Nabukodonozor
New Member
Vettem.
Be van kötve az oldalam, bár az a relikvia segített.Tom végül megbékélt.Mindkettőnk múltja tiszta immáron.Tatjánát még a kórházbarakkban ápolják. Kaptam egy terepgatyát,és egy kék csíkos pólót.A katonai páncélt leadtam. Volt arra is lehetőségem végre, hogy megborotválkozzak,és az immáron hosszúra nőtt hajamat is levágassam. A tárgyaimat megtarthattam,és búcsúajándékként Tomtól kaptunk új ruhákat a zónában való további élethez. Azt is felajánlotta, hogy vele mehetünk, de úgy gondolom, hogy mi csak itt lehetünk szabadok.Maradnunk kell.Sztalkerok vagyunk.Meg is értette és végre Tatjánának is női szabványú ruhanemüket hozatott. Bement búcsúzni,de olyan mélyen aludt ettől a relikviától amivel kezelték az ő sebét,hogy inkább csendben távozott. Kezet fogtunk, és azt kérdeztem:
-Látjuk még egymást ?
Először láttam mosolyogni.
-Biztosan !-majd felpattant egy Mi-8-asra,és tovaszállt.
-Ég veled !-gondoltam
Visszamegyek a kórterembe Tatjánához. Hátha ébren van. Meglepetésemre igen.
-Szia kicsim !
-Hogy vagy ?
-Már sokkal jobban !-mondta halkan
-Na és te ?
-Remekül.
-Távozott a golyó belőlem, kutyabajom.
Megsimogatta az arcom,én pedig gyengéden megfogtam a kezét,és csókot nyomtam rá.
-Valamit adni akarok neked.
-Nagyapám vaskeresztje.
-Már 20 éve kísér utamon.
-Azt szeretném ,ha a tiéd lenne.
Tatjána:
-Sascha !
-Ezt nem fogadhatom el !
Sascha:
-Ez védte meg a szivemet egy golyótól.
-És azt hiszem ezzel azt adom oda neked,ami már a tiéd.
-Önmagamat.
Elmosolyodott ,és a szívéhez fogta a keresztet.
-Sascha Steiner, te vagy nekem az eddigi legszebb ajándék.
A jobb szeméből könny csordult,és letöröltem az arcán végigfutó kispatakot.
-Hamarosan visszamehetünk a házunkba.
-Valóra váltom minden álmod.
Mondani akartam ismét,hogy csak érte élek,de a nézéséből tudom,hogy tudja.
-Most pedig pihenj édesem !
-A doktor azt mondta szükséged van egy nap kivizsgálásra.
-A bázison van még néhány elintéznivalóm.
-Rendszeresen benézek.
-Ha pedig majd felkelsz megkapod az ajándékod.-mosolyogtam.
Kiléptem az ajtón, és kosztyánhoz vettem az irányt.Megkérdeztem a jövőről,és azt mondta, hogy a katonaságnak segítségére lehetünk. Ha ilyen szándékuk van felkeresnek. Persze pénzt is kapunk érte.A PDA jelünkről a katonák fogják tudni,hogy a miénk ,és persze az álnevek sem maradhattak el. Tatjána "hópehely" ,én pedig "madarász". Ezek is csak a "biztonságunkat szolgálják."-tört a lényegre Kosztyán.
Beleegyeztem a dologba és kezet is ráztam vele. A második utam a technikushoz vezetett. Tatjána G36-osára tetettem kipárnázott markolatot ,és egy sprecíziós lövészkesztyűt, hogy védje kezét. Egy kis vodkázás után a kevlár páncélok kerültek szóba,és gondolkodóba estem. Elő akarok állítani egy pehely könnyű,és erős golyóállómellényt.Erre mindenképp szükség van. A műhelyemben majd megoldom.
Vettem továbbá friss ételeket,és gyümölcsöket a pihenő szépségnek.A barackot nagyon szereti,a konzerveset nagyon jó ízűen fogyasztotta.Mikor egy láda holmi összejött,és a pénzem is erősen fogyóban volt bepakoltam az itt létünk alatt nekünk "kölcsönzött" viskóba. Van ebben két ágy és láda. Az ágyakat összetoltam,és az így kapott helyre pakoltam le. Tudtam,hogy most jobb életszínvonalat kaphatunk, mint a többi sztalker,és én ezt mindenképpen megadom "neki". Meg is szenvedtünk érte.Nyugtáztam.
Továbbra is lengén öltözve, és boldogan sétáltam végig a bázison. Ez a nap csodálatos.
Be van kötve az oldalam, bár az a relikvia segített.Tom végül megbékélt.Mindkettőnk múltja tiszta immáron.Tatjánát még a kórházbarakkban ápolják. Kaptam egy terepgatyát,és egy kék csíkos pólót.A katonai páncélt leadtam. Volt arra is lehetőségem végre, hogy megborotválkozzak,és az immáron hosszúra nőtt hajamat is levágassam. A tárgyaimat megtarthattam,és búcsúajándékként Tomtól kaptunk új ruhákat a zónában való további élethez. Azt is felajánlotta, hogy vele mehetünk, de úgy gondolom, hogy mi csak itt lehetünk szabadok.Maradnunk kell.Sztalkerok vagyunk.Meg is értette és végre Tatjánának is női szabványú ruhanemüket hozatott. Bement búcsúzni,de olyan mélyen aludt ettől a relikviától amivel kezelték az ő sebét,hogy inkább csendben távozott. Kezet fogtunk, és azt kérdeztem:
-Látjuk még egymást ?
Először láttam mosolyogni.
-Biztosan !-majd felpattant egy Mi-8-asra,és tovaszállt.
-Ég veled !-gondoltam
Visszamegyek a kórterembe Tatjánához. Hátha ébren van. Meglepetésemre igen.
-Szia kicsim !
-Hogy vagy ?
-Már sokkal jobban !-mondta halkan
-Na és te ?
-Remekül.
-Távozott a golyó belőlem, kutyabajom.
Megsimogatta az arcom,én pedig gyengéden megfogtam a kezét,és csókot nyomtam rá.
-Valamit adni akarok neked.
-Nagyapám vaskeresztje.
-Már 20 éve kísér utamon.
-Azt szeretném ,ha a tiéd lenne.
Tatjána:
-Sascha !
-Ezt nem fogadhatom el !
Sascha:
-Ez védte meg a szivemet egy golyótól.
-És azt hiszem ezzel azt adom oda neked,ami már a tiéd.
-Önmagamat.
Elmosolyodott ,és a szívéhez fogta a keresztet.
-Sascha Steiner, te vagy nekem az eddigi legszebb ajándék.
A jobb szeméből könny csordult,és letöröltem az arcán végigfutó kispatakot.
-Hamarosan visszamehetünk a házunkba.
-Valóra váltom minden álmod.
Mondani akartam ismét,hogy csak érte élek,de a nézéséből tudom,hogy tudja.
-Most pedig pihenj édesem !
-A doktor azt mondta szükséged van egy nap kivizsgálásra.
-A bázison van még néhány elintéznivalóm.
-Rendszeresen benézek.
-Ha pedig majd felkelsz megkapod az ajándékod.-mosolyogtam.
Kiléptem az ajtón, és kosztyánhoz vettem az irányt.Megkérdeztem a jövőről,és azt mondta, hogy a katonaságnak segítségére lehetünk. Ha ilyen szándékuk van felkeresnek. Persze pénzt is kapunk érte.A PDA jelünkről a katonák fogják tudni,hogy a miénk ,és persze az álnevek sem maradhattak el. Tatjána "hópehely" ,én pedig "madarász". Ezek is csak a "biztonságunkat szolgálják."-tört a lényegre Kosztyán.
Beleegyeztem a dologba és kezet is ráztam vele. A második utam a technikushoz vezetett. Tatjána G36-osára tetettem kipárnázott markolatot ,és egy sprecíziós lövészkesztyűt, hogy védje kezét. Egy kis vodkázás után a kevlár páncélok kerültek szóba,és gondolkodóba estem. Elő akarok állítani egy pehely könnyű,és erős golyóállómellényt.Erre mindenképp szükség van. A műhelyemben majd megoldom.
Vettem továbbá friss ételeket,és gyümölcsöket a pihenő szépségnek.A barackot nagyon szereti,a konzerveset nagyon jó ízűen fogyasztotta.Mikor egy láda holmi összejött,és a pénzem is erősen fogyóban volt bepakoltam az itt létünk alatt nekünk "kölcsönzött" viskóba. Van ebben két ágy és láda. Az ágyakat összetoltam,és az így kapott helyre pakoltam le. Tudtam,hogy most jobb életszínvonalat kaphatunk, mint a többi sztalker,és én ezt mindenképpen megadom "neki". Meg is szenvedtünk érte.Nyugtáztam.
Továbbra is lengén öltözve, és boldogan sétáltam végig a bázison. Ez a nap csodálatos.