Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
Reggel már fél 6 kor fent volt, rendkívül éhesnek éreztem magam tehát kimentem a labor konyhájába, és kifosztottam a frizsidert...
már a 7 hús konzervnél tartok, amikor bejön, és leül mellém Borisz, meglepődéssel néz az általam eltakarított kaja mennyiségére.
Reggeli közben elmondta hogy A mutáns eltűnt, pedig tegnap rendesen osztották neki az áldást.
Jó magam nem lepődtem meg annyira azon hogy eltűnt, hiszen tudtam hogy minden mutáns képes a tettetett halálra, csak nem mind használja.
Még az irányító is képes erre, tehát, ha találsz egy kifeküdt Irányítót, aminek nem lyukas a koponyája akkor gyorsan korrigáld a hibát, mert ez az életedet jelentheti.
Továbbá informált arról is hogy a csapat többi tagja rendben van., de megint nem találja Tátját.
-Nem kell aggódni szerintem a tetőn... Van.
fejeztem be a mondatot, mert Megjelent Tátja az ajtóban, és leült elém.
Erőltetett illedelemmel felálltam az asztaltól, és katonásan távoztam a helységből.
Még a sarkon hallottam ahogy Borisz kérdez:
-Talán megsikerült sértened valamivel?
A választ már nem hallottam, meg aztán nem is érdekelt.
Kimentem a bunkerből, kint egyből egy fegyverrel találtam szembe magam
Egy Fémládára volt kitéve egy teljesen jó állapotban tartott Cheytac.
Furcsa... Úgy tudom nincs más itt rajtunk kívül, a tudósok meg nem használnak ilyen Modern fegyverzetet.
Sőt egyetlen stalkernek sincs egy ilyenre pénze.
Csak 1 legendás stalker használ ilyet, az az "igazság osztó".
Közelebb mentem a mesterműhöz, és valóban tökéletes állapotban volt, leszámítva azt a némi kopást a cső elején, szerintem elég gyakran lő vele...
Mögöttem egy Erős hang szól, nem tudtam eldönteni, hogy ez most egy erőltetett férfi hang, vagy egy fiatal fiú-e.
-A helyedben én azt nem nyúlnám le!
-Miért is kellene ez nekem? kérdeztem, még mindig nem szembe fordulva az illetővel.
-Neked semmiért!
Megfordultam és egy stalker ruhás alakot látok, a csuklya fel van hajtva, így az arcának csak töredékét látom, ő maga egy Walther P99 es-t tart rám.
-Remélem tudja hogy itt a zónában egy Katonai stalkert fenyegetni, nem életbiztosítás? kérdem én.
-Ok nélkül nem ölök, csak aki rá szolgált. majd leengedte a fegyvert.
-Jó döntés egy Remetétől.
Nem lepődött meg, továbbra is nyugodt hangon válaszolt:
-Nem az önös megelégedést keresem, azokat ölöm meg akik elnyomják a másikat.
-Nemes elképzelés, de itt semmit sem ér, mert itt pár rubelért képes egy ember a másikat agyonlőni. Bár nem csak itt.
-Ezért kell valakinek időnként rendet tenni.
Majd megfogta a puskát, a vállára tette, és szó nélkül távozott.
Na jó... Tudom hogy szar az amit írok, de ennyire? lol2
már a 7 hús konzervnél tartok, amikor bejön, és leül mellém Borisz, meglepődéssel néz az általam eltakarított kaja mennyiségére.
Reggeli közben elmondta hogy A mutáns eltűnt, pedig tegnap rendesen osztották neki az áldást.
Jó magam nem lepődtem meg annyira azon hogy eltűnt, hiszen tudtam hogy minden mutáns képes a tettetett halálra, csak nem mind használja.
Még az irányító is képes erre, tehát, ha találsz egy kifeküdt Irányítót, aminek nem lyukas a koponyája akkor gyorsan korrigáld a hibát, mert ez az életedet jelentheti.
Továbbá informált arról is hogy a csapat többi tagja rendben van., de megint nem találja Tátját.
-Nem kell aggódni szerintem a tetőn... Van.
fejeztem be a mondatot, mert Megjelent Tátja az ajtóban, és leült elém.
Erőltetett illedelemmel felálltam az asztaltól, és katonásan távoztam a helységből.
Még a sarkon hallottam ahogy Borisz kérdez:
-Talán megsikerült sértened valamivel?
A választ már nem hallottam, meg aztán nem is érdekelt.
Kimentem a bunkerből, kint egyből egy fegyverrel találtam szembe magam
Egy Fémládára volt kitéve egy teljesen jó állapotban tartott Cheytac.
Furcsa... Úgy tudom nincs más itt rajtunk kívül, a tudósok meg nem használnak ilyen Modern fegyverzetet.
Sőt egyetlen stalkernek sincs egy ilyenre pénze.
Csak 1 legendás stalker használ ilyet, az az "igazság osztó".
Közelebb mentem a mesterműhöz, és valóban tökéletes állapotban volt, leszámítva azt a némi kopást a cső elején, szerintem elég gyakran lő vele...
Mögöttem egy Erős hang szól, nem tudtam eldönteni, hogy ez most egy erőltetett férfi hang, vagy egy fiatal fiú-e.
-A helyedben én azt nem nyúlnám le!
-Miért is kellene ez nekem? kérdeztem, még mindig nem szembe fordulva az illetővel.
-Neked semmiért!
Megfordultam és egy stalker ruhás alakot látok, a csuklya fel van hajtva, így az arcának csak töredékét látom, ő maga egy Walther P99 es-t tart rám.
-Remélem tudja hogy itt a zónában egy Katonai stalkert fenyegetni, nem életbiztosítás? kérdem én.
-Ok nélkül nem ölök, csak aki rá szolgált. majd leengedte a fegyvert.
-Jó döntés egy Remetétől.
Nem lepődött meg, továbbra is nyugodt hangon válaszolt:
-Nem az önös megelégedést keresem, azokat ölöm meg akik elnyomják a másikat.
-Nemes elképzelés, de itt semmit sem ér, mert itt pár rubelért képes egy ember a másikat agyonlőni. Bár nem csak itt.
-Ezért kell valakinek időnként rendet tenni.
Majd megfogta a puskát, a vállára tette, és szó nélkül távozott.
Na jó... Tudom hogy szar az amit írok, de ennyire? lol2