Airsoft

KönigsTiger":1aty6eob mondta:
Ad1: Megmondtam hogy ezt a trógergun-t el kell felejteni.
Ad2: A fegyverek jók, de ha nem itt vennéd meg (trógergun), akkor megspórolsz 10-20-30 ezer forintot is akár
Ad3: www.softair.hu Itt fenn van sok minden, 1 dologra kell figyelni, hogy ne kérdezz először, hanem olvass utána amit nem tudsz, mert lehurrognak, tapasztalat beszél belőlem... :D
Ad4: Ne ragadj le az Fps bűvöletében, mert nem azon függ hogy nagyobb lesz a lőtávod, hanem HOPUP ÉS HOPUP GUMI függő az egész. Kis Fps-el is jó játszani, én is 350Fps-el játszom teljes elégedettséggel. :wink:

Hannibal King":3fen361h mondta:
figyu ez egy olyan dolog amihez nagyon nem ertek, nem tudok mit varni az airsofttol. nem tudom elkepzelni az egeszet, hogy a puska hogy fog viselkedni. Aktivan vadaszok, es jartam celloveszetere, nem tudom hogy jelent-e majd valamit (pozitivumot-negativot (ettol felek)) mikor elkezdek jatszani.
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=44_57&products_id=411 - ez egy szep kis darab. nagyon teccik
ime a beretta pisztoly (elso ranezesre beleszerettem) http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=44_58&products_id=1134
Ad1: a Cybergun/Airsoftgun/szarházigun -nál csak nézelődj maximum, de ne vásárolj semmit, mert becsapják a vásárlót, ott, ahol tudják.
Ad2.: Nemtudom
Ad3.: Nekem is tetszik, jó kis fegyver, de ha nem itt vennéd meg, hanem pl: www.keletifront.com , www.nowar.hu , www.airsoft.hu , www.softair.hu Adás-vétel topic
Ad4.: <Ad3. részt ismételten olvasd el> http://www.keletifront.com/shop/product ... ts_id=2484 Te döntöd el hol veszed és mennyiért ;-)

Königstiger: Cybergunnál a Sig552 40 ropi
Keletifront.com-on: http://www.keletifront.com/shop/product ... ts_id=5846 32 ropi..

nem magyarorszagon fogom megvenni az egyszer biztos meg hat nem is ott elek ha latjatok h hol tartozkodom :D :D

de itt atszamitva 37ert lehet kapni szoval nyaron nagyvaloszinuseggel sor kerul a megvetelere :D :D

Yeti, akkor ha mondjuk Debrecenben lenne játék tudnál szólni? Aztán ha megengednétek megnézném kézben is hogy melyik fegyver milyen, mert olvastam a tommyking által linkelt oldalon, hogy nem mindegyik áll jól az ember kezében szal nem szeretnék valami kényelmetlen fegyvert venni :)
Más: én úgy emlékszem hogy Debrecenben van (legalábbis volt) egy airsoft bolt talán a malom parkban, az még működik?

Tibi : Ha minden jól megy és az égiek is úgy akarják akkor pl szombaton is lesz egy kis gémelés. Sámsoni úton. De am elég sûrûn lesz mostanában arra felé játék.
De persze nyugodtan megnézheted mindet. Am nekem elég sok fegyver volt már a kezemben (lásd myvip adatlap-> fegyverek :roll: :lol: ) és azt kell hogy mondjam hogy mindenkinek van kitalálva fegyver. Szal amit a linkben olvastál részben igaz. Pl nekem mind3 fegyver pont kézre esik. De ez részben attól is függ hoyg mennyire viszonyulsz te a fegyverekhez. Mind testileg mind szellemileg. És ez nem vicc. Részben arra gondolok ténylegesen hogy emnynrie sik kezedre és mennyire tudsz mozogni vele. :roll: De igen van airsoftos bolt a a Malomparkban. Lásd Katana. http://maraudersteam.extra.hu/portal/news.php itt si megtalálod. A honlap szoros kötelégben mûködik a boltal. :roll: Ebbe most nem folynék bele.

De hoyg csináljak megint saját reklámot: http://www.banditsairsoft.extra.hu/index.htm 8)

Az alkat is számít.
Ismerőssel egy magasságúak vagyunk, ő elég "masszív" és neki pl a thompson k urva kényelmes, én meg vékony vagyok, és rohadtul kényelmetlen, de az nem azt jelenti hogy másnak is az.

De aszondom vegyél valami drága fegyvert, ha nem tetszik add nekem :D (persze csak vicc)

jo max csak neződtem mert nem vok tul tajekozott, amugy csak llinkeltem azokat a fegzokat amik nagyon teccenek,

mennyire szamit az ha vkinek van lőgyakorlata???
mennyiben mas a karabély mint az airsooft puska???
mennyie van hatassal a puskan joule beli teljkesitmenye a pontossagra???

1. Nemtudom mennyire számít, mert ez egészen más

2. Sokmindenben, pl lőtáv, pontosság, erő, stb..

3. Nagyobb sebesség, nehezebb golyó, kevésbé hat rá a külvilág (szél,növényzet, stb.) Bár ez relatív, mert vannak Precíziós csövek, amik rohadtul megnövelik a pontosságot, és nem kell hozzá nagy erő, bár én nem használok se ezt-se azt... :D

Hannibal King : Nos tommyking dióhéjban mindent elmondott. Csak még egy kis pluszt. Az airsoftos a fegyvres erõk (rendõrség , katonaság ) emberei is csinálják. :roll:
S mit tudjuk náluk azért van kötelezõ éles lövészet. De van nekem is ismerõs aki vadászik.

tommyking9228":8c0l1opn mondta:
Milyen magas vagy?

186 cm vékony alkat. AK-t (47) igazit fogtam már párszor a kezemben, elég kényelmesnek tűnt, nem tudom hogy AS változatban is az lenne-e. Még esetleg az MP5-ön gondolkodtam, de olyat még nem fogtam kézben. A Katana-ban van MP5 és AK is, úgyhogy ha már ott fogok járni hogy venni kéne valamit akkor ott fogom elsőként megnézni.

Y3ti":8c0l1opn mondta:
Tibi : Ha minden jól megy és az égiek is úgy akarják akkor pl szombaton is lesz egy kis gémelés. Sámsoni úton. De am elég sűrűn lesz mostanában arra felé játék.

Kössz az infót. Szerintem várok még egy-két hónapot aztán áprilisban tavaszi szünet az elég hosszú idő (megkockáztatom hogy lesz akkor is játék :D ). Szombat az nekem mostanában munkanap (szerencsére :) ).

Én vagyok vagy 174 cm magas talán.. :P
Így meg nem tudom mondani hogy mi lehet a kényelmes, de valszeg az Ak47 hosszúságú fegyverek terén kellene elindulnod. :wink:

178 magas vagyok meg 85-90 kilo, iz orosz duplacsovü puskaval kezdtem,es mostanabanTikka m695 300win. mag. tavcsoves karbelyal lövök, az öndicseret nem szep dolog, de eleg jól lövök (kb 120m tavolsagrol kilőttem egy fútó rókát ez volt eddig életem legjobb lövese).
mondjuk azt gondolom hogy nem rugnak annyira vissza az AS fegyverek. meg nincs nagy hangjuk persze. azon nagyon meglepődtem hogy a lőtav az nagyon kicsi 55-60m az majdnem keves v nem? max lőtavnal mar nem pontos vagy?

Hidd el, az 50-60 méter bőven jó. De ezt az elején is leírtam hogy ezeknek ennyi a lőtávjuk.

A nyíregyházii Silent Airsoft Warriors klánt ismeri valaki? Neten most találtam az oldalukra és a fórumuk alapján úgy tűnik nem csak hébe-hóba szoktak airsoftozni, ráadásul azon a lőtéren ami tőlem kb. 1 km-re van :D

Hát akkor: HAJRÁ!! :D

Újabb szerzeményeim:
065f9.jpg

AK%20600.jpg
x6 (-1, mert tönkrevágtam egyet véletlen) lol2 :D

Vissza
Top Alul