A Zóna legrettegettebb mutánsa...

A Zóna legrettegettebb mutánsa...

• Snork

Szavazat: 0 0.0%
  • Rodent

• Bloodsucker(Vérszivó)

• Pseudodog

• Boar(Vadkan)

• Flesh

• Poltergeist

• Egyéb, leirom hsz-ban

• Kisóriás

• Összes szavazó
    0
Igen (bár nekem ott már duty-sok voltak, mikor odaértem az iránytűért, szóval az egy maximálisan unalmas küldetés volt...)

nekem pont utánna jöttek a dutysok.
a hadiraktárakon ahol a monolitosok vannak nem a helikopternél hanem a másik helyen ott mi van?

hispan":1yrkamji mondta:
Én próbáltam kilőni de még sosem sikerült. De legalább most már tudom, hogy ki lehet lőni :)

hat irdatlan nehez lehet kinyirni, meg en eddig ugy tudtam hogy mikor kilövi az ember akkor felrobban, SOC-ban meg igy van, OL2.xx ben mar ki lehet löni es megjelenik a hullája, CS-ben talakoztam velük, de meg soha nem nyirtam ki eggyet sem.

hispan":2vl9qodh mondta:
Igen (bár nekem ott már duty-sok voltak, mikor odaértem az iránytűért, szóval az egy maximálisan unalmas küldetés volt...)
Lehet hogy te egy kicsivel több időt töltöttél el Yantarban(főleg hogy az a kedvenced :wink: ) és ezért.Mert én elég hamar mentemoda, és elöször nekem a Renegátok voltak ott, aztán jöttem a Dutysok és lelőtték mindet.Ezér nekem nemvolt unalmas, mert nekem Renegátok voltak amikor megkelett szerezni. :D

Inkább az erdésznél időzhettem sokat... Ki tudja...
Amúgy nekem Agroprom a kedvencem, Yantart utálom...

Hááát igen. Limanszknál elintézed a dolgokat, és jöhetsz vissza. És ebben még az a jó, hogy ott lehet találni rp-t és azzal visszajöhetsz aratni. :D

Egyébként lehetett volna beletenni a végére egy jó nagy szörnyet.

hasonlat: ha az ember ekkora: ! akkor a szörny ekkora: p
de lehet hogy egy kicsit túloztam, a szörny ha akarjátok lehet nagyobb is, meg kisebb is.

jessz, meg 3 rpg kell hogy megolje, nem elég neked a pseudogiant?? nem elég nagy az meg a vaddisznó?? de nem rossz ötlet, mondjuk lehetne a neve pseudotitan, :D és valami bika nagy kavicsokkal is dobálózhatna :D

tegnap kellemetlen élményem támadt egy csorda snorkal, ennyire még nem ijedtem meg tölük. kinyirtak, és nagyon halott lettem :D ha sokan vannak veszélyessek.

Vissza
Top Alul