Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Én tervezem a jövőben egy kocsma nyitását itt a külterületek egyikén, talán a sötétvölgyben, oda Zini, hamár ennyire ért a fegyverekhez jöhetne teknicusnak, persze ha kiérdemelné a viselkedésével. :twisted:

Kösz nem mert akkoris kapok a fejemre 1enlőre Csaposra pályázok,Scarcerow is mondott hozzá 1 két Vicces kifejezést ^^ Szoval ezt eddig Talán nak veszem

Reggel megnézem a bőröket, már készen vannak. Akkor nézzük: Van 4 vaddisznóm, 4 vak kutya és egy álkutya bőröm. A vaddisznóagyarat majd később preparálom ki. Leviszem a bőröket Sidorovichnak:
-Iván! Mit csinálsz itt ilyenkor? Csak nem bőröket hozol?
-De. Most van négy vaddisznó és négy vak kutya és egy álkutya. Nézd meg őket.
-Ó! Szépek.....várj....mi ez? Ez a vaddisznó bőr.....Ez Rühes!
Nézem, ez az a vaddisznó volt ami olyan rossz bőrben volt.
-A rüh tönkretette! Ki lehet dobni. A többi bőr aránylag szép. Adok érte 4....nem 3000 rúbelt!
-Áll az alku.
Kimentem a ropogós pénzecskémmel. Ekkor Sidorovich utánam ordít hogy menjek vissza.
-Igen?
-Van itt egy vadásznak való munka. Van itt egy rendelés. Itt vannak az adatok róla. De nem lesz könnyű. A Vadkanok és a kutyák a leggyengébb állatok a Zónában. Ezek az állatok amiket kérnek mind erősebbek náluk, és nemegy stalkert megöltek már. Szóval vigyázz, és a rendelést mielőbb teljesítsd. A bőrökért ha mindet leadod kapsz 5000 rúbelt de döntsd el megéri-e mert eléggé veszélyesek ezek az izék. Feltöltöttem a lények adatait a PDA-dba, erősen ajánlott hogy átnézd mert ezekről én is csak hallottam. Sok sikert.
Kimegyek, vissza a padlásra és nézem át a dolgokat. Aztmondja, Vérszopók. Ezek milyen lények? Még nem is hallottam ilyenekről, meg Hiúz. Remek, 3 vérszopó bőr és 10 hiúz. Nos, akkor kezdjünk bele. A hiúzokat itt, a kordonnál lehet megtalálni de én összesen nem láttam 3 hiúzt nemhogy 10-et. De azért próbálkozok. Kiülök a vadászhelyemre és ott várok.

Zini":1xglkqza mondta:
Te most az új bázison vagy?(Az épülő Kordonban)
Zini ez nekem szólt?

Kiscsillag: ott most éppen fent ragadtam egy padláson mert van egy nézet eltérésünk egy vérszopóval. De játék időben délre vissza mászunk a bázisra és mesélünk mit láttunk tapasztaltunk

A padláson nagyjából megértettem ezt az elektromos kütyüt. Adatot tárolhatok üzenetet küldhetek a többi PDAra. Térképeket is tárolhatnék rajta de minek? Ha egyszer lemerül vagy tönkremegy. Biztosabbak az én térképeim. Egy üzenetet kapok. De nem csak én. Minden PDA csipog.

Na szerencsétlen éhenkórászok. Van egy feladat. A szeméttelep feletti épületkomplexumról akarunk adatokat. Aki készít nekünk térképet beengedjük a bázisra és jutalmat is kap. Csak az 1. épületkomplexumról kell. Tudom hogy tízetekből egy jó ha vállalná és ezekből is csak minden ötödik merne odamenni de a jutalom magas.
A hadsereg

A nagyja elkezdett röhögni. Én összeszedtem a cuccom majd odamentem a vezetőhöz. Elmondta hogy ha megyek egyenesen az úton legfeljebb csak banditákkal találkozok. De velük is legyek óvatos. A hídnál senki se volt így szépen sétáltam tovább. Jobbra kutyák szaladgáltak. Balra sztalkerek nyüzsögtek egy ház körül. Az átjáró épületnél pár sztalker volt. Utánam szóltak hogy tudod hogy ez az utolsó biztonságos hely. Mentem tovább. Ott volt egy roncstelep. Pár sztalker nézelődött a végében. Itt látszott meg teljesen a nap. Egy előttem lévő anomália épp torzította a felkelő nap látványát. Elmentem egy betontuskó halom mellett majd egy hangárhoz értem. Bent pár bandita volt. Gyorsan továbbmentem nehogy észrevegyenek. Elértem a határt. Furán éreztem magam. Volt ott egy mező rajta gyerekek szaladgáltak. Mi..mivan egy húsos volt az. Lelőttem még párszáz méterről majd a bejáratnál pihentem egy kicsit.

Igen. És a következő hozzászólásomban megjelenik a dutyi frakció Zini örömére. De amíg nincs meg a következő hszem senki se írjon a dutyiról.

Hajnalban nagy volt a csend. És kezdtünk éhesek is lenni szóval minden képen vissza kell menni a bázisra.
-Lemegyünk és ha kell megküzdünk vele.Én azt mondom a cuccokat is vinni kéne. suttogta Gergor.
-Jólvan, csak óvatosan. ezzel leengedtük a létrát és lemásztunk. Felkaptuk a cuccokat és halkan elraktuk.
-ÁÁÁÁÁ ott jön. kiálltot fel Brogyivin. Én és Gregor közel voltunk az ajtóhoz és nálam volt a kötél át dobtam neki a túl oldra.
-MEgfeszítjük amikor bejön. Közben Brogyivin mintha legyökerezett volna. Szergejevics meg eltűnt.
-Most !!! kiálttotam mikor a közelből hallottam a a szuszogását a dögnek. A kötél meg feszült mi meg mint a rongy babák elszálltunk akkor erővel jött be az ajtón hogy magával rántott minket. Neki ugrott Brogyivinnak és földre teperte. Ekkor került elő Szergejevics is egy szép méretes kalapáccsal és úgy oladlaba küldte a vérszopót hogy az csak nyekkent a földön meg még rázuzott a fejére attól végleg kimúlt.
Gregorral a földön a pórban feküdve csak pislogtunk. Brogyivin meg levegőárt kapkodott. Gergor felsegített. Viszont a seb felszakadt a kezemen és rendesen vérzett. Kötszer volt Brogyivinnél de ő most sokkot kapott, így nagy nehezen sikerült elvenni tőle de ez nem lesz elég a bázison kaphatok rendes ellátást. Szergejevics az ahogy nézte a vérszopót gondolt egyett és neki esett a késével.
-Mit csinálsz, húzunk innen. szedte össze magát Brogyivin miután meghúzta a lapos üvegét.
-Elviszem a bőrét annak a vadász embernek hátha tudja hasznosítani valamire vagy ha nem eladom Sidorovichnak. Pár perc alatt meg is nyúzta és indultunk vissza. 25 perc alatt már kordonban voltunk és még 10 perc és átértünk a bázisra. Ott megkönnyebbülve leültünk a tűz mellé és ettünk pár falatott. Közben beszámoltunk arról mi történt velünk. Elmeséltük az esetünket a vérszopóval majd Szergejevics a vadász felől kérdezett hogy nem látta-e valaki.
-Én úgy tudom kint van a les pozíciójában. felelte egy stalker.
-Jólvan fiúk megyek megnézem és megmutatom neki a bőrt, meg viszek neki egy pár falatot a húsból lehet hogy éhes. ti maradjatok itt és pihenjetek. Majd jövök nem sokára.
-OKé, vigyázz magadra.
Ezzel elment a vasút irányába.

domotor majd beszélj vele aztán te döntesz hogy kell-e a bőr. Oké?

Már éppen kimerültem mikor jött egy figura. Egy bizonyos Szergejevics.
-Álj! Ki vagy?
-Szergejevics. Barát.
-Rendben. Mit akarsz?
-Én ezt a bőrt hoztam meg pár falat húst hátha éhes vagy.
-Rendben, gyere fel a leshelyemre. Ott beszélünk.
Leültünk és kiderült hogy egy vérszopót sikerült kiiktatniuk. Elhozta a bőrét.
-Szép bőr, jó állapotban van csak ki kell preparálni. Mennyit kérsz érte?
-Neked adom. Én nem tudok vele mit kezdeni. Vidd.
Eltettem a bőrt, ettünk még egy picit majd tovább figyeltem. Jött is egy hiúz. Azért óvatos volt. NEm jött túl közel. Sokáig céloztam majd meglőttem. Elterült. Kimegyek érte. Bevittem a parkolóba és megnyúztam. Indultam vissza a faluba a bőrökkel. Elkezdtem a kipreparálási folyamatot majd megkerestem Szergejevicset és elkértem tőle a koordinátákat hogy hol látta a vérszopót. Talán ott egy fészek. Sötét völgy. egy vaddisznófarm. A parkoló utáni alagútban, ahol a különleges mellényt találtam. Össze kell készülnöm mert kemény dögöknek tűnnek. Visszamegyek, a padláson élelmet,vizet és töltényt veszek magamhoz és indulok Sötét völgy felé. Ezeket még meg kell ismernem mert eddig csak a bőrt láttam róluk.

Ahogy űltünk a tűznél megjött Szergejevics. Mondta hogy megtalálta a vadászt. Aki elfogadta a bőrt viszont szerintem, felkeltette az érdeklődését a dolog küldök neki egy üzenetet. ...Figyelj, barátom, nem ajánlom hogy egyedül menj úgy túlveszélyes. De itt van egy kis segítség: ez a dög láthatatlaná képes válni viszont nem tökéletesen. Erős és gyorsan támad ő is egy vadász nehogy te legyél a préda. Egyet alig bírtuk megölni, gondold meg és különben is az terület még felfedezetlen ki tudja mi van még arra....
-Remélem van esze és visz magával még embereket. De most aludjunk egy pár órát.

Te Légió ne ilyen hamar,nem találsz semmit csak épületeket,és rohadt sok anomáliát meg mutánst,majd pl meglátod hogy Aggropom felől jönek 1 csomóan vagy a Bárban van néhány és nézegetik a terepet

Cold igen rád értetem

Felszereltem a PSO-t az AK-mra,elindulok vissza Svidorovich hoz,Ekkor mikor a Vasúti töltéshez értem szemem látára 1 Stalker se volt ott,de 1 nagy ÁLJ kivagy az volt,Majd mondtam hogy 1 Stalker,majd megláttok 2 másik Stalkert picit távolabb,oda megyek hozzályuk feltartott kézzel,és még1szer mondtam: 1 Stalker
-Oké,bocsi,csak ilyen sötét be azt hittük hogy bandita - majd kissé nevettek - leülsz 1 piára?
-Kösz nem sietek
-Akkor legalább vagy a nevedett mondjad már meg!
-Majd később
-Jólvan na...
Majd újra nevettek,látszik kissé bevoltak rugva,pedig csak 1 üres vodkás üveget láttam
Beérteem kopaszfaluba,jó nagy lett erre felé a népesség,PDA-m már 30 at jelzet,mikor az új bázison voltam 20 at jelzett,megyünk mi aztán fölfele hallod-e,
Lementem Svidorovich hoz,ez a Mosolygós arca ájj de utálom,Mondom milyen küldetése van
-Na Figyelj,kapsz 1 hangtompitót és 200 RU-t az AK-dra ha ezt megcsinálod nekem,Itt tudod van a vasút,ami Nyugatról keletre megy,azt tudjuk hogy van ott 1 Elég érdekes anomália,sokan már beugrottak oda,nem tértek vissza,de életjeleket fogtak a mai napokban,Kelet felöl,menny a Vasúti sin mentén kelet felé,és nézz túlélők után
Legyen és kezet nyújtottam
Mostmár igaziból mosolygott,és megfogta a kezemet,és rántott 1 kicsit rajta
Elindultam a Vasút mentén hát keletre,már józanabb volt valamennyire az elöbbi 2 emberünk,Felmásztam a vasút tetejére a keleti oldalra,és elkezdtem követni,detektoromat és Pisztolyomat fogtam a 2 kezembe,Detektort balba Pisztolyt jobb ba,1 lakókocsi mellet mentem el,detektorom csipogni kezdet Relikvia után,pisztolyt eltettem és ovatosan közeledtem,a csipogás erősödött,majd megjelent elöttem 1 Ugráló relikvia,Lélek nevet viselte ez,Felszedtem és eltávolodtam onann,eltettem,újra kezembe veszem a pisztolyt,majd megyek megint tovább,látom hogy vége a sinnek,ráomlott a sok homok,ekkor meglátok 2 élő embert és 3 holtatt,ép az...1 ik holt husát sütötték meg
-Vi...Vigyél el kérlek innen....Nem birjuk tovább,bementem hozzályuk,látszik hogy erősen megütötték a lábukat mert elvolt törve,megetettem itattam őket és elsősegély csomaggal ellátam a lábukat,az 1 ik már rá bírt állni a másikat cipelni kezdtük,vissza értünk Kopaszfaluba,farkas oda megy hozzánk és elkezdi:
Vidra!!Ragacs!! Hol voltatok?
-Ez az ember mentett meg minket Farkas,elvolt törve a lábunk és a cuccunk valahol elveszett...
Farkas felém fordult
-Köszönöm,2 jó barátomat mentetted meg a haláltól
a kezembe nyomott 1 kővirágott és ő is megetette itatta a haverjait
Vissza mentem Svidorovich hoz elmeséltem neki mi történt
-Szoval az az izé oda teleportálja őket?Érdekes,nagyon érdekes,
-Itt a hangtompitód és 2,nem 100 RUbel
-Svidorovich....
-Jólvan csak vicceltem jó barátom - nevetett,de érzem nem nagyon örült ennek
kezembe nyomta a másik 100 RU-t is,a Hangtompitót felszereltem magam,vettem 1 kevés lőszert Svidorovich nál AK ba,összesen 10 táram lett és 1 ami bevolt töltve,abból is már fele kifogyott sajna,magyarul 315 töltény hüvely,leültem a tűz mellé,kibontottam 1 energia italt,és néztem hogy Farkas Vidra és Ragacs hogy beszélgetnek és röhögnek egymáson...

Kaptam egy üzenetet miszerint túl veszélyes. Láthatatlanná képes válni, gyors és erős.......Bazzeg mi ez Predator 4? Embert nem merek magam mellé venni mert ha berezelnek akkor én is ott hagyhatom a fogamat. Egyedül megyek, de most csapdát állítok. Ügyeskedni fogok hátha sikerül. Kifeszítek egy hurkot a lábának és majd benne elesik. A hurkot hozzákötöm ehhez a régi ladához itt és nem tud majd követni. Hehhe. Várok mire látok egyet. Elkezdek ugrándozni. Ő elindul felém én meg a hurok felé. Én átlépem a hurkot ő meg elesik benne. Megvan, már csak le kell lőnöm. Ekkor felugrik, elkezdi a ladát maga után húzni és úgy is majdnem elkap. Felszaladok a padlásra. Ezt tényleg nem lesz könnyű kinyírnom. De a becsületemet nem veszítem el, nem hívok segítséget. Nézem mit tegyek, ekkor a korhadt részre lépve a deszka betörik alattam. A vérszopó rohan felém de elesik. A lada megakadt az ajtóban és nem elég hosszú a drót. Látom már nem bírja sokáig, a fegyverem meg fent maradt a padláson leesett. Körülnézek, találok egy nagy kalapácsot. A dög eltépi a drótot és elkezd felém rohanni. Amikor már közel ért mondom:
-Ajándék jézuskától!-és jól hasbaküldöm. azt hiszem megdöglött. Előszöris a fegyveremet leszedtem a padlásról és mentem vissza a dögért. Még krákogott meg köhécselt. Ekkor előveszem a pisztolyt de meggondolom mert az tönkreteszi a bőrt. Ezért inkább jól a nyakára lépek és eltöröm azt. Nem lett semmi baja a bőrének. A ladát elkezdem tolni és mikor megint vízszintes helyzetben van leveszem róla a drótot. Kimegyek és elkezdek visszafutni a Kordon felé. Hallom az ordításokat így csipkedem magam. Ezzel a 70 kilós döggel a nyakamban eléggé nehéz futni.

Nah bevezetem az új közelharci fegyvert 8) :D kalapácsot mindekinek.
Ne már hogy csak 30 kg én azthittem a magaságához tartozik vagy 70 kg fogatlan

Most jön vissza a vadász a hátán egy dögltt vérszívóval.Megkérdezem, hogy vállalna-e kucsmakészítést, és ha igen akkor mennyibe fájna egy vadmacskából lévő, hogyha hoznám az állatot.

Viszem vissza a kordonra ezt az indokolatlanul áramvonalas állatot mikor találkozok egy fickóval aki kucsmát akar, méghozzá vadmacskából. Valószínűleg a hiúzra gondolt. Nos, miért ne üssek két legyet egy csapásra?
-No, apuka. A kucsmakészítés az nagyjából..........500 rúbel lenne. De van egy jobb ajánlatom, ha hozol nekem 6 vadmacskabőrt, akkor ingyen csinálok neked kucsmát! Áll az alku?

Coldblood: Örüjjé :P

Jeff:

Sokáig ültem a szobámban gondolkodva...
vajon jól tettem-e amit eddig tettem hogy elengedtem a katona lányt...
vajon betartja-e ígéretét és dezertál?
Furcsa érzés támadt bennem, nehezen tudom magamban tartani ezt az érzést, de azt hiszem belezúgtam abba a nőbe...
alig ismerem, de mégis...
áááá pokolba ezzel...
mondtam, majd meghúztam a Whiskys kulacsomat, kivettem, egy doboz Marlborot a táskámból, és rágyújtottam...
asszem vissza szokok a cigire, 2éve álltam le nagy nehezen, de ez van...
itt úgyse a nikotin függőség fog megölni elöbb...
előkerestem a fülesem, és a szememet becsukva elkezdtem hallgatni egy zenét... ( http://www.youtube.com/watch?v=PvIvZToYod8 )
és közben nyugisan dobbantottam a lábammal a ritmusra...
elosztva Farkassal a cuccot elég sok mindenem lett.
Főként amire máma már 2 ajánlatot kaptam az egy benzines generátor egyik még szidorovicsnál se található alkatrésze...
az új tábor alapítók nagy hasznát vennék, de piti pénzért nem adom...
a kezdő ár 15 ezerért oda adom nekik, de ez a legkisebb ár ez alá nem megyek...
kitudja elvégre hogy van-e egyáltalán még ilyen alkatrész azon a sugárzó hulladék dombon...
nemsokára bejön egy alak, nem nyitottam ki a szemem.
5000ért? kérdezi.
15 feleltem neki nyugisan.
ekkor hirtelen azt hallom hogy beljebb jön, elő vettem a plédem alól a fortot.
Ne hogy megpróbáld! Szóltam rátartva a fegyvert.
a kis mocsok egy kis az ajtó melletti ládába akart bele turkálni...
Anyád nem tanított meg hogy ne kúpászkodj?
Jó jó nyugi. mondja a gyerek teljesen be szarva a pisztolytól.
csak nekünk nagyon kell az a cucc!
Én mondtam egy árat, ha nem tetszik akkor békén lehet hagyni!
Jó! mondta a kölök, és kihátrált a házamból...
majd vissza tettem a pisztolyt a pléd alá, és vissza dőltem a fotelbe.
csinálnom kéne már valamit, de addig nem mék ki a házból amíg el nem passzolom ezt a vackot, mert ezek nekem széthordják még a házamat...

-Hát rendben van, nem akarok rászánni 500 rubelt, tehát marad a hat bőr.
-Jólvan.
-Akkor amikor tudom hozom a hat bőrt.
Naplementekor kimegyek a faluból, felmászok egy nagyobb fára.
Ott a fán naggyából rendbeteszem a vadászpuskát, amit még a banditáktól szerváltam az Amcsigyerekkel.
Van hozzá 12 sörét, meg 8 gyöngygolyó.
És vészhelyzetre ott van még a revolverem.
Várok, várok.Unatkozom, fázok és növekszik a fa alatt a csikkhalom.
Arra jár egy szép termetes hiúz betöltöm a puskát gyöngygolyóval, célzok a fejére, hogy ne mennyen szét a bőre, és lövök.Az állat megrándul és egy lyukkal a jobb szeme fölött összeesik.
Na egy megvan.Márcsak öt kell.Lemászok, és a dögöt felviszem a fára, hogy ne riassza el a többit.
Egyre hidegebb van, és nem látok el így a sötétben 20 méternél tovább.Arra jár egy vadkan, de nem pazarlom rá a már így is kevés lőszeremet.Úgy éjféltájt jön mégegy hiúz.Lövök ismét a fejére, de nem találom el.Újratöltöm, már menekül, de még utánaduplázok egyet.
Eltalálta az egyik a gerincét.Most ott rángatják a meglévő idegei a betonúton, miközben a saját vérében csúszkál.Idilli.Lemászok a fáról, odamegyek hozzá és a revolverrel fejbelövöm.
Ezt is felhozom a fára.Nagyszerű már kettő megvan.Hajnaltájt egy falkányi kutya gyűlik a fa alá, és kaparják, ugrálnak felfelé, és vadul ugatnak.Nagyszerű.
Ellődözöm a revolver összes golyólyát három kivételével, mire elmennek.
Öt holtan maradt itt közülük.
A kutyadögöket otthagyom, a két hiúzt pedig viszem a vadásznak.
-Jólvan még négy kell, aztán lesz egy ingyenkucsmád.
-A mai tapasztalatok alapján az még beletelik pár napba.
-Te akartad bőrökben fizetni...

Nagyszerű, mostmár nappal is mehetek mutánsthajkurászni.Most az esti leshelyemtől távolabb megyek, a régi parkolón túl az alagút mellett felmászok egy fára, és várom a prédát.

Sajognak a bordáim,de már legalább fel tudok állni,ettem valamit és közben beszélgettem,Wolf mondott valamit a mocsárról,ami nekem hirtelen felkeltette az érdeklődésemet,megkértem Farkast,hogy jelölje be nekem a PDA-n.Vettem Sid-től pár cuccot ,a pénzem itt el is fogyott.Elköszöntem mindenkitől,és elindultam.Sikerült figyelemfelkeltés nélkül átjutnom az alagúton,így már csak pár percnyi séta a mocsár,de elég fáradtnak érzem magam,csinálok is egy rögtönzött fekvőhelyet,és elalszom......

Vissza
Top Alul