Jó pár napig a tudósok bunkerében maradtam a szolgálatosokkal együtt, a Szolgálatos csapatvezérnek akinek már a nevét is tudom Skull, kijavították a ruháját, és pár szempontból tuningolták is...
Mikor indulnánk megpillantottam egy coltot, de nem átlagos pisztoly volt, távcső fogadására alkalmas szerelék sín volt rajta, alul, pedig Lézer pointer... megvettem tudóstól egy kis alkudozással 5000ért...aztán néztem hogy a tudósnál lévő tárak hosszítottak, 8 helyett 16 golyó van bennük, meg is vettem tőle 200/db áron az összeset vagyis 10db-t.
Majd vissza mentünk a bárba, ott a csapostól vettem 2 hangtompítót, és megrendelést adtam le pár különleges tuning felszerelésre, és beadtam az én alap coltomat, 2 nap múlva épp olyan lesz mint amit a tudóstól vettem, na onnantól már pisztoly duálba fogom tolni
7000ret fizettem előlegnek a stalker szerelőnél, aki a bárban dolgozik. majd elmentem a Szolgálatos részhez, megnézem Villám mit alkotott a ruhámmal kapcsolatban.
Mikor oda értem hozzá, már vette is elő a ruhát, és letette elém.
Hallod-e honnan szerezted a páncélruhát?
Találtam Argropromba, mint mondtam!
Az érdekes...
Miért is?
Hát csak azért mert ennek a ruhának a felületes javításához átkellet olvasnom a katonaság legújabb Katonai páncélruhájának a Skat-9nek a kézi könyvét... és amint átnéztem ebben a ruhában, pár dolog még tutibb mint a Skat-9esben...
PL?
Dupla rétegelt Kevlár közte szilárdító Titán lemez, ez nem a hadsereg cucca, legalábbis nem az ukrán haderőé... automatikus ruhába épített adrenalin vagy sugárzás adagoló...
A térd és csizma résznél erősített részek, valamint járást könnyítő részek vannak beépítve... a konkrét anyagot nem tudom megmondani, szerintem valamiféle Relikvia szilánkok lehetnek benne...
Értem értem... De kész van? meg tudtad csinálni?
Meg... néhány helyen kifoltoztam a kevlárlemezt, csak az első réteg szaakdt át, azt pótoltam katonai cuccokból, duplaszálas kevlárra, ami a katonai skat-9es páncélruhában van...
és szereztem egy Sisakot is a Ruhádhoz...
Sajnos kevés van a Skat-9es öltözetből, de egy kedves barátom megfújt 1 sisakot a kordoni beszerző tiszttől, fogd!
Átadja a ruhát, mellé egy kézikönyvet, mondván e-nélkül nehezen tudom majd felvenni...
20000ret kért a szerelő, valamint megemlítette hogy letanulmányozták a ruhát, és pár prototípust el is készítettek persze leadták a további készítéshez szükséges listát a kordoni helyőrséghez...
Kimentem a raktárhoz, megint néztem egy kocsit, megint vettem egy nívát 45000ért, és majdnem az összes pénzem elment a 3 kanna benzinre, amit vettem még hozzá...
kb 16000rem maradt... lassan dolgoznom kéne...
De ma még kiveszek egy szabadnapot és elmegyek pihizni...