tommyking9228 : Nem tudom meik
Püspök féle tingli tanglira gondolsz. am a tartózkodási helyed nem stimmel. Mögöttem az ágyam van. XD
Bunfi : Az a durva hogy nem PS-el csináltam.

Am tudom. Én is most akarok LIPO aksikra beruházni.
Artur : Elõször is üdv a topicban. Másodszor mi is (
Banditák) csak a MASZ szerint játszunk. Harmadszor nagyon igazad van. Teljesen átépíthetõ airsoftra. S mint mondtad nagyon kevés dolgot lehet nem megvalósítani. Mindás más perfect. Én köbö 1éve játszadozom Stalker feelingbe, s ugyan ennyi ideje csinálgatunk stalkeros játékokat is.
Itt pl a banditák vs katonákat játszottunk. :roll: Én bandita voltam.
A cuccomról friss képet nem angyon tduok mutatni csak még egy nyári kabai játék képét.
és amit egy kedves modi kreált:
http://www.kepfeltoltes.hu/080516/Stale ... es.hu_.jpg
:roll:
Nah de
Játékkiírás :
Ismét Játékot szervez a
Bandit's Airsoft Team
2009.február 1. Vasárnap, Hajdúszovát
Gyülekezõ: 9 órától
Játék: 10 órától
Belépõ: 500 Ft
Játék jellege: 3 db. bombát kell hatástalanítani a támadó csapatnak, egy kör maximálisan 30 perc. Nincs medikelés, egy élet / kör.
A pálya CQB jellege miatt próbáljunk egyes lövéssel vagy RÖVID sorozatokkal játszani.
A játék szervezõje:
Yeti és Gizmo
A játék nyílt, bárkit szeretettel várunk!
Jelentkezéseket itt lehet (
http://www.banditsairsoft.extra.hu/newf ... ?f=11&t=51 )majd nyomon követni, ha a jelentkezés miatt nem akarsz regisztrálni a honlapon akkor küldj mailt: geza.dezsi {at}gmail.com vagy vagyél fel msn-en: sir_gizmo{at}msn.com
Kijutással kapcsolatban:
Aki kocsival jön és van helye, kérem jelezze és ha valakinek problémás a kijutás akkor beültetjük hozzá!
Figyelem: a játék meg lesz tartva, idõjárástól függetlenül!
Bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, írjátok ide vagy a fenti elérhetõségek valamelyikére.
U.I.: térkép hamarosan
képek a pályáról:
http://www.keleti-bazis.hu/?level=album&id=5
A kiírás még frissülni fog, nézzétek meg idõnként!
update:
Sztori: Radikális katonai egységek bombákat helyeztek el egy vegyiüzemben. Ha a bombák felrobbanának a környezõ térségben jókora mennyiségû toxikus anyag terülne szét. Rengeteg életet oltva így ki. A feladat adott: Bombák deaktiválása és a radikálisok likvidálása.
Fontos tudnivalók :
-Gyülekezõ: 9:00-10:00 ig. Eligazítás 09:50 körül
-Piros/kék karszalag
-Fehér kendõ (találat után a fejre vagy jól látható helyre kell helyezni)
-Az elõrejelzséek hideg idõt mondanak. De biztosítok mindenkit akármiylen idõ lesz a
játék meg lesz tartva.
-A játék téren fotósfog mászkálni. Megkülömböztetõ mellényt fog viselni.
Megkérek mindenkit hogy próbálja meg NEM lelõni.
-Rádió használata engedélyezett. De csak meghatározott frekvenciákon.
Lehalgatás lehet, de zavarás (belekiabálás, hülyülés) nem megengedett.
-Lõszer limit nincs. De próbáljuk meg kerülni a locsolást.
-Valamint ha bárkinek bármilyen problámája lenne valamivel vagy valakivel azt legyen szíves közölni a játékszervezõkkel. Mint régebben írtam a problámák nem azért vannak hogy rágódjunk rajta hanem hogy megoldjuk.
Ha ezek után bárkinek kérdése lenne forduljon hozzám Telefonon (06-30-481-7242) .
Üdvözlettel:
Gizmo & Yeti