nál. És itt is egy:
http://airsoftdepo.hu/cyma-ak47-cm028.html

Amúgy, bocs hogy ennyire válogatós vagyok. Az is fontos nekem hogy a fegyver amit választok az nekem tetszen. A snipert amit előbb beraktam azt azért kedveltem meg mert amikor ránézek a Vintorez jut az eszembe róla XD. Télleg, egy Vintorez mennyi?

Ez egy nagyon jó fegyver kezdőknek/haladóknak,tuningolni nem kell.Vintorez tulajdonképpen még nincs,ami volt az egy 10 DB-s limitált széria,most én is dolgozom egy VSS-en ,de még nagyon az elején vagyok.

És szerinted ha úgy állítok össze egy felszerelést hogy egy közepes távra jó fegyver(AK) és egy pisztoly vagy egy shoti akkor is jó? És milyen fegyvert használjak? Gázüzemű jó?

Utolsó kérdés: Az AK amit belinkeltem, annak az árát hogy kell érteni? 32500 vagy 325000? Mert nem akarok pofáraesni.

Király! Köszi! Be a könyvjelzők közé, és amint lesz pénzem megveszem. Még egy utolsó kérdés: Nógrád megyében vagy a környékén van valahl Airsoft pálya?(A királyréti üdülő airsoft pályáját ismerem)

Vissza
Top Alul