Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
és mi lenne ha nem te osztanád nekem meg a többieknek a lapokat?
vagy vissza fogod magadat, és képes vagy normális vissza fogott írásokat adni, vagy el is mehetsz a francba.
Most nem a jelenlegi írásaiddal van bajom, hanem a te nagyra látó terveiddel hogy te majd csak úgy besétálsz a bárba és majd ránézésre azt mondják hogy te boltos vagy lennél itt kereskedő így hízelegve a saját területükön....
elöbb nézz magadba és az írásaidba, ha nem esett le semmi, akkor inkább írj történeteket a stalker storyba de kíméld az idegzetünket ha mag kérhetlek...

Igor talált nekem alkatrészeket, úgyhogy azt az autót szereltem. Egyszer egy hang szólt hozzám:
- Jó estét, Szvetlána!
Kimásztam a kocsi alól, és tisztelegtem volna, mikor megláttam, hogy Jeff az.
- Hagyd már a formalitást! - nevettem, mert igaziból nagyon örültem, hogy itt van.
- Jó. - válaszolt majd közelebb lépett, és a lemenő napot kezdte el nézni.
- Gyönyörű... - mondtam
- Mint te - mosolygott rám.
Ettől kicsit meglepődtem, és zavartam tekintettem rá. Hirtelen megcsókolt, amikor is a helyzet hatása alatt állva ellöktem magam tőle.
A szemébe néztem, és láttam valami vágyat, egy tüzet... Közelebb hajoltam, és a lemenő nap bíborvörös fényében ajkunk újra eggyé vált...
Fél percig egymáséi voltunk, amikor is figyelmesek lettünk, hogy Igor és Szása minket bámul.
- Nos, azt hiszem, nekem sok dolgom van, meg lassan őrködnöm kell, meg amúgy is későre jár már...
- Rendben. -mondta teljesen nyugodtam, ez az érzés kissé átszállt rám is. - Majd találkozunk!
- Remélem... Biztosan. - válaszoltam egy kis időkülönbséggel.
Még néztem ahogy elmegy, majd visszatértem a melóhoz. Ki kellett állnom őrködni, úgyhogy felhagytam a javítással.
Szása tette a vállamra a kezét, és füttyentett.
- Hogy hívják a szerencsést?
- Idióta! A szívbajt hozod rám!
- Ugyan... Jogom van tudni, az én kis hugicám milyen dolgokba keveredik. Vagy, milyen dolgok keverednek az én kis hugicámba.
- Ez nem a te dolgod!
- Nekem mindegy... A pasidat nemsokára úgyis kaparhatjuk fel a földről. Veszélyes hely a zóna.
- Fejezd be.
- Én csak figyelmeztettelek. Őrjárat közben ne lepődj meg, ha az összeaszalódott hullájába botlasz...
- Állj le!
- Én csak realista vagyok. Szétszaggathatja egy falka vak kutya, vagy megszopkodhatja egy vérszopó... még előtted.
- B*zdmeg! - ordítottam rá, és ahogy csak bírtam, ököllel arcom ütöttem.
- Na végre... - mosolygott rám, majd ordibálni kezdett: - Segítség! Segítség! Szvetlána, ne! Lőjétek le, megőrült!
Hamarosan Borisz szegezte rám a fegyverért:
- Magyarázatot követelek!
- Ő támadott rám! - próbáltam mentegetőzni.
- Ez az alattomos nőszemély minden ok nélkül ütlegelni kezdett! Agyára ment a Zóna! - kiáltozott Szása.
- Sajnálom, Szvetlána. Én csíplek, de egy tisztnek jobban hiszek. Egy magasabb rangú katonát megtámadni pedig halálbüntetés... - szólt, majd csőre rántotta a fegyverét.
Rohanni kezdtem. A golyók csak úgy röpködtek utánam, több a fülem mellett süvített.
Átvágtam egy romos házon, és nagyot kerülve átmentem a vasúti töltésen. A sztalkerek falujába kell mennem. A töltények már jó távol csapódtak be tőlem, mikor is egy ismeretlen érzés hasított a bal combomba,
és hanyatt estem. Felálltam, és viszonozni kezdtem a tüzet. Lassan egy kő mögé bújtam, és itt voltam úgy öt percig, mikor is
megszűntek a lövések. Láttam egy téglaépület-csoportot, arrafelé kezdtem el bicegni. Emberek álltak ott, talán van kötszerük.
Mikor a közelbe értem, láttam, hogy csupa fekete ruhájuk van. Banditák?! A francba...
Láttam, ahogy több közeledik felém. Irányt változtattam hogy elkerüljem a helyet, de ekkor vettem észre, hogy bekerítettek.
Az egyikük hangosan beszélni kezdett.
- Add fel magad, katona! Egyedül vagy, nő vagy, sérült vagy, nincs esélyed! Add át az értékeidet. Aztán szórakozunk veled egy kicsit, és már mehetsz is...
Ekkor hangosan felnevettek. Újratáraztam, és egy sorozattal lelőttem a szószólót. Hirtelen hátulról elkapott valaki, és a földre rántott.
Belerúgtam, és az oldalfegyveremet előrántva lelőttem. Feltérdeltem, bár rettenetesen fájt lábam.
Még kettőt lelőttem, közben a mellényem felfogott pár lövést.
Már csak egy bandita volt, rám emelte a sörétesét, és tüzelt. A gyöngygolyó átszakította a golyóálló mellényt, és a lövés a földnek szegezett.
A pisztollyal lelőttem az utolsót is, és felegyenesedtem. Amilyen gyorsan csak tudtam, a sztalkerfalu felé igyekeztem. Futás közben ledobtam
a mellényt és a zubbonyomat is, így csak egy zöld póló volt rajtam, közepén egy véráztatta lyukkal. Az útra érve megláttam a falut,
de itt lassan elsötétedett minden. Elestem, és lebucskáztam a kis földúton. Az utolsó emlékem az őr csodálkozó tekintete, akinek a lábánál megálltam.

Zibi kezdjük ott hogy ha már a badnítákkal üzleteltél onnan nincs vissza út vagy ők ölnek meg mert elárultad őket vagy mi. Szóval jobban jársz ha maradsz a banditák oldalán.
A Szabadság meg még csak tervben sincs azt majd még jó pár írás után alakítjuk meg behozok még egy embert az lesz a vezető deaddig még van idő szóval még csak magányosak vagyunk úgy 6-an együtt kobórlunk és segítjük a stelkereket, de miután ott voltunk a te esetednél örülj hogy még nem lincseltünk meg mint akkor Scar tette. Szóval javítsd az írást és máshol aludj légyszíves. Cuccodhoz nem nyúlunk még véletlenül se nem vagyunk kalmárok.

Reni ez nagy írás volt ;)

"Vagy mi keveredik az én kis hugicámba" Nagyon szellemes kis szójáték,vagy fél percig röhögtem rajta. :D

Másnap kelek, eléggé ki vagyok ütve...
egyből le is rántottam egy energia italt, hátha magamhoz térek...
sikerült is kinyitnom valami csilipaprikás ízvilágú újfajta vackot, fel is ébredtem egyből.
oldalra nézek, még 2 ilyen alumínium üvegcse volt ott ebből a nem tom miből, és rajtuk egy cetli.
felveszem, és látom szép nagy betűkkel:
Farkastól
Kösz! Mondtam kicsit kiordibálva a lakásból.
ekkor berohan Farkas.
Kicsit néz az ajtóból, majd odarohan hozzám, és a karomnál fogva kicibál a fotelből.
Mi? mi van? álljál má le! mondtam neki kómásan.
ekkor úgy pofán vágott, hogy a föld adta a másikat.
bazd meg... mondtam miközben kiterülve feküdtem a padlón.
Megfordított, és hozzám szólt végre.
Magadnál vagy már végre?
Mondhatjuk... mondtam, majd kitöröltem a csipát a szememből.
Figyelj, itt van az a lány, akit pár napja elengedtettél velem, itt van és megsérült!
Szvetlána? kérdeztem ledöbbenve.
Igen azt hiszem így hívják!
Hol van?! kérdeztem egyszerre mérgesen idegesen, és félve.
a házamban gyere! majd újra megrántott a karomnál, és felhúzott a földről.
Amint a padló volt a lábaim alatt szaladtam farkas után, a házhoz, ő benyitott, én már rohantam is előre.
eb a szobába, és tényleg ott feküdt.
Szvetlána? kérdeztem teljesen félő arccal.
egy mély seb volt rajta, lövés nyom.
megfogtuk egymás kezét.
könnycsepp csordult a szememből amikor lehunyta a szemeit.
Mi van vele? kérdeztem rémülten a bent lévő orvos féleségtől.
Csak elvesztette az eszméletét, sok vért vesztett.
De rendbe jön?
Igen rendbe jön, mondta, és elővett egy relikviát, és a lány mellé tette, a relikvia arany vörös színnel világítani kezdett.
Pár óra és begyógyul a seb, a vérzést már elállítottam. mondta a doktor szerű ember.
Ki tette ezt? kérdeztem farkas felé fordulva dühösen.
én este még beszéltem a lánnyal, az állítása szerint a katona társai...
valami Szását, és Boriszt emlegetett.
ettől az utolsó névtől irgalmatlanul tetőre hágott a dühöm, és kimentem a házból.
felkaptam az Obokánom, és elindultam a vasúti töltés felé.
oda érve Borisz a kezét nyújtja.
Én elkaptam és kicsavartam a kezét.
áááá... ordított fel.
Miért tettétek ezt Szvetlánával?!!
Megtámadta Szását.. nyögte ki nehezen.
És te kinézed belőle!?! Ordítottam újra rá, és a karját tovább csavartam.
Őrség! Ordítja el magát
Ekkor a másik 3 ember fegyvert szegez rám.
melyikük Szása?! kérdeztem meg az élő pajzsként használt Hadnagyot.
Én! felelt az egyik.
a másik kezével ez alatt a parancsnok kiszedte a pisztolyát, de elkaptam azt a kezét is, és pisztolyostul rászegeztem Szására.
Mi lenne ha maga lőné le! mondtam, majd meghúzattam a ravaszt a parancsnokkal.
a katona torkánál ment a lövés, összes esve és a torkához kapva fuldoklik a saját vérében.
és most a másikat is! mondtam nevetve és a másik katona felé szegeztem.
engedjétek le a fegyvert.. Engedjétek már le ti barmok! Mondja Borisz.
Ekkor leengedik, de az egyiknek egy hirtelen ötlete támad, és felengedi a fegyvert, azt is lelövettem.
ekkor a másik is felkapja a fegyvert.
Neeeee! Ordítja a parancsok utolsóként.
éppen annyi időm volt hogy elhúzzam a kezem, a katona már tele is szóra a parancsnokot ólommal.én hátra estem a parancsnok holteste meg rám.
a katona közelebb sétált, ekkor felemeltem a pisztolyt, és pofán lőttem az utolsó katonát is.
majd ledobtam magamról a parancsnok holtestét.
Utána minden nyomot a képpen hagytam hogy a parancsok el akarta tenni a korrupciós összeget, az emberei meg nem engedelmeskedtek.
a parancsnok pdaját átírtam hogy tegnap belekergette az anomáliásba Szvetlánát mert felakarta nyomni őket.
2 embere pdaját is átírtam hogy nem adott nekik semmit se a parancsnok, és fontolgassák azt hogy rátámadnak, és leléptem onnan.
Még éppen időben, mert már jött is a felderítő egység.
a vasúti hídról figyeltem az eseményeket, a katonák felderítették a terepet.
Az egyik a parancsnok mellet térdel, megtalálja a pdaját.
Ezt a mocskot bazzeg, Nem osztozott az embereivel, ők meg letámadták.
na fasza de pont őrség váltás elött 2 nappal Kolja?
Majdnem 5000 van nála, ezért megéri leölni egymást!
Még engem is megölnél ennyiért? kérdez vissza.
Nem téged kevesebbért is mondja nevetve.
Jól van húzzunk vissza!
Azt mit mondjunk?
Hát az igazat, hogy megölték egymást a pénz miatt.
Jól van na húzzunk vissza!.
Mondta a két csávó, majd vissza ültek a kocsijukba, és vissza hajtottak a helyőrségre.
Miután megbizonyosodtam a történtek elmondását illetően vissza mentem a faluba, és vissza mentem Szvetlána mellé.
Ott vártam mellet Jó pár órát, de kitartok mellette....
Egyszer csak ébredezik.
Jeff? hol van jeff? kérdezi Szvetlána kicsit felkelve az ágyból.
Itt vagyok! mondtam neki, és már ott is voltam az ágya mellett...
Megörültek, és megölték egymást.

gyerekek ...1 kérdés...a Call of Pripyat Zatonja honnan elérhető? mert eléggé hasonlít a mocsárra a CS-ből de nem ott van...szóval mégis hol található? :D

Akkor ha te most a Stalkerek helyett ölted meg a Katonaságott ezzel elintézted magadnak azt hogy a Szolgálat (amit nekem mondtatok) még nehezebben létezzen....
Valami okknál fogva,hallotam hogy megakarnak ölni mert Banditákkal üzleteltem,gyorsan sunyiba lemásztam és futni kezdtem,azon kapom magam hogy golyók suhannak el melletem,majd 1 Nagy : "Hagyuk a fenébe-t" Hallotam,bekapcsoltam zseblámpámat,és megnéztem ezt a helyet,elég érdekes,olyan gyár féle lehetett,Néhány Zöld Farkas logó volt leszakadva róla alá A Gyár Hősei felirattal,ezt majd persze ha jönnek átirják a szabadságosoktaláltam 1 relytekhelyett,Gázmaszk volt benne és 1 Fekete köpeny picit feltuningolva,mivel enyémet elvették, ezt felvettem a bőr dzseki mellé,találtam még ezen kívűl 1 PDA-t és 1 relikviát,a relikvia valami Galacsin volt,a PDA ba 2 relytekhely volt,az 1 ik ez,alá felirattal:"Majd ha időm lessz rá vissza jövök érte" a másik 1 Aggropom nevü helybe,az alá is irva: "Szokó,elrejtettem itt a fegyvert amit kaptam tőled és mellé a lőszert,majd menny érte kérlek"
most veszem észre hogy itt 1 hulla a közelbe,Mikor megvizsgálom Rávan tetováltatva az a név hogy "Szokó" és ugyan úgy 1 PDA,cucca nem volt csak 1 kötszer és 500 RUbel,PDA-t megnézve hangfelvétel volt,így szólt a hangfelvétel:Ez az Idióta azt hiszi hogy becsaphat engem?Na persze,majd nézheti mikor megyek én az Aggropom alá beszerezni a fegyveremet!Most remélem csak viccelt,a gyáva féreg"
Vissza indultam a Bandita bázisra,leadtam a 2-t PDA-t,a relytekhelyet amit még nem találtam meg azt töröltem belőle és elöbb áttöltöttem az enyémre,majd elmegyek érte,lefeküdtem a kikészitett matracomra,és leültem,a Banditák még többet akartam tőle,de már elutasitottam és mondtam:
-Még jobban nem rondhatom le a hirnevem,elöbb átnevezem magam,és aztán eltünök 1 ideig
-Legyen,de még megfogod te ezt bánni....

-.- Figyely Scar eddig nekem itt magyaráztál ha megölöm ez meg az lessz meg úgy lessz ez és a többi,és a végén te ölted meg és még én vagyok már megint a hibás -.-

A délutáni őrség után korán kidőltem,bár az eléggé érdekes látvány volt ahogy egy ismeretlen lány gurul le a dombról egyenesen felém..fél perc múlva már Wolf-nál feküdt és próbálták ellátni....Végre sikerült kialudnom magam, 8:25-kor ébredtem fel...feltápászkodom, nyújtózkodok 1 kicsit, megmozgatom a lábam, ráállok, úgy tűnik jól javul, már alig érzek fájdalmat. Odasétálok Farkashoz, megkérdem mi a helyzet...
-Lenne itt 1 meló,nem kell szaladgánlni...gondolom észrevetted hogy a többség inkább a szeméttelep, vagy a sötét völgy felé veszi az irányt...röviden: kéne 1 ember aki 1 kicsit körülnéz keleten is, igaz már 1 stalker kiment arra, de ha gondolod te is leugorhatnál 1 kis kirándulásra....
Majd még meggondolom....
Lesétálok ahhoz a dagadékhoz a vodkámért...700 rubel lesz..anyád...nembaj legyen...tudod mit? adj mellé még 100db 5.45-ös lőszert is..hamár hoztam pénzt...felmegyek a cuccomért, úgydöntöttem csak megyek "kirándulni" egyet...
Visszamegyek Farkashoz, megkérdem milyen,vagy mennyi infó kellene...háth..egy térképszerűség nem ártana mit hol találsz, ilyesmi...Lelakatolom a ládám, nem sok minden van benne...1 obokan, és 1 fél üveg voda...feltöltöttem a flaskáimat....Gondolkozok merre induljak el, vagy a katonai kordontól max 200 méterre lévő alagút felől megyek, vagy a vasúti töltés mellett....Nincs most kedvem katonákkal bújócskázni, szóval irány a vasút, és majd meglátjuk...Úgy tűnik nyugi van...ahogy haladok a vasút felé még 1 vaddisznóval sem találkozok...a töltés mellett haladva hamar ismeretlenné válik a terület....kb 40 perc gyloglás után előveszem a távcsövem, meglátok 1-2 házat és egy arra felé tartó földút...bár már alig látszik...elindulok arra,hátha találok valamit..emberekre itt nem is számítok... elérem a házakat...körülnézek...2 ház és 1 sufni...minden be van deszkázva..keresek valami vascsőféleséget, és utat török magamnak...az egyik házban van 1 vaságy, 2 matrac, 1 kályha, és 1 asztal...a másik teljesen üres...a sufniban néhány szerszám a satupadon...kimegyek, körülnézek, a változatosság kedvéért sehol senki...elindulok az egyszer útnak nevezett, mára már csak gazos nyomvonalon...körülöttem amerre csak nézek víz...iszapos lápvidék....az úton haladva 1 kisebb tisztást látok, 2 vaddiszó alszik 1 kidőlt fa mellett..az mp5-tel megeresztek 2 rövid sorozatot, ezek már nem kelnek fel...az egyiknek levágom a csülkét, jó lesz vacsorára...nemsokra a tisztástól beérek valami gazdaságfélébe....a fedett szín alatt áll 2 teherautó, 1 traktor, és az egyik épületben 2 uaz...egész jó állapotban..érdekes...körülnézek, tiszta por minden...itt sincs senki...miért is lenne? viszont a másik épületben 1 polcon találok 1 fél rekesz vodkát...ohó...ajándék mondom mosolyogva,a polc mellett 1 kupac hasogatott fa,bár már elég korhadtak..későre jár,innen már nem megyek tovább...becsukom a 2 nagy ajtót...és igen még be lehet csukni...ritka az ilyen...összeszedek pár téglát, 1 kis gyújtóst,tüzet rakok, és komótosan nekiállok húst sütni...mekkora errefelé a nyugalom....miután elfogyasztottam bőséges vacsorám, a kezem ügyébe helyezem a pisztolyom, és megpróbálok elaludni a falnak dőlve.....
tee zini...tényleg tanulj meg olvasni és értelmezni..nem mind1 hogy egy csapat stalker lemészárolja a katonákat, akik még kérhetnek erősítést is mialatt támadtok, vagy 1 ember akit ismernek úgy mészárolja le őket, hogy végig a parancsnok fegyverével lő, és ügyesen beállítja az esetet...a 2 között eléggé lényeges különbség található...

De Zini, mivel Scarecrow karija egy katonák közti eldurvult vitának állította be az egész gyilkosságot, ezért senki sem tudja meg, hogy igaziból ő a gyilkos. Ezért a kötelesség zavartalanul alakulgathat tovább.

Jöjjön egy kis változás a szürke életembe :)

Újabb hírek szerint, ismét meghalt az összes katona a hídi helyőrségen. De állítólag most nem letámadták őket, hanem egymással végeztek, valami disznóság miatt. Beszéltünk a két felderítővel is, akik kimentek oda, amint megtudták, hogy nincs kapcsolat velük. Az ő állításuk csak még jobban megerősítette a hírt. És most a parancsnokok, újabb csapatokat akarnak odaküldeni. Mindannyian felsorakoztunk az udvaron, a parancsnok előtt, aki az új csapatokat jelöli ki. Ezúttal több katonát akarnak oda, hogy egy bolha se jusson át azon az ellenőrző ponton. Sajnos bekövetkezett az is amitől a legjobban tartottam. Engem is kijelöltek a híd alá. De sajnos Baronov se volt olyan szerencsés, hogy megússza. Bár mondjuk ez egy oldal felől jó hír is. Legalább egy tapasztalt tiszt is lesz aki tudja hogy mit kell csinálni. Körülbelül most 20 embert küldetek oda, hogy védjék azt a hidat. Azt viszont nem értem minek. Az a híd taktikailag semmit nem ér. Mindegy. Ha ezek úgy döntöttek hogy menni kell, akkor annak úgy kell lennie. Mind felültünk egy nyitott hátú teherautóra, ami elvisz minket az új őrhelyünkre. És a fegyvereinket lecserélhettük egy jobb fajta sima AK-74-esre. Pár óra alatt meg is érkeztünk a lerombolt hídig. Aztán sorban leugrottunk, és az otthagyott hullákat felpakoltuk a teherautóra, ami visszaindult a helyőrségre. Mi pedig elfoglaltuk az állásainkat. "Öregem ez baromság!" Mondtam idegesen. "Miért?" Kérdezte Baronov. "Ez a híd sz@rt sem ér. A fedezékek szintén nem érnek semmit, így minket nyugodtan letámadhat bárki. Nekem nincs kedvem itt maradni. Nem akarom, hogy egy őrült fegyveres civil miatt feldobjam a talpam. Én lelépek." "Tudod te mit beszélsz öcsi? Dezertálni akarsz. Így viszont ha a többi katona talál meg akkor is megdöglesz. Higgadj le! Ha nem hirtelenkedsz, akkor túléled. És ha barátságos vagy velük, ők sem lőnek. Majd legfeljebb baráti áron, átengedjük őket." "Ha te mondod." "Ja. Mondom én neked. Igazam lesz." Mondta nyugodtan, aztán odadobott egy kis üveg italt. "Nesze öcsi! Célzóvíz!" Majd elmosolyodott.

Vissza
Top Alul