Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A f a szi megcsinálta. Már csak kettő hiúz kell és kész a megrendelés. Egy jó dagit is hozott. Meghagyta hogy a kucsma abból készüljön és a tetején legyen két Hiúz fülecske.No akkor, a bőröket kikészítettem és a nagyot külön tettem. Amíg preparálódnak én elindulok lelőni a két utolsó darabot. A lábamra valami Lélek anomáliát béreltem két órája, 2000 volt két óra de nem érdekelt mert már meg is gyógyultam. Oké, irány a leshely. Várok egy darabig mikor egy hiúz kimerészkedik a csalikért, de nem veszem be. Várok és jön még kettő. Mind a hármat lelövöm. Visszavittem őket a padlásra és már lógnak is a többi mellett. A kucsmának való kész, elkezdem megvarrni. Tű és cérna van nálam szóval könnyű lesz. Két óra munka kellett és kész lett. A hiúz füleket felvarrtam a tetejére úgy mintha rendes fülek lennének, majd megint besóztam. Hagytam egy darabig még száradni, majd belülről kibéleltem. Mikor kész volt letettem és néztem a többit. Azok is rendben voltak. No akkor, 10 hiúz megvan, 2 vérszopó megvan. Mind a kettőből van egy extrám. A franc! A vérszopó! A parkolónál maradt! Gyorsan el kell mennem érte! Rohanok lóhalálában és meg is találom. Sehol senki még nem jöttek vissza a banditák. Felkapom ezt az indokolatlanul áramvonalas(80 kilós) dögöt és elkezdem cipelni hazafelé. Mire elérek a padlásig kiköpöm a tüdőmet. Fel hogy viszem? Nagynehezen felráncigáltam. Ennek a bőre kiterítve van vagy akkora mint a padlásnak a fél padlója. Kereken két órát nyúztam. A tetemet nem dobom ki, kipreparálom szépen a csontokat és kirakom trófeaként. A legértékesebb számomra a feje. Azt rakom ki középre. Rendben, kész is van minden. Leadom a rendelést. Leviszem a 10 hiúzbőrt Sidorovichnak és miután lepakoltam hozom a két vérszopó bőrt is. A nagyot még nem mutattam meg. Sidorovich nézegeti a bőröket:
-Hmmmm...... Ez mi? Ennek a feje szét van lőve. Ohh! Ennek a hátán van egy lyuk. Ez meg...... ez aránylag jó. A vérszopók na lássuk csak....... Hoppá! Ennek a fejét szétcsapták. Kalapáccsal. Barbár munka. De elfogadható. Ez meg? Ennek semmi baja. Nagyon jó. Megkapod az 5000 rúbelt tessék.
-Ez még mind semmi, plusz egyet hoztam mind a kettőből!
-Na ide velük.
Lehozom a két plusz bőrt. A hiúzon nem lepődik meg de mikor meglátja hogy a vérszopó amit hoztam mekkora elcsodálkozik.
-Iván! Ez tudod milyen vérszopó?
-Milyen?
-Ez egy erdei öreg! Ilyet nem láttak még a Kordonnál csak Vörös erdő közelében! Hihetetlen! Ezért adok neked kereken még 5000 rúbelt!
-Áll az alku!
Megörültem mert 10000 rúbel boldog tulajdonosa lehetek. Visszamegyek a kucsmáért és leviszem a tagnak a tűzhöz. Leülök mellé és beszédbe elegyedek vele. A beszélgetés közepén témára állunk:
-Kérsz cigit?-kérdem.
-Nem kösz van sajátom-ezzel elővesz egy doboz Prilukkit.
-Ez mi a fene?
-Ez? A cigim.
-Na dobd a p*csába adok rendeset!-Ezzel adtam egy szál Primat neki.
-Kösz.
-Nincs mit. Lógok neked, ha te nem vagy akkor még most is kint vesződnék azokkal a dögökkel!
Beszélgettünk még majd elköszöntünk és mentem lefeküdni. Ittam egy vodkát elszívtam egy cigit és aludtam is.

gyerekek...azt azér ki kéne találni hogy kb mien évszakban játszunk....még ha nem is követünk pontosan naptárat, mert nem lehet örökké napsütés :D

Megint szakad az eső... Ma jött egy levél, pontosabban egy áthelyezési parancs. Azonnali jelleggel áthelyeznek a Kordonba, az első helyőrségre. Itt csatlakoznom kell a Szolgálat nevű rendfenntartó alakulathoz. Kell nekik egy egészségügyis és anomáliafelmérő. A sérültek ellátásához értek valamennyire, meg hozzáférésem van a Yantari labor szerveréhez. Az újonnan felismert és megfigyelt anomáliákról bármikor tudom informálni a többieket. Ma délben érkezik a helikopter, összeszedem a holmimat, mikor megérkezik a felszállok. Unalmas utazás, érdekes látnivalókkal. Megérkezünk a helyőrségre, ahol egyenesen a parancsok elé vezetnek. Ugyebár ön Dr. Ramius? Igen, uram. Tehát ön a Szolgálat új tagja, a "Szanitéc". A parancs szerint igen, uram. Nos, rendben, de ebben a maskarában nem járkálhat itt. Menjen le a raktárba és vegyen fel egy normális ruhát, kap egy álcaterep SSP5M ruhát, golyóáló, tépésálló, elektrosokk, sugárzás normál és vegyi égés ellen véd, 35-45% körüli mértékben. Igen, uram. Akkor vegye át a felszerelését és induljanak a hídnál lévő helyőrséghez, térképezzék fel az anomáliákat a környéken!

Legtöbben be mentek az épületekbe az eső elől, de mi négyen mélyen az arcunkba húztuk a csuklyánkat és elindultunk újra szerencsét próbálni a sötétvölgybe. Az alagúton keresztűl mentünk hogy ki kerüljük a katonákat a hídnál. Átértünk benéztünk a közeli épületbe két stalker keresett menedéket magának az eső elől.
-Üdv. Hova tartotok ilyen időben ? kérdezte az egyik.
-Megyünk a sötétvölgybe körül nézni. jött a valász Gregortól
-Izgalmasnak hangzik.
-Hát múltkor is sikerült egy vérszopóval találkoznunk, szerencsék volt és túléltük.
-őőő...izé...feletek mehetnénk igazából nincs semmi dolgunk és ez vérpezsdítően hangzik.
-Hát figyelj, jöhettek a plussz fegyver nem árthat. Hogy hínak titeket.
- Én, Max vagyok ő meg a barátom Skinflint.
-Én Szergejevics vagyok a tekintélyes barátunk Gregor, a fiatalabbik Brogyivin és Drivij.
Így a bemutatkozást követően elindultunk. gondtalanul haladtunk az alagútnál már kezdeményeztem egy beszélgetést.
-Max ti miért jöttetek a zónába ? ha szabad kérdeznem.
-Hát igazából megnézni jöttünk de miután a katonák így lezárták, elkezdtünk segíteni az ifjú stalkereknek a bejutásban szóval sokat ingáztunk a zóna és a külvilág között. Nem tetszett a katonák fellépése a zónával szemben, szerintem joga van mindenkinek megnéznie a saját felelősségére.
-Értem, és én úgy érzem hogy igazad van. milyen jogon zárják el a zónát másoktól.
Szépen elbeszélgettük az időd észre se vettem hogy már annál a kis mocsárnál vagyunk amit még Gregor távcsövén keresztűl néztem. Itt már elhalkultunk mert nem tudhattuk mi leselkedik ránk a gyárépületben.
Ahogy közeledtünk észre vettük hogy még hátrébb van egy szép nagy épület. De most ezt térképezzük fel. Megfigyeltem hogy Max jegyzetel és rajzol valamit. rá is kérdezek mit csinál.
-Te Max mi jegyzetelsz ?
-Csak egy vázlatos térképet készítek erre felé még nem jártam. és írok pár infót a láttotakról. Jah vissza felé érdemes lenne egy detektorral meg vizsgálni a mocsarat, hátha találunk valamit.
-Csönd, hárman nézetek sét az udvarban. majd az a épületet kezdjétek meg alaposan átnézni mi megyünk az elsőre és utána a tetőszintet is megnézzük.. Figyeljetek és vigyázzatok.
Én maradtam Max és Skinflint társaságában. Ügyesek voltak meglepődtem hogy mennyire össze szoktak és jól mozognak észre vétlenül, hangtalanul. tudnak valamit az biztos. Hát az udvarban semmi extrát nem találtunk ahogy mentünk hátra volt egy tűzrakó hely szóval már jártak itt. Találtunk pár olyan tasakot amiben még régen a seregnél kaptuk a kaját.
-Katonák voltak itt.
-Így van. igzaolt Skinflint, Egy szakadt katonai mellényt tartva a kezében.
-Gregor figyeljetek katonák jártak itt.
-..oké, kössz....
-Menjünk nézzük meg a földszintet.
-Először pár tartályt néztünk meg de semmi különöset nem találtunk majd ahogy haladtunk beljebb jobbra az egyik szobában volt egy lépcső lefelé. Szépen le is mentünk. Egy kis folyosó, majd bal kanyar után egy szép nagy vasajtó.
-Gregor ha kész vagytok gyertek le, találtunk valamit.
-...Megyünk egy pillanat...
Pár perc múlva jöttek is Max a lépcsőnél várta őket és levezete őket hozzánk. Szergejevics nézte az ajtót majd megpróbálta kinyitni de nem sikerült neki.
-Hmmm, őő brogyivin fent láttam egy szép szál acél rudat hozd le meg próbáljuk fel feszíteni.
kis vártatva meg is jött. Gregor kezébe nyomtuk, mert akármien testes is de nagyon erős. Csak a futást nem bírja.
-Áááárrrgh, nem megy. ez lehetetlen. majd földhöz vágta a rudat. Szergejevics az ősz hajába túrt és gondolkodóba esett.
-Talán, egy nagyon kicsi robbantással kinyíthatnánk. Gondolkozott hangosan Brogyivin.
-Persze és ha a túloldalt robbanékony anyag van akkor repülünk mi is. horkant fel Szergejevics.
-csak mondtam. szégyellte el magát Brogyivin.
-Kezd későre járni induljunk vissza.
-Jólvan majd a tűz mellet gondolkozunk mi legyen tovább.
Feljöttünk és indultunk vissza lementünk a mocsárba keresgetni még gyorsan amíg világos van. Skinflint majdnem belecsúszott egy savas anomáliába. Találtunk egy ilyen barnás színű folyékony állagú képződményt megpróbáltuk csak simán a táskába tenni de féltünk hogy tönkre megy.
-Hogy a francba szállítsuk ezt a vackot szét folyik. mérgelődött Max.
-Hoho.. van egy ötletem. előkaptam egy konzervet. Felnyitottam de csak annyira hogy ne törjön le a fedele, ki kötörtam ami benne volt és belehelyeztem a képződményt és lezártam a kis konzervet. A többiek nevettek de legalább működött. Elraktam haladtunk tovább találtunk még egy Vérkövet, és egy Medúzát. Már rendesen besötétedett. Szóval nem mentünk vissza és itt éjszakázunk a disznófarmon. Most alaposabban átnéztük és most tiszta volt. Azt leszámtiva hogy a padlás egy részen le volt szakadva. Az udvaron lévő téglákból csináltunk tűzrakóhelyet és meg is gyújtotuk. Majd megbeszéltük hogy aludni a padlás biztonságos részén fogunk. Brogyivin, Gregor Skinlfint elmentek aludni mi meg Max és Szergejivcsel kint beszélgettünk a tűz mellet. Az eső elállt amíg a gyárban nézelődtünk és egész kellemes idő lett.

Most hogy felkészültem, rendbetettem a fegyvereimet elindulhatok egy felderítőútra a szeméttelep felé. Indulok is! Amikor úgy jó félúton vagyok egy katonai őrségbe botlok. Látom hogy nem azok a megfizethető illetők inkább a fizess és meghalsz stílust kedvelik. Ezért inkább elindultam Sötét Völgy felé. Újabb mutánsokat kell felfedeznem. Amikor Sötét Völgybe átértem találkozok egy ijedt Stalkerral.
-Szia!
-Ne mozdulj!
-Héjj-héjj csigavér! Nem bántalak!
-Te nem! De az a dög igen! Hamarosan ideér!
-Mi ér ide?
-Egy kiméra! Meneküljünk!
-Mi ez a Kiméra?
-Egy bestia! Megöl mindenkit aki ellene fordul!
-Érdekesen hangzik.....
-Vadász vagy?
-Igen.
-Akkor itt a nagy fogás. Sidorovich-ot kérdezd meg róla. Menjünk vissza.
Hallgattam rá, mert ahogy elmesélte hogyan tépte szét a 15 fős csapatukat a dög elkezdtem aggódni. Sidorovich azt mondta hogy ezért a dögért fizet nekem 10 000 rúbelt ha leterítem mert elüldözi a vásárlókat. Én részemről felkészülök még mert túl veszélyes a Zóna belseje számomra.

Ülök a tűznél, látom, hogy hozzák már a kucsmát.Hehe, még a fülecskéket sem felejtette le a tetejéről. :)
Odajön, leül a tűzhöz, beszélgetünk erről-arról, megkérdezi, hogy kérek-e cigit, mondom van saját, közben mutatom az ukrán dohányipar gyöngyszemét a prilukkit a kezemben.Erre azt mondja, hogy haggyam a francba, és ad egy szál primatot.Hát az biztos, hogy a füstje lágyabb, mintha simogatná az ember légcsövét, és azt le sem tudom írni, hogy milyen gyönyörűség az, amikor szétárad a tüdőhúlyagocskákban.
Még beszélgettünk egy kicsit, aztán elköszönt és elment aludni.
Én is nemsokára mentem aludni.Azért mégiscsak jobb úgy pihenni, hogy nem fázik az ember feje. :)

Miután kidobtuk az árulót a területről, vissza ballagtunk a stalker táborba, oda hívtam wolfot is.
egy részét lemásoltam annak a szemétláda pdajának, és megmutattam az értetlen stalkereknek:

"Üdvözletem Farkas,a halott emberem PDA jából üzenek,a rejtekhelyednek annyi,és hallottam 1 benzines generátorodról szép sumáért cserébe,szépen csöndbe tartom az esetet,ha átadod a generátort,már csak ez hiányzik,cserébe,ha nem végeztek velem,minden emberemmel lefújatom a rajta ütést,de ha én meghalok,szépen letámadják őket,a Zóna és a Stalkerek jövőjét elrontva,Üdv.:Új Bázis Ui.: 10 000 Levonást kérek a generátorért,az 5000-t megkapjátok!"
ezt az üzenetet mutattuk meg, és a Stalkereknek ekkor esett le hogy Kígyót melengettek a keblükön...
Él még ez az alávaló féreg?! kérdezi az egyik feldühödött stalker.
A szemétdombon van, ha túl éli még hallani fogtok róla, mert 1 ilyen mocsok, aki mindent tud rólatok, áruló lesz minden bizonnyal...
Majdnem minden stalker szemében láttam a vérbosszút.
majd a társaimhoz fordultam: ez se engedik vissza többet...
Reméljük... mondták szinte kórusba.
miután a katonákról levetettük a célkeresztet, elmentünk...
Én megálltak kicsit beszélgetni a Vasúti töltésnél Borisszal, elmondtam neki a fejleményeket.
a másik 3 társam elmentek vissza a Helyőrséghez.
a hadnagy egy pár ezer rubelles jutalmat akart adni, de vissza utasítottam mert nem ezért tettem...
de valahogy ezen pillanatban megjelent elöttem, akiért tettem...
egy rozsdás motorháztetejű parancsnoki terepjárón ügyködött.
Elköszöntem a hadnagytól, és oda mentem Szvetlánához.
Jó estét Szvetlána!
A lány már megint emelné a kezét, megint azt hitte katona tiszt vagyok.
Hagyd már a formalitást!
Jó...
mondtam, majd mellé léptem. A nap lemenő félben van gyönyörű naplemente....
kicsit el is tekintettem a lányról, aki az általam nézett irányba néz.
Gyönyörű.... mondta a lány.
Mint te. mondtam neki.
A lány ekkor felém fordult.
sokáig néz felém, majd megcsókoltam, kicsit eltaszított magától, de újra a szemembe nézett, majd magához húzott a kezeivel, és ő is megcsókolt olyan szenvedéllyel amit eddig sohase éreztem pedig volt már egy tucat kapcsolatom...
teljesen átadtam magam az érzésnek.... Még ha nem is tartott tovább pár másodpercnél, nagyon sok mindent jelentett számomra. És a lány számára is gondolom.
Újra azt a tüzet látom a szemeiben, a lángoló szerelem tüzét....
a lányt most először láttam teljesen mosolygós arccal, gyönyörű.
ekkora viszont figyelmesek lettünk a minket bámuló 2 katonára.
az egyik szájtátva a másik csak kiábrándulva nézett ránk.
a lány felém nézett, és elkezdett habogni hogy még dolga van meg minden, láttam rajta hogy ez most neki utólag kicsit kínos volt.
Rendben. feleltem neki nyugodtan, és amilyen nyugodtsággal mondtam, lehet valamennyire a lányt is lenyugtatta.
Majd még találkozunk! mondtam neki.
Remélem...
Mondta miközben elballagtam, de erre a szóra vissza néztem:
Biztosan.
Majd vissza fordultam, és elindultam vissza a faluba...
Beérkezésemkor Wolf már a szokott helyén volt.
de beszélgetett vele egy nagyon szőrös fejű stalker, tapasztalt lehet...
Odahívat magukhoz wolf.
Hello jeff, Ő itt Valerján Atya, Ő lesz a másik stalker tábor vezére.
Igen? Örvendek, mondtam, majd nyújtottam a kezem, ő illedelmesen elfogadta.
Szintúgy, rengeteg jót hallottam rólad, bár jómagam nem kedvelem a katonaságot, de tudom hogy mindez hosszú távon megéri a stalkereknek.
Úgy is van, bólintott rá farkas.
Ha igaz amit mondtál a stalkerek túlélésének aránya nő, és ez a lényeg! mondta az Atya.
Wolf elővett 3 üveg Absolute Vodkát a mellette lévő kis Ládából.
Hupsz... Mondtam kicsit viccesen.
mi az? kérdezte az atya.
Nyugi, igyál annyit amennyit te bírsz egy húzóra. mondta volt, majd koccintottunk, és elkezdte lehúzni az egész üveggel.
Valerján is így tett.
én kicsit haboztam, majd én is jól meghúztam az üveget, addig ameddig bírtam, levegővel, szusszal...
Végig marja a torkom, de már nem sok van belőle...
már a szemem is becsuktam.
Akkor nyitottam ki mikor már üres volt az üveg.
ekkor nézem hogy Farkas és Valerján átejtetek, mert neki kb félig van még az üveg..
Na innentől érzetem hogy hat rám az anyag...
A két Jó társam még betámogatnak a szobámba, bele a fotelbe, onnantól képszakadás...

Holnap újra hivatott a vezérük
-Néhány napja 2 új frakció jelent meg,1 Szolgálat nevü,és 1 elégé még nem ismert,a Kordonból át a Sötét völgy Északi Része felé tartanak,majd menny oda és kérdezd ki hogy kik is ők,mondom jólvan
-Ja és még mesélj dolgokat a Stalkerekről,
-Hát...1 elégé sunyi üzletett akartam kötni amit végén én vesztettem el,de persze jó oldalon álltam akkor de mindenki az ellenkezőnek hitt,az volt a lényege hogy megakartuk támadni a katonaság ellenőrző pontját,de a fegyvert hozzó futárjainkatt megölték és anomáliába dobták,sunyi alkut akartam kötni hogy csöndbe tartom az esetett,ha 1 generátort 15000 helyett 5000 ért adnának el nekem,és hát végén megszívtam mert mindenki bevette a mesélyüket,de néhányan még most is küldenek üzentett hogy várjuk a parancsot,nézd csak itt van: Fel mutatom neki a PDA mat
-ez olyan 3 embernyi,ezek holvannak?
-Úgyan úgy a bázison,az 1 ik neve Vidra,elég nagy barátságba van Farkassal,a másik 2 ő nevét még nem teljesen tudom,valami Fityma,vagy izé...Fürj...mind1 valami F betüs az utolsó ismeretlen,de az F betüs még gondolkodik hogy segitsen-e
-Svidorovich al viszonyod?
-Elégé megkedvelt az öreg
-Aha...na elég a dumából nézd meg a Sötét völgy északi részére vándorlókat,és ezért a beszélgetésért kapsz még 1 MP5 öt teljes kiadásban,a mi technikusunk ajánlatára,itt a közel 1 vasúti megállóba találtuk,ritka példány,nem olyan mint a többi még az alakja is,erre nagyon vigyázz,
Oda adta a fegyvert és mellé 300 lőszert mintha 1 megbízható embere lennék,na hát ezis hülye,én utálom a Banditákat és mindig is Fogom,Fosztogatnak meg minden,ha vissza adják a pénzem (vissza szerzem) Elis húzok inen Északra ,valami Bár vagy mi van ott,mostanába nevezték el így,PDA-m ba is Upgrade! Felirat van,megnyomtam és már töltötte fel,út közben elszivtam 1 cigaretátt amit a Bandita vezér adott,úgy látszik megkedvelt,a Sötét völgy bejáratánál megállít néhány pasas,5 en voltak,1 ik rám fogta a fegyvert,majd 1 ikük megszólalt:
-Szergejevics!Hagyd békén a vándorlót!
-Te meg?Mi járatban van erre?Rossz múlt,Jó Jövő?Mind1 mi békén hagyunk...
Elmeséltem nekik a történetemet,csodálkoztak és már megakartak ölni mikor ugyan az az ember megszólalt
-Igéretett tettünk,elmehetsz,vagy feküdj le itt,de csak estére,nem akarunk bele keveredni a balhéba!
Elfogadtam az ajánlatott,és elvezettek 1 farm szerü helyre,és a padláson előkészitett matracok voltak,én felhoztam szénát az olból,és azon aludtam....

Cold most nálatok vagyok,pls a fegyvert SEMMI KÉP ne vegyétek el,eszetekbe se jusson,csak a karim álmos és lefeküdt aludni,de ne nyúljatok hozzá a cuccához,köszi

zini arra azért készülj fel hogy te a bárban közellenség leszel, mert a szolgálat megalapítása ellen voltál, még ha tudatlanul is.
kezdjük ott hogy el se jutsz a bárig, mert a határon lelőnek....
az árulókat és a hatalom vágyókat senki se szereti, ez a karma rendszer...

Nem voltam az ellen,nem tudtam semmit Sem a Szolgálatról és ők se rólam,szoval...Nem árultam el,ti árultátok el a Stalkereket csak okosan kitervelted hogy kapjam én be a horgott,hatalmat nem szeretem :D ,Most a Szabadságnál kukucskálok be,és ti 1 idő után azt hiszitek hogy halott vagyok,a közbe Dagibb leszek kopaszodok és a többi...szoval akkor már nem ismer meg senki,PDA mat is majd eldobom a francba XD

Vissza
Top Alul