Airsoft

the_bunfi: nem vagyok benne biztos, de a 7,4 -el rohadt lassan fog lőni a pukka.. :|

hallgasd meg magad:
LiPo vs. NiMH (klikk a hangfájl letöltéséhez)

lipodeans2na6.jpg

dsc00031kbh5.jpg

Üdv nektek!

Én is Airsoftozom immár egy éve. Jan 18-án nekünk is volt Stalker játékunk, nagyon jól sikerült!

A játék leírása itt található: http://www.softair.hu/viewtopic.php?t=2450
A thread-ben képekre mutató linkeket is találtok.

A stalker szerelésemet itt megtekinthetitek: http://picasaweb.google.com/SzTArtur/Stalker#

Az elmúlt év alatt lett egy taligányi fegyverem ám a legnagyobb kedvencem és mostantól főfegyverem egy Vintar BC wannabe (AK beta-bol kiindulva)
betavintorez2-1.jpg

Kérdem a többi airsoftos kollégákól, hogy milyen biztonsági előírást használtok? MASZ?
http://web.axelero.hu/szlejer2/MASZ-2008.pdf Én MASZ szabályredszerű játékokra járok csapattal együtt, első a biztonság!

Meglátásom szerint a SATLKER világa nagyon jól átültethető Airsoft szerepjátékba. Az anomáliákra nioncs módszer a többi dolgot elég jól meg lehet oldani.

Üdv,
Artúr.

Személyesen nem, de neve ismerős az elmúlt játékról asszem zombiként ki is lőtt minket :evil: :lol:

Szintén névről és videókról. Ő is ott volt a 18.ai játékon, ő katona volt mi stalkerek :).

:) Hallom szopoda volt az eleje a zombik miatt, meg ment a rinya, hogy csoportokba rendeződtek.
(Pedig csak a lövöldözés miatt mentek oda, egy srác írta, csak azért nem ment oda jónéhány helyre, nehogy az legyen megint, hogy "megin rajba verődtek a zombik" lol2 :D

Igen, az eleje szopoda volt. Az pedig prózai okra vezethető vissza, mégpedig arra, hogy volt két szűk átjáró amit könnyen el lehetett zárni. Amint az ügyesebb stalker rajok megszerezték a sugárvédelmi felszerelést és átmehettek a halálzónán ami a fő játékrészt elválasztotta a stalker HQ-tól már kiegyensúlyozottá vált a játék.

Amúgy a játék nagyon jó volt, a feeling nagyon megvolt és én már nagyon várom a következőt!

tommyking9228 : Nem tudom meik Püspök féle tingli tanglira gondolsz. am a tartózkodási helyed nem stimmel. Mögöttem az ágyam van. XD

Bunfi : Az a durva hogy nem PS-el csináltam. :P Am tudom. Én is most akarok LIPO aksikra beruházni.

Artur : Elõször is üdv a topicban. Másodszor mi is (Banditák) csak a MASZ szerint játszunk. Harmadszor nagyon igazad van. Teljesen átépíthetõ airsoftra. S mint mondtad nagyon kevés dolgot lehet nem megvalósítani. Mindás más perfect. Én köbö 1éve játszadozom Stalker feelingbe, s ugyan ennyi ideje csinálgatunk stalkeros játékokat is.
2007.09.22__4__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt pl a banditák vs katonákat játszottunk. :roll: Én bandita voltam. :P

A cuccomról friss képet nem angyon tduok mutatni csak még egy nyári kabai játék képét.
airsoft_Kaba_001dssds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és amit egy kedves modi kreált:

http://www.kepfeltoltes.hu/080516/Stale ... es.hu_.jpg
:roll:

Nah de
Játékkiírás :
Ismét Játékot szervez a Bandit's Airsoft Team
2009.február 1. Vasárnap, Hajdúszovát

Gyülekezõ: 9 órától
Játék: 10 órától
Belépõ: 500 Ft

Játék jellege: 3 db. bombát kell hatástalanítani a támadó csapatnak, egy kör maximálisan 30 perc. Nincs medikelés, egy élet / kör.
A pálya CQB jellege miatt próbáljunk egyes lövéssel vagy RÖVID sorozatokkal játszani.

A játék szervezõje: Yeti és Gizmo
A játék nyílt, bárkit szeretettel várunk!
Jelentkezéseket itt lehet ( http://www.banditsairsoft.extra.hu/newf ... ?f=11&t=51 )majd nyomon követni, ha a jelentkezés miatt nem akarsz regisztrálni a honlapon akkor küldj mailt: geza.dezsi {at}gmail.com vagy vagyél fel msn-en: sir_gizmo{at}msn.com

Kijutással kapcsolatban:
Aki kocsival jön és van helye, kérem jelezze és ha valakinek problémás a kijutás akkor beültetjük hozzá!
Figyelem: a játék meg lesz tartva, idõjárástól függetlenül!

Bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, írjátok ide vagy a fenti elérhetõségek valamelyikére.

U.I.: térkép hamarosan
képek a pályáról: http://www.keleti-bazis.hu/?level=album&id=5
A kiírás még frissülni fog, nézzétek meg idõnként!

update:
Sztori: Radikális katonai egységek bombákat helyeztek el egy vegyiüzemben. Ha a bombák felrobbanának a környezõ térségben jókora mennyiségû toxikus anyag terülne szét. Rengeteg életet oltva így ki. A feladat adott: Bombák deaktiválása és a radikálisok likvidálása.

Fontos tudnivalók :
-Gyülekezõ: 9:00-10:00 ig. Eligazítás 09:50 körül
-Piros/kék karszalag
-Fehér kendõ (találat után a fejre vagy jól látható helyre kell helyezni)
-Az elõrejelzséek hideg idõt mondanak. De biztosítok mindenkit akármiylen idõ lesz a
játék meg lesz tartva.
-A játék téren fotósfog mászkálni. Megkülömböztetõ mellényt fog viselni.
Megkérek mindenkit hogy próbálja meg NEM lelõni.
-Rádió használata engedélyezett. De csak meghatározott frekvenciákon.
Lehalgatás lehet, de zavarás (belekiabálás, hülyülés) nem megengedett.
-Lõszer limit nincs. De próbáljuk meg kerülni a locsolást.
-Valamint ha bárkinek bármilyen problámája lenne valamivel vagy valakivel azt legyen szíves közölni a játékszervezõkkel. Mint régebben írtam a problámák nem azért vannak hogy rágódjunk rajta hanem hogy megoldjuk.

Ha ezek után bárkinek kérdése lenne forduljon hozzám Telefonon (06-30-481-7242) .

Üdvözlettel: Gizmo & Yeti

Tök jó hogy vannak ilyen game-k csak gratula és minél több embert kivánok.

Y3ti, Üdv neked is!

A gázmaszk a játékban is szerepelt vagy csak a fotó erejéig lett feltéve? Az üveg része ki lett cserélve vmire? Következő STALKER játék mikor lesz? :D

Artur : Szerepelt. De csak bizonyos részeken kellett felvenni. S ezek a részek demilitarizáltak voltak. Aki itt elsütötte a fegyvert az automatikusan kiesett. Ezek a részek csak átvonuló helyek voltak.A "zónák" határait szalagokkal jelöltük meg. De van egy barátom neki a gázmaszkjában iszonyat kemény mûanyag lencse van. Most azt akarnám elbizniszelni. :P

rascal : Ha érdekel nyárra tervezek egy kis stalker campet. Érdekel? :lol:

Esetleg : Más érdeklõdõ? :roll:

Tiszta szívből tudom ajánlani, hogy vigyázzatok a gázmaszkkal! Az alap üveget azonnal kitöri a BB. Még a vastagabb plexit is. Van aki védőrácsot tett bele meg szó volt polikarbonátból készült üveg pótlóról.

Nézzétek Bobek stalker szerelését a már belinkelt játékleírás topicjában.

Yeti: igazából csak ajánlani tudom a LiPo-t. egyetlen szépséghibája van, hogy a cellák fesze sajnos nem egészen adja ki a szokásos számokat... sajnos. de ez akármilyen fura nem számít (lefelé) és 11,1 V LiPo könnyen a gearboxot is széthajtja. meg a kisütési áramleadása 25-30C, ami jobb mint egy SANYO 9,6 SUB-C packé! én ((EZT)) tudom ajánlani. még nem sok tapasztalat van vele, de a külföldi fórumok 4-5000BB-s kapacitásról számolnak be. és töltésérzéketlen. akkor és annyit töltessz rá amennyit akarsz (mondjuk az élettartamnövelés érdekében érdemes ezt is picit kímélni) csak annyi a lényeg hogy balanceres töltővel kell tölteni. Tiger (WBAT) most vett és próbálgatja is őket ;)

Artur : Noh igen. Tudom teszteltük. Am van péntbó gázmaszk. Állítólag. Én csak képet láttam róla. De am nekem a következõ beruházás ez lesz:
4118QR4BS7Ldsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Erre simán rálehet venni szemüveget. :roll:

De ami még jobb. Hogy beszereztem egy oroszmintájú sisakot (állítólag ukrán rohamrendõr sisak)
és azon a plexit leteszteltük. Úgy lepattant róla ahogy az elõ van írva. :lol:
kcisis_sisak_rost_ly_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt egy kép a sisakról. tudom tudom lentebb is van egy kép. De ez közelibb.

the_bunfi : Nah igen. Én is csak nem rég szembesültem vele élesben. Hát nah. Lenne egy srác is aki szívesen épít ilyen aksikat. Szal ha véget ér nálama pénzügyi válság akkro arra is beruházok. Am egy WBAT-ról ebszélünk? Szombathelyi különítmény. Nem de? :?:

Mivel csak egy WBAT van, amibe van Tiger nevű játékos, így fix hogy őróluk beszél..
A másik: Püspök->Kiskőrös, csapat: H.A.W.K. (Kiskunhalasi csapat).

Vááágod? :roll:

jaja. szombathely :) de ami engem különösen érdekelne, hogy a ruházat részét honnan szerzed be a dolognak. mert nálam is gazdasági válság van (suli mellett nyomtam meló, de GAME OVER) és jó lenne kihozni valami normális dolgot viszonylag kis keretből.
amőgy meg a lipok olyan 10-12-ből kijön/ fegyver (csati+balanceos töltö+hálózati adapter+T-csatlakozó). én is csak azért ruháztam be, mert a gyári aksit mindenképpen cserélni akartam, aztán akkor már mért ne erre :) és persze nem tudtam, mikor megrendeltem, hogy januárban az első munkanap azzal fogadnak, hogy január 31-ig élvezd ki hogy itt lehetsz :(

Feb.01. Hajdúszovát : -A játék létszám hiány miatt elhalasztva-

WBAT : Nem kell bemutatni õket mivel ismerem az alapítókat valamint játszottam már velük. :wink:

the_bunfi : Stalker ruházatra gondolsz?

Vissza
Top Alul