Airsoft

De gyors vagy...
Hétvégén megyek haza és ott az egyik lemezemen van komplett Vss modell.
Feltölthetem én azt?

Vintorez : átalakító kit rõl tudok. Illetve eg cég csinált. Rakok inkább képeket:
vintorez2fds.jpg

home made...
jtgvintorez2703dsa.jpg

JTG féle...
dast32tas.jpg

szintén...
2009072020.jpg

szintén Vintoreznek indult. És ez lett belõle. 3-as tûzcsapásos AK mutáns. :D
betavintorez21hhh.jpg

Ezt meg ebbe a topicba egy forumozó társunk rakta be Vintorezérõl. DE mondhatom azt hogy õ állt a legközelebb a megvalósításhoz. És nekem így ahogy van tetszik. :)
De még pár kép:
p5180089.jpg

Ismerõsöm VAL szerû fegyvere...
copyofbisonlatedsa.jpg

Bizon AS verzió...
röviden...

Napot all!
Volt ma egy kis bemutatónk egy közeli gimnáziumban. Volt érdeklõdés, volt mit csinálni. Rohangálós taktikázós kaja szerzõ körútos beszervezõs téma . :D Egyre több felkérést kap a csapatunk. Itt pl csak 8-an voltunk. De elegen voltunk. Pár képet teszek fel:
hegescuccos087dsar3t543.jpg

pózoljál csoportosan...
hegescuccos023dsdr2ew.jpg

kis arzenál... (egyik fele)
hegescuccos028d3r3.jpg

még reggel én a velnesz program közben...
hegescuccos093ds23.jpg

Carlos (M249) meg Shadow barátom a "harcjármûben"... :) (Tajti meg Ranger húzza)
hegescuccos165dsdsfew.jpg

Sniper spotter téma...( én meg Krushnov )
hegescuccos044ds1.jpg

Cigi szünet ...("szija anyu!" intés) :)
hegescuccos096ds12.jpg

És nem maradhat ki ez sem : King Arms Magpul M4 (csak 130.000Ft-é :P )

Jövőhéten lehet,hogy megyek a bútorasztaloshoz,addigra tudnátok segíteni valami méretféleség kéne a VSS tusáról.
Y3ti:jó az APC !! :D

Domesz : Nem utánzásként , de már említettem neked hogy én is tervezem a Vintorez projektet. Ma találkoztam egy ismerõs sráccal. És hangtompítótól kezdve a tusig minden meg tud csinálni. Én egy A&K dragunov tust kérek majd kölcsön mintának. De valahol van konkrét rajzolat róla, mi mennyi hány méter. Google a barátunk! :)

Én még örülnék is,hogy másnak is ilyen van.Guglizom de most perpillanat semmit sem találtam.Esetleg majd az A&K Dragunov tus-nak a méreteit eltudnád küldeni ?

Ejha! Yeti, hogy értétek el hogy gimibe bemutató? ááá Ultra képek, főleg a "még reggel én a velnesz program közben... " ez olyan "Ott jönnek az iskolábol tizenéves szájak/ állítsd le az építkezést, hadd szójjak be párat!" ...mikó fogok én is AS-ozni... :cry: de 1 hét múlva legalább 1 kis PB!... lövés1
Domesz, a gázálarc+szemüveg párosítás nem zavaró (tom a szemcsi önmagába ****, de én még nem húztam 2-t 1eccerre...)?

Bl/lKTOP : Mivel nem egy csapattag abba a gimibe jár, valamint vannak kapcsoaltok siekrült az igazgatóval beszélni, illetve a választott diák igazgatóval. Röviden ennyi. :)

Vissza
Top Alul