Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Reggel újdonsült társam mellett ébredtem. Irtó fura fickó. Zseniális elmének tűnik, de meglehetősen különc. Mikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy két banditával beszélget.
Elővettem a pisztolyom, és rájuk szegeztem. Mikor meglátta, megszólított:
-Nyugalom. Ők az... ügyfeleim. Információt veszek tőlük.
-Te banditákkal üzletelsz?
-Igen. Sokan vannak, és mindenhol ott tudnak lenni. Hatékonyak. De már végeztünk is. - mondta, majd kezet fogott a banditákkal, akik aztán elmentek.
-Mire kellettek?
-Valakik el akarnak tenni láb alól. Meg szeretném tudni, hogy kik. Irány agroprom - mondta, és ugrásszerűen felkapaszkodott a létrán.
Gyorsan felvettem a táskám a hátamra, és utánaszaladtam. Ő már jó húsz méterrel előttem járt.

Klau picit félre értetted Ramirezt,ő a Bár felé visz téged előszőr,aztán talán Aggropom ba,a másik hogy oké hogy banditák meg minden,de Ramirez ha jól tom felhúzta a létrát...

Jól írta Klau a dolgot, én mondtam neki. Lehet hogy valamelyikőnk ködösen fogalmazott. A banditákat pedig én engedtem be, ugyanis félig-meddig nekem dolgoznak részmunkaidőben.

Reggel a PDA-t átnéztem, és lementem pisztollyal gyakorolni. Egy tárat szántam rá. 12 golyóból 5-öt találtam el. Majd mentem parkourt gyakorolni. Nehézkes mert eléggé kevés hely van ahol kamatoztatni lehet. A házaknál gyakoroltam. Itt is eléggé keményen. Az egyik ház tetejéről átugrottam a szemköztire. Mikor ennek vége mentem a dolgomra. A padlásomra. Ott körbenéztem. Találtam egy vésést:
-Iván.
Fura, ki ez? Mi ez? És a legfontosabb, Mit dolgozott? Majd kiderítem. Feljegyeztem és a maradék pénzemen vettem egy konzervet amit befaltam. Majd megtudakolom ki ez az Iván.

Hajnalban kelünk fel, szedelőzködünk, de valaki hiányzik...Pavel! hol a francba lehet?...csak nem mehetetett olyan messzire...Összeszedjük magunkat, indulunk a fegyverekért, háth nem ott fekszik az elvtárs a lenin szobor aljában? de hogy került oda? :D Majd kérdezősködünk ha visszaértünk...Felszedjük a kicsit még kómás állapotban lévő kollegát, feltankolunk fegyverrel,mindenki azt hoz, amivel jól tud lőni...vagy legalábbis úgy gondolja hogy jól tud...8-an megyünk, + még elkértünk 2 szabadost is, azért ők is tudnak valamit..Elvileg 12-14 szolgálatost kellene a a másvilágra juttatni, az info szerint kocsival vannak, ezért én az rpg mellett döntök...hamár egyszer meg lettek "foltozva" használjuk is a szovjet fegyvercsodákat...reggel hatkor indulunk el, elvileg negyed óra gyalog, és odaérünk...

Reggel körbekérdezek:
-Ki az az Iván?
Sidorovich, a kereskedő adta meg a választ:
-Egy volt vadász. Itt dolgozott. Szép kis pénzt hozott össze és ő adta a legszebb bőröket.
-Pénzt?
-Igen. És késket. Sok kést. Jól forgatta. Meg volt AK-ja, és állítólag egy Dragunovot is beszerzett.
-Értem. Mit tud róla?
-Az Agropromba ment azt susogják. De nem mehetsz oda.
-Ugyan miért?
-Mert az infó pénz. És sokkal lógsz nekem. Nézzük, a név, adatok, akkor a fellelhetősge az kereken 5000.
-5000? Nincs annyim!
-Munka. Ledolgozod kisfiam. És punktum!
-Jajj..... Jólvan.
-Választhatsz vagy csip csupp ügyekből 10 vagy két közepes ügy vagy egy hatalmas.
-Hmm.... Mi az a 10 csipp-csupp?
-10 kutyabőr.
-A két közepes?
-Két vérszopócsáp.
-És a nagy?
-A banditafőnök likvidálása.
-A két közepeset.
-Helyes. Akkor? Menj!
Kimentem. A PDA-mon a térképet nézegettem. Be vannak jelölve hol szoktak vérszopók tanyázni. Oda megyek. A pisztolyommal nincs esélyem. Majd kitalálok valamit.

Két dologra ébredek fel.Egyrészt arra, hogy baromira kell pisálnom, másrészt arra, hogy valaki szólongat, és egy fegyvert nyom a kezembe.Egy dragunovot.Lőttem már ilyennel, nem rossz jószág.Feltápászkodok, elmegyek pisálni, aztán lőszert kérek a gyilkos jószághoz.Ez bezony még a szolgálat erkölcslovagjainak is áttöri a páncélját.Mihail hoz a vállán egy RPG-t.Az pont az, amelyiket én javítotam.Hogy honnét tudom?
Csak ez az egy van.Remélem, azért nem mond csütörtököt.Megyünk, a másnaposságot megint cigivel mulasztom, a kezem már nem is remeg, még iszok egy liter tartós tejet, ettől már a fej, és gyomorfájás is elmúlik.Megkérdezem, hogy hova is megyünk, mondják, hogy valami szolgálatosokat kéne kicsinálni.Valami dereng, asszem ez a vérontás is az én hibám, a propagandának ára van.Azt hiszem, hogy ennyi véráldozatot megé a forradalom, külösen akkor, hogyha az ellen hullik.Egy elmocsarasodott kanárisban megyünk, látjuk, hogy a szolgálaosok egy kocsiról éppen géppuskát raknak a föllddel most töltődő zsákok mögé.Ideális ideális időpont.Kettenn vannak vastag kitinszerű rovarpáncélban, a többiek pedig a szokott öltözetében az elnyomóknak.Az egyik lejön pisálni a kanárisba, amiben elég sűrűbozót van, előjövök a dzsumbujból, adog neki egy tockost, mire visszanéz, és az ordításra nyitott torkán lenyomom a kést, elkezdem forgatni benne.Szerencsétlen csak köpködi fel a vért, közben ráng, szorosan szorítom, nehogy el találjon dőlni, mert akkor balhé lenne.Közben a többiek felmennek a kanárisból a bokrok között, már indulna el az egyik utánanézni prosztatagondokkal küzködő barátjának, ekkor süvít a rakéta, és "Fel vörösök!" kiáltással, mindenki elkezdi sorozni az összezavarodott ellent.Én is kmászok az érok szélére, és becélzom a géppuskával rambóskodó kitinpáncélos nyakát, de csak a vállán lévő vezetéket találtam el, biztos a pisálós félrerudtalta a távcső beállítását.Idenéz a becsület lovagja, és bal kézben egy vadásztőrt felém tartva rohan, csak úgy zeng a vasalt talpa alatt a beton.Biztosm nagyon keménynek érzi magát...
lövök rá célzás nélkül a puskával, de az csak jön, mint aki meg sem érzi.Pedig ezt nem fogja fel a páncél.
Ugrik, megpróbálok félreugrani, de nem sikerül, csak akaratlaul is lerúgom róla a sisakját, vagy mi van a fején, és beleesünk a radioaktív ragacsos talán savas lébe, én kerülök föntre.Kapva az alkalmonn, hogy a feje védtelen megragadom két kézzel a nyakát, és ez alá a genny alá nyomom a fejét, ott tartom amedig csak tudom, vicsorítok, próbál feljönni, de nem megy neki.Körülöttem néha elszáll egy golyó, idejön az égő teherautó füstje, és ordibálkásokm éf egyverropogás közepette érzem, hogy elenged a teste, és feljön pár uborék.A víz a tüdejébe ment.Először életemben vízbfolytottam valakit...

bocska asszem jómagam hagytam meg annó hogy még csak 1 szervó prototípus van konkrétan exopáncél nincs... (aki tolta az OL móddal az tudja hogyan kell elképzelni az első generációs szervó ruhát)
kb ijesmi egy Exovázba tett stalker ruha szolgálatos esetbe egy szolgálatos ruha
semmi személyes, de ez egy darabig maradjon már meg hogy 1 db van belőle na...(Skullon) és ő Yantarba van :D

Nemsokára egy ház oldalánál ébredek. A fejem fáj, kicsit szédülök. Az elvtársak dolgoznak valamin, én nem nagyon szólok bele, inkább csak hozom nekik a szerszámokat. Miután végeztünk, beindul a propaganda. Nemsokára összefutok az egyik elvtárssal, aki két rum társaságában mulat. Nézem az egyik italt, majd elkezdek azon gondolkozni, hogy milyen rég ittam mást a vodkán kívül. Sajnos nincs pénzem ilyenekre,elköltöttem az összes pénzemet AK 47-re. A fickó mosolyog, majd átnyújtja az egyik üveget.
- Ünnepelünk, nem? - mondja, majd továbbmegy.
Boldogan elteszem a rumot, majd alszok egy kicsit. Később munka adódik, el kell intézni pár szolgálatost. Meg is találjuk őket, bevágom magam a többiek mellé az árokba. Hamar megszólal az RPG, hullákat hagyva maga után. A meglepett szolgálatosok nagy része gyorsan elhullott. A másik felét pár perces lövöldözés után lelőttük.
Találtam a földön egy sebesült szolgálatost. Amikor meglátott elkezdetted könyörögni, hogy neki családja van otthon, meg gyerekei, stb. Nem hatott meg a szövege, csak annyit mondtam neki:
- Za rodinu! - majd meghúztam a ravaszt...

Valami vizes, mocsaras, talán csatornában gyaloglunk, mikor egy emelkedő után meglátjuk a szolgálatosokat, úgy tűnik lőállást építenek.Még nem vettek észre, próbálunk rájönni hogy merre, hányan vannak.Úgytűnik az egyik elindul üríteni, itt az alkalom...Antinovics elvtárs csöndben lemászik a bokorba, majd mikor a csávó odaér, elkapja és szószerint lenyomja a torkán a kését.Most mi jövünk, kilövöm a rakétát, még oda sem ért, de már a többiek is tüzelnek...Úgytűnik nem vártak minket, azt sem tudják mivan.Akik túlélték a rakéta és vele együtt az egyik niva robbanását, azok most próbálnak visszalőni a fedezék mögül...Nincsennek sokan, az egyik mocsok mégis eltalál, igaz csak súrolja a vállamat, de akkor sem kellemes érzés.Szerencsénkre velünk volt a meglepetés ereje, és sebesültekkel megúsztuk a dolgot, nem tenne jót ha tovább fogyatkoznánk.Miután elhalgatnak a fegyverek, odamegyünk körülnézni a volt táborhelyre, vagyis ami maradt belőle...Találunk 1-2 gránátot, némi lőszert, ezenkívül semmi...ami fegyver számunkra használhatónak tűnik azt visszük magunkkal...Indulunk vissza,
közben megpillantjuk Antinovics kollégát, aki a sekély vízben egy hullán üldögél, és nyugodtan füstöli el a cigarettáját.Odaérünk mellé, megszólal:
-Egy pillanat elvtársak, még elszívom ezt a szálat, és addigra már a tag is biztos a másvilágra kerül.... Megvárjuk amíg a kolléga elszívja az utolsó slukkot is, majd szép lassan, a sebesülteket támogatva elindulunk visszafele...

Scarecrow
Akkor lehet rajta valamilyen katonai cucc, bulat, vagy hasonló?

A bozótosban találtam egy halott Stalkert. Átkutattam, volt nála egy MP5 és egy tár. Nézem a sebeket, kis lyukak a nyakán. Ez lehet az. Körbenézek. Találok egyet. Éppen egy vaddisznóból szívja ki a lét. Van vagy 2 méter magas. MEgtorpanok. De elkezdek felé lőni. Nem hat rá az MP5. Fellök. A közelben van egy parkoló. Elkezdek rohanni. Ő is elkezd felém futni. A fal mellett legállok, most megszivatom. Felém rohan. Mikor közel van elugrok a fal mellől. Áttöri a falat. Utána ugrok. Bent, felszaladok a felső szintre. Az ablakon kinézek, pont ekkor lát meg. Felugrik a kis teraszra. A franc! Bejön, én meg kiugrok az ablakon és a teraszról fel a tetőre. Fent, a tetőn látom, három ház van itt körülöttünk. A vérszopó felugrik. Itt lehet ölre megyünk, azt meg nem akarom. A tetőn a pala csúszkál. Majdnem leestem. Jön felém én meg ugrok egyet és pofán rúgom. Meg sem torpan. Ez rossz ötlet volt. Ő is pofán vág de én hátra repülök két métert. Lógok a tető szélén. Lent, a falba bele tudnék kapaszkodni. Leugrok és azonnal belekapaszkodok a betonfalba onnan le a földre. Ha ő így én is. Bemenekülök a kis garázsba éd a leszakadt gerendákon felugrálok a tetejére. Ott várok. A vérszívónak jó műsorban lehetett része mert egész idő alatt figyelt. Ő egy ugrással a tetőn terem. Itt gondolhatta hogy elég mert megragadott és a földre nyomott. Leszorítja a mellkasomat és hajol a pofámba. Már készül a vérszívásra mikor előhalászom a zsebemből a pillangókésemet. Kinyitom és mondom:
-Mit ettél?
A torkába szúrom és nyomom. Fel akar kelni de tartom erősen. Feláll és rángatózik meg mörög de nem tud lerázni. Egy idő múlva elfárad és eldől. Pont rám. A pofájával még mindig felém bámul. Mondom:
-Pfúj! Hagymás chipset? Bőá!
Letornázom magamról és megnézem a károkat. A fegyvereim tropára mentek, a golyóálló mellényem normális de a trikóm csurom vér. A nadrágom még oké, az edző cipőm is csak átázott. Csurom vér a fű meg sár is van. A két fegyvert nézem, az MP5 még ott van a hullánál az megúszhatta, a pisztolyomnak nem tudom mi a baja de nem lő. Kattan de nem lő. A pillangókésem oké csak csuro vér. Meg kellene mosnom de alig van vizem. A hajam is csupa vér meg az arcom. Sebek terén csak egy vágás mikor nyitottam ki a késemet megvágtam a kezemet. Erősen vérzik. Kötszert amilyen hülye vagyok nem hoztam. A csápokat sem tudom hogyan kell levágni ezért a nyakától levágom a fejét. Felkapom és viszem. Az MP% is rossz állapotban van mert a dög átgázolt rajta. A tárat kihámozom belőle és kiveszem a lőszert. Elteszem az összeset a pisztolyt is hátha meg lehet csinálni. Felkapom a fejet és sprint vissza a kereskedőhöz. Felemelem és éppen indulok mikor belehasít a lábamba a fájdalom. Felemelem a nadrág szárát és nézem. A vádlim fáj de nincs rajta semmi. Tudok menni de csak bicegni. Biztos meghúzódott. A lényeg hogy alig tudok menni. Elbicegek a kereskedőhöz. Mondja:
-Helyes! Már csak egy csáppal lógsz.
-Jólvan. De egy kérdés. Tudna adni lidokaint vagy valamit?
-Minek az neked?
-A lábamat meghúztam. Meg a kezemet elvágtam.
-Neeeeeem baaaaj! Rakd ide!
Felteszem a lábamat és beleszúrja az egyik csápot és megnyomorgatja. Mondja:
-A ház ajándéka.
Elmúlik a fájdalom. Mondom:
-Mi ez?
-A vérszopónak van egy mérge, lebénítja a testet. Most nem fáj de a fájdalom később visszatér. Nem érzel semmit 1-2 óráig. De utána visszatér. Most pihenj le. A következőt akármikor hozhatod. Csak ne várass meg nagyon. Most menj! Majd beszélünk.
Felmegyek a padlásomra. Lepihenek. A sebemet bekötözöm. Majd elalszom. Majd reggel.

Na ennek is annyi.Még szívok egyet, belepöckölöm a csikket ebbe a mocsárszerűségbe, aztán indulunk vissza a bázisra.Nem a kanálisban jövünk, így gyorsan visszaérünk, legalábbis ahhoz képest, hogy majdnem mindenki támogat egy sebesültet,az egyik szabadot pedig ketten viszik, elég csúnyán meglőtték géppuskával,folynak ki a belei, de nem érez fájdalmat a sokk miatt, ezért csak rekedten kéri, hogy valaki tömködje őket vissza, mert meglőtték az egyik kezét is, nem ért csontot, de mozgatni még nem tudja.Megyek oda, mivel én vagyok közel, és az akit én támogatok naggyából tud még járni.
Megfogom, és visszaerőszakolom a beleit a hasába, nem lyukadtak ki, talán még életben is marad.
Egy kicsit lerakjuk, valaki kötszert is ad, hárman összeügyeskedünk valami olyan csomót, ami kitart a bázisig, és talánel sem fog vérezni.De most, hogy semmi izgalom nincsen érzem, hogy baromira fár a fejem, a tetején baromira ég.Megkérdezek valakit, hogy mi van, azt mondja, hogy csak súrolta, de f a s z án leszedte egy csíkban róla a bőrt, meg a hajat.Király.Öntök rá egy kis alkoholos jódoltatot, eléggé csíp, de legalább összehúzza.Még kötök rá kis maradék kötszert, aztán ráveszem a kucsmát.Így egész tűrhető.Hogy honnát van jódoldat?Az egyik elvtársnak van valami elsősegélycsomagja, aztán az adott, rendes gyerek, nem sajnálja.Visszaérünk a bázisra, beadjuk beles barátunkat a gyengélkedőre,a többi sérült a saját lábán megy.Ma azthiszem kihagyom a piálást, így is fáj a fejem, ha erre még jönne a másnaposság is... Inkább odakuporodok a tűz mellé, és hallgatom a szabadok hangszórójára köszönetnyilvánításként betett indulókat.Egy kicsit egyhangú itt.Tovább kéne terjeszteni az eszmét a zóna belsőbb részeire.Majd holnap szóbahozom.Csak most látom, hogy a golyók kijuggatták a kabátom alját, sőt,még tiszta dzsuva is lett a mocsártól.Kimegyek, szedek száraz füvet, letörölgetem naggyából, aztán vissszamegyek a tűz mellé, odahúzok egy matracot, a kabátot magamraterítem, még rágyújtok egy szálra a parázsól, miutánm elszívtam rögtön elalaludtam.

Mikor felkelek már kiment a hatás. Megint fáj a lábam. De nem annyira. Kimozgatom, lehet csak izomláz. Lehet az volt a baj hogy nem melegítettem be. Felállok és nyújtok párat. Mikor megvan csinálok 50 guggolást. Mikor kimozgattam lementem és a falu körül futottam 5 kört. Mikor megvolt visszamentem és ittam egy kortyot. Kész is vagyok, minden rendben. Már nem fáj. Lefekszem aludni. Mikor felkelek semmi baja a lábamnak. Tudtam, mostantól mindig nyújtok egyet-kettőt mielőtt dolgozni megyek. Lemegyek, vissza a bozótosba. Ott körbenézek, sehol egy vérszopó. Vissza a faluba. Lent, megnézetem a pisztolyt. Mondja az eladó:
-Ez mi? Tőlem vetted?
-Igen. És ez van vele.
Megnézi a fegyvert és felszisszen:
-Ez másodosztályú szar! Én csakis elsőosztályú cuccot adok el! Adok egyet kárpótlásnak ha elkapod aki ezt eladta nekem. És ezzel rendezed a tartozásodat.
-Mi a neve?
-Bandita. A parkolónál szoktak lenni.
-Ott öltem meg a vérszopót. És senki nem volt ott.
-Persze a vérszopó ijesztette el őket! Kapd el azt akinek egy hatalmas pentagramma lóg a nyakában.
-És mit csináljak vele?
-ÖLD MEG!
-Öljem meg?
-Igen!
-De.....ez csak egy fegyver. Ezért max 2-3-4 pofon jár nem?
-Hülye! Tönkretehette volna a vállalkozásomat! ÖLD MEG!
-Hát jó.....
Kimentem. A parkolónál van a köcsög. Várok fél órát, kimegy csurrantani egyet. Előveszem a késemet és kinyitom majd vissza a zsebembe. Odamegyek és mondom:
-Figyelj, mondani szeretnék valamit.
-Mondjad!
-Négy szem közt.
-Gyere ide a bokrosba!
Bementünk a bokrok közé én meg előrántottam a kést és a mellkasába nyomtam. Majd megint és megint és megint és megint. Legalább 15 szúrást ejtettem rajta. Mikor megvan kitör a verejték a homlokomon és visszarohanok a faluba. MEgöltem egy embert. Fel a padlásra és be a sarokba. Ott elkezdek sírni. Még soha nem öltem embert. De ez a rohadt pénz rákényszerített. Nem tudom mi volt ez de nagyon rossz volt. Mikor kisírtam magam megtöröltem a szemem és ittam egy kortyot. Lementem és mondtam:
-Megvan a feladat.
-Jó.
-Mehetek?
-Mehetsz...és hé itt a pisztoly! Beszélj Wolffal, ő segíthet.
Elmentem megkerestem Wolfot. Mondtam neki mi volt erre ő:
-Értem. Ez a kezdeti szorongás. Majd elmúlik nyugi.
Mikor megbeszéltük a dolgokat elmentem a padlásomra aludni. Az éjszaka kipucolja a gondolataimat. Másnap meg megyek bentebb a Zóna közepe felé. Talán majd egyszer elfelejtem ezt az egészet. Remélem hamarosan mert nagyon padlón vagyok most. Hajjajj....Első ember akit megöltem......

Jó pár napig a tudósok bunkerében maradtam a szolgálatosokkal együtt, a Szolgálatos csapatvezérnek akinek már a nevét is tudom Skull, kijavították a ruháját, és pár szempontból tuningolták is...
Mikor indulnánk megpillantottam egy coltot, de nem átlagos pisztoly volt, távcső fogadására alkalmas szerelék sín volt rajta, alul, pedig Lézer pointer... megvettem tudóstól egy kis alkudozással 5000ért...aztán néztem hogy a tudósnál lévő tárak hosszítottak, 8 helyett 16 golyó van bennük, meg is vettem tőle 200/db áron az összeset vagyis 10db-t.
Majd vissza mentünk a bárba, ott a csapostól vettem 2 hangtompítót, és megrendelést adtam le pár különleges tuning felszerelésre, és beadtam az én alap coltomat, 2 nap múlva épp olyan lesz mint amit a tudóstól vettem, na onnantól már pisztoly duálba fogom tolni:D
7000ret fizettem előlegnek a stalker szerelőnél, aki a bárban dolgozik. majd elmentem a Szolgálatos részhez, megnézem Villám mit alkotott a ruhámmal kapcsolatban.
Mikor oda értem hozzá, már vette is elő a ruhát, és letette elém.
Hallod-e honnan szerezted a páncélruhát?
Találtam Argropromba, mint mondtam!
Az érdekes...
Miért is?
Hát csak azért mert ennek a ruhának a felületes javításához átkellet olvasnom a katonaság legújabb Katonai páncélruhájának a Skat-9nek a kézi könyvét... és amint átnéztem ebben a ruhában, pár dolog még tutibb mint a Skat-9esben...
PL?
Dupla rétegelt Kevlár közte szilárdító Titán lemez, ez nem a hadsereg cucca, legalábbis nem az ukrán haderőé... automatikus ruhába épített adrenalin vagy sugárzás adagoló...
A térd és csizma résznél erősített részek, valamint járást könnyítő részek vannak beépítve... a konkrét anyagot nem tudom megmondani, szerintem valamiféle Relikvia szilánkok lehetnek benne...
Értem értem... De kész van? meg tudtad csinálni?
Meg... néhány helyen kifoltoztam a kevlárlemezt, csak az első réteg szaakdt át, azt pótoltam katonai cuccokból, duplaszálas kevlárra, ami a katonai skat-9es páncélruhában van...
és szereztem egy Sisakot is a Ruhádhoz...
Sajnos kevés van a Skat-9es öltözetből, de egy kedves barátom megfújt 1 sisakot a kordoni beszerző tiszttől, fogd!
Átadja a ruhát, mellé egy kézikönyvet, mondván e-nélkül nehezen tudom majd felvenni...
20000ret kért a szerelő, valamint megemlítette hogy letanulmányozták a ruhát, és pár prototípust el is készítettek persze leadták a további készítéshez szükséges listát a kordoni helyőrséghez...
Kimentem a raktárhoz, megint néztem egy kocsit, megint vettem egy nívát 45000ért, és majdnem az összes pénzem elment a 3 kanna benzinre, amit vettem még hozzá...
kb 16000rem maradt... lassan dolgoznom kéne...
De ma még kiveszek egy szabadnapot és elmegyek pihizni...

Megérkeztünk,átnyújtották ismét a heti költő pénzt,most a 10 szeresét,és mondták:
-Mivel bizonyitotta hogy nem költi el a 10000 Rubelt,nagyobb vételek árán tudományos célokra a tanács is többet adott....
Leszáltam,integettem,majd bementem a bunkerbe,és szóltam szaharovnak:
-Sűrgősen elkell jutnom a bárba,fáradt vagyok és sétához nincs kedvem,van 1 közeli Autó vagy Sofőr a zónában?
-Intézkedek Varja...
Szaharov elballagva szólt valakinek PDA-n,választ kapott 1 tőlem el,kivittem 1 fa széket,leültem rá,és néztem az eget,szép volt,a bunker tetejére vittem a széket,és ott bambultam tovább....

Reggel felkelek felkapom a pénzem a késem az új pisztolyt, a detektoromat és a PDA-mat és elindulok az innen Északra lévő "Szeméttelep" nevezetű helyre. A katonák megállítanak és ötszáz Rúbelért engednek át. Mivel nincs pénzem körbenézelődök. A kerítés szöges de talán át tudok mászni. Így is teszek. Átjutottam és irány a telep. Mikor odaérek elcsodálkozok hogy minden csupa lehetőség. Parkourozhatok simán. El is kezdem. Elrohanok egy szemétrakás felé hogy majd felpattanok rá és szaltóval átugrom. Valaki ordít:
-Ne!
-Mi?
-Te hülye!
Feldob egy csavart és egy anomália elindul.
-Mi ez?
-Használj csavart és kerüld a szemétrakásokat. Menj arra, arra van a bár. Ott jó helyed lesz.
Elindulok a bár felé. Pár katona áll ott. Távolról előre köszönök:
-Zdrasztvujtye katona elvtársak!
Morcosan néznek. Odamegyek és kapok egy pofont. Mondom:
-Miért?
-Kötelességiek! Nem katonák hülyegyerek!
Megyek be és mikor beértem a bárba leültem az asztalhoz. Kértem egy vodkát. Volt még 64 rúbelem. Megittam. Kimegyek friss levegőt szívni. Járok egyet majd vissza a bárba. Mondom a tulajnak:
-Uram, van itt munka? Valami?
-Munka van öcsi.
-Ne hívjon így!
-Bocs öcsi de te most öcsi vagy még. Legénytoll nincs az álladon szóval csönd.
-A lényeg, mi a munka?
-Mi érdekelne?
-Ami van.
-Akkor, adok. Tessék! Itt ez a feladat. Van egy kissebb Vak kutya hely itt a Bár előtt. Neked nem okozhat problémát.
-Mennyit kapok?
-2000.
-Benne vagyok!
Kimentem a kutyákhoz. 5 kutya és két táram van. Észrevesznek. Jönnek felém. Elkezdek feléjük lőni. Az ötből egy azonnal meghal kettőt megsebzek de nem halálosan. Ellőttem a tárat. Rohanok. Van itt egy kocsi egy konténer és egy rakat cső. A csőre felugrok majd a kocsira is. Majd onnan le és az egyiknek a tarkójára taposok. Majd irány a közeli falhoz, a falnak neki, onnan elrugaszkodok és pofán rúgom az egyiket. Kitröik a nyaka. A másik kettő is felém jön. Az egyik ugrik, elkapom a nyakát és a falhoz csapom. Nyekken de nem hal meg. A másik rám ugrik és leteper. Elkapom a nyakát és kitöröm. Felkelek és az utolsót tarkó taposom. Megdöglöttek. Vissza a bárba. Elmondom a történteket és megkapom a 2000 rúbelt. De a francba! Megint nem melegítettem be! Holnap fájni fog a lábam megint. Remélem a kis futás elég volt. Mivel a szoba drága ezért kint keresek egy konténert és kibélelem egy régi matraccal. Belefekszem és elalszok. Büdös van de fáradt vagyok.

A Szolgálatosokkal picit vitázni kell hogy beengedjenek mert Scarcerow karijánál és így volt és én azt utánozva énis vitáztam ^^ most nem ismernek de simán beengednek téged a Bárba az 1 picit érdekes ^^

Vissza
Top Alul