Még mindig nagyon lassan telik az este, de nem mondhatnám hogy unatkozok. Még mindig csodálkozok, hogy mit keres egy angol fiú, bár nem zavar. Mikor a családomról kérdez, csak nézek szomorúan magam elé, nincs családom... pedig szerettem volna. Ekkor közbeszól, hagyjam ha nem akarok róla beszélni. Kedves gesztus volt tőle, de az idillt megtöri egy zombitámadás. Elször csak egy jött, amit lelőtt John, utána már kettő, és egyre több...én beszaladtam a faluba, jelezni Wolfnak, aki gránátot ad a fiú kezébe. Én is elővettem a fegyverem, és az egyik ház mögött húzom meg magam, ahol még egy zombi lapult. John már lőni is akarta le, viszont csak azon kapta magát, hogy egy dög fekszik rajta. Egy jól irányzott fejlövést adtam el neki, amitől azonnal megdöglött. Kimászik alóla, majd megköszöni. Úgy döntenek, hogy elégetik a hullákat. Én inkább bementem az egyik házba. John segít összeszedni a hullákat, majd bejön hozzám. Rajta is látszik, hogy kissé elcseszett a kedve.
-Mi a baj? Olyan savanyú arcod van.
-Mi lenne? Csak fáradt vagyok.
-Nekem nem úgy tűnik,nos?
-Mondtam, hogy semmi, ne piszkálj.
-Rendben. Ám lenne egy melónk.
-Micsoda?
-Wolfot kellene megkeresni, gyere.
Végre történik valami, kíváncsi vagyok rá, mi lehet az. Előtte még leballagunk Szidrovicshoz a pincébe némi lőszert, és élelmet venni. Noh, meg energiaital sem ártana meg. Mikor leértünk, azt látom, hogy két kézzel zabál valami grillcsirkét. Mint később kiderült, ez csak nekem volt meglepő.
Miután bevásároltunk, sétálunk a falu közepe felé, látjuk, hogy pókereznek.
-Háth akkor itt volnánk...
-Még ezt befejezem, várjatok már egy kicsit, épp nyerésre állok.-szólt jókedvűen.
Mi ráérünk, aztán nézzük őket, lerakja a lapokat, royal flush, mindet vitt.
-Nah. Nem sűrűn játszok, de néha belefér, főleg egy ilyen este után. A következő lenne számotokra a feladatom. Holnap reggel 6 órakor mindketten jelenjetek meg itt.
-És mi lenne?
-Még nem tudok minden részletet, ezért holnap reggel mondom el.
Korán kell kelni, ezért lefekszünk aludni.
(Pumpkin! Találd ki Te a melót, rádbízom
)