Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
...Mikor leszedtük a vérszopókat és megtaláltuk a ládát...Folytatás
Találtam a ládában 1 VSS Vintorezt és úgy nevezett Bulldog 6 ost és 1 Stalker ruházatott meg 1 kevés elsősegély csomagot,az volt a dobozra irva hogy H*l*ónak nem tudtam kire gondoltak de H L Ó bettü közöttük lehettek valami,szoval ennek a Stalkernak a rakománya,mellete volt 1 hulla
Kifutár fiu szerü volt,volt nála a Bulldog hoz 30 töltény és a Vintárhoz 1000,a Katona elkezdi nekem mondai hogy megütöttem a főnyereményt,nagyon örültem de pár cuccot is elkellet dobnom hogy elbirjam ezeket
Tovább mentünk és megérkeztünk a bandita bázisra,oda súgom a katonának hogy nézzük mit tud a kicsike,1 tűz körül ültek a banditák 6 an voltak, betöltöttem 1 robbantani valót Bulldog 6 osba
A Tűzbe céloztam,Kilőtem hangja se volt csak mintha valaki fingana XD 1 szerre haltak meg,tovább mentünk és volt 2 őr a kijáratnál, 1 gránátott feléjük dontunk és meghaltak,A Katona mondta nekem: Oké vége mehetünk a főnöködhöz,felmásztunk és közel a mocsárhoz találtuk magunkat,Reggel 8:00 volt vagyis mielött bementünk volna a katakombákba azután telt el 10 óra,megsem éreztem a katona se állmoság jele se mutatkozott rajtunk,Elindultunk a Bár felé,a Szemétdomb szélén közlekedtünk míg elnem értük a Szolgálatos Helyörséget,Nyugiban éreztük magunkat,bejutottunk a bárba,átadtam a Katonát Petrenkó nak,elbeszélgetett vele és mikor kijött már Ezredesként jött ki,Üdvözöltem Szolgálatos társamat,Mondta dolga akadt a Jantar ba majd ott keressem,elköszöntünk 1 mástól, és eltünt a homályba Jantar fele,A Szolgálatos területén Petrenko mögött a hálószobákba volt az enyém is,örültem hogy ennyire tiszta és előkelően rakott ágyaknák aludhatok mint más Ezredes pedig én Tiszt voltam,Vettem 1 kódólt zárat és 1 dobozt,a kódost zárat a dobozra erősitettem,a kódom *-*-*-*-*-* Jobban leirtam elne felejtsem ,feleségem és gyerekeim képét szét szettem,és a hátul a fém boritás és a kép közé tettem a papirt ahova irtam,nagyon elrejtve,betettem a dobozba a Bulldog6 ost és a régi AK mat
Lementem a bárba a Csapos hoz és eladtam a Stalker ruhámat,mostani ruhámat megjavitattam,Vintárt és Obokant is Fullra fejlesztettem,Deaglet is,alig maradt már pénzem,Elmentem Petrenkó hoz beszedni a fizetségemet,Ekkor lepődtem meg a legjobban,45 000 Rubelt kaptam,Már vissza akartam adni de mondta hogy tartsam meg mert a katona azok harcosok közé tartozik akik "Legendások" nak nevezünk,Elhelyezkedtem az őrhelyemen amit azután kaptam hogy végeztem a küldetésemmel,mivel Vintárom volt 1 őr toronyba állitottak és még előléptetést is kaptam,Scar még régebben mondta hogy mi a PDA jának Frekvenciája,Rá küldtem 1 "SMS"-t Hogy mindent köszönök remélem máskor is találkozhatunk
És ekkor megláttam 1 Csapat Stalkert az őr toronyban,Célozva felénk közeledtek,megilyedtem riadóztattam,azonnal lelőtek 1 Szolgálatost,5 en voltak VadProfik
Nagy nehezen leszedtem 1 et
1 Iknek rakéta vetője volt ő hátul ment ő volt a vezér
Leszedtem még 1 et
1 et leszedett 1 Őrjáratos
Amikor leszedtem a következőt is a Rakétavetős észre vett,a torony irányába forditotta a rakéta vetőjét,Észre vettem,Meghúzta a ravaszt a rakéta vetőjén,Vintárommat septiben a hátamra tettem és Kiugrottam 10 méter magasról az Őrtoronyból,Oda sietett hozám az aknavetős,Le akart lőni,a Katona ekkor megjelent hirtelen megjelent Jantar Kapujában és 1 etlen lövéssel fejbe lőtte majdnem gyilkosomat,megköszöntem neki,felálni nem tudtam nagyon sajogott a lábam,a Katona ekkor vissza fordult Jantar fele semmi választ nem adva,engem 1 Doktórhoz szállitottak,1 héten átt ott pihentem és már felbirtam állni a lábamra,Elküldtek 1 következő küldetésre,1 Úgy nevezett Sötét Völgy nevü helyre kellet mennem felderiteni és lelőni néhány Szabadságost a Déli pontnál,onann majd vissza fele vegyem a Kordonba az utamat,és akkor elmondják milyen feltérképezetlen területtett vettek észre a Kordon mellet,Elindultam következő Nagy Kalandom felé a Sötét Völgybe...

A franc essen bele éppen kezdenék neki a vodkának, amikor az ajtóban megjelenik a 2 lány, gázmaszkkal eltakarva az arcukat.
Mien munka van most csapos? kérdem mert támadt egy remek ötletem.
A csapos adott egy kis húsi vadászatot a szemétdombnál.
Én pedig már mentem is kifele.
Olyan gyorsan mentem, hogy mire elértük addigra leráztam a 2 lányt.
Ballagok már kb 5 perce amikor tőlem 100-150 méterre látok egy porfelhőt, ezek járgányok, na le az útról.
kb 50 métere tőlem le is fordultak jobbra, és meg is álltak egy szemétdomb mellet.
közelebb kúsztam majd megállva egy kis árokban, betáraztam az IL en lévő M203 as gránátvetőt.
kinéztem és látom hogy az első autó elött3 katona áll, és nézi a felnyitott motorháztetőt, ami eregeti a fehér füstöt.
de várjunk csak, ezek nem oroszok, se nem ukránok... hiszen ezek... Amerikaiak.
mind1 most az a lényeg hogy elintézzem őket.
mert ilyen felszereléssel inkább elintéznek, minthogy sem beszélgessenek.
felpattintom a gránátvető irányzékát, és célzok, a gránátnak pont a tetőnél kell landolnia hogy jó legyen.
Tompa puffanás, és pár másodperc múlva hangos robbanás az utolsó kocsinál.
a katonák hirtelenségiben mindenfele nézelődnek, egyik se tudja mi lehetett a robbanás okozója, de a HMMWV-ben utazók azonnal kiterültek.
Következő gránát, az is telibe kapta a terepjáró tetejét, ezzel cafatokra szaggatva a Javelines emberkét.
az utolsó előtti terepjárót célzom, amikor pár lövedék csapódik be mellettem.
kissé össze rezzenve lőttem, és a gránát a a HMMWV oldalába csapódva elkapta az üzemanyag tartályt gondolom, mert felrobbant, és közben az oldalára borult.
a következő gránátot teszem a vető csőbe és célzok, de ekkor már tudták a katonák az ellenség helyét.
a lövések sorra éppen hogy csak mellettem csapódtak be a földbe.
az utolsó kocsi géppuskája is tüzet nyitott rám
gyorsan kellet cselekednem, tehát inkább az emberkét céloztam. és találtam is aki cafatokra szakadt, az elszálló géppuska csöve, pedig egy emberbe bele is állt.
ezek után már a gyalogosokat lőttem, 1-1 sorozatokkal.
már a 7 nél járok, amikor tárazok, ekkor nézem hogy az ellenfél ereje feleződött, mert egy másik manus is beavatkozott, a pasas pont arról jött, amerre a HMMWV-k tartottak.
Ő pontosabbal lőtt, és vélhetőleg erősebb fegyver is volt.
kedvem re tett a csávó, mert ő a HMMWV-k nél járt, és letudta szedni az ottani csávókat.
fel álltam én is mert a támadóim a pasas felé fordultak.
még pár sorozat és az össze halott volt.
a pasas fel fegyverrel szegezve közelítek, ő is ugyan így tesz, már kb 2-3 méterre járunk egymástól, amikor felismerjük egymást.
Tom? kérdem, majd kinézek a fegyver mögül.
Egy ideig méreget, majd lehajtja a fegyvert és így szól: Scarecrow.
Kifújva a bent maradt levegőt, leengedtem a fegyvert én is.
kik ezek? kérdi Tom.
Mond meg te! te szolgáltál az amcsiknál, majd a lábammal megfordítottam úgy egy hullát hogy a páncélruháján látsszon az amcsi zászló.
kell hogy legyen erre magyarázat, nézzük meg a terepjárókat. feleli
éppen kutatjuk, amikor rossz érzésem támad.
az egyik dzsip elfordított visszapillantó tükréből 2 felénk fegyverrel közelítő alakot veszek ki.
Tom a fegyverét fogja, ő is észre vette.
Majd mintha értettük volna egymás gondolatát egyszerre fordultunk meg, a fegyvereket a 2 ismeretlennek szegezve.
Egy pár pillanatos nézelődés után mind a 4 en leengedtük a fegyvert.
Nem ellenségek voltak, hanem a tiszteletes, és Tátja.
Cyhernova? szólal meg Tom.
Te honnan ismered őt? kérdem
Ti honnan ismeritek egymást? kérdez a tiszteletes is.
Ez egy nagyon hosszú történet lesz... szólal meg kissé kuncogó hangon Tátja.
aki még nem is sejti ki van a mellettem álló bulat páncél sisakjában elrejtőzve....

...Meglőttek láb sérülés,a katona,Indulás a Sötét Völgy fele...Folytatás
Indulás elött felkaptam a VSS Vintorezemet és az Obokanomat,Deagle met elraktam,Vettem 1 újabb gázmaszkott feltettem az arcomra,Feltuningoltam a Stalker Ruhát és magamra öltöttem,a Szolgálatos Logót leszedtem a Jobb válamról és mindenkivel közöltem hogy a cipőm sarkán lessz!Azt mondták oké,
Elindultam a Sötét Völgy fele,út közben egy Stalker megsérült és segitettem rajta,Azt mondja velem tart mondom ok,Tovább mentünk elértük a Szolgálatos támasz pontott ami már a Sötét Völgy be van,Elmondták hogy ez meg az itt meg ott van stb... mondtuk oké,Előre fele mentünk,Banditákat láttunk amint épp 1 Szolgálatost tartanak túszúl,ezt nem hagyhattam,2 en voltak 1 elöl 1 hátul
A Haveromank VOlt 1 olyan gránátja ami fél percig megvakit és nem nagyon látsz tőle,Ki nyyitotta és oda guritotta,kinyilt,Oda sietve Lekéseltem az elöl lévőt a hátsó mögé mentem,Mikor az magához tért nem érzett semmit,megfogtam a Nyakát és eltörtem,meghalt,a Szolgálatos teljes éppségben volt,elküldtem a Stalkerrel a támaszpontig,Dél fele mentem
Találtam 1 kis farmot ott voltak a Szabadságosok,nem vették észre a Logót rajtam ezért Magányos Farkasnak hittek,Beszélgettem velük ittam 1 Vodkát,Este fele közeledett és én kaptam meg 1 másik Szabadságos az őr posztott,HAjnali 1 kor a másik őr mögé lopodztam,a Késemet Hegyivel a szivébe szúrtam és a szályát befogtam,megvolt,Tovább mentem és sorjába ugyan így öltem meg az embereket,1 ik Ébredezett,az 1 ik hulláról 1 kevés vért magamra kentem és hullának tettettem magamat az őrhelyemnél,körül nézet az utolsó ember,engem is megnézett,nem érezte a hulla szagot,jobban megvizsgált,elő kaptam a késem és a Szemébe szúrtam,Életbe maradt hihetelen,Megoróbált lelőni de idelyébe én elöbb vettem elő fegyveremet,Kifosztotam Zsákmányukból meg minden,a hullákat betettem a tűzbe porrá égtek,Kimentem,a vért arcomról megpróbáltam lemosni Vodkával,kissé lejött,Hajnali 4 óra volt,1 őr járat jött a Szabadság tól,Észre vették a hullákat a tűznél amelyik még nem égett el,Rám kezdtek lőni,Idelyébe elbújtam,Vintorez fegyveremet elő vettem Stalker Ruhámhoz Éjjel látó Bekapcs,mehet a buli,sorjába szedtem le őket hátulról előre,1 maradt az kegyelemért könyörgött,eldobta fegyverét és háti zsákját,eltávolodott a hulla osztag tól,Oda orditottam neki hogy kezdjen elmenni a Szolgálatos Helyörségig adig figyelem,elkezdett arra fele menni,Oda ért hozzályuk,túszként tartották a Szolgálatosok,feladatomat elvégezve Tovább akartam menni mikor hirtelen Zsoldosok (!!!) Ugrottak elő a házmögül,fenyegetően elvittek 1 Laborba és ledobtak oda,a dobozok felemelkedtek de a Zsoldosok bezárták az ajtótt,1 rakás tudós volt ott,kerestem 1 néhány Dokumentumot is,Már RÉgen kihalt itt minden,SNork hullák Katonai hullák,találtam 1 PDA-t amin 1 Kosztyán nevü parancsnok életrajza volt leirva!Kimentem találtam 1 Gránátott,a falhoz erősitettem,BOOM,futottam kifele sipircbe,majdnem ott hagytam a fogamat,Elértem a Kordont máris 1 Husi falkába ütközök,A Hídnál 1 régi csapdát vettem észre,és 1 alvó embert,Katonai ruha volt rajta,SUnyiban megközelitettem,RÁ fogtam a fegyveremet és kiálltottam hogy ki vagy? Felébredt,Rám fogta fegyverét de kiütöttem kezéből
Ismétlem: Kivagy???
Mondja nekem hogy ismerem-e Dimitrij-t
Mondom hogy igen megölették
Erre rámondja hogy az öccse Dimitrij nek,Mint 1 családi fogadtatásban üdvözöltem és meghivtam 1 Vodkára Kopaszfaluba,velem tartott,Találkoztam a Szolgálatossal akivel kellet,átadta az Infókat,1 Ingovány nevü helyen ahol régebben 2 Frakció Háború zott 1 úgy nevezett Tiszta Égbolt és Renegátok,mind a 2 nek a vezérét keresem meg élve vagy halva és amit csak tudok információt szedjek ki belőle,elfogadtam a küldetést,indulás akkor Ingovány

Scarecrow állítólag ismeri Hollót, egy hírszerzőt, aki rejtve él a Zónában, és Pripyat híres lövészét, Fehéragyart. Vele volt szerencsém
találkozni még régebben. Rokonlélek. Tehát ha további tagokat szerettünk volna, azonnal be kellett szerveznünk. Sajnos nem akart
kötélnek állni, hiába könyörögtünk neki. Épp a 100Rad-ban iszogatott, gondoltam, beszélek vele. Tatjána erősködött, hogy ő is velem jön.
Mikor meglátott minket, kért a csapostól egy piti munkát, majd elhúzott előlünk. Elhatároztuk, hogy követjük. Igencsak lehagyott minket, de
hamar utolértük, legnagyobb csodálkozásomra négy HMMWV füstölgő roncsa mellett beszélgetett egy alakkal. T...Thunder?! Az nem lehet.
Közelebb megyünk, immár a fegyvert az arcunk elé szegezve. Mikor megláttak, ők is ránk céloztak, majd leengedték a kezüket.
- Chernova? - szólt Thunder. Meglepett, hogy nem a volt csapattársát ismerte fel.
- Honnan ismered őt? - kérdezte Scarecrow.
- És ti honnan ismeritek egymást? - kérdeztem én.
- Ez egy igencsak hosszú történet lesz... - szólt Tatjána, de valami kislányos kuncogást lehetett hallani a hangjában.
- Tatjána?! - Thunder hangjában sokkal inkább a harag volt felismerhető - beszélnünk kell. Most.
Ők ketten elvonultak, mi pedig Scarecrowwal távolról szemléltük az eseményeket. A beszélgetésből hamar kiabálás lett,
Tátja magából kikelve ordította le a meglepődött ex-tengerészgyalogost. Rövid ideig tartó szóváltás volt ez, ami után Tatjána rohamléptekkel elindult a közeli hangár irányába.
- Tatjána, gyere vissza azonnal! - kiáltottam rá.
- Ne szóljatok hozzám! - válaszolt ő.
- Ismerem - szólt Thunder. Most elmegy, idegeskedik egy kicsit, majd visszajön.
Már negyed órája vártunk, mikor robbanást, majd lövöldözést lehetett hallani a hangár felől. A két férfi azonnal kézbekapta
fegyverét, és a hang irányába szaladtak, én pedig várva egy kicsit követtem őket. Már távolról láttam, ahogy
Tatjána egy betontömb mögé bújva szórja az áldást a banditákra, és Thunder ordít rá:
- Meguntad az életed?!
Én kikerültem a lövöldözőket, és a hangár fala mellett szaladtam a vasúti alagút felé. A saroknál három bandita fordult be elém,
nyilván hátba akarták támadni a három társamat. Az egyiket gyomrontérdeltem, majd előhúzva a saját kését, elvágtam a torkát.
A második előrántotta a pisztolyát, és rámlőtt, az utolsó a földre próbált rántani. Ez utóbbit elkaptam, és élő (majd halott) pajzsnak
használtam a lövések hárítására, amíg elővettem saját oldalfegyverem, és lelőttem az utolsót.
A falnak támaszkodva lihegtem vagy tizenöt másodpercet, majd elővettem a SPAS-12-őt. Kinéztem az épület sarkáról, körülbelül tíz
banditát láttam, akik a hangár másik oldalára tüzeltek. Előbb egy kézigránátot vágtam az egyik vasúti kocsi alá, amelyikben ketten
voltak, majd a sörétessel lelőttem egyet. A robbanásba belehalt kettő, egy pedig ordítva a földre zuhant. A repeszek szétvágták az arcát,
ígyhát megszabaddítottam a szenvedéseitől. Már rám is masszívam tüzeltek, ezért visszahúzódtam a fal mögé. De legalább
megosztottam az erejüket. Egyre több halálhörgést hallottam, majd amikor az ellenséges tűz ismét a barátaimra koncentrálódott,
kihajoltam, és újabb két banditát lőttem le. Már csak három maradt, abból kettő elszaladt, a harmadik pedig hátrálva
fedezte a visszavonuló társait. Őt a társaim lőtték le.
Lőporszag terjengett a levegőben. A hangáron keresztülgyalogolva közeledtem társaimhoz, ahol már javában állt a szóváltás.
- Te most engem szivatsz?! Mi lett volna, ha meghalsz?! - ordít magából kikelve Thunder.
- Meghaltam? Nem! Sőt, legalább visszafoglaltuk ezt a rohadt épületet! - válaszolt a lány.
Csak ekkor vettem észre, hogy egy számomra ismeretlen sztalker áll a nagy ajtóban.
- Azért kösz a segítséget. Egyedül is ment volna, de így legalább gyorsabb volt - szólt.
Az arcát nem láttam a csuklyától, de ezt a hangot felismertem. Egyszer, vagy másfél hónapja ő is ott volt azok között, akik
bevittek a laborba meggyógyítani.
- Én ismerlek - szóltam.
- Én is ismerlek, Yadviga. Thunder, Scarecrow, Tatjána. Borisz vagyok. De hívjatok csak... Légiónak.
Közösen üdvözöltük, meg úgy a harc után mindenkinek jólesett egy kis lazítás. Előkerültek a vodkásüvegek is, de én hanyagoltam az ivást, mert káros hatással van a célzóképességeimre. Tatjána viszont nem vetette meg az alkoholt, sőt, egyre vidámabb és furcsább lett.

Miután a lány elszólta magát, Thunder rá is szólt mérgesen, ajjaj ismertem ezt a hangot, akkor biztos ő is tud már a halott katonákról.
kicsit odébb mentek, rövid ideig beszélgettek aztán rögtön egyik pillanatról a másikra a lány ordibálni kezdett, majd faképnél hagyott minket.
Thunder oda jött hozzánk hogy majd megnyugszik a lány.
Te aztán probléma megoldó vagy... mondtam neki kissé vigyorogva.
Ekkor Chernova fordult hozzám komoly arccal.
Remélem most már érted hogy veszélyesek az ellenfeleim, szükségem van rád, és még Hollóra és FehárAgyarra.
Vonogattam a vállam még mindig, ennek ellenére is, pedig a zsigereimben éreztem hogy igaza van, és segítenem kéne, de nem akarok, főleg az után ami 6 éve történt.
akkor én volta Chernova helyében, csak én banditák ellen küzdöttem és lásd, csak én Fehéragyar és Holló éltük túl, azóta egyikünk sem szeret csapatban dolgozni.
Nem sokára Lövéseket, és robbanást hallunk a régi hangár felől.
Thunder rögtön futásnak eredt, pár pillanattal én is startoltam, mögöttünk azonban Chernova nem sietett.
mikorra oda értünk már heves volt a tűzharc, Tátja moccani se tudott, hát levettük róla a tűz nagy részét, az elötte lévő beton lapok és csövekhez futottunk, illetve Thunder csúszott, a térdén az utolsó pár méternél.
Ő bólint én vettem a jelet és a banditák felé hajítottam egy kézi gránátot, de rögtön 2 is robbant.
Pár perces tűzharc után lekaszáltuk őket.
Mire Chernova beért már javában állt a bál, újra veszekedett a 2 fél.
a Másik ajtóban egy embert üdvözül Chernova, látszólag ismerik egymást, és olybá tűnik mi is csak én és ő nem túl jó értelembe...

fejemre húztam a csukját, és leültem az egyik dobozra elővettem egy üveg vodkát és megkínáltam többieket,
a tiszteletesen és Thunderen kívül mindenki kért.
igazából Thunder is ivott, de csak 2 kortyot, javíthatatlan... sosem ivott...
aztán a társaság kezdett ellágyulni.
még az is kissé beállt akitől a grozát loptam.
Ennek az volt az előnye hogy ha felismer, voltaképpen akkor se tud semmit se tenni, mert be van állva mint a belváros karambol idején.
de mégis akin a legjobban meglátszott az ital jótékony hatása az Tátja volt.
lassan már ott tartott hogy az alkohol kártékony hatásai kezdtek kijönni rajta...
hanem hogy amikor el akartam venni az üveget, tőle a lány pofán vágott minek eredménye képpen a csuklya lekerült a fejemről...
A katona egy ideig furán néz majd mint egy részeg kocsmai bunyós felkel a ládáról, és suhint egy széles jobbost.
Én elhajoltam jobb híján, minek átka képpen Tátját vágta állon, aki egy bukfencet vágott a ládán amin ült.
most mérgesen felém suhint megint, itt viszont elkaptam a karját, majd bele térdeltem a gyomrába, és utó szóként még lekevertem neki 2 olyat hogy eszméletét vesztette.

Thunder és Chernova is odarohanna a nagy csörömpölésre.
és hát ott látnak engem tök józanon, a katona kiütve feküd a földön, a lány meg alszik miután a katona kiütötte.
Rájuk nézek és az arcomon teljes őszinteséggel mondtam:
az események áldozata vagyok...

És zini lenne nekem is egy kérésem! Ráérünk legyőzni a zónát még pár év alatt, nem kell legyőzni minden frakciót 1 hsz el, hagyál nekünk is. tehát röviden: szépen lassan komotosan haladj, ne siess.

Kijavitva meg-hajol Scar erre nem öltem meg sok embert képzelj el olyan 10-15 ött kb. csak még sokakat nem ismerek úgy jobban mondva ezért nem tok pl velük talizni út közben stb... xD

Hajnali 3-ra, kiáltásra ébredek. Egy stalkert látok magam előtt, amint rám szegezi a fegyverét. Gyorsan az MP5-ösért nyúlok, amikor a puska tussal akkorát csap, hogy a fegyver kiesik a kezemből. Újra kérdezi hogy kivagyok. Akkor visszakérdeztem hogy: "Te kivagy?" "Egy stalker." Mondta. Mondtam neki hogy én is csak egy stalker vagyok de nem hitte el. Akkor megmutattam neki a vállamon lévő jelet, és mondtam hogy egy Farkas nevű emberhez tartok. Mikor meghallotta a nevet, azonnal leengedte a fegyvert. "Honnan ismered te Farkast?" Kérdezte. "Ő segít nekem hogy túléljem ezt a helyet." Akkor már teljesen lehiggadt a tag, és mondta hogy tartsak vele a táborba. Beleegyeztem. A tábor felé menet, megkérdezte hogy hogy hívnak. "Yurij." Mondtam. "Aha, és mit keresel itt Yurij?" Kérdezte. "Valaki megölte a bátyámat. Meg keresem azt a rohadékot és kinyírom." Mondtam haragosan. "Hogy hívták a bátyád?" "Dimitrij. Dimitrij Kosty." "Hmm...Nem az aki a helyőrségen szolgált? Az a katona." Kérdezte. "De! Igen ő az! Ismerted őt?" "Igen ismertem. Gyakran járt a kopaszfaluban, hogy vodkát vegyen. Egyszer leült velünk kártyázni. Nem volt olyan rossz fej. Nem úgy mint a többi egyenruhás majom." Mondta. "És tudod hogy ki ölte meg?" Kérdeztem reménykedve. "Nem. Csak annyit hallottam a többiektől, hogy egyszer elmentek egy bevetésre,és többet nem tértek vissza. Valószínűleg ott pusztultak mind." Lesütöttem a fejem szomorúan. Közben elértük a tábort. A stalker meghívott egy üveg vodkára. Elfogadtam a meghívást, mert ez most nagyon jól esett. Aztán felálltam és lementem, Szidorovicshoz eladni a cuccokat, és kitisztítani az új ruhát. Az öreg azonnal meg is kérdezte: "Minek neked egy monolitos ruha, fiam?" "Csak jobb mint egy katonai ruha nem?" "Nem igazán. Ha meglátnak ebben azonnal lepuffantanak." "Nem baj, majd levakarom róla a jelet, és felvarrom a stalkerek jelét." "Hát...Te tudod. De szerintem jobban járnál ha nem ebben szaladgálnál." Mondta. "Csak tisztítsd le." Szóltam rá. 3 óra múlva már szólt is, hogy kész a ruha, menjek vissza ha kell. Siettem vissza ahogy tudtam. Lementem a pincébe ismét, és benyitottam a nagy fém ajtón. Odabent az öreg, már tette ki a pultra a ruhát. Majd azt mondta, hogy jövök neki 300 rubellel. Gyorsan kifizettem, majd kimentem ruhát cserélni. Mikor átöltöztem, megláttam a ruha sisakján a stalkerek jelét. Nocsak az öreg volt olyan rendes, és felvarrta nekem a jelvényeket. Most már értem miért került ennyibe a tisztítás. Aztán visszamentem a táborba, és leültem a többiek közé a tűzhöz. Mindenki elkerekedett szemmel bámult. "Mi van? Csak ruhát váltottam." Mondtam, majd elővettem egy fél üveg vodkát, és elkezdtem gondolkozni, a továbbiakon.

Ezután elindultam kipróbálni a fegyvert a banditákon. Elővettem a támasztóvillát és felmentem a hangár tetejére. Elkezdtem lövöldözni rájuk. Elég pontos fegyver. Ezután a hangárból kifele elkezd valaki lövöldözni. Majd a kerítés tövénél is lövöldözőket látok. Odaszaladt öt bandita ebből kettőt lelőttem. Majd már elcsendesedett a környék. Lejöttem a tetőről. Lementem a hangárba ekkor megszólít Chernova:
- Azért kösz a segítséget. Egyedül is ment volna, de így legalább gyorsabb volt. Én ismerlek.- szólt.
- Én is ismerlek, Yadviga. Thunder, Tatjána. Borisz vagyok. De ki a negyedik.- gondoltam magamban
Ezután vodkázgattunk. Thunder előtte veszekedett Tatjánával. Az idegen épp el akarja tenni a vodkát amikor a lány megüti. Lerepül a csukja. A sztalker. Ütök de kitér előle. A másik ütés elől is kitér. De én nem tudtam attól hogy gyomron vágott. Talán egy óra múlva felkelek. A sztalker mentegetőzik. Én meg hogy itt fekszek nem foglalkozik vele senki. Megnézem a felszerelésem nem e lopott el megint valamit mert akkor helyben hátbalövöm. Szerencsénkre nem majd elkezdek ballagni a helyőrség felé. Chernova megszólít:
-Lenne egy nehéz feladat csapatot gyűjtök.
-HA jól gondolom a sztalker benne van a csapatban.
-Igen.
-Akkor hagyjanak ki, nem leszek egy csapatban vele. Mert azon kívül hogy megölt 3 katonát ellopta a grozámat.
Ezután szépen folytattam utamat a helyőrség felé Tudomást sem véve kérlelésükről.

..Egy Katona Öccse,A Túsz,1 újabb nagy küldetés,Indulás Ingovány..Folytatás
1 Teljes napig még Kopaszfaluba maradtam pihenni mert a harcközbe eltaálták a lábamat vagy bele mentem valamibe,Miután meghivtam vodkára a srácot azután 3-2 óra körül megjelent 1 Monolitos ruhába csak Stalker Logó volt a sisakon meg a válán,Nem tudtam mit csinál csak bambultam rá,erre a válasza: "Mi van? Csak ruhát váltottam,oda szólok neki hogy gondolkozz mert ha nem lennél Zöldfülü táborba már elején kaptál volna néhány golyót,Lementem Svidorovich hoz és vettem Töltényt a fegyvereimbe,Megbízott 1 feladattal hogy van a közelben a helyörség és tudom-e,válaszoltam rá hogy igen,Erre mondta hogy új rakomány érkezett a Helyörségre de Kopaszfaluitól csak Kelet fele lehet megközeliteni lövés és észre vétel nélkül ,a gond az hogy Drót Kerités választja el,Gondoltam hogy mikor betérek a felnemtérképezettlen területre ott jövök ki,Elválaltam,Mondta hogy az őrtorony ban van az első emeleten,válaszoltam hogy öké,esteledett,Farkas oda szólt nekem hogy rajta ütésre készülnek 3 an 1 Bandita csapatra 10 en vannak,mondta kell még 1 Stalker,rá mondtam tudom mire gondolsz ok,a Buszmegállóba ment 1 Tudós öltözetü Férfi és 1 Szakadt ruhájú Stalker,Mi Farkasssal elbújtunk a dombnál a fatönköknél,Farkas üzentett küldött 3 unknak a PDA-n hogy csak utána lőjünk,Megláttuk távolról a 10 Banditát és volt 1 foglyuk is,Farkas morgot halkan,1 ik felfigyelt rá és felénk közeledett,a többi nem is vette észre hogy eltávolodott a csapattól,már mögöttünk járt farkassal,én utána kúsztam,befogtam a szályát és szivbe szúrtam,elesett,Farkas lőni kezdet a maradék 9 re,a fogoly felénk futott,túlélte,a Halott bandita fegyverét megragadta és lőni kezdett ő is,mivel körbe voltak keritve hamar végük szakadt,elmondta a halott hogy melyik a vezér,elvettem a rubelüket a Banditáknak és a Vezérnek meg volt 1 Reltekhele a PDA ján azt áttöltöttem a sajátomra,Vissza tértünk Kopaszfalura,200 Rubel volt a fizetségem,Elköszöntem és felmentem a tetőre régi alvóhelyemre,Másnap Indulok az Ingovány felé...

A francba ember...
ez nem sült el valami jól.
úgy tűnik Tom szemében eléggé lesüllyedtem azzal kapcsolatban amit a 3 katonával tettem.
Magunkra hagynátok egy kicsit? szólt Tom a 2 lányhoz.
Chernova felkarolta Tátját, és arrébb vonultak.

Hogy volt pofád a hadsereget meglopni, és közben még őröket is megölni? kérdezi mérgesen.
Nézd, ezt a fegyvert ismertem, nem a stalkeré volt, hanem egy zsoldos csapaté.
azelőtt pedig egy legendás Stalkeré.
Magyarán a fegyver éppen annyira illeti őt mint engem.
jobbra balra bólongatja a fejét... ismerem ez a: "te tényleg hülye vagy" mozdulat.
figyelj, én éppen ballagtam a kordon felé, ez a bukó pedig a házban volt, onnan sorozgatott rám, halottnak tettetem magam, mert másképpen nem úsztam volna meg.
erre lett volna pofája átkutatni.
amikor leütöttem, Nem lelőttem, hanem le ütöttem, akkor vettem észre a grozát.
és te mint jó gyerek el is vitted? kérdez felém Tom.
Igen, nála hagytam a pisztolyát, és a kését, ez szerintem reális, de erre fel, másnap rámtámadott 6 emberrel, akkor meg lealázott, rám hajtotta egy vonat vagon ajtaját, ami beragadt.
éppen hogy kitudtam jönni.
ÉN még aznap megöltem volna, de farkas mondta hogy alázzam meg, úgyhogy elmentem a helyőrségre, és igen megöltem az őröket, de mit tehettem volna? a hírnevem forgott kockán.
mély csönd következett, tom gondolkodik, de ha ijen sokáig, akkor baj van.
a csöndre Chernova is elő jött de meg is állt amint látja hogy nem végeztünk.
Tom kissé oldalra dönti a fejét és így szól:
Chernova csapatának szüksége van Boriszra.
eltekintek a katona gyilkosság felet, de csak azért, mert a kezdetek óta barátok vagyunk.
De azt hogy megloptál egy katonát, az már más tészta.
Meg kell győznöd, neked hogy csatlakozzon.
Na ne már! mondtam.
menj utána és győzd meg hogy csatlakozzon! ismétli újra Tom.
pffff... na ezt szívtam.
felálltam, és elindultam a katona után.

..Csak hula?Végre 1 élő,A Renegátos Vezér,Mégtöbb információ,a Kereskedő..Folytatás
Reggel volt,Lelőtem 1 Varjút Vintorez Fegyveremmel és megsütöttem,elég rágós íze volt de elmegy,
Megjavitottam a Stalker Ruhámat fegyvereimet,a Maradékokat Rátuningoltam,Cuccaimat felkaptam és vettem élelmiszert,Indulás az Ingovány nevü feltérképezettlen helyre,Akkor a Tiszta Égbólt Mostani halot/élő vezérét és a Renegátok mostani halot/élő vezérét kell megkeresnem,és információkat kiszedni,gyűjteni róluk,elég nehézkesen beértem az ingoványba,az utatt Késemmel vágtam és megis jegyeztem hol jöttem,Előszőr élők után kutattam,Semmi...1 RÉgi csata szinhelyét találtam 1 gyárnál,Renegátosokat TisztaÉgboltosokat és 1 Stalkert találtam a szinhelyen,semmi info ezekről,tovább kutattam,találtam Észak Kelet fele 1 falut,1 élő stalkert találtam ott és sok Renegátos hullát,megkérdeztem tud-e valamit erről a 2 frakcióról,Azt mondta hogy ez a 2 frakció régebb óta Veszekedik az Ingoványban,1 Szer segitett a Tiszta Égboltosnak 1 Stalkert és előre jutatta őket,Bejutottak az Erőműben is,ennyit tudok,a Tiszta Égboltosok a Zóna után kutattak míg a Renegátok a Banditák oldala szerint álltak,Fosztogattak,megkérdeztem tudja-e hol halt meg a vezérük,azt mondta hogy 1 ik az Erőműnél a másik az Ingovány vadonjába,az utolsó az Renegát,Megkérdeztem oda tud-e vezetni rá mondta igen,elgyalogoltunk oda,megtaláltuk a hullát,Nézegettem és elvettem PDA ját Jelvényét És ssakját láb beliét szinte mesztelenre öltöztettem,Mindent kikutattam és találtam 1 Papirost a zsebében és 1 et a Sisakjában,a Zsebében 1 Tiszta Égboltos Alvezér felderitő halt meg és oda tartott,a Sisakjában leirta Életrajzát,Kiderült hogy 1 parancsnok meg 1 másik erős tüzér a Helyörségen tartózkodik és mégtöbb információt tartalmaz 1 bizonyos ládában amit leirtak oda,Előszőr felkerestem a Stalkerrel a Tiszta Égboltos Alvezért,Megtaláltuk és Kutatásai Eredményeiről találtunk információt és Tiszta Égbolt Bázis helyéről ami Ingovány Dél Nyugati részén található,Nagy nehezen beértünk és elvágtuk a keritést,Mintha minden kilenne halva,ekkor motorkálást hallok,a Kereskedő pincéjéből van,Befutunk oda és fegyvert szegezünk,Ott áll feltartott kézzel 1 Tiszta Égboltoss,Mindent kifaggadtunk belőle de semmi új,Vettünk tőle 1 két cuccot és össze bariztunk vele,Bementünk a Technikus és a Tiszta Égboltos Vezér Irodájába,Találtunk Még Információt,Ekkor hirtelen a Tiszta Égboltos Kereskedő Rám Támadott,majdnem leszurt mikor a Stalker Közelharc ba kerekedett vele,a Stalkerba Lassan bele állt a Tiszta Égboltos kése,a Szivébe,Megfogtam A Stalker hulláját és neki dobtam a Tiszta Égboltosnak,amíg az leszedte magáról elő vettem a fegyveremet és lepuffantottam,mind a 2 őnél találtam még 1 pici kis információt amit nem árultak el azok szerint hogy 1 Bizonyos Ember sok labort bejárt már és sok tudata van felőlük,Kerestem az 1 ik Ház Padlásán 1 alvóhelyet,Lefeküdtem és bezártam mindent,éber alvó vagyok,De elaludtam,holnap folytatom tovább utamat a másik Fél Ingovány fele...

Még szeméttelepen voltam amikor a PDAra üzenetet kaptam. Gyere bárba az aréna elé. Ismeretlen feladó. Hát elindultam. Odaérve Megláttam a pripyat melletti sztalkerbázis kocsiját. Megszólít egy ember:
-A rab akinek a kérésére robbantotta fel az adókat beszélni szeretne önnel és a vezetősség örülne ha segítene eltenni láb alól pár veszélyes mutánst.
Én ostoba. A csata után a rabról teljesen megfeledkeztem.
-Rendben magukkal megyek.
-Fél óra múlva indulunk.
Addig lementem bárba. A sztalkerek mint mindig furcsán néznek rám. Odamegyek a csaposhoz venni egy kis lőszert. Ezután visszamentem a kamionhoz majd elindultunk.

Odaérve először a rabhoz mentem. Amikor benyitok eláll a lélegzetem. A volt freedomos akit elvileg lelőttek az alagutakban.
-Üdv barátom.-kezdi ő
-Azt hittem meghaltál.
-Elfogtak, amúgy hol van a csapatod?
-Feloszlott.
-Esetleg veled tarthatok?
-Igen.
-20 perc és megyek.
Ezután elmentem a parancsnokságra. Mintha mindenki valami egyenruhát viselne. Lehet hogy frakciót alapítottak?
-Üdv, jó hogy újra látunk. A bázis egyhangúlag úgy döntött hogy Frakciót alapítunk. Így a monolitosok ellen és a veszélyes mutánsok ellen harcolunk, és a célunk nem ütközik se a dutyval se a freedommal. A sztalkerek megpihenhetnek nálunk és tervezzük a katonasággal való együttműködést. Így vigye el ezt a levelet a parancsnokának. És térjünk a lényegre. Az adótorony közelében veszélyes sokkal erősebb vérszopófalka van és nem nagyon akadt vállalkozó hogy elpusztítsa őket. illetve egy távoli házban vannak monolitos megfigyelők, észrevétlenül le kéne őket vadászni. Vállalja?
-Igen.
Ezután visszamentem a volt freedomoshoz.
-Be se mutatkoztam. Iván Katajev vagyok.
-Benne lennél pár vérszopó és monolitos megtámadásához?
-Persze
Ezután elindultunk a célterület felé. Az adótorony egyik szintjére igyekeztünk hogy onnan könnyen le tudjuk majd lőni a vérszopókat. Először Iván indult el. Ezután látom hogy szalad valami felém. Előretartom a puskám és a szurony felnyársalta a vérszopót. Ezután én is elindultam fölfele. A társam elővette az SVDjét. Egy különleges páncél volt rajta. Olyan mintha a SEVA és az exoskeleton keveréke lenne. Ő elkezdte kilövöldözni a távolabbi vérszopókat, én addig soroztam a torony alattiakat. Néha kilőttem egyet egyet a gránátvetővel ha többen is odajöttek. Pár perc intenzív lövöldözés után tiszta lett a terep. Ekkor megszólal a PDA a monolitosok ketten vannak. A házat oldalról közelítettük meg, a 2 monolitos ugyanabban az ablakban figyelte a környéket. Egyszerre kilőttük őket. Visszaérve adtak 3 relikviát és megköszönte a parancsnok. Az egyik egy nagyon ritka Húscafat, a másik kagyló a 3-at nem is ismerem. Iván inkább a pénzjutalmat kérte. Ezután velem tartott bárba a teherszállítón.

Eljött a vizsga ideje. Na végre, erre vártam mióta. Farkas összehívta az összes olyan kezdőt mint én, és elmondta mit kell tennünk. "Figyeljetek! Tőlünk nem messze van egy régi javító műhely. Tele van banditákkal, és nekünk ki kell őket füstölnünk őket. Régebben is tele volt velük, és ez most sem akar változni. Mert az a sok idióta, állandóan visszamegy oda. De most megmutathatjátok nekik. Jól oda durrantotok nekik. És ha ezt sikeresen teljesítitek, akkor elismerem hogy igazi stalkerek vagytok, és készen álltok arra, hogy felfedezhessétek, a zónát. Na...Ha mindenki kész, induljatok el a régi malom felé. Ott találkoztok pár stalkerrel akiket én küldtem oda hogy figyeljék a terepet, és hogy segítsenek. Ne aggódjatok. Ők már régóta űzik ezt a melót." Mondta majd előkapta a rádiót és odaszólt a többi stalkernek. Majd elindultunk. Elértük a buszmegállót, majd onnantól a régi malmot. Valóban ott várt 3 stalker. Intettek nekünk hogy menjünk oda. Mikor odaértünk, elmondták hogy, mi a helyzet. Megtudtuk hogy a műhelyben, van 9-10 bandita, mind sörétessel, és MP5-ösökkel. Ettől szinte egyáltalán nem ijedtünk meg. Összeszedtük a cuccainkat, és elindultunk. Hárman támadtak szemből, kettő a garázs felől, én meg a beomlott falon keresztül. Amikor berohantam, két bandita rögtön ott ült a tűz körül. Egy tárral gyorsan lekaszáltam őket. Kicseréltem a kiürült tárat, majd kijöttem a fészerből. Odakint már más volt a helyzet. Hárman az udvaron voltak, egy lövöldözött a tetőről, négyen pedig a műhelyből lövöldöztek. A harc alatt, vesztettünk két embert. Akkor már nem tétlenkedtem. Kihajoltam az ajtó mögül, és a pisztollyal, leszedtem a tetőn lévő fickót. Úgy hullott le a tetőről mint egy rongy. A másik hármat a többiek intézték el. Azt a négyet aki meg a műhelyből lőttek, egy gránáttal intéztük el. Lássuk...Kettőt én öltem meg a fészerben, meg egyet leszedtem a tetőről, az három. Aztán volt még három az udvaron, és még négyen a műhelyben, az hét. Akkor ezek szerint végeztünk velük. Mindenki fellélegzett, majd elkezdték átkutatni a telepet, és a hullákat. A stalker akit Farkas küldött, elmondta neki rádión, hogy végeztünk a banditákkal, és hogy egész jól szerepeltünk. Aztán a visszaküldött minket a táborba, hogy menjünk és beszéljünk Farkassal. Mikor visszaértünk a táborba, Farkas rögtön intett nekünk hogy menjünk oda. Odamentünk és azt mondta: "Gratulálok fiúk! Hallom milyen jól alakítottatok. Most már tényleg stalkerek vagytok. És szerintem már készen álltok arra hogy elkezdjetek a magatok lábára állni. De ne feledjétek! Mindig segítsetek a bajtársaitokon, és mindig legyetek éberek. Ja...És vigyázzatok magatokra. Örülök hogy találkoztunk." Mikor befejezte a beszédét, azonnal elmentem a kereskedőhöz hogy felmarkoljam a személyes cuccaimat, és szóltam neki hogy ha tud szerezzen már töltényt az ON-94-esbe. Ő csak bólogatott, majd hátrament a raktárba. Kimentem a helységből, felmentem a lépcsőn, majd elindultam az úton előre. Pár óra múlva, elértem a határt ami a szemétdomb felé vezetett. Az épületnél pár stalker ült, és vodkázgattak. Én egyszerűen elmentem mellettük, és odaköszöntem. Visszaköszöntek, majd folytatták a szórakozást. A kapun át lépve, egy egészen új hely tárult fel előttem. Mindenhol szemét hegyek, kimúlt járművek, és anomáliák. Vettem egy nagy levegőt, majd elindultam. Az egész környéken halálos csend volt. Sehol egy teremtett lélek csak néhol állatok, és néhány hulla. Egy hatalmas hangárhoz jutottam. A hangár közelében, megláttam pár füstölő autóroncsot, és egy pár hullát. Gyorsan odarohantam, és megnéztem őket közelebbről. Elkezdtem vizslatni a roncsokat és a hullákat. Amikor az első hullát, átkutattam, elkerekedett a szemem, és felkiáltottam: "Hát ez?...." Mondtam mert megláttam a vállukon az amerikai zászlót. "Vajon mit keresnek itt a Jenkik?" Kérdeztem halkan. Majd megvontam a vállam, és elkezdtem tovább kutatni. Nem találtam semmi használhatót, mert úgy néz ki, hogy akik ezekkel a fiúkkal elbántak, utána teljesen ki fosztották őket. Felálltam, vetettem egy keresztet majd elkezdtem gondolkozni, hogy merre kezdjek keresgélni. Első célnak még mindig a stalker ruha beszerzése, lebegett a szemem előtt. Úgyhogy elkezdtem a közelben keresgélni pár képződményt. Gondoltam ha találok egy párat, azt eladhatom a bárnak nevezett helyen. Azt mondják az egy biztonságos hely a zónában. Majd meglátom ha eljutok oda.

..Nem renegát?Relikvia,Furcsa halál,Vérszopók,Gyerünk Kordon..Folytatás
Reggel lett,gondolataim a közelharc eseményein álmoskodtak,borzalmas látvány volt,kitörtem a Kereskedő raktár részének zárát és megnézem milye van,semmi különös nem volt a Deagle és Obokan hoz elevettem 10-100 töltényt,nyújtozkodtam,felkaptam a cuccaimat és elindultam tovább kutatni,a déli részekre mentem ahol 1 templom és 1 kis falu találhato,az elött még a közép részen 1 vizimalom szerüség,oda mentem,még több hulla,Nem hiszem el 1 szerüen,itt mindenki halott?Találtam 1 PDA-t és ez állt benne: "megtámadtak,segitség,******************,Vétel,hall valakai itt fogunk meghalni!*/Nem renegátok!!"
Nem Renegátok?De a Stalkerek meg nem tesznek ilyet,hmmm.... utána kell kutatnom,a hullákon semmi lövés nyom 1 csep vérse,talán... Nem itt nem lehet itt nem tud megélni,dél fele mentem,a Templomhoz értem semmi különös néhány Frakció logó és kész
Dél re mentem a faluhoz,2 Banditát látok amint zsákmányt osztoz,ELőveszem Vintorez fegyveremet,bemérem őket,és lövök,1 lövés 2 halál szép munka,Oda megyek hozzályuk,1 szerre relikviákat osztoztak,3 relikvia és elég gyakoriak,Kristály,Kagyló,tűzgolyó felkaptam őket,Utolsó megállóm Északi részek voltak ahol csak a Tiszta Égboltosoknak épült 1 tornya,oda igyekeztem,és hát mit látok,2 Rohadt vérszopót amint lakmározik 1 rég halott Stalkerből, Oda guritottam 1 gránátott,1 ideig nézték,aztán már csak gondoltak rá,közelebb mentem hozzályuk,már tudtam hogy ezek voltak Közép tájon,a Stalker nél is találtam 1 üzenetett,"Főnök,megtaláltam az információkat az úthoz Csernobil fele,Veszélytelenül,leirtam a PDA-mba a kordinátákat és átadtam neked,Találkozunk a bázison,*1 régi dátum*"Ezt az üzenetett áttöltöttem a PDA-mba az enyémre is,a koordinátákat és infokat,Egész Ingoványt megvizsgáltam,Irány a Kordoni küldetésem,Sietve Dél fele igyekeztem és a Legg Délnyugatibb ponton kimentem...

Gyere csak ne Gaussal és FM2000 el Exosketelon Ruhába kezd az erőműben hanem szépan lassan Kezdőként vagy már Picit tapasztalként a Szemétdombon van a Kordonban :)

Akkor lehet, hogy harmadszorra én is visszajövök.Jó dolog ez a szerepjáték egy fárasztó nap után.

Akkor legyen:
Név: Sascha Steiner
Kárpátaljai német család tagja.Kijevben élt ,ahol egy órás üzletet vezetett. Hobbija a fegyverjavítás.
Miután tönkrement a bolt a zónába utazott.
Magas 190cm ,és 85kg. Egy dupla csövű sörétessel ,és egy makarov pm-el megkezdi az utazását a gazdagság felé.
Első útja a táborhoz vezet a többi sztalker közé ,hogy ismerkedjen és tanácsokat kérjen.

Ez a kezdet. :)

Megérkezve a táborba vadul káromkodó emberekkel találkozok. A tűz körül meg a vidámság fénye csillog. Hát oda megyek. Csakhamar kapok is egy ajánlatot. Ha elmegyek és lövök egy disznót vacsorára akkor befogadnak ,és vehetek a közösből. Hát csak most érkeztem és meg is van az első megbízásom.
PDA-m az nincs. Szóval térkép alapján megyek a helyre. Körülnézek nincs semmi. Hát egyszer csak a bokorból csörtetve fut felém a disznó. Kétszer dörren a puska ,a disznó pedig vérző testel a földön ,a puska csöve meg füstöl.Kiürítem a csövet ,majd beleteszem a két lövedéket. Nyöszörög az állat ezért késsel átvágom a torkát ,és egy kapott rádión szólok ,hogy megvan az áru. Ki is jön a két sztalker akit az öregebb sztalker küldött.
-Rendben a séf elégedett lesz.
Séf ? Szóval ez a neve ?
-Rendben.
-Ó igen és ez a tiéd.
Előhúznak egy PDA-t . Jó állapotban van.
-Megvolnánk.
Visszamegyek velük és beállítom a PDA-m paramétereit.

Van itt egy Szidorovics nevű fickó. Megkérdezem tőle is. Hátha van munkája. Az itteni sztalkerek máris megkedveltek ,de nem árt vigyázni.

Vissza
Top Alul