Te Scar azért most 1 picit Farkassal nyughasatok mert a végén tényleg nem lessz 1 stalker se csak 2 vérhezkellő bandita....
-Uram,elveszetettük a 2 küldöncöt!1 szerüen eltüntek,
-Töltse fel a PDA-m ba utolsó helyzetük,és jöjjön velem
Feltöltötte,elindultunk,át szokásos úton az alagúton,és az utolsó helyzetükön még friss volt a vér a füvön,meg látszott hogy itt kissé harc volt,a fán is lövés nyomok,és erősen kivan kaparva a föld,biztos valahova vitték őket,megnézek 1 fát valami felcsillan a szememen,az 1 ik küldönc hátizsákja,és a PDA ja volt a tetején,hang felvételre beállitva,elinditottam a hang felvételt:
-Hé várjatok?
-Mit akartok sietős a dolgunk!
-Ne hagyátok a sereget!
-Ok?
-Azt nem mondhatom el,
-Nincs ok nincs válasz
-De álj meg!
1 nagy csattanás van a videófelvételben,biztos 1 pofon,ekkor meg 1 Placs szerü,ez biztos a reagálás,
Lövöldözés lett,
-Anomáliába velük! - jött 1 hang -
Hurcolásokatt lehetett hallani,majd újra lövöldözést,
-Kivagy? - Szólalt meg a hang -
-Fürge,Farkas,mit kerestek itt?
-Figyely fürge - fegyver kiboztisotás hang - Te nem láttál semmit,banditákba botlottál,és eltaláltak,döfi?
-Döfi...
Újra hurcolás hang,majd síri csönd,kikapcsoltam a hang felvételt
-Anomáliába velük?Akkor még valamilyük csak megvan...
-Mikor vesztettük el őket?
-5 órával ezelött!
-Akkor még a hús is friss lehet,keressgélj,és vigyázz nehogy felkapjon,
kutatgattunk,és találtunk is valamit,eső szerüen megolvadt vér,és tőle nem messze friss emberi hús,neki dőltem 1 fának és közbe mondtam:
-Miért?MIÉRT!
Mikor a fának neki dőltem rezegni kezdett
-Ez üreges...
Megfogom a kést és bele döföm a fába és kinyittom,ott az árunk,a 2 fegyver,de lőszer sehol,ott hagytam 1 üzenetett hogy Farkas ezt megjegyzem...
Aláírás nélkül
Felfedeztem 1 ép holtestett detektorral a kezébe,
-Ez elterelés mintha belenének rugva mi?
Megnéztem a hullát,volt nála 5000 RU azt elraktam,igen ő volt az 1 ik futár,a másik biztos a talált hús darabb birtokosa,vissza indultunk a faluba,és átadtuk a fegyvereket, a raktárosnak,kiderült hogy a kereskedőnknek van lőszere,lak bér helyett (a pénz helyett) átadta a nekünk kellő lőszer 15% -át,üzenetett küldtem Farkasnak a halott küldönc PDA ján át:
-Üdvözletem Farkas,a halott emberem PDA jából üzenek,a relytekhelyednek annyi,és hallotam 1 benzines generátorodról szép sumáért cserébe,szépen csöndbe tartom az esetett,ha átadod a generátort,már csak ez hiányzik,cserébe,ha nem végeztek velem,minden emberemmel lefújatom a rajta ütést,de ha én meghalok,szépen letámadják őket,a Zóna jövőjét elrontva,Üdv.:Új Bázis Ui.: 10 000 Levonást kérek a generátorért,az 5000-t megkapjátok!
Mosolyogva elküldtem az üzenetett,esteledett,lefeküdtem a matracra és gondolkodtam hogy jól cselekedtem-e....
Cold 20 ember Pénze csak lehet 35 000 RU, elején gondoltam 75 ezerre és így csökkentettem le,de kevesebb csak nem lessz,20 ember,közöttük az én 3000 es Rubelem is,a nagyuk meg már tapasztalt,szoval már csak van pénzük
Scarcerow a karimat hagyátok kérlek,elfogadjátok az ajánlatott és kapsz 5 000 ret,ha nem fogadod el elmondom a mostani esetett