Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
kb 6 óra körül él is értem a falucskát, az M24esemet hoztam mivel elejtésről, és nem levadászásról van szó.
már mire megközelítettem a falut akkor látom, hogy itt rengeteg zombi van, és nem az agy-mosottak, hanem a szívósabb totyogó élőhullák.
szépen csendben felosontam egy kis vadászles kinézetű, még nagyjából nem is volt leamortizálódva...
feltettem a hangtompítót a puskára, amit vettem hawaitól.
letettem a puskát, és elővéve a távcsövem, szétnéztem, innen pont ráláttam az utcára, és annak közepén lévő részre.
az egész falu tele volt minden féle szakadt öltözetű zombival, de az utcák közepén, 1 zombi állt csak, ránagyítottam a távcsővel, és akkor akadt el a lélegzetem.
de hiszen ez egy... egy... egy zombiból félig kifejlődött irányító!
óóó... te jó ég, és nekem meg otthon kellet hagynom a járműelhárító puskát... betáraztam az M24 est, 1 lövésre a bérlőm által adott lövedéket, a többit pedig a vodkás lövedék, az utolsó volt egyedül zombiporos.
nekihelyezkedtem a lövésnek, már célzom be a fejét, amikor nézem hogy felém néz.
mi a szar? kérdem magamtól.
mintha kacsintott volna, ekkor mögöttem hörgés hallatszott, én hátra néztem, a létrán éppen egy rothadó pofájú zombi mászott felfele.
Baszki!
Pofán rúgtam, egyszer, kétszer, harmadjára eltört a létra fok amibe kapaszkodott, és leesett a vadászlesről.
mire vissza fordultam, a zombi a sarkon volt, és a kezével felém mutogatott, mire az össze zombi felém kezdett sétálni.
Baszki!!!
vagy 5-6 zombi elkezdték döntögetni a tornyot, amiről le is ugrottam amint a vállamra kaptam a puskát.
gyorsan leakasztottam a másik vállamról az automata sörétest.
egyik másik amelyik közelebb ért a földre küldtem őket, de mintha 100 életük lenne, pár pillanat múlva keltek is fel a földről, és újra elkezdtek felém totyogni.
lőhettem ezeknek a fejére, a szívére, már ha megvolt még az nekik, akkor is csak felkeltek, és jöttek tovább.
berohantam a templomba, felmentem a haranghoz, és elkezdtem hívni a csatornát amit adott a vadász.
Hallanak engem? Segítségre szorulnék!
sistergés semmi se egy hang semmi, de a zombik közben létráznak felfele, így nekik is osztottam a lövéseket.
Hol a francban vannak?!
Itt vagyok, kivel beszélek? szólt bele egy fiatalos hang de olyan megnyugvással mintha nem is értené a helyzetet.
Anyáddal!
Bocs, szerintem csatornát tévesztettél. feleli rá.
Két újabb lövést adtam a felmászó zombinak amitől vissza esett, magával rántva a mögötte közelítőket.
Nem tévesztettem csatornát baromarcú, ki a főnököd?!
Aleksei Bruhanov a kijevi Radiológiai Intézet kutatóalakulatának parancsnoka. válaszol megint játszid nyugalommal.
Adja a főnökét hülye gyerek.
Míg végre új hang jelent meg a rádióban, már újabb 6 zombit lőttem le a létráról.
Kivel beszélek?! ordítok újra a rádióba.
A főnökkel. és én kivel ah szabadna tudnom? mondja ez is nyugodt hangon.
A mutáns fogójával! csak tudja azt felejtette el közölni hogy ez nem mutáns hanem zombi, és nem is egy hanem vagy 100!!!
Rendben van küldök segítséget. maradjon ott ahol van!
Miért tudnék maga szerint valahova is menni?
majd újra 2 lövést lőttem a felfele közeledő zombikba.
Tartson ki megyünk!

Igor, izzítsd a vadász Mi24-est, a Vadászunk beleszaladt valami csúnya balhéba. Parancs Uram! Emberek, valaki valamit nagyon félreértelmezett, vagy félrevezettek minket nem tudom, de a Vadászunk bajban van. Helyettünk ment oda, hozzuk ki onnan! Parancs Uram! hallatszik a kórus.

Uram, a gép indulásra kész! 2 perc!

Közeledünk a Vadász helyzetéhez, a lövöldözés már hallható.
Vadász itt Farkas1, vétel! Itt Vadász, hol a pokolban vannak? 2 km-re öntől, van a ruházatában pszí védelem? Van, első osztályú. Rendben, koncentráljon a célpontra, a többit intézem.
Vaszilij, kapcsold a mezőgenerátort.

Az utolsó bevetés óta kicsit fejlesztve lett a berendezés, kb 1,5 km-ről már hatásosan kábítja az embereket, 500 méteren belül bármit. Tökéletes, az emberünk állva marad, de a célpontunk is.

Magánál vannak a lövedékek amiket küldtem? Igen! Egy lövés elég lesz neki! Remélem is!
Látom, hogy a vadász rálő a mutánsunkra, és látható a találat mert meginog és összeesik. Leszállunk, közben leengedjük a szállítóládát, beletesszük a mutánst, irány Yanov. Közben hozzánk sétál a Vadászunk, odafordulok hozzá, Egy fuvar Yanovba? Köszönöm, elfogadom. A többit majd a laborban megbeszéljük, de én úgy gondolom, hogy megértre Önnek ez a kis kellemetlenség...

Na jó kis két nap volt ez a bázison, de ideje továbbmenni, mert ebből nem élünk meg.
Indulás előtt még gyorsan beugrottam a technikushoz, és a kabátom mellkasi részébe vékony fémlapkákat varrattam, biztos ami biztos, ezenkívül a hidegre való tekintettel kicsit magvastagíttattam a bélését is.
Társam a térképen jelölgetim az anomáliák előfordulási helyét.Szegény, ha tudná, hogy ez mind rajta van a pda-n. :)
Na mindegy.Ahogy mendegélünk egyre ilyesztőbb kezd lenni az erdő.Egyre sötétebb, és egyre inkább rozsdaszag van, és a levegőnek alig van oxigéntartalma, legalábbis az én bagós tüdőmnek állandóan légszomja van.Helikopterek hangja szűrődik át alig hallhatóan a fák koronáján.Igazából olyan ez az egész, mintha egy belülről rozsdásodó konzervben lennénk elzárva , amíg eljön valami, ami megtöri a falait, vagy amíg önerőből mi nem szabadulunk belőle.Én soha nem voltam klausztrofóbiás, de most egyre jobban kezd rajtam úrrá lenni.Semmi hang nem hallatszik, csak az, ahogy ropognak a vastag rozsdaréteggel borított fenyőtűk a bakancsaink alatt.
Nagyon olyan érzésem van, mintha követnének minket.Társam jól érzeheti magát a légmentesen zárt ruhákjában, ami az egész testét borítja, de ez a rozsda, ami a fán nő hideget áraszt magából.Minden csöndes, sötét és hideg.Még a varjak sem élnek meg itt.

Előveszem a pda-t, hogy megnézzem, hogy merre vagyunk, de hirtelen valami hátulról rámugrik...

Társam tényleg igazat mondott,nem persze azért,mivelhogy járt már erre,de az információi ténylegesen valósnak bizonyultak.
A Vörös-erdő az aztán tényleg vörös,mégpedig rozsdaszín,a szó legszorosabb értelmében. Rengeteg-utólag tudtam meg ezt is egy éppen józan stalkertől a kocsmában-új és másféle anomália mellett haladunk el,amiknek a helyét a kis térképemben azonnal bejegyzek. A látókörömön belülieket is odarajzolom,és különböző színekkel jelölöm őket. El is felejtettem említeni,találtam egy , a kocsmához közeli raktárban, vadonás újnak tűnő színes ceruza készleteket is,megpusziltam egyet és bőszen javítgatom a korábbi bejegyzéseim is.(Remélem senkinek nem támad kedve unalmában színezgetni ezekkel...)
Úgy érzem,lesz ezekre még szűkség,mondjuk akkor,ha társam azt a kis elektromos ketyerét,ami elsőre egy miniatűr televízió vevőkészülékre emlékeztet,csak lehet böködni egy pálcikaszerű alkalmatossággal,és akkor képet vált,valójában egy térképet is mutat,meg sok egyebet,amiről fogalmam sincs,egyáltalán micsoda,és fiatal társamat nem is nagyon akarom faggatni,eléggé be van rezelve,látszik rajta...na,szóval ha azt a kis eszközt elveszti,vagy mondjuk egy kisugárzás tönkreteszi véletlenül...

Távolról nagyméretű helikopterek zaja szüremlik át a halott,rozsdavörös lombkoronákon túlról,messziről,és mindössze ez az egyetlen jele az életnek ,rajtunk kívül itt ezen a helyen.

Tudom,mitől vörös ez az erdő,és azt is tudom,az én időmben nem voltak ekkora fák errefelé,igaz,nem is sokat jártunk ide,mert az épülő új városnak még a közelébe sem volt nagyon tanácsos menni.
A régi öregek -de régen is volt ez-meséltek valamit erről a helyről,hogy sok sok évszázaddal ezelőtt is elátkozott helynek számított,s nem is nagyon jöttek erre,ha nem volt muszáj.
Most-úgy látszik- az átok megfoganva a valóságban is megjelent. Míg ezeken gondolkodom,megborzongok,mert ez még nekem,aki a sírból jött vissza,szóval még nekem is félelmetes,de ekkor,erős lökést érzek hátulról,elesek,jobban mondva elrepülök kissé ,és azt látom ám,hogy társamat elkapja valami undorító,nem e világi rémalak.
Megtörtént hát,amiről a kocsmában hallottam suttogni a többieket.
Itt van a rohadék,nem volt mese mégsem....
Ahogy erőmből telik odabicegek,és élesre fent hatalmas késemet belevágom a furcsa alakú támadó állat(?) nyakszirtjébe....

Iszonyatosan fáj mindenem. Érzem ,hogy kötések borítják testemet ,de még így is dől a vér.
Nem is nagyon vagyok magamnál ,de azt látom ,hogy itt van Yurij. Tehát él. Ennek nagyon örülök.
Küszködök a szavakkal ,és meg sem tudom különböztetni az ukránt a némettől.
-Hilfst du mir zu erfreuen !-Ennyit tudok kimotyogni ,majd újra elsőtétül minden.Csak ennyit érzek ,fázom !

Chernovával
Pár nap múlva felébredtem. A bőröm egészen rendbejött a gyógyító relikviák használata révén, de a bénulásom megmaradt. Állítólag
próbáltak rajtam valami újféle műtárgyat is, de nem sok eredményt hozott. A műtét elkerülhetetlen. A tudósok előkerítettek nekem valahonnan
egy elektromos tolókocsit is, de olyan csigalassú, hogy hihetetlen. Aztán eszembejutott egy remek ötlet. Fel kell keresem Tatjánát.

Aztakurva!!!!!!!
Ez a valami olyan, mint a macska!Már készült elharapni a torkomat, amikor társam egy baromi nagy rohamkést vágott a nyakába, ami ki is jött a másik oldalán, sőt a kabát állította csak meg.
Az arcombaspriccelt a vére, nem látok semmit, előkapom az ak-t, és vaktábam lődözni kezdek vele, de ez a valami ismét rámugrik, és a hatalas karmaival össze-vissza karistol.
Valamennyire kitisztul a dög vére a szememből, és látom az arcát, már amennyiben lehet annak nevezni.
Egy emberi arc, amelyről hiányzik a bőr, és a néhol kilátszó sárga csontokat rothadó hús fedi.A két kezemmel próbálom meg visszatartani a fejét az enyémtől.Ahogy az arcomba üvölt, közben a légcsövén kiáradó levegő miatt ficánkol a torkában a kés, és a langyos vére tovább fröcsög, még a szám is telemegy vele.Olyan íze van, mintha rozsdás vasat nyalogatna az ember, biztosan már beszívta a szervezete...
Jobb kézzel betöröm az orrát, a kezemet megvágja a csonka csont, és ez a dög még le is harapta a gyűrűs ujjamat, és a kisujjam felét.Ismét dühödten felordít, közben az arcomba köpi az ujjaimat, de ekkor társam a makarovval belelő hármat négyet, erre felriad tombolásából, és felé ugrik.Én felkapom a földről az ak-t, megsorozom rendesen, társam pedig úgy gyomorszájon rúgja, mint ahogy a volt tsz volt traktorosához illik.
Nyüszítve ugrik fel az egyik rozsdás óriás törzsére és átszökken a következőre, és lassan elktűnik a szemünk elől.Már csak a levegőben keringő felvert rozsdapor, és a kabátom gallérján lévő ujjaim mutatják, hogy itt járt ő, a rozsdarengetegben életét tengető macskaszerű emberarcú lény.
Én meg csak ülök itt, a bal kezemben a leharapott ujaimmal, és önkéntelenül is kitör belőlem a kisgyermeki nevetés...

Nem lett túl agymenéses, vagy beteg?
Ja és Morzsi az ujjaimat rakjam el, később még lesz tervem velük. :)

Na mivel most jöttem nyaralásból már 1 idelye sétálgatok Limanks felé,már 2 hete elégé,most érek oda (Ivoly al)
Ahh....Végre Limanks,már régóta vártam ezt a napot,Út közben új késemet forgattam,mikor este fekvés elött lepihentem a régi játékot játszottam hogy 2 ujjam közt kés gyorsan,néha néha megvágtam magamat,már 1 idelye itt vagyok fent az őrhelyemen,ez alatt a 2 hét alatt elég nagy és Profi Bérgyilkos hirnevem lett,nem 1 küldetést kaptam már,most Limanks ba kell várnom 1 rohadt monolitos egységet,aztán békén hagynak magamra 1 ideig,pénzem duzzad,élelmem fogy de elég van,Dragunov omatt nem rég tuningoltam fel pénzemből,Szép kis márkás lett belőle,magam is szerelgettem,teljesen más mint a többi,naponta nézegettem benne,lőszerem is elég van,régi Glock om is felfrissitettem,ez a új fajta orosz tanulmány,húúú,nem kell felhúzni lövésenként,ez tetszet benne,már 1 idelye itt vagyok bent,vacsora idő közeledik,kinézek megfigyelő lyukamon,ekkor dörrenés durran el,pont elkapom a fejem és a lyukon át a falba csapódik a golyó,
Az annyát,mondom magamnak
2 emelettel lesiettek Dragunovommal,megnézem régi módi Amcsi trükkel honann jött a lövés (rágó tükör bot)az épitkezésről jöhetett,2 mesterlövész,1 keletről,1 3 adik szakasznál,Becéloztam ovatosan,meghúztam a ravaszt,a 3 adik szakasoss holtan terült el,1 másik lövés dörrent,mellé,nagyon közel volt de nem talált el,4 emeletett mentem fel,Becéloztam a másikat,2 hulla,1 nap,szép munka Ivoly-mondom magamnak,Le siettek régi helyemre,bezárom az ajtótt...

Egy új Frakció is megmutatja magát ami eddig láthatatlan volt. A lövészek frakciója.
Csapataink olyanokból állnak akik gyerekkoruk óta lövészkednek. A legjobb mesterlövész puskáink vannak a Zóna területén. Eddig senki sem tudott legyűrni minket. De most veszély fenyeget. A nevem Inyokrav. Az elit egységbe tartozom. Egy speciális hangtompítóval felszerelt Vintar BC-m van. Csak a kiváltságosak kaphatnak ilyet. Első feladatom az volt hogy nyilvánosságra hozzam mit akarunk. Ezért írom ezt az üzenetet is. Figyelmeztetek mindenkit hogy mindenhol ott vagyunk! Láttunk mindent ami történt. Ez már csak személyes üzenet de az illetőnek akit megtámadott az a mutáns és leharapta pár ujját jobbulást kívánok. Igen. Mondom mindent látunk!

S.O.S. hivásokat hallok,elég gyengét,de másik frekvencián,oda tekerek,csöndben halgatózok...2 hang,valami zoombikról beszélnek,Janov és Pripyat melleti faluba,sietni kell...
Ezt megértettem,felkaptam cuccmókomat,mivel Limanks Keleti oldalán vagyok ha átmegyek a vizen kikötök Jano Nyugati oldalán,siettem,gondoltam megint pénzt kapok ha segitek,fegyveremet magam felé emeltem mikor megmártóztam a vizbe,nehogy besüljön,átjutottam,1 idelye már futottam,feltünt a Labor,Minden energiámat bele adtam,a Labor melleti Hídnál 2 percet pihentem,felnyitottam 1 energia italt és 1 Konzervet,Szokatlan csönd volt,távoli Fegyverlövéseket hallok,ekkor felkapom a fejemet és tovább indulok,fölöttem Helikopterek tünnek fel mikor már a közelben vagyok,Későn értem oda,már a helikopteresek megmentették a Stalkert,elindultam Yanov ba vissza,Dragunovom felakasztottam a válamra..

Új feladatot kaptam. A feladat annyiból állt hogy egy monolithost aki kellemetlenkedik ki kell iktassak. A lényeg az egészben annyi hogy a hulláját el kell tüntetnem. A megoldás egyszerűnek tűnt, hogy beledobom a savas vízbe és az lebontja. Meg is kellett találnom. De nem szoktam hozzá a Zóna ezen részéhez. Kerestem egy jó helyet és miután feltettem a plusz hangtompítót vártam. Láttam amint a fickó elsétál a savas vízig és mikor ment volna át a hídon fejbelőttem. Oda akartam menni de valami megcsillant a szembe lévő kőrakáson. Egy másik lövész. Várt rám. A hangtompítón hála istennek van torkolattűzfogó de nincs rajtam álcaháló. Remélem nem látott meg.........

domotor:Akkor ezek szerint Strelok is közülletek van ?
Axon:Ha gondolod folytathatnánk a haláltusát ,mert izgalmas a sztori.

Oké. Rajtad áll. Ha találsz segítséget nem biztos ,de ha nem hát akkor valószínű. Bár a karakteremnek új küldetése van. Szerintem tudod. Meg kell találnia a hangok forrását.

Új feladatott kaptam,1 újdonsült frakció tagját kell kilövetnem,megadták a koordinátákat és hogy most mit csinál,Elindultam oda,1 Savad patakhoz indultam,elhelyezkedtem a kőtömbökön,jelzett,csak nem került lövész helyzetbe,kilőtt valakit a hidon,1 monolitost,vártam,valami táblát látok miközbe valaki kinyújtja,
Orosz betükkel van rá irva az hogy:
Ne bánts kérlek,tehetek-e érted valamit,és alul 2 Kocka,1 ik alatt Igen Másik alatt nem,bele lőtem 1 et az igen be majd helyzetett változtattam,megint jött 1 tábla hogy akkor ne lőjem le,újra a 2 kocka,újra az igenre lőtem majd tárat cseréltem,kijött,feltartott kézzel,Vintar BC je volt,tudta hol vagyok,integetett,célozva közeledtem felé,barátságot akart mikor már halló távolságon belül voltam,megkérdtem mit add cserébe,ekkor pénzt ajánlott fel,mivel megbízom haláláért 3 000 RU-t fizet,fizessen ő 5 000 RU-t,bele egyezett,lerakta az 1 ik kőre a pénzt,mondtam hogy tegye le a fegyvereit és távolodjon el,1 rossz mozdulat,és meghal,engedelmeskedett,semmi sem dudorodott ki sehol,megnéztem,elvettem a pénzt,majd megkérdeztem ki ő
Inyokrav vagyok,Válaszolta 1 Mesterlövész Frakcióba tartozik,nagy a rangja
Bemutatkoztam énis,ivoly vagyok,Bérgyilkos,drága ár,mindig siker,kezet ráztunk,megkérdezte hogy akarok-e csatlakozni
Válaszoltam nem,mert Szabadúszó vagyok,ha csapatba dolgozok akkor is max 3 an vagyunk,De azért bejelöltem Profil képjét és koordinátáimat a PDA-mba,ő is az enyémet
Mondtam neki ha kell valami csörögjön,megkérdeztem mi dolga a monolitossal,elkéne tenni a hulláját láb alól,jött a válasz
Segitettem neki,ő lábánál fogva én kezénél fogva bele dobtuk a vízbe,szét égett a Savtól,ekkor még 1 szer kezet ráztunk majd közeledő Szabadságosokat látunk
Ekkor mondom neki hogy ez ők,tetesse magát holtnak,fájni fog neki,
Mondta jólvan,elővettem a Hangtompitómat,és oldalba lőtem,majd úgy tettem mintha vizsgálnám pedig csak a vért kentem szét rajta,ekkor a Szabadságos megvizsgálta
Ez hulla,jött a válasz-tessék itt a pénzed,fogd,majd tovább indultak,ekkor előveszem Elsősegély csomagom és felsegitem
Remélem nem probléma,mondtam neki,ekkor pofon vágott,megérdemeltem
Elköszöntünk 1 mástól,mondtam ha kell alami hivjon,megjegyezte,és a kereszteződésnél jobbra fordultam a Vörös Erdő felé...
Ha nem problem jön a mentő Nabu XD

A francba! Ez közel volt! Majdnem kinyírtak! De megúsztam. Az oldalam még mindig fáj. Mázli hogy az a bérgyilkos ott volt. A szabadságiak nem tudom kik, de veszélyesnek látszódtak. Visszamentem a táborunkba és beszámoltam erről az alakról. Megkaptam róla az adatokat és kiderült hogy tud valamit az alak. Jó szövetségesnek bizonyulna. Bár nem akart csatlakozni mert szabadúszó, attól még tiszteletbeli tagnak tekintem. Bejelöltem a PDA-mban és mondta csörögjek rá ha kell valami. Megkaptam a 10 000 rúbelt amiért kiiktattam a monolithost. Kerestem egy új küldetést. Ki kell iktatnom egy embert aki azzal bízott meg egy bérgyilkost hogy öljön meg egy Lövészt. Gondolkodtam egy picit, és eszembe jutott Ivoly neve! Ő a bérgyilkos akinek el kellett volna tennie láb alól. De ha megölöm a megbízóját akkor tudni fogják hogy nem végezte el a feladatot. Nem tudtam mit tegyek. Küldtem neki egy üzenetet:
"Ivoly! Baj van! Meg kellene ölnöm a megbízódat! Meg tudnád mondani hol találom és mi a neve? Ha meg tudnád adni megköszönném. Egy kis segítség is kéne mert lehetőleg késsel kéne megölni hogy ne tudják hogy orvlövész volt a tettes mert akkor engem gyanúsítanának és kiderülne hogy nem öltél meg! Azt meg nem akarnám. Szóval tudsz segíteni?" Elküldtem az e-mailt. És most várom a választ.....

Zini: Azért ha lehet ne lődd szét a májamat a stukkerrel. :D Amúgy a vörös erdőben még mi magunk se tudjuk hol vagyunk ,de oké.
domotor: Ti amolyan bérgyilkos-hírszerző félék vagytok ?

Bérgyilkosok. Egyfajta titkos társaság ami azzal keres pénzt hogy leleteket ad el és eltesz láb alól pár figurát. Független tehát nem kötelességi, nem szabadsági és nem is Szabadúszó. Aki fizet annak dolgozunk.

domotor elöbb Nabu hoz mek mert Best Friend Karakterhez tartozik,és mivel unokaöcsém (régi karakterem Zini) Haverja,valamennyire mi is azok vagyunk :)
Már 1 idelye járkálok a Vörös Erdőben,máris kaptam 1 üzenetett Inyokrav tól,lekell lőni a megbízomat,mondtam hogy keressen gázmaszkot ,maszkot,zártlégzőrendszert és úgy ölje meg,bele egyezett,1 óra múlva jött az üzenet ezzel a szöveggel:Köszi,semmi gyanu nem volt,álmában öltem meg.
Tovább mentem,1 Barlangott találtam,benéztem,rodhadó hulla bűz szagott éreztem,és ez 1.... izé....1 halott valami,mutáns,megvizsgáltam a hullákat,semmi újdonság,apró pénzek,10 Rubel ,20 Rubel stb...,ekkor mikor kimegyek teljesen besötétedett,a távolból fény forrást látok,1 félig mocsárba süppedett Tankból jött ki a fény,enyhe jajgatások közepedte,oda megyek,mondtam nyissátok ki,mert fázok,nem gyilkolni jöttem,Szabaduszú vagyok!
Utolsó 2 szavamra kinyilt a szelep,bemásztam,bemutatkoztam,valahonann ismerősnek tüntek,1 félholt Mérnök sérülésekkel és 1 Katona féle,kérdtem hogy segithetek-e,mondták ha tudok sebet kezelni akkor igen,lefektettem viz szintes helyzetbe a mérnököt,súlyos láb sérülés,és Jobb könyöknél égési sérülések,bal válán kilátszik a hús,a kötszer elnyomasztotta a vérzést,elővettem Vodkát és 1 katonai és 1 tudományos elsősegély csomagot,vodkával le öntöttem a jobb oldali könyököt,csípte a kezét,rá tettem 1 enyhe gyúgyító relikviát és hideg vízzel le locsolt kendőt,lábát bekötöztem,mondtam azt sokáig nem használhatja,vála már súlyosabb volt,a katonai elsősegély csomagból elővettem a morfiumot,beadtam neki,bandukolt,leöntöttem Vodkával a sebet,arra erősebb gyógyító relikviát raktam,bekötöztem,enyhe meleg sós vízú kendőt raktam rá,órák teltek el így hogy néztük és vártuk mi lessz,Reggelre már felbírt ülni,begipszeltem a lábát,keze teljesen begyógyúlt,válán újra elvégeztem a műveleteket,megregeliztünk,beszélgettünk hogy mi járatban vannak...

Vissza
Top Alul