Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Estére kiültem és vártam Hiúzokra. Két óra múlva jött egy. Csak később vettem észre szóval elment. Majd jött 3 egyszerre. Jól megnéztem, és szerintem először egy megy ki körülnézni hogy biztonságos-e és utána jön a többi. Ezeket egy sorozattal lelőttem. Remek, van három hiúzom. Felpakoltam és elindultam. Otthon megnyúztam őket és készítettem is ki őket. Remek, van eddig 5 hiúzok azzal a kettővel együtt amit az a kucsmás illető hozott. No, akkor még hármat hoz a kucsmás amit megtarthatok. Akkor, még kettőt kell lőnöm. Na most, jön a nyúzás. Kipreparálás és egy szál cigi.......A francba! Két szálam maradt! Kell vennem egy dobozzal. Lemegyek Sidorovichoz és megkérdem mennyi egy dobozzal.
-Áh! Cigaretta? Egy dobozzal 500.
-Mennyi????
-A cigaretta nagy kincs errefelé. Van aki ölni is képes érte. NA akkor kell?
-Szálanként is lehet venni?
-Egy szál 25 rúbel. De a helyedben dobozzal vennék mert szálra nem éri meg.
-Rendben, adj egy dobozzal.
Felmentem a padlásra és beraktam a cigaretta tárcába a cigit. A dobozt meg eldobtam. Most elalszom. Reggel folytatom a vadászatot.

Miután kiment fürge lassan fordítom a csipás elaludt hajú fejemet farkas felé.
Farkas se néz ki fényesebben.
Hosszú... mondtam neki.
Jah elöbb egy kávé... mondta, majd nagy nehezen felkelt, kitörölte a csipát a szeméből, majd kiment a házból.
Én meg se mozdultam, inkább vissza aludtam...

Úgy állunk hogy, bárban kezd alakulni a duty. domesz a mocsárt fedezi fel és a CS bázis terletén van éppen. domotor vadászik, jah és kordonban immáron monndhatjuk hogy kész a stalker bázis. Scarecrow és Légió gondolkozik hogy dutysok legyenek-e. Szerintem ennyi. Ha kihagytam valamit akkor sorry

A leshelyemen elaludtam. Reggel mikor felébredek akkor veszem észre hogy valami mozog a bokorban. Távcsővel nézem de a távcső nem mutat semmit. Pedig valami mozgatja azt a bokrot. És nem a szél az. Közelítek, és ekkor körvonalazódik egy sárga szempár. A test többi része nem látszik. Mintha láthatatlan lenne. Jézusom. A francba! Egy vérszopó! De itt? A kordonnál? Ez nem igaz! Szólnom kell a többieknek! A PDA-mon írok egy üzenetet:
"Egy darabig ne gyertek a parkoló közelébe, itt egy vérszopó. Elintézem ha kész van akkor szólok. Iván a vadász."
Remélem nem akar senki sem ide jönni mert ez nagy lesz. Ki kell iktatnom valahogyan. Nem lát engem, ez a hasznomra lehet. Nincs nálam csali szóval nem tudom idecsalni de ha nem intézem el mindenkinek annyi. Pont a parkoló felé jön. Nem tudom mire jön, hacsak..... a francba! A bakancsom! A nyúzásnál is ez volt rajtam! Csupa vér lett. Biztos azt érzi a nyomorult. Oké, csigavér csigavér. Akkor, csapdát nem tudok állítani így ebből lövöldözés lesz. Nem látom a szemét. Ekkor morgást hallok hátulról. Feljött a padlásra. Felugrok célra tartok és lövök. Két golyó kimegy a fegyveremből utána nem lő tovább. Elromlott a francba! Sidorovichoz lesz majd egy-két szavam. A vérszopó nekem jön. A fegyvert kiüti a kezemből és a földhöz vág. Előveszem a pisztolyomat és belelövök kettőt a fejébe. Ekkor kiesik a résen. Ez kész, már csak le kell mennem érte. Kinézek de nem fekszik lent. Eltűnt. Újratöltök és Várok hol bukkan fel. A padláson maradok. A padlás padlóját átszakítja és felugrik mellém. A pisztolyt kicsapja a kezemből. Hátrébb ugrok és kihalászom a késemet. Elkezdek szúrni felé de a kést is kitépi a kezemből és kidobja az ablakon. Elkap. Elkezdünk birkózni de erősebbnek bizonyul. Én átkarolom, felemelem és leugrom a tetőről. Ha én is akkor ő is. Mikor földet értünk a vérszopó és én is eltörtük a lábunkat. Rámásztam, megfogtam a fejét és kicsavartam. Megdöglött. Bevonszolom a házba a többieknek meg írom mi történt:
"A vérszopó halott de megsebesültem. Segítsetek! Valaki! S.O.S!"
Remélem hamar jön valaki mert nem húzom sokáig. Sidorovichot meg kiherélem a fegyvereimért. A fegyvereim! Fent vannak a padláson én meg itt lent! A francba! Remélem hamar jön valaki mert fegyverek nélkül nekem befellegzett.

A helyőrségen nagy most a mozgás. Egy rajtaütéshez katonákat szerveznek egy úgynevezett "Büntető csapatba" Önkénteseket keresnek a csapatba, akiknek az lesz a feladatuk, hogy vissza foglalják a vasúti híd alatti ellenőrzőpontot, és hogy revansot vegyenek a stalkerektől. Úgy néz ki hogy nagyon kell nekik az a híd. A csapat már nagyjából megvolt, de még mindig kellett nekik két ember. Ezért két újoncot, akikkel együtt érkeztem, akaratuk ellenére hozzájuk parancsoltak. Szerencsétlen ördögök. Viszont büntetésből, azokat akik nem voltak hajlandók önként jelentkezni, kijelölték egy teljes heti őrszolgálatra a helyőrség, és a környék egy része körül. Engem, Baronovot, és még két társamat, kiküldtek a falu, és a helyőrség körüli terület, közötti cirkálásra. Hát igen. Az élet igazságtalan.

Pár óra szundi után Szergejevics rohan kifelé és int nekünk hogy menjünk vele, de már lohol is a alagút felé. Az alagútnál sikerült utol érni.
-Hova sietünk, kaptam egy S.O.S. jelzést miszerint Iván bajban van a parkolóban. Ti nem kaptatok ilyet. nézem a pda-m és tényleg ott az S.O.S. fene nem figyelek elégé.
-Az a baj hogy láttam három Banditát is át rohanni a töltés másik felén. szólt Brogyivin.
-Akkor húzunk bele. a bebvett módszerrel át mentünk az alagúton és rohantunk a parkolóba. A három Bandita már éppen bent poroszkált.
-Remélem nem késtünk el. zihált Gregor futástól hát igen nem könnyű egy pocakkal együtt rohanni.
Ahogy közeledtünk hallotuk ahogy az egyik bandita szól hogy talált valakit majd hangosan nevetett.
- Kész lerohanjuk őket gyerünk azzal becsörtetünk a parkolóba és ketten álltak a sérült Iván felett a ház aljában. Én és Brogyivin tüzet nyitotunk a sörét majdnem letépte a fejüket. holtan borultak Iván mellé. Aki kiállt hogy ... Mögötünk. ...Mi? De késő Brogyivin össze esett mellettem. Gregor dühében az egész tárat a banditába eresztette az AK-ból, nem volt egy szép látvány.
-Brogyivin, Broigyivin hallasz. letérdeltem mellé megfordítotam nyitva volt a szeme és levegő ért kapkodott. Nem volt nyílt seb a hátán mázlista a kabát elnyelte az erőt még jó hogy nem közelebbről lőtt az a szemét. Nevetünk egyet majd fel segítettem. Közben Szergejevicsék sínbe rakták Iván lábát.
-Tudsz jönni a lábadon ? kérdezte Gregor.
-Persze, kösz hogy ilyen gyorsan jöttetek. Elindultunk vissza.

Mázlim volt. Szergejevicsék jöttek értem. A vérszopót ott hagytuk majd később megyek érte és elindultunk vissza. Sínben volt a lábam. A padlásra egy ideig nem mehetek fel. De azért lementem Sidorovichoz és elbeszélgettem vele:
-Sidorovich! Te marha! Milyen másodosztályú vacak fegyókat adsz te el? Majdnem kinyiffantam miattuk!
-Mi történt?
-Az AK-m! Beragadt! Majdnem kinyiffantott egy vérszopó!
-Értem. Beragadt. Tisztítottad-e valaha?
-Hogy mi?
-Igen. Nem tudtad? Minden héten legalább egy alkalommal ki kell pucolni, kitisztítani, újra olajozni a fegyvert és nem akad el. Semmi baja. Én megjavítom neked. Most ingyen mivel első eset. De vehetsz tisztítófelszerelést is 100 rúbel. Egy extra változatot is kaphatsz 1000-ért.
-Értem. Javítsd meg.
Mikor kész volt kimentem és leültem a tűz mellé. Szergejevicsék ott ültek és eszegettek. Mondtam nekik hogy köszönöm meg minden és hogy mekkora nagy mázlim volt. Három napig nem mehetek ki a táborból. Ekkor kezdek azon gondolkodni hogy hol a késem. A francba! Kiesett az ablakon! Minél előbb vissza kell mennem érte! De még nem lehet. A francba.

Capt Axon":3k7ju8ed mondta:
A helyőrségen nagy most a mozgás. Egy rajtaütéshez katonákat szerveznek egy úgynevezett "Büntető csapatba" Önkénteseket keresnek a csapatba, akiknek az lesz a feladatuk, hogy vissza foglalják a vasúti híd alatti ellenőrzőpontot, és hogy revansot vegyenek a stalkerektől. Úgy néz ki hogy nagyon kell nekik az a híd. A csapat már nagyjából megvolt, de még mindig kellett nekik két ember. Ezért két újoncot, akikkel együtt érkeztem, akaratuk ellenére hozzájuk parancsoltak. Szerencsétlen ördögök. Viszont büntetésből, azokat akik nem voltak hajlandók önként jelentkezni, kijelölték egy teljes heti őrszolgálatra a helyőrség, és a környék egy része körül. Engem, Baronovot, és még két társamat, kiküldtek a falu, és a helyőrség körüli terület, közötti cirkálásra. Hát igen. Az élet igazságtalan.

:cry: :cry: :cry:
Nem bántotta senki az ottani katonákat hogy büntetni kéne. :? :?

Hullafáradtan odakucorodtam a langyos kémény mellé, megettem a amradék kenyeret egy konzervvel, és megittam az utolsó előtti doboz tartóstejet.Megittam egy-két kupicányi vodkát, és elszívtam fél doboz cigit,fájdalomcsillapítás végett, aztán elnyomott az álom.Másnap reggel késő délutánig aludtam, amikor felkeltem láttam, ahogy a vadászt sínbetett lábbal hozzák vissza.Hát ez sem fog egy darabig hiúzt lőni-gondoltam magamban.Lemegyek a tűzhöz, odajön és mondja, hogy siessek a hiúzokkal, mert amint látom így is késésben lesz a megrendeléssel.
Mondom neki, hogy épp most készültem indulni a parkoló felé vadászni.
Erre ő azt mondja, hogyha már arra járok akkor visszahozhatnám a kését, arrafelé vesztette el.
Mondom, hogy meglátom mit tehetek.
Megyek a szokott leshelyemre, nem akarok visszamenni oda, ahol megtámadott a vérszopó, rossz emlékeim vannak róla.Lelövök pár arra bóklászó kutyát, hátha jók lesznek csalinak.
Mire felszenvedtem magam a fára újra elkezdtek borzalmasan fájni a bordáim, ezért megint felhörpintek egy kis vodkát, és elfogyasztom a doboz cigi másik felét, közben elgondolkodok azon, hogy mi lenne akkor,hogyha nem prilukkit szívnék, nem noname vodkát innék, és nem olyan kínai melegítőben rohangásznék az isten háta mögött, amire rászáradt valami mutáns életformának a valószínűleg számtalan radadioaktív baktériumtenyészetnek otthont adó vére.Dehát mindegy, ez így van és máshogy nem is lehetne...

Majd a holnapi hsz-re összeghyűjtöm a hiúzokat, de most valahogy nincs elkierőm továbbírni, tehát a hiúzok miatt ne aggódj Domotor.

Te Scar azért most 1 picit Farkassal nyughasatok mert a végén tényleg nem lessz 1 stalker se csak 2 vérhezkellő bandita....
-Uram,elveszetettük a 2 küldöncöt!1 szerüen eltüntek,
-Töltse fel a PDA-m ba utolsó helyzetük,és jöjjön velem
Feltöltötte,elindultunk,át szokásos úton az alagúton,és az utolsó helyzetükön még friss volt a vér a füvön,meg látszott hogy itt kissé harc volt,a fán is lövés nyomok,és erősen kivan kaparva a föld,biztos valahova vitték őket,megnézek 1 fát valami felcsillan a szememen,az 1 ik küldönc hátizsákja,és a PDA ja volt a tetején,hang felvételre beállitva,elinditottam a hang felvételt:
-Hé várjatok?
-Mit akartok sietős a dolgunk!
-Ne hagyátok a sereget!
-Ok?
-Azt nem mondhatom el,
-Nincs ok nincs válasz
-De álj meg!
1 nagy csattanás van a videófelvételben,biztos 1 pofon,ekkor meg 1 Placs szerü,ez biztos a reagálás,
Lövöldözés lett,
-Anomáliába velük! - jött 1 hang -
Hurcolásokatt lehetett hallani,majd újra lövöldözést,
-Kivagy? - Szólalt meg a hang -
-Fürge,Farkas,mit kerestek itt?
-Figyely fürge - fegyver kiboztisotás hang - Te nem láttál semmit,banditákba botlottál,és eltaláltak,döfi?
-Döfi...
Újra hurcolás hang,majd síri csönd,kikapcsoltam a hang felvételt
-Anomáliába velük?Akkor még valamilyük csak megvan...
-Mikor vesztettük el őket?
-5 órával ezelött!
-Akkor még a hús is friss lehet,keressgélj,és vigyázz nehogy felkapjon,
kutatgattunk,és találtunk is valamit,eső szerüen megolvadt vér,és tőle nem messze friss emberi hús,neki dőltem 1 fának és közbe mondtam:
-Miért?MIÉRT!
Mikor a fának neki dőltem rezegni kezdett
-Ez üreges...
Megfogom a kést és bele döföm a fába és kinyittom,ott az árunk,a 2 fegyver,de lőszer sehol,ott hagytam 1 üzenetett hogy Farkas ezt megjegyzem...
Aláírás nélkül
Felfedeztem 1 ép holtestett detektorral a kezébe,
-Ez elterelés mintha belenének rugva mi?
Megnéztem a hullát,volt nála 5000 RU azt elraktam,igen ő volt az 1 ik futár,a másik biztos a talált hús darabb birtokosa,vissza indultunk a faluba,és átadtuk a fegyvereket, a raktárosnak,kiderült hogy a kereskedőnknek van lőszere,lak bér helyett (a pénz helyett) átadta a nekünk kellő lőszer 15% -át,üzenetett küldtem Farkasnak a halott küldönc PDA ján át:
-Üdvözletem Farkas,a halott emberem PDA jából üzenek,a relytekhelyednek annyi,és hallotam 1 benzines generátorodról szép sumáért cserébe,szépen csöndbe tartom az esetett,ha átadod a generátort,már csak ez hiányzik,cserébe,ha nem végeztek velem,minden emberemmel lefújatom a rajta ütést,de ha én meghalok,szépen letámadják őket,a Zóna jövőjét elrontva,Üdv.:Új Bázis Ui.: 10 000 Levonást kérek a generátorért,az 5000-t megkapjátok!
Mosolyogva elküldtem az üzenetett,esteledett,lefeküdtem a matracra és gondolkodtam hogy jól cselekedtem-e....
Cold 20 ember Pénze csak lehet 35 000 RU, elején gondoltam 75 ezerre és így csökkentettem le,de kevesebb csak nem lessz,20 ember,közöttük az én 3000 es Rubelem is,a nagyuk meg már tapasztalt,szoval már csak van pénzük

Scarcerow a karimat hagyátok kérlek,elfogadjátok az ajánlatott és kapsz 5 000 ret,ha nem fogadod el elmondom a mostani esetett

Thomas Jefferson: Zini csak nem lehetett volna hogy bevedd a direkt neked célzott részegen az anomálisába mentek című fejezetet, pedig ez csak neked volt.
hát itt a reváns:

Hiába aludtam vissza Wolf Dühösen jött vissza.
Átnyújtja a Pdaját, közben oda ad 2 energia italt.
Nézem a kis irományt:
"-Üdvözletem Farkas,a halott emberem PDA jából üzenek,a relytekhelyednek annyi,és hallotam 1 benzines generátorodról szép sumáért cserébe,szépen csöndbe tartom az esetett,ha átadod a generátort,már csak ez hiányzik,cserébe,ha nem végeztek velem,minden emberemmel lefújatom a rajta ütést,de ha én meghalok,szépen letámadják őket,a Zóna jövőjét elrontva,Üdv.:Új Bázis Ui.: 10 000 Levonást kérek a generátorért,az 5000-t megkapjátok!"
meg a jó büdös ***!!!
Mondtam felmordulva a fotelből, és már mentem is a szekrényemhez, vettem ki az Abakánt.
feltáraztam magam.
az új ruhámat is felvettem alatta maradt a mellény, rá a taktikai mellény.
Wolf is hozott elő egy sörétest, de most inkább egy kis Propagandista dolgot bíztam rá:
Az a mocsok zsarolja a stalkereket, hogy megalapítsa a maga frakcióját.
ez bandita hozzá állás, és banditákat nem tűrünk a területeken.

szétküldtük az üzenetet az összes stalker pdajára, ez volt farkas feladata.
én addig elmentem a Kordoni helyőrségre, útközben találkoztam egy őrjárattal, feltartóztattak, de végül igazoltam magam, és bekísértek a helyőrségre a parancsnok jól le is ugatta őket, mert elvették a fegyvereim.
vissza adták a fegyvereim,
Elmondtam a parancsnoknak a helyzetet, és hogy van 1 bandita köztünk, kértem pár katonát, a szolgálat frakció ruhájába öltözve.
Ha a szolgálat rendet tesz a a stalkerek közt, akkor a katonaság is jobb színben fog feltűnni.
de ha az a mocsok a stalkereket a katonaság ellen hangolja a szolgálat elbukik.
A parancsnok megértette, és mellém adta azt a 3 katonát akik bekísértek.
átöltöztek a szolgálat ruháiba.
és a fegyverzetet magukhoz véve elindultunk a stalker bázis felé.
kb 15 perces erőltetett kocogás után megérkeztünk a vasúti töltéshez, felvettük az arcunkat rejtő gázmaszkokat és onnantól úgy mentünk tovább.
kb 50 méterre voltunk a bázistól amikor hozzánk kiállt az egyik.
Kik vagytok?
Szolgálat!
Kik?
Rendfenntartó frakció, egy banditáért jöttünk!
Be is engedtek az őrök, bent már közre volt fogva az a mocsok...
a dühös stalkerek verik éppen körbe állva.
Ám mikor megpróbáltunk áttörni a tömegen a stalkerek hirtelen fegyvert rántottak.
a kis rohadék fel állt a földről, és elkezd fennhangon beszélni:
hehe... azt hittétek hogy elhiszik az itteni emberek hogy én áruló vagyok?
francokat, mi vagyunk a stalkerek, és nem az a kis sok tetű a táborba ott a mellet a hájas görény mellet, ha titeket eltettünk az útból, megöljük a katonákat, és megalakul az igaz stalker frakció!
Nem hiszem, mondja az egyik mellettem álló katona, és kihúzza a gránát szegecsét és tartotta a kezében.
a stalkerek hátráltak, én elővettem a pisztolyom, és megfogva a stalkerfejéhez tartva, szépen kihátráltunk a táborból.
elkezdttünk egy bozótos rész felé szaladni azzal a görénnyel.
miután leráztuk a stalkereket, ott ahol voltunk, elvertem a stalkert de úgy hogy szerintem ezt megemlegeti élete végéig.
utána elvettük mindenét, és a szemétdombhoz vonszoltuk, és kidobtuk a semmi közepén...
Ez jár neked te mocsok áruló szemétláda! vetettem neki utoljára oda.
majd elmentünk a kordon felé.

Visszaérek a házba.... jelez a telefon...s.o.s. üzenet a vadász gyerektől..háth én most nem tudok a segítségére sietni, azért remélem valaki összeszedi...leülök az asztal mellé, elkezdem olvasni a kézikönyvet a fegyvertisztító felszerelésről...elsőre nem tűnik nehéznek, azért elolvasom mégegyszer, bütykölni kezdem a 2 stukkert...nem valami egyszerű cuccok...ahogy nézem a szerkezetét,látom törekedtek arra, hogy minnél kisebb legyen a vissza rúgás..még a cső is hátracsúszik...sebaj, megpróbáljuk...ez egyik csőben még föld is van....szépen kiatakarítom, megolajozom az alkatrészeket és elkezdem összeszerelni...úgytűnik sikerült összerakni...de hoppá...az egyik nem csattan el...újra..megint szétszedem....közben kintről zajt hallok...kinézek,most hozzák be a vadász gyereket...úgy tűnik túlélte...visszabicegek az asztalhoz, és folytatom a szerelgetést...másodjára sikerül..nembaj, azért még gyakorlok kicsit...miután úgyérzem kezdek belejönni, az mp5-öt is szétszedem....megy ez csak akarni kell....szerelgetek még 1 darabig, majd gondolkozok mit kéne csinálni a két katonai stukival...ha Farkas azt tanácsolta hogy ne mutatkozzak vele, akkor nem mutatkozok...mivel még 1-2 napig úgysem tudok nagyobb távokat megtenni, gondolkozok...lehet kicsit meg kéne festegetni azt a 2 fegyvert...tök poén lenne..de milyenre? majd kitalálok valamit...ki kéne ezeket próbálni...lesétálok ahhoz a dagadékhoz,kéne kb 100 darab 5.45-ös lőszer...esetleg festéked nincs? minek nézel te engem? házépítők boltjának? akár...:) de azért ha lesz szólhatnál.....majd meglátom mit tehetek...a skuló mennyibe lesz? legyen 650...jólvan...leprekálom neki a pénzt, majd felmegyek keresek 1 pár üres konzervdobozt....szépen fogom az egyik obokant, táskába teszem, szólok Farkasnak ha lövéseket hallanak nincs gáz csak javítgatom célzóképességem....kibicegek a falutól 3-400 méterre, próbálok olyan helyet keresni ahol nem zavarnak a kis gyakorlásom erejéig...a falutól nyugatra találok végre egy nyugodt helyet...kb 18-20 méterre tőlem lerakok 2 dobozt, és félautomatán, még távcső nélkül kezdek lövöldözni...nem rossz kis stukker....ahhoz képest eléggé pontos...ellövök 40 töltényt...most felrakom a távcsövet, és megpróbálom azzal...30 méterrel kezdem...a 4 lövés után feltűnik hogy félrehord...állítgatom 1 kicsit, majd újrapróbálom..közben jelez a telefon,újabb üzenet,az egyik stalker banditának kiáltották ki,na vajon meiket?nem is kell rajta gondolkozni,folytatom a lövöldözést...mostmár jó...10 méterekkel növelem a távolságot...60 méternél hagyom abba...sok lesz mára a mászkálás...kezd fájni a lábam...lehúzok 1 kis vodkát, elpakolok, majd visszasántikálok...a visszaúton felszedek 1-2 gyallyat, kisebb fákat, ma este úgy gondolom begyújtok abba a kis kályhába...mire visszaérek már jópár stalker visszatért küldetéséről vagy napi portyájáról.. ...ez van...becuccolok, elpakolok mindent,kibicegek, vállalok 1 kis őrséget, hátha az álldogálástól nem fájdul meg jobban a lábam....kora délután van...milyen jót fogok én este szunyálni.....

háth zini.....elég nagy sunyi alak vagy te...a szolgálat szerintem még nem tart ott ahol te gondolod, és arra nemgondolsz, hogy ha elküldték a stalkereknek a leírásod akk esetleg felismernek a szolgálatosok? és mivel ilyen szépen visszaforgatod Scarecrow mester írását nem hinném hogy örülni fog neki....

Basszus Zini te levagy maradva mérföldekkel. A frakció nem volt sehol eddig főleg nem az agropromban. Most alakul jó ha vannak 10-en azok is a katonák közül lesznek kiválasztva. Másik meg nehogy már egy szedett vedett embert úgy fogadjanak: hello szia leszel kereskedő. Ez röhelyes ne is haragudj, most látnak először. MEg tiszta jó hogy ott hagytak egyszál semmibe és mégis nálad maradt jóformán minden. Kezdődik minden előröl és neked megint nem esik le Scar már másodjára tolt ki veled de te csak erősködsz. Szálj már magadba kicsit. Most jöhetett volna akár olyan is hogy ténylegesen bandita leszel. de akkor is most szerintem ne mutatkoz meg ne csinálj nagy dolgokat legyen egy pár unalmas írásod is miszerint kutyákat hajkurászol főzőgetsz meg minden össze szeded magad újra. Nem pedig az első magányos percedben találkozol egy rakat jó szívű emberrel és rögtön kereskedőt csinálnak belőled. Remélem érthető voltam számodra Zini

Hát még az este is izgalmasra sikerült. Ülünk a tűz mellet és egyszer csak kapunk egy üzenetett Farkastól hogy van egy áruló bandita köztünk. Karamzin az.
-Hát igazság szerint meg sem lepődtem, folyamatosan a katonák ellen hergelte a jó népet. mondtam halkan. Elkezdtek páran suttogni hogy úgy tesznek mintha megvernék Karamzint de majd ha bejönnek akkor szépen lemészárolják őket. Egy jó negyedóra múlva jött is három ismeretlen fickó egy érdekes páncélban. Azt állították hogy egy rendfenntartó frakció. El is kezdődött közben a kis színjáték majd hirtelen fegyvert fogtak a három emberre. Egy pár szó után az egyik kibiztosított egy gránátot és ettől mindenki meghátrált mi ezt szépen végig néztük a tetőről. Így a gránáttal a kezükben szépen közre fogták Karamzint és ki kísérték. Mellesleg ez a színjáték után hülye az aki nem hinné el azt hogy bandita. Miután elvitték egy darabig nagy volt a csend majd egy fiatal Stalker rázendített egy jó kis gitár kíséretű énekre és feloldódott hangulat.

A szolgálat területén akarsz kereskedő lenni. Akik együttműködnek a katonasággal. Erre le akarod hentelni a fél katonaságot. :cry:

Mgj: 1 hét múlva leszek, vegyétek úgy hogy építem a dutyis bázist.

Egy ideig semmilyen élőlényt nem látok, de aztán egy hiúz kezd el bátortalanul szaglászni a dögök felé.
Óvatosan, hogy minél kisebb zajt csapjak betöltöm a puskába a gyöngygolyót.
Hehe az állat hogy mozgatja a füleit, aztán egy idő után óvatosan közeledig a dögök felé.Amikor már majdnem odaér hozzájuk célzok, és lövök.Aztán a kis szőrgombolyag valami földöntúli nyekergés kíséretében elhemperedik.Lemászok, odamegyek hozzá, de még mindig nyekereg, de ekkor a távolból is hasonló nyekergés hallatszik több helyről is.A kis szemét idehívja az egész famíliáját.
Pár másodperc múlva már látszanak az első bosszúvágytól vöröslő szempárok a közelben.A fát már nem érem el időben, tehát inkább újratöltöm a puskát megint gyöngygolyóval, azon az elven, hogyha már balhé van akkor már valami hasznom is legyen belőle.Ahogy jönnek közelebb legalább öten látom,hogy az egyik egy különösen nagydarab, dagadt kandúr.Már elkezdenek rohanni felém, amikor kettőt leszedek egy duplázással, erre a többi három csak még nagyobb vehemenciával fut felém.Az egyiket megint megölöm egy duplázással.A másik kicsit fejbevágom a puskatussal, amikor ugrik, a nyaka reccsen egyet, tehát szerintem meghalt.Ekkor mint derült égből a villám rámugrott az a nagydarab, és letepert a földre.
Két kézzel úgy-ahogy vissza tudom tartani a nyakamtól a fogait, pedig már csak pár centire csattognak tőle.Páros lábbal hasbarúgom, és a nyert időt kihasználva előveszem az előző este alkalmával is oly jó szolgálatot tett méretes konyhakést.Felmteszek vele egy vonalat a hasán , ahol most a belei, és egyéb belső szervei rámfolynak.De emiatt az állat igazán nem zavartatja magát, sőt minhta új erőt merített volna belőle olyan eővel ráharapott a kést tartó kezemre, hogy nem igen bírtam megmozdítani.A másik kezemmel gyorsan átvettem a kést és végső elkeseredésemben a hasából kifolyó belsőségeket keztdem el döfködni, remélve, hogy megtalálom a szívét, persze ha egyáltalán van neki...
Próbálkozásomat végre siker koronázta, csak úgy spriccelt a forró vér, amikor a kés hegye átszúrta a szívsövényét.Ahogy ez megtörtént ez látszott a szemében :Hát hála neked ezt az életet már ba sz hatom, de nefeledd barátocskám én hiszek a reinkarnációban!
Ezzel meg is döglött, a négy kisebb hiúzt valahogy beleerőszakolom a hátizsábka, ezt a nagyot a vállamra veszem, de azért hogy ne kezdjen el hazafeé fájni a bordám a nagy súlytól még betermelek egy fél üveg vizecskét.Szépen nyugisan hazacammogtam az állatokkal, leadtam a vadásznál, de meghagytam, hogy a kucsma a nagy dagadtból legyen, és azt is, hogy két hiúzfül legyen a kucsma tetején. :)
Ezután leülök egy kicsit a tűz köré baromkodni a többi stalkerrel, és elfogyasztom a jó hangulat végett az üveg vodka másik felét.

Nem volt ez a hsz túlságosan erőltetett?

-Engedjetek el....
-Majd ha fagy
és oda dobtak 1 szál késsel és a PDA-mmal meg a Bőr dzsekimmel,Detektorom érdekesen nem vették ki a zsebéből meg a pénzt,annyival jobb 1 picit,látom már nem nevezhetem Stalkernak magam,inkább Szabadúszónak,legalább arra Banditák már picit kevésbé támadnak,valahol erre felé 1 Hangár ban telepedtek meg ha jól tudom,lehet ők valamennyire jobb fejek lehetnek...
Később
Bejutottam,persze elvettek tőlem 2 000 RU-t,a vezérüket kerestem...
-Üdvözletem,hogy hivják önt?
-Ruszlan Karamzin
-Tett valaha is valami nagyon rosszat?
-Mostanába a katonaság ellen szegültem elég erőltetetten de ezt megsajnáltam és fegyvertelenül ide dobtak
-Értem...És kell fegyver meg élelem?
-Igen
-Hát azért meg is kell dolgoznod
-Mit kell tennem?
-Nem nagy cucc,néhány információt kereskedsz nekünk a Stalkerekről amiket minap megtudtál,cserébe kapod a fegyverzetett és az ételt,1 jó kérdésre válasz úgy kapod minnél nagyobb...
Gondolkodtam,nem akartam még mélyebbre sülni,de ha a túléléshez kell....
-Halgatlak...
-Mit csinálnak a napokban?
-Az Északi rész Nyugati részén 1 bázist akarnak kiépiteni,már megis van
Kezembe nyomott 2 kötszert és 1 Elsősegélyt
-Védelmük?
-Este 4 ember,reggel szinte mindenki figyel,2 ház a bázis,nyugati része bevan falazva csak keletin lehet átjutni ahol 2 es örség van,a tetőkön is néz a maradék másik kettő figyelő...
Kezembe nyomott 1 kis pisztolyt 7 tárral és bevolt töltve
Ennyi elég mára köszi....

Vissza
Top Alul