Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
...A helyörségen,Van kés Volt kés Lessz kés,már megint meglőtek,1 új gyerek...Folytatás
Megérkeztem a Kordonba,méghozzá Kopaszfalutól Keletre a Helyörség keritése mögött,akkor teljesitem az öreg kereskedő kérését,Ovatosan oda mentem 1 ik fedezékből másikba,1 őr felém közeledett,picit hátrébb mentem és a fedezék körül tettem 1 kört,nem vett észre,fele igyekeztem,Meghalt,a Konténer mögé mentem,1 őr aludt,oda mentem,felkelt,gondolataim 1 két káromkodást játszódott el,az asztal mögé bújtam,kiment,körül nézet,énis gyorsan kimentem,fel a toronyba,ott volt 1 rádiós őr,le akartam szúrni de meghallot,Közelharcot folytattam vele,jött balról 1,el talált picit kábultan késemett beleszúrtam a hasába,benne ragadt nem jött ki,ez 1 baj,addig ütöttem a fejét meg rugdostam míg végleg elkábult,késem átdöfte a testét és bele ragadt a padlóba,ezért nem birtam kihúzni,öreg késem ott is maradt,elvettem a Dokumentumokat,kifele siettem,ekkor este fele járt,őrök helyet cseréltek,amelyik őr felkelt régebben de aludt az észre vett engem,Életembe Nem futottam ennyire gyors Maratont,Minden felől golyók,Riadótt fújtattak,elsőnek jött ki a parancsnok,elő vette fegyverét,Majdnem fejbe lőt,második lövése kezembe állt,hamardik mikor már távolabb voltam a sarkamba,oda vonszoltam magam a S.T.A.L.K.E.R. táborba,Már jött is 2 őr,mekkora feldúlást csináltak,mindenhol megkerestek,hála istennek szóltam elötte Farkasnak és jól elrejtett Svidorovics pincéjében,Oda már nem mentek be,a Katonák nem bántottak senkit,utána elmentek azzal a hittel hogy ide biztos nem jöhetett távolabb ment,Svidorovics doktort hivott,kiszedték sarkamból és kezemből a golyót,nem birtam talpra állni,a sarkamnál 1 kevés csont törés keletkezett,2 napig minimum pihennem kell mielött talpra állok,azután is csak percente ovatosan 1 métert tegyek meg,vártam a napot,közbe átadtam a dokumentumokat Svidorovics nak,Ennek örült,1 vadi új minőségű áram (100 volt körül)és ólom töltényeket Vintár BC-mre,nagyon sokat adott,500 megvolt az száz,már Tudtam Vintár hoz több töltény nem kell mert van elég,eltelt a 2 nap,Szép idő volt,ovatosan lépedezni kezdtem,oda mentem a tűzhöz és 1 farakáshoz támaszgodtam majd leültem,1 új fiút vettem észre amint 1 elégé új kinézetű PDA-t állitgat,megkérdeztem hogy hívják és mióta van itt,
Sascha Steiner a nevem,mondta
Oké,Énis bemutatkoztam,
Örülök hogy megismerhetlek mondtam végül,megkérdeztem hozz-e nekem 1 két dolgot fizetség fejében,
Kérés nélkül igen volt a válassz
Feladtam neki hogy 1 üveg vodkát 1 kenyeret 1 szalámit és 3 Túrista konzervet és 1 új Hosszú nyelü kést hozzon nekem,nem telt bele fél óra de a kaják inni valók meg voltak,majd 10 perc mulva a késem is,adtam neki 1000 Rubelt,Eszegettem iszogattam és új fajta késemet ami majdnem ugyan olyan volt amit helyörségen elvesztettem nézegettem,1 csep rozsda se volt,de mégse érhet fel az én régi késemmel szemben....

:cry: :cry: Ti akartátok Megyek kopaszfaluba Buldog 6al :evil: :evil: :evil:

Ülök a tábortűz mellett.Az új PDA-m állítgatom. Nagyon örülök ,hogy itt álltam meg.
A puskám mellettem van a földön. Körülöttem sztalkerek. Iszogatnak ,beszélgetnek, néha gitároznak is. Mint egy kocsma.
Hamarosan odajön egy tapasztalt sztalker ,és udvariasan bemutatkozik. Elő is áll egy feladattal amit én szívesen elvállalok. Az előző feladatért hagytak néhány koordinátát a PDA-n és ezek alapján beszereztem a rendelésben leadott élelmiszereket ,a vodkát ,és a kést. Bár az nem volt könnyű. Meghajtottak a kutyák ,de megvan. Visszaérve elégedetten csengetett le 1000 Rubelt. Én meg meghökkenve néztem ,hogy mennyi pénzt kaptam.100 - 200-ra számítottam de 1000? Rendben. Megköszöntem ,és boldogan szaladtam le Szidorovicshoz. Vettem egy AK-74U-t,hozzá 200 töltényt ,és némi orvosi ellátmányt.
A sörétes puskámat ,és a hozzá való lőszert meg elrejtettem egy ládában ,hogy meg ne lovasítsák.
Jó vásárt csináltam. Boldogan mentem vissza a tűzhöz ,és ültem le. Vártam hátha kapok még megbízást. Bizakodva gondoltam ,hogy ez egy jó kezdet. Máris mázlistának érzem magam.

..1 újabb küldetés,frekvenciám,Szemétdomb fele,itt meg mi történt?..Folytatás
Eltelt pár nap,éhesnek tüntem de még mindig nem birtam rendesen vadászni,mingyár letelik az 1 hét és tudok vadászni,Az a Steiner vagy ki a pénzből amit adtam neki vett 1 AK-t láttam elégé tetszet neki és hogy már várja a következőt,hát jó,pénzem van elég,és szeretek embereket boldogitani,na kezdjük 1 nehezebbel hagy fejlődjön,kifutárkodni tudd vajon ölni is?Régebben itt volt 1 barátom,Mikor beszereztük a zsákmányt 1 portya után leütött és ott hagyott,a zsákmányt és a cuccaimat elvitte,szerencsém hogy megtaláltak mert vacsi lenne belőlem,úgy hallotam ez az illető megint itt tartózkodik,elég kezdő még most is távolról láttam még semmi új felszerelése,Oda szóltam a Stalkernak és mutattam az ember fele,mondtam hogy lője le és minden cuccot 3 nap múlva hozzon a Szemétdombra amit nála talált,főleg a PDA-t Pénzét és relikviáit,a többit megtarthatja,kezébe nyomtam 960 rubelt,feláltam,kérdeztem 1 embert hogy elsegít-e 1 ideig,igen volt a válasz,oda szóltam a Stalkernak és elmondtam neki a PDA-m frekvenciáját,1 Hangárban fogok pihenni,a Stalker felkapott a válára,nem akartam kerülőt venni ezért kifizettem az őröket a hidnál,1 órán át mentünk,elértünk a Hangárba,a Stalker siettve vissza fordult,én hullákat és felrobbant kocsikat vettem észre,oda kúsztam,Amerikai HUllák,mi a szar?Bementem a hangárba,nem rég kioltott parázs volt a tűzhelyén,távolabb meg banditáknak hullái,itt valami heves csata lehetett,lekúsztam 1 helyiségbe ahol volt Párna és lepedő meg matrac,elhelyezkedtem rajta és mély álomba merültem!.... 8)

Elég volt :evil:
Kosztyán
Már már harmadjára támadták meg helyőrséget a stalkerek!
összehívtam a megmaradt katona stalkereket, és még borisz is befutott, őt tettem a csapat élére.

Uraim, minden bizonnyal észre vették hogy a stalkerek az utóbbi időben pofátlanok lettek.
Most az a feladatuk hogy megtanítsák velük hogy itt mi vagyunk az urak.
Parancsot adok, hogy bármilyen útjukba kerülő stalkert banditát megöljenek!

Boriszt még magamhoz intettem.
Figyeljen Borisz, Thunder rádiózott, és elmondta nekem hogy ki volt az a stalker aki ellopta a fegyverét.
Figyeljen borisz, ha önt annyira érdekli a fegyvere, tartson velük többnyire ismerem Thunder barátait, rendes emberek.
Borisz szólni akart, de leintettem hogy ne tegye, és hallgasson végig.
Tartson velük azzal a feltétellel hogyha stalker vissza adja az ön fegyverét, ebbe kénytelen lesz bele menni.

Láttam Boriszon, nem igazán hiszi hogy igazam van, de remélem megpróbálja értelmesen katonához méltóan tisztességgel intézni a dolgokat....

XDDDD Hát itt bajok lesznek XDDDDD legalább nem tudják hogy én voltam és 1 másik helyen vagyok XDDDD Mennyen fenébe Svidorovich a munkáival együtt XDDDD

Hogyha információt szivárogtatsz ki nekünk a támadóról (Ziniről) Akkor békénhagyunk :D

Ez nem ér és persze Scart nem piszkáljátok meg RENI-t hogy megdobált titeket gránáttal,megöltem 3-2 embert és ott hagytam kedvenc bicskámat is,mennyetek a fenébe,és csak 1 dokumentumért XD Most azt hiszed mennyek oda és kérjelek meg hogy Ide a dokumentumokat XD bár senki se tudja hogy én voltam szoval,He-He-He-He ^^
Am mit csinálnátok velem kivégeztek befogtok rabnak vagy közlegénynek akaratból vagy stb... inkább megyek bárba kövi írásomnál septibe ha nem jön a cuccos 3 nap alatt amit rendeltem XD
:)

Kaptam egy vérfagyasztó küldetést. Meg kell ölnöm valakit. :( De hatalmas összeg jár érte ismét.
Soha se öltem még. Kifigyeltem hova megy és odalopakodva az oldalához nyomtam a stukit. Nyugodt volt. Mondtam ,hogy tegye le a táskát ,és a fegyverét ,és hátráljon. Így is tett. Ekkor elvettem mindent ami volt nála ,és mondtam neki ,hogy tűnjön el a zónából ,vagy meghal. Nem akartam megölni. Elkezdtem hátrálni de mikor távozni készültem a bakancsához nyúlt ,és ekkor kétszer melkhasba lőttem. Azonnal meghalt.
Egy revolver volt elrejtve. Azt is eltettem. Csak most az én csizmámba. A PDA-ról minden fontosat átmásoltam ,az enyémre.Hát ez mi ? Gyönyörű ! Ez a relikvia ? Értem miért bolondulnak meg érte.De ez nem az enyém ,és betartom a szavam. A fegyvere egy turbózott AK-74U volt. A jobb alkatrészeket és a lőszert elvettem . A maradékot eladtam egy arra járó sztalkernek 100 rubelért. Az áruval a szemétdombra mentem ,és felkerestem az urat. Mindenfelé halottak borítják az utat. Nemzetközi csoport tagjainak tűnnek.
Rendben megtaláltam. Átadom a cuccokat. És megkérdezem van-e még valami. Meg ,hogy hol tudok elsajátítani néhány technikusi fogást. Mivel órásmester vagyok értek a finom javításhoz.
Itt a zónában talán ez lehet a mesterségem. Sohase gondoltam volna ,hogy ide vet a sors. Sztalker lettem..

Scart lőjjem le a haverjai előtt? Mindenki barátja rajtam kívül. Ugyanez van Renivel is. Meg idő kell amíg tele lesz a pohár.

...Megjött az áru,kérdés és válassz,végeztem idelye pihenni,már megint mivan?...Folytatás
3 napig pihentem,semmi különös,megjött a Stalker és meghozta a cuccosokat,megkérdeztem megölte-e,válasza az volt amire gondoltam,Kérdezte tehet-e még valamit,mondom nem utána kérdte hogy hol tud technikus lenni?Válaszoltam neki hogy a bárba igyekezek,1 Csomó Szolgálatos van ott,ott van 1 Technikus beálhatna mellé segédnek,én ott dolgozok,Szolgálatos vagyok de szerintem lassan kiállok ha a fizetségem felveszem,Megadtam neki 3 relytekhelyet és a levelezési koordinátáimat is PDA-mba,mondtam neki hogy elég jól harcol majd tartson velem,célom felkutatni a Zónát és Túlélni,Gondolkodott,közbe elindultunk a Bárba,beadtam neki a Technikusnak,Felvettem fizetségem és elhelyezkedtem a felújitott toronyba,Beszarok,mielött pihennék jön 1 idióta rádió jel hogy jön 1 Gyanus alak felénk,Nem volt nála fegyver csak a táskájából lógott ki,semmi támadásra mutató jelt nem mutatott ki,mögötte meg 1 rakás Stalker még,valami csapat lehetett,nem tudom,vissza szundiztam,semmi nem történt,hát jó....

(Zini Miért ne érne? Különben is a hadsereg Renit is üldözi, nem csak téged. Meg aztán Scar is bajban van, a Groza miatt, ha figyelted. Ez a zóna. :) )

Az isten verje meg, ezeket a szolgálatos szemeteket. Nem akarnak beengedni a bárba. Még csak megközelíteni se tudom, békével azt a rohadt kaput. Amint meglátnak, azonnal lőni kezdenek. Pedig többször kiáltottam nekik, hogy nem vagyok ellenség. Mindegy. Muszáj lesz vissza vonszolnom magam a kordonig. Ott hátha összegyűlik annyi hogy végre megvegyem azt a rohadt páncélt.

Gyors események Axon hoz
Mi a fene?1 monolit a szemét domb felől?az lehetetlen,nézzük csak meg,Előveszem távcsövemet és megvizsgálom,ennek a sisakján Stalker jel van,Gyorsan le mentem a létrán és oda futok az őrökhöz hogy ne lőjék le,utána futok,lábam már ekkor teljeségében megjavult,Szólok neki hogy áljon meg,mintha 1 ismerős hangot hallna engedelmeskedik és megfordul,felé igyekeztem,lihegve mondom neki hogy jöjjön velem csak a ruháddal vigyázz mert ezek csak azt nézik nem mint én a sisakodatt is,Bementünk a bárba,mindenkinek közöltem a Monolit ruhás embert,és hogy mostmár az őrök siskaot is nézzenek monolitosoknál,A gyerek kérdezte hogy hol lehet dolgozni Stalker ruháért?Levettem a Sajna Kopott de javitással jobb minőségű Feltuningolt Stalker ruhámat és átadtam neki,annyit mondtam hogy ha csinál nekem feladatokat az esetben nem kérek tőle semmit,bármikor szólhatok,felkaptam a Szolgálatos ruhámat és vissza tértem őr helyemre, az a katona nem mozdult a helyéről mikor kezébe adtam a ruhát,1 perc mulva eszeveszettül táncolt meg stb...,őrültem hogy jót tehettem,tovább nézegettem a tájat ellenség után kutatva...

(Na azért eszeveszettül nem szoktam táncolni. De azért kösz. :D )

Épp ballagnék vissza a kordonhoz, amikor egy stalker utánam szól: "Hé! Állj meg!" Mint a kő, olyan mozdulatlanra dermedtem. Mikor megfordulok, látom hogy az a stalker az, akivel korábban találkoztam a kopaszfaluban. Mondta hogy segít bejutnom a bárba. Na mármost ne tudtam mire vélni ezt a jó tettet, de elfogadtam. Befelé menet, folyamatosan gondolkodtam, hogy mi lehet a trükk ebben. Aztán mikor beértünk, a stalker készült elmenni. Még gyorsan megkérdeztem tőle, hogy hol tudnék olcsón beszerezni egy közönséges magánzó ruhát. Ő meg fogta magát, és odaadta a sajátját. Ezt szint úgy nem tudtam mire vélni. Csak pislogtam ott értetlenül. Hálából oda akartam adni neki az összes pénzemet amit a ruhára gyűjtöttem, de nem fogadta el. Ismét csak értelmetlenül bámultam rá. Aztán amikor felvette a szolgálatos egyenruhát, akkor kezdett világossá válni, hogy miért nem fogadta el a pénzt. Eleinte azt gondoltam hogy megbolondult a srác, de aztán rájöttem hogy valójában ő is szolgálatos. Annyit megtanultam azokról is, hogy néha mintha meg szálná őket a szentlélek, és segítenek a stalkereknek. De úgy is tudom hogy ebben lesz még valami buktató, Úgyhogy, hogy ne legyen semmi dolgom a szolgálattal, elmentem a bázisuk felé, és a kapuban álló őröknek adtam azt a pénzt, amit a ruhára szántam és mondtam nekik hogy ezt adják oda egy z nevű katonájuknak. Annyi becsület csak van bennük hogy ne tegyék zsebre, ha meg nincs, akkor meg azt elrendezik egymás között. A bárba vettem az irányt. Mikor beléptem mindenki rám szegezte a tekintetét. Zavaró volt. Odaléptem a pulthoz, és vettem egy üveg vodkát. A pultnál, elbeszélgettem egy másik stalkerrel, akiről kiderült, hogy technikus akar lenni. Megkérdeztem hogy mihez ért. Azt mondta hogy az órákhoz. Ezen jót röhögtem. De a viccet félretéve azt mondta, hogy nagyjából ért a fegyverek, és a páncélok javításához. Megkérdeztem tőle, hogy megjavítaná e nekem ezt a magánzó ruhát. Beleegyezett, de nem mondta hogy ez mennyibe fog kerülni, úgyhogy megalkudtunk 2000 rubelben. Az üzlet után vissza mentem a vodkámhoz. A sarokban egy másik stalker ült, és odaszólt nekem: "Hé stalker! Ha adsz egy keveset, hogy tudjak még egy üveggel venni, akkor cserébe elmondhatok egysmást." Hittem a részeges csirkefogónak, úgyhogy ledobtam neki 100 rubelt, és azt mondtam: "Van valahol egy gyilkos, aki katonákat öl. Lehet hogy a bátyámat is ő ölte meg. Mit tudsz?" "Nos...Megbízható forrásokból tudom, hogy egy stalker volt." "Ide figyelj! Ennyit már én is tudok. De ha nem tudsz semmi egyebet mondani, akkor visszakérném a pénzem." Mondtam, és nyúltam volna a pénzért, amikor gyorsan utánakapott, és azt mondta: "Várj!...Várj!...Még nem mondtam el mindent." "Akkor beszélj!" Majd lenyomtam az asztalra, még egy húszast, amitől még jobban vigyorogni kezdett. "A stalker akit te keresel barátom, nem is olyan mint a többi stalker. Különleges. Láttam egyszer az arcát, és különbözött a többi itt lévő stalkerétól." "Utálom mikor az ember rejtvényekkel válaszol a kérdéseimre." Mondtam idegesen, és elvettem az imént lerakott húszast. "Várj!...Tudok még valamit." "Nem érdekel mert látom csak az időmet vesztegetem veled." "Várj!...Ez biztos hogy érdekelhet." Mondta, és megmarkolta a ruhám kabátjának az ujját. "Na jó...Ha többet ér ez az infó mint az előbb elmondottak, akkor talán hajlandó vagyok meghallgatni." "A stalker akit keresel, közelebb van mint hinnéd. Egy maszkkal takarja el az arcát, hogy ne lássák. Ugyanolyan öltözetben van mint az az ember." Aztán rámutatott egy magánzóra akin egy nagyon jó állapotú stalker ruha van. "Még valami?" Kérdeztem. "Igen...Igen...Időnként ebben az ivóban is felszokott tűnni. Egy társával együtt voltak itt nem rég. Ő is elszokta takarni az arcát. Nagyon titokzatosak. Lehet hogy zsoldosok." "Biztos vagy te ebben?" Kérdeztem. "Persze. A vagyonomat is feltenném rá." Mondta. "Azt hiszem azt már rég feltetted....Nesze légy vele boldog." És ledobtam a plusz húszast az asztalra. Utána elgondolkodtam: "Ezek szerint ide is be szokott jönni. Akkor várnom kell, ha meglátom itt, akkor meg tudom figyelni, hogy merre szokott járkálni. És ha egyszer tiszta a terep,...akkor elkapom." Majd vissza fordultam az informátorhoz: "Tudod mit? Ha meglátod itt, azonnal szólj nekem." Majd ledobtam még egy húszast, és vissza mentem a pulthoz, befejezni a felbontott vodkát.

(Ez pont kapóra jött. :) )

Miután leadtam a csomagot. Megkrédeztem amit akartam ,és a következő uticél a bár lett. Közben kiderült ,hogy akihez csatlakoztam az szolgálatos. El is mentem vele a bárba. Ott egy technikussal találkoztunk. Néhány információt átadott ,de mondta ,hogy ha saját boltot akarok ,akkor szükségem van alkatrészekre ,és egyéb szerelő eszközökre. Jól van. Megtanított és elmagyarázott sok hasznos információt ,és a PDA-ra is küldött infokat. Megkérdezem a megbízómat hátha tud egy helyet ahol találok néhány szerszámot ,meg egy helyet ahol tudok dolgozni. A sztalkerek között említették ,hogy a szabadság bázisától nem messze van egy elhagyatott ház. Biztonságosnak tűnik ,és ideális hely lehet ,mert ott van egy műhely is. Mostantól ez a cél. Minél többet tanulni a szakmáról ,és minél több eszközt szerezni hozzá.
Nem lesz könnyű ,de most én teszek ajánlatot a megbízómnak. Kedvezmény fejében hajlandó-e segíteni a célom elérésében.
Ó és még valami. A sztalkerek azt mondják ,ha valami kell és jó minőségben kell ,akkor vegyem el a hadseregtől. Ez vajon igaz-e ?

Nabukodonozor":zzshp8ts mondta:
A sztalkerek azt mondják ,ha valami kell és jó minőségben kell ,akkor vegyem el a hadseregtől. Ez vajon igaz-e ?

Mióta zombimorzsi eltette lábalól az egész tudósbunkert nagyon rászálltatok a katonaságra. :cry:

Vissza
Top Alul