Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
(Megint volt egy kis kimaradásom.)

Előzmények:
Yurij:
Minden szépen rendben megy, amikor egy alak lép be az ajtón. Egy darabig vizsgáltuk az ürgét, csak aztán ismertük fel. "Steiner?!" "Az lehetetlen!" Horkant fel mindenki. A meglepődéstől ledermedve csak hátráltam, és felbuktam egy székben. "MI A F@SZ?!" Kérdeztem rémülten. Valóban Steiner lépett be az ajtón, ugyanaz a lyukas, széttépett ruha volt rajta, amit halála napján viselt. Egy darabig még állt a lábán aztán összeesett. "Meghalt?" Kérdezte Grigorij. "Nem. Csak ki van ütve." Bevittük a szobába, és letettük az ágyra. Ezután mindenki csak dermedten bámult, azon gondolkozva, hogy lehetséges ez. Minket is nagyon zavart ez a dolog. Elvileg ő most halott lenne. De mégis él. Ez nem normális. Aztán amint felébredt, mindenki ijedten hátrált. Egy üveg vodkáért ment, de aztán megállt, és teljes erőből hozzávágta a földhöz az üveget. Aztán se szó, se beszéd, sietve elment.

Estére ismét vissza zökkent minden a régi kerékvágásba. De egyeseket még mindig nyugtalanított az eset. Én is nyugtalan voltam. Eszembe jutott, hogy ha ő újra életben van, akkor a lány is. De akkor miért egyedül jött? Miért nem együtt tértek vissza? És egyáltalán hogy a francba éledtek újra? Aztán bevillant. "Várjunk csak! A hadsereg kifosztotta a sírokat. Később Steiner visszatért, és nagyon is életben van. Ami azt jelenti hogy megint a hadsereg kavar valamit. És ami szintén azt jelenti, hogy a lány náluk van és Steiner megint megpróbálja kiszabadítani! Ó a francba. Megint elölről kezdődik az egész." Miközben ezen rágódtam, hirtelen belép az ajtón egy nagy csapat szabadságos, és azt mondja az egyikük nekem: "Na öreg mától ez a terület is hozzánk tartozik. Szóval szolgálatos vendégek kizárva." Meglepődötten bámulom a szabadságost, és megkérdezem: "Hogyhogy?" "Úgy hogy a haverotok üzletet kötött a főnökünkkel." "Elkezdődött" Gondoltam, aztán odaszóltam a szabadoknak: "Oké! Tudod mit öreg? Tiétek a csehó! K****ra elegem van ebből az egészből! Én leléptem!" Aztán fogtam a cuccaim, és elindultam egymagamban vándor útra.

Nikolai Kozlov:
Hmm... Ez nehezebb ügy mint gondoltam. A bunker személyzete teljesen tiszta. Szinte halvány gőzük sincs arról hogy valójában mi folyik itt. Úgyhogy már csak egyvalaki van aki esetleg tudhat valamit. A bunkerban dolgozó SBU tiszt. Egész biztos hogy ők állnak e mögött. De nehéz lesz belőlük kihúzni az igazat. Készen kell állnom arra, hogy mindent megtesznek hogy ne jöjjek rá az igazságra. Ez kemény dió lesz.

Grat hogy 6 teljesen egyforma bullat páncélban és sisakban lévő ember közül felismertétek és a festék még át is hatol a csekély 5 centiméter vastag páncélon.

Scarecrow: Leléptél aludni. Legalább is ezt a jelzést kaptam tudjuk honnan. Mégis mit csináltam volna ? Meg mi sem vagyunk pudingok, hogy a p*csünkel játszunk míg mindenki más kőkemény akcióban van.

Légió: Egy nőt azért elég sok dologról fel lehet ismerni. Például a nőknek van mellük, amit (feltéve, ha nem nyomorítjátok meg szegény Tatjánát), látni is lehet. Továbbá a nők kisebbek, és véknyabb testalkatúak, mint a férfiak.
A következő az, hogy a "megfest" szóból nem kell automatikusan valami temperára gondolni. Mellesleg ezt a technológiát már manapság is fejlesztik. Utoljára pedig, öt centi páncél alatt még egy igencsak edzésben lévő ember is nehezen moccanna meg, nem hogy járkáljon is. Egy fiatal lányról nem is beszélve. A nyakat pedig a legtöbb ruházaton egy-két szövetdarab "védi", hogy a delikvens szabadon nézelődhessen.
Ennyit az okoskodásról, nem értem, miért kell ennyiretúlzásba vinni a játékot. Én is beleköthetnék minden második mondatomba, mert többet tudok nálatok, de nem teszem.

- De miért kell bárkinek is meghalnia?!
- Ez már személyes ügy. Szerelmem, akárhogy is döntesz, én megértelek! - szólt Steiner.
Láttam, ahogy egy alak áll egy távoli ház tetején, és egyik kezében egy távirányítót, neadjisten bombát dobál...
- De mindekettőtök olyan jó volt hozzám! Steiner is annyiszor megmentette az életem, és én is szeretem őt, Thunder is sokszor megvédett már...
- Dönts! - mondta Thunder.
- Ti teljesen hülyék vagytok?! Az egyetlen dolog, amiért egymást bántottuk, az az ember, aki kirabolta a konvojt! Keressük meg, és őt vonjuk felelősségre!
A két férfi idegesen farkasszemet nézett még egy ideig, aztán leengedték a fegyvert.
- Legyen - morgott Steiner -, keressük meg azt a nyomorultat. Hogy nézett ki?
- Szürke viharkabát, fekete csuklya...
- Schellenberg! - ordították egyszerre.
- Ott, a ház tetején! - mutattam az alakra.
A sok fegyverből csaknem egyszerre hullott tűzzápor a férfira, aki elszaladt. Nem sokkal később robbanás történt, és az épület, amin állt, két másikkal együtt összedőlt, elállva az utat...

Elindultam a szabadságiak bázisára. Lukashal beszéltem.
-Lukash! Segítened kéne.
-Ki vagy? És miben?
-Én, csak egy figura akinek sok pénze van.
-Értem. Mit akar tudni?
-Egy Oázis nevű helyről akarok infókat.
-Milyen oázis?-értem a célzást 3000 rúbelt lerakok az asztalra.
-Rendben. És most?
-Most már emlékszem.
-Mesélj!
-Egy Sascha nevű alak volt itt pár napja.
-És?
-Ő visszatért arról a helyről. A pletykák szerint.
-És nem volt semmi baja?
-Milyen baja?
-Fura viselkedés? Erőszakos modor?
-Semmi. Csak annyi hogy részegen földhözvágott egy vodkásüveget.
-Értem. Viszlát. Ennyit akartam tudni.
Nagy mázlim volt hogy pont jó helyre mentem. Ez a Steiner tisztának tűnik. Semmi baja. A biztonság kedvéért feljegyeztem hogy ezt a Steinert nem szabad figyelmenkívül hagyni mert ő az egyedüli akiről tudomásunk van hogy visszatért az Óázisból és még él, és nem zápult meg az agya mint a többieknek. Az oázist azért megnézem magamnak mert érdekes helynek tűnik. Elindultam a térképen jelzett irányba. Egy idő múlva meg is találtam a helyet. A föld alatt volt egy lelet. Hatalmas volt. Odamentem, megérintettem. Ekkor elkezdtem lebegni.
-Mi az isten?
-Itt én vagyok az isten!-szólalt meg egy hang.
-Ki vagy?
-Én vagyok A zóna!
-Na ja én meg Gandhi. Bizonyítsd be!
-Nézz hátra.
Hátranéztem, egy vérszopó állt ott.
-Megölhetett volna de én nem hagytam.
-Nem hiszem! Fogadok te is egy monolith trükk vagy!
-Nem. Én vagyok A zóna. Én irányítok itt mindent. Sebeket gyógyítok és okozok. Ez a hely itt a stalkereknek lett kialakítva. Aki megtalálja az felgyógyul minden bajából, aki viszont kihasználja és rossz szándékkal jön ide az megőrül.
-Mint a tudósok?
-Igen. Te Inyokrav, te is a tervem része vagy. Steiner is, és mindenki akit meggyógyítok.
-Steiner nem lesz olyan mint a tudósok?
-Nem. Mint mondtam a tervem része.
-Milyen terv?
-Majd meglátod. Addigis, egy kis ajándékot kapsz.
Elhallgatott a hang és egy nagy erőlökés jön ki a leletből. Fura érzés volt. amikor mentem kifelé láttam hogy a létra leszakadt. Úgy gondoltam felugrom a maradék részért. Ugrottam és kirepültem az alaksorból pedig 2 méter magasan volt a felszín.
-Mi a franc?
Aztán elindultam kifele. Pár vak kutya üldözőbe vett de beragadt a fegyverem így inkább futottam teljes erőmből. Fura volt. Lefutottam őket. Visszamentem a bázisra és elmondtam mi történt.
-Meg kéne keresni a tudósokat!
-Nem. Lehet valami más terve van velem a zónának.
-Akkor mi legyen?
-Azt mondta terve van velem. De remélem ez igazi ajándék tehát örökre áll a dolog mert nagyon pöpec ez az egész:-).
-Nem hiszem el hogy fel tudsz ugrani 2 méterig!
-Megmutassam?
-Na gyerünk!
Kimentünk és felugrottam egy fára. Nem hitték el. Majd lementünk és megbeszéltük a dolgokat.
-Azt mondta a zóna hogy terve van velem. Csak nem tudom mi.
-Szerintem ne csinálj semmit előbb-utóbb csak szól ha kell valami nem?
-Nem. Megyek, felvállalok minden küldetést, és majd kiderül mi a terve velem. Kezdem is.
Felvettem a bárban mind a 4 küldetést és kezdtem a megoldásukat. Remélem hamar kiderül mi a terve velem a zónának mert kíváncsivá tett.

Bocs csak én is csinálok ilyen "Zóna beszél hozzám és terve van velem egy darabig2 izét. De nem biztos hogy nem zárom le a következő részben mert már összekavarodtam ebben az egészben. Áhh írok is majd egy történetet amivel lezárom ezt az egészet.

Amióta beköltöztem a Vörös Erdei Bánya épületében egészen jól érzem magamat,bár esténként furcsa hangokat hallok a bányából amik nyugtalanítanak,de egyedül nem akarok nekikezdeni,közben megtudta,hogy nemrég még az erdész lakott itt,ős most Kijevben van,gondolom nem bánja,hogy elfoglaltam a helyét :D.
Ki van benne egy kis underground lövöldében ?

Csak ennyi van. Ugyanúgy sebződöm meg minden. Amúgy, a doom inspirálta ezt az egészet. Itt a kövi:
A feladatokat megcsináltam. De még semmi. Nem értem a dolgot. Azt mondta terve van velem de még a színét sem láttam ennek. Remélem hamar kiderül a dolog. Elindultam vissza a bázisra. Rossz hírek fogadtak.
-Főnök baj van!
-Mi?
-Egy őrült kinyitotta az alső részt.
-Mit csinált?
-Igen. Lementek.
-Hogy mi?
-Igen. Szörnyű ordítások jöttek fel onnan!
-A franc vigye a pofájukat! Lemegyek utánuk!
Lementem utánuk egy csapattal. 5 embert vettem magamhoz. Lent megtaláltuk azt aki elsőnek lement. Széttépték.
-Oké, itt a terv. Ketten itt maradtok, ketten meg felderítitek a jobb folyosót én megyek balra! Gyorsan! 1-2!
Elindultunk. A bal folyósó tiszta. Mire visszaértem a másik két ember is odaért.
-Sehol semmi?
-Sehol.
-Rendben. Karantén lép érvénybe. Az ajtót lezárni.
-Oké. A csapóajtó lezárva, és lelakatolva....
-Nem. A fő ajtót!
-De akkor nem jutunk ki!
-Nem. Éppen ez a lényeg! Semmi nem juthat ki innen. Ha valami kijut a zónának annyi! Mennünk kell és ki kell írtanunk az idelenti embereket!
-De hogyan?
-Lelövünk mindent ami mozog. Úgy!
-Értettem!
-Maradjanak együtt!
Elindultunk felfedezni a helyet. Egy darabig semmi majd egy embert találunk.
-Ki maga?
Felénk néz. Ordítva elkezd sprintelni felénk. Beleeresztünk egy tárat, erre hanyatt esik.
-Meghalt?
-Nem tudom. Remélem.
-Mit csináljunk?
-Nem tudom. Ha mindbe egy tár kell akkor ki fogunk fogyni.
-Főnök! Egy tár kevés lesz!
-Miért?
-Nézze!
A hulla eltűnt.
-Mi a?
Ekkor már egy csapat jött felénk.
-Fussunk vagy lőjünk?
-Mind a kettő!
Berohantunk egy szobába. Az ajtó masszívnak tűnt. Nem tudták betörni.
-Mi legyen főnök?
-Nem tudom. Valakinek van ötlete?
-Szerintem meneküljünk ki és robbantsuk fel a kócerájt!
-Nem. A bázis nem semmisülhet meg.
-Akkor mi legyen?
-Nézzünk át kutatási anyagokat. Hátha valamit írnak erről.
Átnéztük a papírokat. Egy újonc felkiált:
-Főnök itt van valami!
-Olvassa!
-A lények masszívak, és bírják a lövéseket. Viszont ha az agyat megsemmisítjük akkor a lények életképtelenné válnak.
-Fejlövés, oké.
Kimentünk mikor már minden tiszta volt. Sehol senki.
-Oké, szétszóródni ha látnak valamit lőjék fejbe!
Elindultunk. Az első sarkon találkoztam egy csapattal. Az egyiket fejbelőttem és azonnal meghalt.
-Ez működik!-mondtam és elkezdtem mindet fejbelőni. Bevált. A többieknek is szóltam. Mikor már kipucoltuk az egészet-kb 3 óra volt az egész- találtunk egy hatalmas ajtót. Az volt ráírva: K-30 projekt.
-Főnök mi ez?
-Majd megtudjuk.
Kinyitottuk. Ekkor egy hulla esett ki belőle.
-Tiszta.
-Éhenhalt szegény. Nem baj. A lényeg hogy nincs semmi már idelent de mégegyszer átkutatjuk a helyet. A biztonság kedvéért majd feloldom a karantént.
Átvizsgáltuk megint a helyet. A kiindulási ponton találkoztunk.
-Minden rendben uram nem találtunk semmi......krááááááááhhhrááá....-elesett.
-Mi történt?
-Elvágták a torkát.
-Mi? De nem volt ott semmi!
-Nem érdekel ez az egész! Én húzok innen!
Elindult kifelé de valami kinyúlt a padlóból és lerántotta.
-Mi volt ez főnök?
-Azt hiszem az ok amiért a zóna ezeket a képességeket adta nekem. Menjetek fel. Ha ki akarok menni hármat kopogok a csapóajtón. Ha 3 órán belül nem jövök csukjátok be az ajtót és meneküljetek innen.
-Értettük.
Becsuktak. Elindultam megkeresni a következő delikvenst. Gyors volt az ürge. Olyan gyors mint én. Egy nagy terembe értünk. Ott aztán mindent bele. Megyek az egyik oszlop irányába de rossz érzés fog el ezért behúzódom mögé. Azogy sejtettem egy vasrúddal akart ott megütni. Mögémentem és beleeresztettem a megmaradt tárat. És még így is felkelt. Onnantól verekedni kezdtünk. Felütöttem egy vaskorlátig, majd ő hajított le a földszintre. A keze köré tekert egy vasrudat és úgy jött nekem. Én meg kitartottam a kezemet felé mikor ütött és elkaptam. Meglendítettem és bevágtam egy kis szobába majd utána egy gránát. A robbanás rádöntötte a plafont, de mivel azt a szobát is vasajtó zárta nem tett nagy kárt bennem. Ekkor kimentem a csapóajtón és feloldottam a karantént.
-No fiúk, alsóbb szinteket szereztünk! Lent is berendezkedünk, átvizsgáljuk a helyet, a hullákat kivisszük a savastóba és rendetrakunk. Nekem dolgom van majd jövök.
Elmentem az Oázisba és megérintettem a leletet. Ekkor a hang megszólalt:
-Remek volt. Pont így terveztem. Kellett a segítséged hogy rendberakjam a dolgokat amiket a tudósok 20 éve elrontottak. Ezért hálából bármikor meggyógyítalak amikor kell csak gyere ide és megoldom. A képességeket amiket adtam visszaveszem ha nem veszed zokon.
-Ez volt a terved?
-Igen. Köszönöm a segítséget és mint mondtam gyere vissza ide ha gyógyulni akarsz.
Ekkor a hang elhallgatott és fura módon begyógyultak a sebeim. A kitört fogaim kiestek és újak nőttek a helyére, a sebeim is begyógyultak, minden rendbejött. Elindultam vissza és a hang igazat mondott már nem tudok akkorát ugrani és olyan gyorsan futni sem. Hát könnyen jött és ment. Visszamentem a bázisra ahol már kipakolták a hullákat és hajigálták befele az anomáliába ami szétégette őket. Lementem, kinyitottunk mindannyian egy üveg vodkát, egy doboz cigit, és egy konzervet és reggelig mulattunk. Az alsóbb szinteket holnap kezdjük felújítani. Addigis, kinyitok még egy üveg vodkát és megiszogatom reggelig.

Én nekem nem tetszik főleg az hogy kb 3an tudják az igazi nevem Mivel mindig a fedőnevemen vagyok katona ami Thunder!!!!
és nem te vagy aki lőtt!
és én mi a frásznak hívtam volna embert Pripyatba nem vagyok lagymatag, azért rendeltem magamhoz osztagot te nagyon iq!!!
az istenésrt nem tudnál a katonai raktárakon ellenséget találn, mit tudom én talán a szabadság vagy valami mutánst csak engem hagyál már békiben!

Legszivesebben a Zóna beli Gyilkost küldeném rád mert már elég régóta "Aha én" mikor te viselkedsz ezt megtudom elég könnyen azt stb...,Ivoly karimmal se lett volna gond ha "Úristen ez meg ez történt azonnal Ellenségesek,Szemétdombig alázni azt eltüntetni" te tehetsz az előzményekről mert éltem volna azzal is életem gondolj már bele és megint fog jönni Ramirez től a levél hogy most ez meg ez a gyerek miattam (!!! -.- !!!) Abba hagyja,most leszarom ő bajuk irják tovább -.-

Ui.:Most lőtelek meg előszőr az egész játékban te bamba

Reggel felkelek és kezdődnek a rendberakási munkálatok. Lemegyünk a legalsó szintre és találunk egy hatalmas generátort. Márcsak benzin kellene bele. A benzin itt olcsó, szóval megyünk venni. Hoztunk 200 literrel és beletöltöttük. Beindítottuk és azonnal minden életre kelt. A lámpák világítottak, a számítógépek működtek. Ekkor néztünk jobban körül. Láttam egy felvonót. Kíváncsi voltam hova vezethet. De nem mertük kipróbálni mert ha leszakad ottpusztulunk. Akik értettek a szereléshez azokat ráállítottam az ajtókra mert eléggé rozsdásak voltak. Volt ott egy fal és mellette egy kapcsoló. Nézzük hogy mi az de senkinek nincs vér a pucájában hogy megnyomja.
-Mi van ha egy ajtót nyit ki?
-Mi van ha egy csapda?
-Mi van ha önmegsemmisítő?
-Beszari alakok!
Odamentem és megnyomtam. A fal mellette elhúzódott. Bementünk. Körünézünk és elcsodálkozunk. Csupa zsír új minőségű AK 47-es, Pmm-ek, rakétavetők, gránátok, sörétespuskák, lőszerek.
-Ezt nem hiszem el.
-Én sem. Meghaltam és a mennybe kerültem.
Körülnézünk. egy zárt szoba,van még ott amibe csak ujjlenyomat azonosítóval lehet bejutni. Kifutok gyorsan és egy hulláról amit még nem dobtak be az anomáliába leszedem a kezet és odarakom. Kinyílik az ajtó és egy újfajta fegyvert találok ott. Egy mesterlövész puska de ilyet még nem láttam. Kivisszük majd letesztelni milyen addig átnézzük a raktárat. Egyik újonc megfog egy AK-t, ekkor egy hang szólal meg:
*azonosítás lehetetlen, nincs a rendszerben biztonsági zár aktív.*
-Micsoda?
-Próbáld meg elsütni.
Meghúzza a ravaszt de megcsapja az áram.
-Ennyi fegyver és nem lehet őket használni?
-Igen. Valami azt súgja ebből bajok lesznek.
Bemegyek a számítógép terembe ahol éppen a fájlokat nézegetik.
-Főnök! Itt a zóna térképe 3D-ben, az állatfajokról információ, és a fegyverekről mindenfajta extra finomság például hogy hogyan lehet őket átalakítani.
-Értem. Mit ír még?
-Itt vannak a kísérletek eredményei, a videók, a képletek, minden.
-Töröld ki az összeset a képletek kivételével.
-Miért?
-A képletekért a tudósok százezreket fizethetnek.
-Értem.
Oké, a fegyverraktár oké, a számítógépterem is, a liftet még megnézem utána minden oké lesz itt.
-A lift hogy halad?
-Furán. Minden rendben a lifttel pedig már itt van 20 éve. Minden alkatrész rozsdamentes, minden gomb működik, a kábelek kiváló minőségűek, mintha most csinálták volna.
-Értem. Akkor használható?
-Persze. Bár nem ajánlom a lemenetelt.
-Miért?
-Lent is lehetnek ilyen izék.
-Nincsenek.
-Miért?
-Tudom.
-Értem, akkor mikor indul az expedíció?
-Nem megy le még senki. A számítógépteremben ellenőrizzük a kamerákat és utána.
-Rendben.
Hú de sok dolog kell még ide. Visszamentem a számítógépterembe és megnéztük a kamerák felvételeit. Lent sehol semmi és senki. Plusz találtunk egy térképet a bázisról. A bázis hatalmas, olyan mint az X18-as labor csak kétszer. 2 szint van, az első amin most vagyunk kutatóállomás ahol fegyver és biológiai kísérleteket folytattak, az alsó a lakórész. Átvizsgáltuk a fájlokat és letöltöttük egy flash drive-ra a képleteket. Mázli hogy nagy kapacitású flash drive-ot vettem mert 12 gigát foglalt az egész. Elindultam Yantarba eladni a cuccot. Remélem nem lesz belőle még egy ilyen eset. Majd ha visszaérek még ellenőrzöm a dolgokat addigis megtiltottam hogy bárki is lemenjen a lakórészre az engedélyem nélkül. Aki lemegy azt a következő kitöréskor kihajítjuk megkötözve a bázis elé. Remélem minden rendben lesz távollétem alatt.

Neeeeeeem. Csak ki akartam alakítani magamnak egy jó helyet. Leginkább a CoP-ban a hajó és az X16-os labor inspirálta a helyet. De most hogy mondod........Neeeeeeeem:-) Úgy tervezem hogy beépítem a helyet és csinálok egy szuper kis bázist belőle minden profi cuccal. Az eladott képletekből meg szerzek felszerelést még bele például benzint mert ahogy mondtam a generátor benzinnel működik, meg kaja, pia minden ami egy jó bázishoz kell. Ha valami baj van szólj:-).

Vissza
Top Alul