Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
tommyking9228":26tk9m05 mondta:Mivel nem laksz Yeti-től olyan hűdemessze, és szerveznek játékokat ők is, illetve van ott még egy csapat Debrecenben (B.A.A.T) és járnak Miskolc fele játékokra, és fuvart tudnak biztosítani abban biztos vagyok, így elég gyakran tudnál játszani ;-) De először menj ki egy játékra, és próbáld ki.
Ha pedig csak néha-néha tudsz kimenni, az se szegje a kedved, Abban az esetben nem ruházol be óriási költségeket, hanem Veszel egy fegyvert 20-30 ezerért, Veszel ruhát és Védőszemüveget 10 ezer forintért, és Az alkalmi játékokra tökéletesen megfelel
Hát, lehetőség szerint személyesen, de ha kell, akkor tudok segíteni, hogy ne legyen az internetes rendelés átbaszoda /gondolok itt arra, hogy pénzügyileg nem ér annyit a fegyver, mint amennyibe kerül/.. 1-et viszont mondok, hogy ezt a boltot kerüld mint a tüzet: www.airsoftgun.hu .. Kinai fegyvereket csomagolnak át, és 1,5x -es áron adják el mint amennyibe kerülne átcsomagolás előtt.Tibi":3r7o3up3 mondta:tommyking9228":3r7o3up3 mondta:Mivel nem laksz Yeti-től olyan hűdemessze, és szerveznek játékokat ők is, illetve van ott még egy csapat Debrecenben (B.A.A.T) és járnak Miskolc fele játékokra, és fuvart tudnak biztosítani abban biztos vagyok, így elég gyakran tudnál játszani ;-) De először menj ki egy játékra, és próbáld ki.
Ha pedig csak néha-néha tudsz kimenni, az se szegje a kedved, Abban az esetben nem ruházol be óriási költségeket, hanem Veszel egy fegyvert 20-30 ezerért, Veszel ruhát és Védőszemüveget 10 ezer forintért, és Az alkalmi játékokra tökéletesen megfelel
Értem
Fegyvert először hogyan érdemesebb venni? Személyesen vagy interneten keresztül? (Bár én az előbbi felé hajlok, internetes boltolásban nem igazán bízok főleg ha tizen-huszonezrekről van szó.)
Milyen fajta fegyver? Pisztoly? Abban ha élethűséget akarsz akkor gázosat, de akkor télen nem tudod használni, mert a gáz lehűl, viszont a gáz is pénzbe kerül (2500-3000 forint)KönigsTiger":3r7o3up3 mondta:mitne mondjak enis regota gondolkozok h kiprobalom az airsoftot. megpedig azota h a pesti kinai piacon megkaptam az elso bb-s pisztolyomat. majd kesobb kaptam megegyet aztan meg egy SCAR utanzat szeruseget.![]()
ecceru kis dolgokat csinaltam vele kb mint 1 legpuskaval de papirral lottem ra.
nemreg nezelodtem de nem tudok valasztani a 2 tipus kozott.
elektromos v gazos a jobb szerintetek?
Mindegy, minden esetre elektromos fegyvert vegyél, de WELL márkát hanyagold.KönigsTiger":23vnht0s mondta:mindaharom rugos volt, felkellet huzni h eccer lohess. muanyag volt 3 vagy 4 ev utan elistort
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.