Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Scarecrow":27csjyla mondta:
én nemszeretek szívni, így is szívtam már eleget, ne forduljellenem, és nem lesz baj.
gyilkos lohol a nyomozó után?
a nyomozó alikvidálási célod te...

Egyenlőre még nem

A varjú rekedtes mégis nyomokban emberi hangon szól hozzám:A fejlődés diktálja a helyzet válságát, a történelem hirdeti az ember nagyságát!
A varjú hirtelen átröppen a falon, mintha ott se lett volna.Nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a dologgal.

Visszatér társam. Örömmémorban úszik, én még három kávé után sem lennék ilyen élénk...
Azt mondja, hogy talált valami BMp-t. Nem rossz járgány, csak sokat zabál.Felcihelődünk aztán érte megyünk.Sikerül feltörnöm a BMP zárját és be is jutunk.Még benzin is van benne.Az aksija nem működik, de társam még ezt is orvosolja.Egyszerűen hozzáér és ezzel fel is tölti elektromossággal.Sokkal gyorsabbann haladunk így.Még a kis dögnek is tetszik.Dorombolásával adja jelét tetszésének.Most én vezetem,közben társam tájékoztat az anomáliák helyzetéről.Megemlítem neki , hogy amikor a hátizsák lakójának beszéltem a varjúról, azzal egyidőőben megjelent egy varjú a konyhában és az is elmondom, hogy mi mindent láttam a szemében.Nem tudom, hogy mire fogja vélni...

Senkit sem úntatok a varjú életének és gondolatainnak részletezésével?
És Putiteng akkor csatlakozol hozzánk?

Nem untatsz. Kell hozzá a misztikus,vagy inkább mondjam úgy,lelkiismereti elem...

Még kényelmes is-viszonylag- ez a jármű. Szerencsére társamnak a kisujjában van az egész kóbura irányítása,meg kezelése,úgyhogy nekem csak annyi a dolgom,hogy a megfigyelő periszkópon keresztül figyeljem a külső világot,nehogy rászaladjunk valamelyik anomáliára.Szerencsére a belső komm.rendszer tökéletesen működik,és le sem hallgatható,nem úgy mint a kisméretű kézi rádió adó-vevőink. A lövegtorony könnyedén forog,a gépágyú alaposan be van zsírozva,teli a lőszeradagolónk is,ráadásul páncéltörő és gyújtólövedékek vannak behalmozva ,szépen egymást követően. Nem mernék elé állni,az egyszer biztos. Megvan a tűzerőnk is,meg tudjuk védeni magunkat.
Lapos egy verda,olyan sportos... :twisted:
Most teszünk a városban néhány kört,csak hogy egyrészről teszteljük a járművünket,másfelől,hogy társam kissé felelevenítse-számomra legalábbis egyáltalán nem megkopottnak tűnő- tudását.
Igaza van,biztosra kell mennünk,nehogy menet közben adja be a kulcsot a gépezet,inkább most pukkantsuk le,mint esetleges harci körülmények közt.
Kemény egy harcjármű ez,és mert lánctalpai vannak,könnyedén veszi a gödrök,mélyedések szántotta utcák akadályait,s dúrjuk szét vele az omladékhalmokat is egyben.
Nem baj,legalább lesz visszafelé is kitaposott ösvény,ha már nagyon stílusosan akarom kifejezni magam.
:D
A fedélzeti elektronikát az előző tulaj valószínűleg kicserélhette,és tuningoltathatta,mert a lőelemképző számítógép roppant gyorsan adja be az adatokat,több ,érdekes műszer is van,belső navigációs eszköz,színes kijelzővel és a motor is erőteljesebben ,nyomatékosabban működik,gyorsul.
Gondolom,azért ennek ára van,ami majd a fogyasztásban fog kicsúcsosodni,nem ártana valahonnan üzemanyagot beszerezni.
Az egész olyan könnyedén és elegánsan mozog,hogyha egy kicsit máshogy nézne ki,azt hinném személyautóban ülök.
Társam nagyon élvezi a vezetést,hatalmas köröket ír le,éles fordulókat vesz,teszi hátramenetbe hirtelen a sebváltót,hátrál,majd erőteljesen gyorsít,folyamatosan manőverezik, amire a páncélosunk meglepő fürgeséggel reagál.
Kipróbálja a ködfejlesztő eszközt is,és hatalmas,köhögtető füstfellegbe borítja vele a környéket.
Leüvöltök neki,most már elég volt,állítsa le magát,mert semmit nem látok kint,mire alapjáratra kapcsol,majd leállítja a motort.
Ekkor a távoli motorzúgás üti meg a fülem,és csendre intem a bennlévőket.

No,Putiteng! Itt jössz most Te!!!
Nem lehetett egy középszerű mérnök,aki összehozta ezt a harcjárművet!

Messzire kellett menekülnöm a keresőim elől, majd pár nap múlva visszatérek, amikor már nem keresnek annyira. Addig itt Pripyatban rejtőzködök el, összeszedek pár relikviát és eladom őket információért. Ellátmányt kapok, azzal nem lesz probléma. Nocsak, mi ez? Egy hatalmas fehér felhő terem előttem, nem tudom, hogy micsoda lehet. Leállítom a motort, meg kell néznem közelebbről. Ez füst! Félek bemenni közé, inkább odadobok néhány követ. Kis koppanásokat hallok minden dobás után. Erőt veszek magamon, és bemegyek a füst rejtekébe. Köhögök, a szememet is marja, végül nekimegyek egy járműnek. A füsttől nem nagyon látom, hogy mi lehet. Felmászok rá, a lövegtorony helyén benézek a kabinba. Egy stalkert pillantok meg, aki a jármű sarkában ül. Furcsán néz rám, kicsit ügyetlenül odaszólok neki:
- Szia!
Meglepődik, de nem szól semmit. Egy pillanat múlva valami beránt, én pedig elájulok...

Éppen egyedül járkálok a mocsárban. Letértem az ismert területekről, felderítést végzek. Egyszer egy házra leszek figyelmes. Járműparkoló és mögötte egy kétemeletes épület. És ami fura, az egész tele van anomáliákkal. Főképp gravitációsokkal. A svarlogom anomáliaérzékelője kiakadt, lehetetlen. Több relikviát is jelez, előveszem a távcsövem amivel látom az anomáliákat. Már egy órája keresgélek és az ötből csak egyet találtam, egy facsarékot. Valami nincs rendben, bemegyek az épületbe. Szerencsére a recepciós szoba épp. Itt van egy tervrajz. A földszinten vegyvédelmi ruhákat és egyéb eszközöket tárolnak. Az első emeleten hálószobák vannak. És a másodikon van egy parancsnoki szoba. Minden szobához kulcs van. A tervrajzokat és a parancsnoki szoba kulcsát elteszem. a lifttel nem megyek valószínűleg tele van anomáliákkal a liftakna. Felmegyek a lépcsőn. Épp mennék a másodikra, előttem megjelenik egy portál. A múltat mutatja, kint a kamionok épp beállnak és emberek járkálnak az udvaron. Majd az atomerőmű robbanását látom, és eltűnik. Bemegyek a parancsnoki irodába. Egy kis íróasztal, szekrény meg egy ágy. a szekrényben találok egy dokumentumot. X11. Mint egy gyerek aki valami jó regényt olvasna belenézek. Van egy mínusz kettedik emelet, de mínusz egyedik nincs. Ezután egy írás hogy milyen kísérleteket végeztek. Anomáliákat és relikviákat kutattak. Mivel lehetne eltüntetni, esetleg létrehozni. Valami eszközről is ír amivel láthatóak. Odalapozok az utolsó naplóbejegyzéshez:

2005. márc. 22.

A 3/a-s Termék egyike berobbant.A túlélőket kitelepítettük. Négyen itt maradtunk próbáljuk rendbehozni a kárt.
Parancsnok: XXXXX
A név elmosódott. Ezután egy terméklistát is találok. Az említett dolog egy robbbanófej ami anomáliákat hoz létre a robbanás környékén. Találok még egy kulcskártyát a laborhoz, ez az egyetlen, és az épület teljes alaprajzát. Szaladok vissza a bázisra a többieknek minél hamarabb el kell mondani. Ezzel országokat lehet tönkretenni.

Azt mondod találtál egy épületet, aminek van egy titkos laborja?
A katona bólint, majd átnyújtott egy dokumentumot.
Néhol elmosódott a szöveg. gyorsan lepasszoltam mivrónak az adatokat, és mondtam hogy küldje el a SZBU nak.

Syrus, Mathis Tátja! ide hozzám!
Itt is voltak pillanatok alatt, és néznek mit szeretnék, bár csak tátja arcából veszek értetlenséget a többiek tisztában vannak egy "munkalehetőséggel".

Visszamegyünk abba a laborba, és megnézzük mit lehet találni még ott, Te is jössz mutattam az ifjoncra.
Szerelkezzetek fel! 10 perc múlva indulunk!

10 perc elteltével már mind szépen fel voltak szerelkezve a következő felállásban.
Tatja, a p90sével Syrus As Val 2 Mathias Csigatáras G36al, az őrnagy a Grozával, jómagam az Ak74es Cobrával.
Elindultunk a megjelölt hely felé.

Végre felébredtem,a kezem cefetül fáj,valószínűleg egy igen ritka:Csontozó nevű anomáliába futottam bele,ami az ember és állat csontjait folyékonnyá változtatja,még emlékszem mert régebben sokat tanulmányoztam az reféle anomáliákat. Kb 24 óra múlva már újra normális lesz a csont,így aki beleesik ebbe az anomáliába,úgy,hogy nem tud onnan kijutni az egyenlő a halállal.Körülöttem hullák,vajon mi történhetett itt?
Ami szükséges azt elveszem tőlük,nekik már úgysem jó semmire.Az egyik ház fészerében találok egy oldalkocsis motort,ha sikerül beindítani,akkor irány a Kopaszfalu,megígértem Farkasnak,hogy amint lesznek fejlemények a kísérleteimmel kapcsolatban szólok neki.Már most elindulok nehogy rámsötétedjen.

Visszatér a felderítő, azzal a hírrel, hogy talált egy laboratóriumot rejtő épületet, nem messze a mocsárban. Thunder gyorsan dönt, elindul egy kis csapattal megnézni a labort. Szólok neki hogy várjon meg megyek én is, hátha tudok segíteni valamit, és ha szükségét érzi, akkor a csoportot is riaszthatom a vörös erdőből, hátvédnek a biztonság kedvéért...

Scare, kell segítség?

Visszaértem a bázisra. A dokumentumot bemásoltuk, elküldtük a SZBUnak. Thunder rögtön összehívta a csapatot. Mindenki elment a cuccáért. A grozámon a távcsőnek nem lesz haszna, leszedem. Az összes lőszerem hozom, és még a gránátvetőbe 4 gránát. Az anomália érzékelő távcső. Ha fönt ilyen rossz a helyzet lent még több lesz. Mathias hoz egy még tovább fejlesztgetett svarlogot, ez hátha nem akad ki. A terv szerint a liftaknával párhozamos javítóaknákon fogunk lemenni. 4 db van reménykedjünk legalább egy anomáliamentes. Minden az alaprajzokon volt. Viszek egy jóadag TNTt is, miután eltávolodtunk berobbantom az egészet. Már az is veszélyes ha a termékekből kész példányt szerez valaki. Na elindulunk.
Ahogy elérjük a ház kerítését megint eszeveszettül el kezdenek a detektorok sípolni. Miután mindannyiunk beért a házba , odamegyünk a szerelőaknához. Lehajigálunk csavarokat. Majd kiválasztjuk a legbiztonságosabbnak tűnőt. Elkezdünk lemenni. Lent megtaláljuk a páncélajtót. De előtte benézünk egy kis szobába ami a folyosóról nyílt . Ez a biztonsági szoba, be van kamerázva az egész labor. Mathias újraindítja a rendszert.
A 25 kamerából 16 működőképes. Mutáns nincs lent csak irdatlan sok anomália. Megtaláljuk a vezérlő kameráját is itt fura módon nincs anomália. Az egyik kamera tönkrement, egy másik is. Majd kiderül ki(k) voltak a bűnösök. Mozgó anomáliák amik tárgyakat emelnek föl és dobják rá ellenségükre. Ekkor Thunder elkezd magyarázni ezekről az anomáliákról.

Átadom a szót:D

Töröljem? az előző hozzászólást még nem láttam

Beértünk az épületbe, befut 1 üzenet Alekseitől.

Ha kell segítség akkor várjatok meg, hozom a csapatom is.
Visszaírtam, hogy nem kell sietni, sőtt jobban örülnék ha fent biztosítanák a területet.

A lépcsőházban, megjelent egy anomália, a katona szerint ez nem volt ott amikor korábban itt volt.
Nagyszerű, helyet változtató anomáliákkal van tele az épület.
Syrus, viszont kiagyalt egy kis okosságot, a lépcső korlátjára lépve kikerülhetjük az anomáliát.
először ö ment, utána Mathias, Utánuk küldtem Tatját, aki nem igazán akart át menni, mert rendkívülien félt a mellettünk lévő anomáliától, meg is van rá az oka, hisz egy húsdarálóról van szó.
Nagy nehezen át egyensúlyozta magát a korláton lépkedve.
A katona is át ment, de ő kis híján beleesett, rossz helyre tette a lábát, és megcsúszott, de szerencsére gyorsan reagált, és ugrott.
Át evickéltem jómagam is.
a lépcsőház aljában 1 ajtó állta utunkat, de egy kis plasztikkal kirobbantottuk a helyéről.
ezek után a 4 liftakna közül e nél lementünk, találtunk egy szerverszobát is, Mathias üzembe helyezte, pár kamera még ép, furcsa anomáliákat láttunk a felvételeken, ezeket ismerem, anomália, és mutáns keverék, elmondtam a többieknek azt amit ezekről tudni érdemes.
... ( a lenti dolgokat nem tudom, írja meg valamelyikőtök aki már játszott a cop al)

fél óra múlva kifele jövünk a katona, és tatja megsérült.
Meg szereztük az információkat a 3/A-s termékről, egy újfajta fegyverről van szó, amíg nem figyeltek a többiek, jómagam zsebre vágtam 1 kis tartályt, amiben 6 lombikocska van, azokban különböző anomáliákat létrehozó valamiféle "elem" található.
lent további 2 laborról találtunk helymeghatározó koordinátákat.
fent az anomáliák már nem voltak olyan sűrűn, mint amikor jöttünk... furcsa.
a földszintre érve, azonban lövöldözésre lettünk figyelmesek.
Kimegyek előre, kint Aleksei, és a csapata fedezékbe húzódva viszonozza a tüzet egy rohamcsapat támadásait.
Odarohanok aleksei mellé.
Mi a fene folyik itt?!
20 perce leszállt itt 2 harci helikopter és jöttek ezek a rohadékok is, nem tudom kik ezek, de baromi jól bírják, még senkit se szedtünk le közölük!
Kinézek kicsit a fedezékből, de gyorsan vissza is húztam a fejem...
Csessze meg!
Hol vannak a többiek? kérdi alekesei.
2 en megsérültek a többiek meg vannak.
Így nem tudunk el menni, ki kell törnünk! mondtam.
Vissza rohantam az épületbe.
Syrus gyere velem, Mathias, fedez minket.
Majd újra kiszaladtunk, gyorsan be a fedezékbe.
Syrus kicsit kihajol, de ő is vissza, kb 7 embert láttam 4 PKM el, a többi rohampuskákkal.
majd újra kihajol fegyverestül és 1 lövést le ad.
Vissza, ezt még 3x, és felém fordul.
Kész!
Odarohantam Aleksei hez:
Fedezd a hátsónkat!
visszamentem a házba, Mathias a fal tövében, még fedezékben is eltalálták a vállát.
Indulnunk kell!
Szóltam Agyarnak vissza a táborba, hogy jöjjön a helikopterrel, a háztól 1 km re vár minket.
Kiszaladtunk az épületből, Syrus, és Mathias vezették őket, én vissza mentem Aleksei ért.
Egy pár betonlap mögött megtalálom, ő is vérzik.
A picsába! jól lőnek!
Felsegítettem, ő intett az embereinek, hogy visszavonulunk...
Futás közben hátra lövöldözgetünk.
Már látom a helikoptert.
Az emberi a helikopter körül védő alakzatot vesznek fel és fedezik az utolsók ként érkezőket, köztük minket.
Aleksei mögöttem halad, vissza nézek, de ekkor éles fájdalmat érzek a mellkasomnál.
A lövés erejétől hátra estem, át vitte a páncélt, és keresztül ment rajtam is.
Aleksei erősen megmarkolt, és elkezdett húzni.
Felhúzott a helikopterre, és felszálltunk.

éppen írtam amikor bevágtad a hszt Légió, de se baj kiegészítettem az enyémet, innentől a tietek.

Teszünk pár kört a járgánnyal, úgy is olyan régen vezettem.Igazán minden van benne.Még valami füstfejlesztő gép is.Nem igazán tudom, hogy hogy működik, de hogy jár az ember agya?Ki is próbáltam.Nem kellett volna... Most még az utastérbe is beszivárgott ez a fehéres füstfelő.Valami kopog a páncélzaton.Nem fér a fejembe, hogy mi lehet.Remélem nem valami anomália közelkedik felénk és a gravitációs energiájával dobja el véletlenszerűen a hatáskörébe ért mozdítható tárgyakat.Akkor valami gázmaszkos pali tűnik fel a búvónyílásnál és kissé esetlenül és meglepődve ezt mondja:Szia!
Hát nem hiszem, hogy ilyen jámbor teremtényekkel találkozhatunk ennyire a zóna mélyén...
Pár másodperc gondolkodás után berántom az utastérbe.Hát nem úgy sikerült, ahogy gondoltam, eléggé beverte a fejét.Ahogy átnézem a cuccait nem tűnik valami elvadult fanatikusnak.Most valamit félájultan óbégat, mondom társamnak,hogy vegye el a fegyvereit és ügyeljen rá, hogy ne csináljon semmi baromságot amíg én megnézem, hogy vannak-e többenn is.Nem találok mást, csak a közelben egy terepjárót.Visszamegyek a BMP-hez, és arra jövök vissza, hogy már messziről hallatszik a káromkodás egy ismeretlen hangforrásból. Bemegyek a járműbe és azt látom, hogy ott van megkötözve az ismeretlen stalker társam röhög, és nagyfejű kreatúra bátortalanul piszkálja az ismeretlent az elkorcsosult kezével.

Na tietek a szó Putiteng és Morzsi.

Thunder visszaír, hogy a laborban boldogulnak, inkább háttérsegítség kellene nekik. Azonnal belövöm a műholdas telefont, hívom a Lányomat a vörös erdőben, hogy kellene az osztag de sürgősen, szerezzenek egy helikopter és a megadott koordinátáknál várom őket. Nehézfegyverzet, rakéták, gránátok, stb enm árt ha lesz náluk. Tánya szól, hogy nem kell helikoptert szerezni, a célszemély megkapta az üzenetet, kaptatok egyet, Szokholov hadnagy a pilóta, aki eredetileg is volt állítólag... Az embereid máris indulnak, Apa vigyázz magadra!

20 perc múlva megérkezik a helikopter, kiszállnak az fiúk, mindenki keres valami biztos fedezéket, majd befészkelik magukat. Szokholov annyit mond még, hogy elmegy tankolni a kordonban lévő helyőrségre, a biztonság kedvéért. Nemsokkal később egy helikopter hangja üti meg a fülemet, de ez nem a mienk, mi több nem is orosz gyártmány, egy Bell UH-1-es Huey, amerikai csapatszállító, mi a szart keres ez itt?
Felszerelt rohamosztagosok ugrálnak ki a gépből és kapásból tüzet nyitnak ránk, viszonozzuk a tüzet, de csak a kisebb kaliberű fegyverekkel, nem tudom hogy Thunder mikor akar előjöni, addig ki kell tartanunk. Grisha és Szlavin találatot kap, de nem súlyosak a sebeik, egy felkarlövés és egy combsérülés. Egyszer csak mellettem terem Thunder. kérdezi hogy mi a franc van itt? Mondom neki hogy unatkoztunk ezért rendeltünk egy hadsereget hogy szórakozzunk...

Thunder visszamegy a házba, majd hallom egy mesterlövészpuska hangját, közben Thunder rádión iderendeli a helikopterüket, és kimentenek mindenkit. Akkor nehézfegyvereket fel, Iván, Kolja, szórjátok meg őket VOG-25-ösökkel, Igor, Misha, jöhetnek a PKM-ek is, Szokholov hadnagy, légifedezet kérünk azonnal... Hallom az érkező gépet, és a rakéták hangját is, az egyik fedezék mögül pedig egy RPG indul az UH-1-es irányába... Szép lövés, nincs többé a Huey...

A csapat elindul a helikopter felé, biztosítva a környéket, én maradok a végére, erős fájdalmat érzek a lábamban, lenézek és látom hogy lőtt seb, megtapogatom, csontot nem ért a golyó szerencsére. Thunder mellémlép, segít felállni majd elindulunk a helikopter felé, közben még néhány üdvözlő sorozatot küldünk az ellenfélnek. Elérjük a helikoptert, mikor Thunder hirtelen felkiállt és a mellkasához kap. Találat érte, megragadom a ruhájánál fogva és felhúzom a gépre. Kolja -az osztag orvosa- azonnal nekilát, lehámozza róla a ruhát és és elkezdi ellátni. Meg ne halj, te Lótolvaj - szólok Thunderre, majd Koljára nézek: Nyugi főnök nem komoly, átment a golyó, szervet, csontot nem ért, gyorsan a kórháznál leszünk, ott megműtöm.

A gépen Thunder egyik embere egy távirányítót vesz elő, bekapcsolja, megnyomja rajta a gombot, és az épület helyén egy hatalmas porfelhő keletkezik, majd egy szép nagy anomáliamező.

Ennyit a laborról, teszi hozzá...

Immáron négyen vagyunk. Két ember,meg két igazán fura félszerzet,amolyan" nem is tudom,miképpen definiáljam magamat " figura.
Új társunk halálra röhögi magát a kis gazfickón,tegyük hozzá,van is valami szánalmasan kedves abban,ahogy a nagy gyapjúsapkában, a hosszú,kissé áttetsző ujjaival,meg kismacska-szerű nyervákolásával,dorombolásával,és cuppogásával jelzi felénk egyszerű kis érzelmeit.
Egy darabig tűröm,de azért csendesen megjegyzem,addig örülj pajtás,amíg nem ismered a valódi képességeit...
A gőzből és a felhevített üzemanyag keverékéből álló füstköd már eloszlott,de a bűzt sokáig érezni fogom az orromban,de azért meg is nyugtat,az infrafejes pácéltörő eszközöktől,meg a lézeres célkijelölőktől biztosan nyugtunk lesz,ha beléjük szaladnánk,feltéve,ha észreveszem őket előbb,mint ők a mi kis kompániánkat. Amúgy érzékelő detektorokat vettem észre,amivel az egykori tulaj teleszórta a járműve külsejét elől-hátul. Nem is véletlen a sok kijelző,meg kapcsolópanel.
Két társammal megpróbálom megértetni,hogy amennyiben ez a kereskedő járműve,akkor a közelben muszáj lennie tartalék üzemanyagnak is,mivel a morcos és foltos páncélosunk a sok átalakítás miatt sokkal jobban eszegeti a rendelkezésére álló tartalékait. A teljesítménynek elvégre ára van.
A kis kreatúránk eközben ismét vinnyogni kezd,igen,ezt már ismerem. Ilyenkor éhes az istenadta,úgyhogy felbontok neki egy hideg virslikonzervet,és szépen megetetem,aminek hálás csámcsogás a végkicsengése.
Ezek után kikászálódom én is a járműből,őt ismét a hátamra veszem,és elindulok társaimmal-ezúttal három különböző irányba-megkeresni azt a bizonyos földbe ásott tartályt.Előbb azonban elálcázzuk a BMP-t,és lezárjuk,hogy lehetőleg senki ne bolygassa,szóval csak úgy hagyjuk,ahogy találtuk.
Útjaink pillanatnyilag szétválnak,de megbeszélünk egy konkrét időpontot és helyet a találkozóra,mert rádiózni egyikünk sem mer-félünk,rögtön bemérnének-,főleg azok után,hogy új barátunk elmondta,miféle dolgokat művelt-gyanítom,nem önszántából,sokkal inkább a kényszer okán-és azt is,hogy kik keresik. velük pedig nem lenne tanácsos ujjat húzni.
Én is szépen elindulok a "hátamon a zsákom kiskomámmal" az előttünk tornyosuló húszemeletes épület alagsorába. Máshová ugyan hova tehette volna az a fickó a motalkót rejtő tartályt?
45 percet adtunk magunknak,azt gondolom,ennyi idő a környék nyugodt átvizsgálására éppen elég lesz,s ha nem,akkor távolabb,az egykori buszpályaudvar környékén kutakodhatunk,de az meg túl direkt dolognak tűnik.....

A mozgó anomáliákról: Olyan sebességgel mennek mint egy gyalogló ember. A mozgás alapján azonosítja az ellenséget. És törmelékkel megdobálja. Kisebb sorozatokat kell lőni a gömb közepébe. A gömb maga megölni nem tud.-fejezi be Thunder. Berobbantjuk az ajtót majd befordul egy elénk az anomáliákból, elkezdjük lőni miközben egy hordót a fejemhez vág.
A többiek lelőtték. Összeszedem magam felkelek majd megyünk tovább. Említeni se kell a folyosó tele volt anomáliákkal. Megérkezünk a vezérlőterembe. összeszedünk minden infot: pendrivet, HDDt is kiszedjük a gépekből. Meglátok egy kis dobozt lencse felirattal, ezt is gyorsan elrakom. Majd lerakom a TNTt a 3/a-s termékek közé ami egy kis szobában volt ami a vezérlőteremből nyílt. Majd elindulunk fölfele. Lövöldözést hallunk.
Előttünk minket védő katonák, távolabb exosok. A fegyverért jöttek de nem kapnak semmit. Már 5 perce lövöldözünk amikor kitörünk, egy helikopter vár. Na gondolom búcsúnak kapnak egy gránátot a grozámból. Pfff 2 megsérült. Eddig alig volt sérültjük miben vannak ezek? Na elérjük a helikoptert, még hátra lövöldözgetek. Thundert épp az utolsó pillanatban találják el, az ezredes felhozza a gépre, de szerencsére a doki szerint nem vészes. Szépen odamegyek az ablakhoz. Az exosok bementek az épületbe. Előveszem a detonátort miután felszálltunk. Berobbantom az egészet. a föld és az ég beleremeg, elkezd fölrepedezni a föld. A repedések vörösen izzanak. Majd beomlik az egész. Egy pontba kezd el menni minden a labor ötszázméteres körzetében. A helikopterünket is visszaszívja majdnem, de a pilóta bekapcsolja az utánégetőt és max sebességre kapcsol. Ilyen lehet a pokol. Ezt a vakító fényt szerintem ezer kilométerekre is láthatják. Végül egy kis izzó gömb marad és egy egy kilométeres kráter. A gömb egy óriás relikvia.És most ott vannak a nádasok, az exosok, az épület, a parkoló, és egy csomó föld. Szerintem senki se fogy erre a környékre merészkedni jóideig.

Elég apokaliptikus? :D

hát ahol kezdtem... na jó akkor lényeg szerint leírom:
egy zsoldos csapat, ami a a legkiválóbb veteránokat, és elit katonákat szervezi be, majd miután kiképezték őket a zóna körülményeihez is, különböző bevetésekre küldik ki őket.
jómagam egy kivált tag vagyok közölük.

(jómagam azon mesterkedem, hogy Puttiteng jelenlegi karakterének, és ennek a zsoldoscsapatnak köze legyen egymáshoz.)

de őszintén, még visszaírhatnád jenkikre, mert te sem ismerheted őket főként hogy csak kb 1 hete vagy a zónában.
a csapatom se ismeri.

Légió, csak az a poén, hogy akik a ti seggeteket védték azok is exo-ban futkorásznak, csak feketében. Ezért írtam Huey-t, mert azt elég sokan használnak tudomásom szerint, így bárki lehet az ellenfél...

Szétváltunk és üzemanyagot keresünk údonsült járművünk számára.
Nem is tudom, hogy merre keressek.Ha van is benzinkút a közelben akkor az már biztosan üres.
Úgy töntök inább, hogy egy közelben lévő busz müzemanyagtankját nézem meg.Lefeszítem a tanksapkát, beleszagolok, de üres.
A távolból egyhangú mormogás hallatszik.Valami toprongyos alak tántorog az utcán, úgy ahogy ötven évvel ezelőtt tehette volna egy átmulatott éjszaka után.De máramár csak az utcán heverő üres üvegek tanúskodnak a városka korábbi éjszakai életéről.Nem akarom lelőni.Nem megyek hozzá közelebb.Csendesen eltántorog tőlem öt méterre. Valamiféle nosztalgiát érzek.Az olcsó grúz bor ízével telik meg a szám. Érzem az Absolut vodka enyhe ablakmosó folyadékszagát.Emlékszem arra, amikor először szívtam bele az anyámtól elcsent cigarettába. A kamaszkor elmosódó árnyait ídézi fel bennem az emberi test eme megbecstelenült formája.De szép is volt.Amikor kiültünk a teraszra és néztük az egyre fogyó holdat, miközben eszegettük a konzerv sprotnit.És közben éreztük az ifjúság "mindentudását".Azt gondoltunk, hogy igen elkezdőtött valami!Azt hittük, hogy a dohányzástól leszünk nagyfiúk.Azt gondoltuk, hogy ha kávét iszunk reggel attól még nagyobbak leszünk.És ez a gondolatmenet általában abbann csúcsosodott ki, hogy péntek este részegen nevetgéltünk egy nyugati pornóúság f o s z l á ny á n án.
Azért nem jártunk be fizika órára, mert azt gondoltuk, hogy felesleges.És most visszagondolva a zónában, ahol a fizika törvényei gyakorlatilag nem léteznek mégis úgy érzem, hogy mégiscsak jobb lenne, hogyha le tudnék rajzolni egy k u r v a áramkört!
Továbbállok erről a helyről, de akármennyire is fáj az emlékezés mégsem tudom abbahagyni.
Emlékszem, ahogy a nyolcadikos ballagásom utáni osztálybankettenn csak úgy vedeltük a szénsavas vodkát.Aztán amikor az olcsó cigarettától és vodkától bűzlően hazaértem anyám nem szólt semmit, csak némán könnyezett és amilyen szeretettel csak lehet elvonszolt az ágyamig, és gondosan betakargatott, a takaró szélét betűrve a matrac alá, hogy meg ne fázzak.Egyáltalán milyen ember vagyok én?Apám halála után amikor már anyám fizetéséből éltünk akkor loptam először a boltból.Nem volt bűntudatom.Az addigi élet már kiölte belőlem a lelkiismeretet.Persze amikor a dolog már sokadjára ismétlődött meg akkor lebuktam.A rendőr azzal a feltétellel engedett el, hogyha anyám értemjön.Ment a telefon , ő jött és nem szólt semmit.És ugyanazzal az osztálybankett utáni arckifelyezéssel és a könnyekkel a szemében hazakísért.Vacsorát főzött, aztán figyelmeztetett, hogy késő van mennyek aludni, mert holnap iskola.
Valami morgás hallatszik közvetlen mögülem, majd egy csontos és erős kéz hátraránt.Egy vérszívó tekint le rám csápszakállas ábrázatával.Én előrántom a makarovot és belelövök párat a fejébe.Nem loccsan szét, erős a koponyája, de a rajta keletkezett lyukakból lomhán, (hisz tudja, hogy nincs miért sietnie) rám csöpög a lény agyveleje. Nem találtam üzemanyagot, de lassann letelik a háromnegyed óra.Visszaindulok, de az emlékek alattomosan előkúsznak a vodkától részlegesen leépült agyam sötét zugaiból. A gimnázium utolsó éveiben, amikor a barátaimmal a kispályás bűnözés bugyraiban élvezkedtünk, akkor halt meg anyám.
A halálos ágyán csak annyit mondott, hogy vigyázz magadra!
Talán a madosó magány miatt olyan rokonszenves nekem kis barátunk.Olyan egyszerű és közvetlen, mintha csak valamiféle rokoni szál fűzne minket össze.
Nem fogom én ezt még sokáig bírni emberek, nem fogom.
Visszatérek, üres kézzel, mint amikor anyám odaadta a zsbpénzem, és azt mondta, hogy költsem valami értelmesre.

Hát emberek bocsánat a pszihodrámáért, csak szomorú voltam, és ki kellett valahogy írnom magamból...

Eltelt már egy kis idő, az események óta. Azóta minden visszatért számomra a régi kerékvágásba. De én hülye! Csak most jut eszembe, hogy azóta kint hagytuk rohadni a vodka ellátmányomat. Remélem semmi baja nincs. Majd éjjel érte megyek.

(Éjjel)

Remek, telihold. Még egy vak is kiszúrhat a sötétben. Ha meglátja bárki is, hogy szeszes italt csempészek be a helyőrségre, engem kicsontoznak. Pedig muszáj magamnak beszerezni, Az új főnököt nem ismerjük annyira hogy bemenjünk, és parancsnoki ládájában turkáljunk. Mi van ha nem is iszik?! Ez még egy indok arra, hogy óvatosak legyünk. Próbálok kevés zajt csapni, és észrevétlen maradni. Eddig jól megy. A bokorban megtalálom a készletet, szerencsére sértetlen. Ezzel kihúzzuk egy darabig. Magamhoz ragadom az értékes zsákmányt, és halkan visszaosonok a táborba. Megy ez.

Vissza
Top Alul