Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hat irdatlan nehez lehet kinyirni, meg en eddig ugy tudtam hogy mikor kilövi az ember akkor felrobban, SOC-ban meg igy van, OL2.xx ben mar ki lehet löni es megjelenik a hullája, CS-ben talakoztam velük, de meg soha nem nyirtam ki eggyet sem.
Lehet hogy te egy kicsivel több időt töltöttél el Yantarban(főleg hogy az a kedvenced :wink: ) és ezért.Mert én elég hamar mentemoda, és elöször nekem a Renegátok voltak ott, aztán jöttem a Dutysok és lelőtték mindet.Ezér nekem nemvolt unalmas, mert nekem Renegátok voltak amikor megkelett szerezni.
jessz, meg 3 rpg kell hogy megolje, nem elég neked a pseudogiant?? nem elég nagy az meg a vaddisznó?? de nem rossz ötlet, mondjuk lehetne a neve pseudotitan, és valami bika nagy kavicsokkal is dobálózhatna
tegnap kellemetlen élményem támadt egy csorda snorkal, ennyire még nem ijedtem meg tölük. kinyirtak, és nagyon halott lettem ha sokan vannak veszélyessek.