Airsoft

Y3ti az a paintball gázmaszk nagyon ígéretesnek látszik! Kérlek számolj be a tapasztalatokról. Ha találsz linketz ne habozz megosztani velünk :D.

stalker ruha is. meg úgy általánosságban is. te is "army shopokban" vásárolsz? remélem majd találkozunk játékokon idén ;) meg tommyval is :) az aksi meg egyelőre nem eladó, tartaléknak jó, ha LiPo mégsem olyan jól működik mint szeretnénk

Artur : Majd ha rátalálok szólok. :wink:

the_bunfi : A stalker ruha home made. De majd készül a 5.1-es verzió belõle. Az kicsit komolyabb lesz. :roll: Am a többi cuccot innen onnan szerzem be. Van amit pl kaptam van amit cserétem s persze army shoppok zömében (környékemen) törzsvásárló vagyok.
Am idei évben elég sok "külföldi2 játékon veszünk majd részt. Vagyis úgyértem távolabbi régiókgba megyünk el gémelni. Szerintem biztos hogy összefutunk. :wink:

Nagy merteku erdeklodest veltem felfedezni magamamban az airsoft fele, es lenne par kerdesem.
1) Azt gondolom hogy ez nem a szegenyek sportja, de megis kb mennyibe kerulhet egy teljes felszereles (kozepkategorias, puska, pisztoly, stb...)? (ha kerhetem Euroban szamolva, ha nem az sem baj)
2) megvilagosodas bekovetkezteben elmarad. :)
3) ha tudna vki linkelni puskak mukodesi elvet nagyon halas lennek.
elore is koszonom a segitseget udv Hannibal King

Tetszene nekem is a Reality game de most =-re még hanyagolom a gondolatot.

Hannibal King : 1, Nem a szegények sportja és nem is a gazdagoké. Nincs külömbség ember és ember közt. De az alap fegyvereket (AEG) már 25-30ezer (forint)-ért meg lehet venni.Springes nagyfegyvereket meg priri pénzeken lehet veszegetni.A védõfelszerelés (szemüveg ) ára típustól, gyártótól függõen változik. A ruházat meg részlet kérdés. A pisztolyokban már 3 féle katagóriát külömböztetünk meg. Ezek : gázos, spring, aep .
Áruk ugyan csak típustól s gyártótól valamint mûködési elvtõl függ.
2, ezt most nem értem...
3, tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=SsCqAjKl8lU
http://www.youtube.com/watch?v=4ziaJVGP ... re=related

4, Most én kérdezek: Hova valósi vagy?

Stalker real play: http://www.youtube.com/watch?v=_RPl2LXw ... re=related tessék csak tessék...

300 forintos árfolyamon nézve:

- Védőszemüveg!! : Minimum F kategóriás ( 600-1000 forinttól kezdve sokezer pénzig lehet kapni, 2-3 euró)
- Fegyver: - 25-35 ezer forint ( 90-120 euró)
- Ruha: 8-10 ezer (25-35 euró) (woodland, magyar terep, és az alap mintázatú ruhák)
- Bakancs!! : 30-40 euró, ezt ajánlatos venni, hogy ne menjen ki a bokád, stb.., de először még lehet nélkülözni, hosszabb távon nem ártana venni! 30-40 euró alatt ne igen vegyél.)

A kezdethez kell minimálisan 40 ezer forint (kb 130 euró)

Egyéb dolgok amire mindig szükséged lesz:
- Lőszer (1 kiló, 4000-5000db) - 3000-4000 forint ( 10-15 euró) - (emberfüggő, de átlagba 1000 lövés játékonként)
- Játékokra való "belépő díj" (3-7 euró leginkább, de vannak ingyenes játékok is)

Nem kötelező, de jó ha van, idővel rá ér beszerezni, még nekem sincs minden meg:
- Taktikai mellény (Horvát tak. mellény: 10-15 euró)
- Ha komolyabban érdekel, akkor low/midcap tárak, ezeket tudod belerakni a mellénybe ( 1db tár 5-10-15 euró, ez anyagfüggő /müanyag-fém, kapacitás, minőség, gyártó/ )
- Protektorok (leginkább térd protektor, 10 euró)
- Sisak ( M88 kevlár másolat: 10-20euró, Magyar acélsisak: 0-2 euró :wink: )
- Taktikai kesztyű, Fegyverszíj, és egyéb kisebb dolgok (5-10 euró)
- PMR rádió (használható, normális rádiók: Kenwood, Icom, ezek 100 euró körül is lehetnek, igazából nemtudom. Puxing JinTong, Ezek 50 euró körül vannak. Nem ajánlatos: Motorola, ez is 50 euró körül van. Ami szarra se való: Technika, és egyéb 10-20 euró körüli kacatok).

Hirtelen ennyi.. Nem épp költségkímélő sport, de az élmény, és mivel nem kötelező egyszerre mindent megvenni, szép lassan is meglehet, ajánlom hogy fogj bele. ;-)

Már én is gondolkodtam rajta hogy ki kéne próbálni az airsoftot mert érdekelne is csak azért nem merek beruházni teljes felszerelésre+fegyverre mert nem tudom hogy milyen gyakran tudnék eljutni egy-egy játékra :?

Mivel nem laksz Yeti-től olyan hűdemessze, és szerveznek játékokat ők is, illetve van ott még egy csapat Debrecenben (B.A.A.T) és járnak Miskolc fele játékokra, és fuvart tudnak biztosítani abban biztos vagyok, így elég gyakran tudnál játszani ;-) De először menj ki egy játékra, és próbáld ki.

Ha pedig csak néha-néha tudsz kimenni, az se szegje a kedved, Abban az esetben nem ruházol be óriási költségeket, hanem Veszel egy fegyvert 20-30 ezerért, Veszel ruhát és Védőszemüveget 10 ezer forintért, és Az alkalmi játékokra tökéletesen megfelel

mitne mondjak enis regota gondolkozok h kiprobalom az airsoftot. megpedig azota h a pesti kinai piacon megkaptam az elso bb-s pisztolyomat. majd kesobb kaptam megegyet aztan meg egy SCAR utanzat szeruseget. :D
ecceru kis dolgokat csinaltam vele kb mint 1 legpuskaval de papirral lottem ra.

nemreg nezelodtem de nem tudok valasztani a 2 tipus kozott.
elektromos v gazos a jobb szerintetek?

tommyking9228":26tk9m05 mondta:
Mivel nem laksz Yeti-től olyan hűdemessze, és szerveznek játékokat ők is, illetve van ott még egy csapat Debrecenben (B.A.A.T) és járnak Miskolc fele játékokra, és fuvart tudnak biztosítani abban biztos vagyok, így elég gyakran tudnál játszani ;-) De először menj ki egy játékra, és próbáld ki.

Ha pedig csak néha-néha tudsz kimenni, az se szegje a kedved, Abban az esetben nem ruházol be óriási költségeket, hanem Veszel egy fegyvert 20-30 ezerért, Veszel ruhát és Védőszemüveget 10 ezer forintért, és Az alkalmi játékokra tökéletesen megfelel

Értem
Fegyvert először hogyan érdemesebb venni? Személyesen vagy interneten keresztül? (Bár én az előbbi felé hajlok, internetes boltolásban nem igazán bízok főleg ha tizen-huszonezrekről van szó.)

Tibi":3r7o3up3 mondta:
tommyking9228":3r7o3up3 mondta:

Értem
Fegyvert először hogyan érdemesebb venni? Személyesen vagy interneten keresztül? (Bár én az előbbi felé hajlok, internetes boltolásban nem igazán bízok főleg ha tizen-huszonezrekről van szó.)
Hát, lehetőség szerint személyesen, de ha kell, akkor tudok segíteni, hogy ne legyen az internetes rendelés átbaszoda /gondolok itt arra, hogy pénzügyileg nem ér annyit a fegyver, mint amennyibe kerül/.. 1-et viszont mondok, hogy ezt a boltot kerüld mint a tüzet: www.airsoftgun.hu .. Kinai fegyvereket csomagolnak át, és 1,5x -es áron adják el mint amennyibe kerülne átcsomagolás előtt.

KönigsTiger":3r7o3up3 mondta:
mitne mondjak enis regota gondolkozok h kiprobalom az airsoftot. megpedig azota h a pesti kinai piacon megkaptam az elso bb-s pisztolyomat. majd kesobb kaptam megegyet aztan meg egy SCAR utanzat szeruseget. :D
ecceru kis dolgokat csinaltam vele kb mint 1 legpuskaval de papirral lottem ra.

nemreg nezelodtem de nem tudok valasztani a 2 tipus kozott.
elektromos v gazos a jobb szerintetek?
Milyen fajta fegyver? Pisztoly? Abban ha élethűséget akarsz akkor gázosat, de akkor télen nem tudod használni, mert a gáz lehűl, viszont a gáz is pénzbe kerül (2500-3000 forint)
Ha normális fegyver, akkor nem értem a kérdést, mert a gázos puskák rohadt drágák, kivéve a KÍNAI SZAR Mesterlövész puskák. Ja igen.. Kezdésnek elektromos fegyvert vegyél. Másnéven Aeg.

Ez a kezdőknek szól: Ne kezdjetek mesterlövész (rugós) fegyverrel, mert megundorodtok az AS-től..
OLVASSÁTOK EL: http://www.blackwaterse.hu/tanacs.html
Benne van hogy ne legyen a fegyver műanyag "testű".. Nem ajánlatos, de ha az, akkor se kell besz@rni, mert nekem is müanyag testű fegyverem van. ;-)
Ezen az oldalon rengeteg okosság van, tessék olvasgatni: http://www.blackwaterse.hu/docs.html

KönigsTiger":23vnht0s mondta:
mindaharom rugos volt, felkellet huzni h eccer lohess. muanyag volt 3 vagy 4 ev utan elistort
Mindegy, minden esetre elektromos fegyvert vegyél, de WELL márkát hanyagold.
Viszont Jing Gong (JG), Cyma, D-boys / Boyi, Unicorn, A&K, JLS, Classic Army (CA), Tokyo Marui (TM) ami jó!
De a Classic Army Sportline (SL) szériáját nem szabad megvenni mert egy kalap szar (20-30 ezer forintba kerül, és fel annyit se ér mint egy ugyanilyen árkategóriájú kínai fegyver).

Nos:

Tibi : Nos én igen közelebb lakom. :roll: Sõt vannak csapatok Nyíregyházán is. De ha gondolod tudok szólni ha lesz Debrecenben játék s mindent (fegyvert, lõszer, szemüveg) tudok biztosítani. :wink: Am meg ha tényleg evszel szerintem net és élõ vásárlás egyenlõen jó. De így kezdésenk szerintem személyes vásárlás ideális.

tommyking : A WELL 3éve még jó fegyvrenek számított. :D Uhh de rég is volt már az... :roll:

KönigsTiger : Itt az én SCAR-om:
1000066lb5.jpg

8)

elsődlegesen Zenta, masodlagossan Törökbecse, Szerbia, de varhatoan Szeged a közeljovőben, szeptember oktober. fölszerelest max csak a nyaron kezdek veszegetni, mikor majd melozok, kb 300-400-eurot gondoltam befektetni, igy lemondva az uj asztali geprol, ruhat nem nagzon tervezek venni abbol van mint a szemet, szerbiai terepruha, nadrag 5db, felsok x kabat 2db, fegyver melleny 2db, bakkancs szerbiai roham bakkancs (boka fole 10-15cm), tervbe volt egy shellyz min 17 soros, stb van egy katonai sisakom de nincs rajta plexi, van 15-20 eves gazmaszkom, minosegi katonai darab lett love ra legpuskaval nem lett semmi baja a plexinek, egz karc se rajta, csyal akk csak fegzok kellenek. 3 db fegyora gondoltam, egy mesterlovesz valami jobb, egy mp5 szeru valami meg egy beretta pisztoly, amit mar kineztem magamnak csak most hirtelen nem talalom a linket.
udv Hannibal King

normális szemüveget vegyél, Murpy soha nem alszik, a legfontosabb dolgon NE SPÓROLJ!!!
Mesterlövész fegyvert felejtsd el, nem tud többet annyival, mint a sima Aeg. Ezt tapasztaltam, higyj az ész érveknek.

figyu ez egy olyan dolog amihez nagyon nem ertek, nem tudok mit varni az airsofttol. nem tudom elkepzelni az egeszet, hogy a puska hogy fog viselkedni. Aktivan vadaszok, es jartam celloveszetere, nem tudom hogy jelent-e majd valamit (pozitivumot-negativot (ettol felek)) mikor elkezdek jatszani.
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=44_57&products_id=411 - ez egy szep kis darab. nagyon teccik
ime a beretta pisztoly (elso ranezesre beleszerettem) http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=44_58&products_id=1134

en csak legpuskaval lottem de azzal nagyon sokat kb 3-4000 lovest. oan 30 metertavolsagra csotoros tipussal szoval 3-4000szer kelett torni a csovet :D :D :D :D :D hol vadaszol es mire?

Vissza
Top Alul