Röpke fél óráig barangoltam az erdőben amikor megpillantottam egy falkát a pszeudó kutyákból, de nem vettek észre, még a szagom se tűnt fel nekik... elkerültem őket úgy 150 méteres körbe és tovább mentem, úgy 20 perc után kiértem a másik végén, ahonnan egy sziklás oldalú dombról pillantok le egy völgybe,
(sziklás oldalú domb kb 25-50 méter magasságú meredek domb rajta sziklák) de gyorsan lehasalok, mert hirtelen 2 helikopter is elhúz felettem, az egyik egy katonai Mid24es, a másik is, de nem katonai színben...
Lenézek a völgyre, ahova leszálltak, lent már várta a két helikoptert egy csapat szürkés kék ruhás alak és 1 fickó stalker ruhában...
Veréb?
Egyértelműen veréb volt az egy tucat zsoldos közt, de nem fogoly volt...
a két helikopter közben leengedte a rámpát, és kiszálltak az utasaik, a katonai színűből 3 páncélruhás katona, és 1 tisztszerűség, fekete barrettel a fején..., a Zsoldos helikopterből 2 fickó hozott ki egy nagy vasládát, az oldalán Biohazard jele állott...
Mi a pokol? vegyi fegyver?
a barettes kinyitatta a ládát, és megnézte mi van benne, egy ideig áll a láda fölött, majd intett a jobb oldali katonának, az megfordult, és vissza ment a helikopterbe, és nemsokára 2 nagy aktatáskával a kezében tért vissza...
lecsukták a vegyi anyagos ládát, és rátették a 2 nagy koffert, és kinyitották, a zsoldosok közül 1 előre lép és valamit elő vesz vizsgálja a pénzt... azt hiszem.
egy galy roppant mögöttem, megfordulok, egy páncélruhás , felém szegezett puskával kb karnyújtásnyinál többel.
A katona ledermedt, én nem haboztam, kirúgtam a fegyvert, majd felugrottam a földről, és letepertem a katonát, de semmi kárt nem tudok benne tenni, mert páncélruha+sisak van a fején, ekkor nézem hogy a nyaka gumírozott, ekkor fogom a pillangó késem, és oda szúrom, a bal kezemmel, mert a jobbal lefogtam a másik 2 kezét...
a katona fuldoklik és rángatózik, de pár másodperc és kisimult az EKG-ja

ekkor 20 méterre tőlem másik katona tűnik elő a dzsumbujból, de ennek SVD a fegyvere, de nem vett azonnal észre.
kivettem a kést, és elvágtam a penge a katona sisakjának szemlencséjét áttörte, és a katona hátra vetődött.
ekkor lent a völgyben lövés dördült, hátra kapom a fejem, a katona tiszt lőtte le az egyik zsoldost, majd a másikat is, Veréb és a tucatnyi zsoldos azonban szarrá lőtték őt, és a 2 katonát, mert nem számítottak arra hogy elintézem az orvlövészeiket...
Veréb és a zsoldosok, gyorsan oszló mozgásba kezdtek, lesöpörték a Bio-s ládáról a koffereket, és vissza vittik a zsoldos helikopterre, 6 zsoldos felszállt a helikopterre, másik hat és veréb pedig ott maradtak, és felhordták a katona hullákat a katonaság Midjére, majd az egyik pedig elindította a helikoptert , majd leugrott a gépről, valószínűleg rögzítette a botkormányt, kb 30-40 métert repült a gépt egy 5-6 méteres magasságba, majd becsapódott a fák közé és kigyullad és végül felrobbant...
a 6 zsoldos és veréb kezdett tovább állni...
Mögöttem újabb hang, de ez morgás volt... 3 Pszeudó kutya állt ott a hulláknál, és közel mellettem...
Upsz! mondtam... eszembe jutott hogy azért nem érzett meg engem a falka mert a szél felém fújt, de a 2 katona vérszagát a falka felé fújta a szél...
fegyvert előre és elkezdtem sorozni a legközelebb eső állatot, az első sorozat szem és koponya volt, a másikra céloztam, azt is letudtam még szedni, de a harmadik rám vetette magát, és majdnem lezuhantunk mind a ketten a sziklás domboldalon, de a kutya tovább gurult rajtam, nekem pedig sikerül megkapaszkodnom egy sziklában... ám a kutya holtteste, sé a lövéseimre felfigyeltek a zsoldosok, és bizony nem néztek rám jó szemmel...
A golyók nem sokkal mellettem csapódtak be, úgyhogy össze szedtem minden erőm, és felmásztam fogtam a földön hagyott fegyverem és a vállamra akasztottam, rohannék el, mert hallom hogy ordibálnak a Zsoldosok: UTÁNA! NEM SZÖKHET MEG!!!
ám ekkor nézem az első katona fegyverét, fura kialakítása van..., fogom a fegyvert, és ezt is a rajta lévő fegyver szíjjal magamra veszem, fogom a katonáról a tárakat, a másikból kiveszem a pillangókésem, és a tárakat, majd futásnak eredtem vissza az erdőbe.. ennyi időm volt azt tekintve hogy egy sziklás domboldal tetején voltam amire kb 50-60 méterre odébb van csak ösvény...
ezután futottam a dzsumbujban ahogy bírtam a szusszal...
10 perc kőkemény sprint után éreztem hogy szúr a tüdőm, és a lábaim és istentelenül meghajtottam, fogtam magam megálltam kicsit szuszogni, majd bekapcsoltam és rögtön maxra tettem az adrenalin adagolását...
fél perc se telt bele, a lábaimba újra életerő szökött, a tüdőm szúrását pedig elnyomta az adrenalin, és tovább kezdtem futni, mivel máris halottam ahogy üldözőim lövöldöznek, de nem rám, hanem a megmaradt "kutyusokra"
5 perc újabb sprint után kiértem a erdőből, ám kicsit zsibbadt fejem, és kezdett összemosódni a világ, ekkor eszembe jut hogy lehet hogy folyamatosan adagolja ez a szar az adrenalint...
kikapcsolom, és futok tovább, az érzés egyre erősebb, biztos a benyomott adag kezdi kifejteni a hatását, percről percre szarabbul érzem magam, kiértem egy útra, ahol össze is estem...
nem tudom mennyivel később, de ébredezek, pár fickó áll fölöttem, és érzem hogy a betonon fekszek, a sisak a fejemen, a fickót rúdugrással győződnek meg hogy halott vagyok-e. kicsit felemelem a kezem, ekkor az egyik megszólal..
Te Borisz ez még él!
Él?
Katona.. lődd agyon! szólal meg egy másik hang...
Jó cuccai vannak!
Mondja az egyik fölöttem álló...
Még mindig homályosan látok és a hangok is tompák, de kivehetőek erőm éppen hogy van már csak, amit a futás nem azt az adrenalin túladagolása vesz el... beszélni se tudok, mert az eszem sincs helyén, nem találom a szavakat...
biztos a ruha és a sisak miatt vélnek katonának... nem baj legalább gyors lesz... gondoltam ha már főbe lőnek...
De nem lőttek, az egyik fickó ide sétál , és közelebb hajol, majd próbálja levenni a sisakot, de nem tudja, mert fogalma sincs merről kapcsolódik...
én meg éppen olyan szarul vagyok mintha 1 liter tequilát ittam volna meg tehát esélyem sincs levenni, vagy egyáltalán megmutatni neki...
Végül fél perc után megunta, felegyenesedett, majd Intett és mondott valamit 2 fickónak, akik felemeltek és levittek az útról, hát a bunkóság netovábbja hogy lebasztak a földre, majd még neki is állott az a kettő megdézsmálni a cuccaim...
Ezt nézd már! mondja az egyik.
Hé Vlad, Grigorjev gyerünk már! Kiállt feléjük egy hang, és ekkor 2 erősebb hang szűrődik ki, 2 motor hang, de nem autóé...
Az egyik éppen a Fura fegyverhez nyúl amit a páncélruhás katonától szedtem, amikor az agyveleje pont a sisakomra kenődik... teljesen belepve azt, és még azt a kevés látást is megszüntetve...
a másik pedig még rám is zuhant holtában, Ekkor Felbőg a két motor, és elindult, amilyen gyorsan csak tudott, Közben tompa Ordításokat halottam: A mezőn a sziklák közt! Vigyázz!
pár lövést, és sorozatot a gyorsan távolodó ipséktől...
Nemsokára Oda jöttek a előbbi fickókat megtizedelő támadók, egyiket se tudom kik voltak... de Ha a megérzésem nem csal ezek a fickók aki a 2 Motor hanggal felteszem Kamion vagy afféle jószággal csíkot élhúzókra támadtak azok a zsoldosok...
Az egyik elhúzza fölüllem a hullát, majd eltörli a sisak üvegről a vért... és szólongat... De képtelen vagyok felelni, egyrészt nem is hallom amit mond, végül az utolsó két mondatot hallom tisztán...
Ez nem mond semmit, Öljük meg!
Nem! Tudni akarom hogy Kuznyecov vagy a kijelölt századosa baszott át minket. Hívd a helikoptert ez meg velünk jön!
Ezek után a kimerültség és a adrenalin túladagolása következtében eszméletemet veszítettem...
(bocs a komcsi killért... de ezt nem tudtam kihagyni
)