Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Pontosan!
Szóval: Nem nagyon tiszta még most sem előttem,miként keveredtem a lobogó lángok mellé,és miért néz olyan furcsán ez a figura rám? Mintha álomból ébrednék. Az előbb még távolabb voltam,most pedig itt vagyok.
Nagyon ostobának érzem magam,s ezt fokozza bennem az a tény is,hogy teljesen hiteltelennek érzem az egészet,legalábbis azon furcsa reflexiók alapján,ahogy ez a magányos ember tesz,illetve jobbadán nem tesz.
Hitetlenül hallgat,számomra inkább kellemetlen ez a hozzá nem szólás Szívja a bagóit,meg fújja füstöt,s ez érdekes mód egyáltalán nem zavar. Soha nem tudtam rávenni magamat arra,hogy akárcsak egy szálat is a számba vegyek,még a seregben sem tudtak "elcsábítani".Most azonban valami megmagyarázhatatlan ok folytán mégiscsak "ízlik" a szag,vagy illat,vagy mit tudom én,hogy mi is ez.
Megpróbálom neki ecsetelni a táncoló lángok szépségének esztétikáját,de látom nem érti,vagy talán nem is érdekli? Tudja a fene.
Közben olyan emlékképek ugrálnak be megint,ami éppen ehhez az emberhez köthetők. S fura mód ,ott vagyok én is,látom amit tesz,de csak pillanatokra.
Több helyszín,több szálon futó történet.
Olyan helyek,amit előtte soha nem láttam. Van egy mocsaras kép is,de arról is csak hallottam anno a többiektől,látni soha nem láttam,igaz nem is voltam kíváncsi a szúnyogosra.
Aztán meg az ég madarai,ahogy általam érthető nyelven(?) beszélnek,és engem káromolnak,meg ezt a férfit.
Mintha megjósolnák a pusztulást...
Nem illenek valahogy ide ezek az emlékfoszlányok. Könyörgöm,én csak egy egyszerű műtőssegéd,meg felcser vagyok,az orvos jobbkeze. Én nem értek az állatok nyelvén,és egyébként sem láttam azelőtt valami túl jól,még nappal sem. Most meg keresztül az éjszakán,a legkisebb részletet is ki tudom venni.
Mi történik?

Szóval nem is tudóst fogtunk, hanem egy Tömeggyilkost. lent amikor vissza fele mentünk, kareneszkij nem jött velünk, aszt mondta hogy ő majd megoldja, de nem lehetett vele ellenkezni.
Bekapcsolta a helyi agyperzselőt, de olyan rutinnal, mintha mindig is ezt csinálta volna...
Másfél óra múlva jön kifele kareneszkij, valóban végzett lent, úgy nézett ki mint egy mészáros.
Jött a helikopter felszálltunk, útközben Kareneszkijel szemben ültem, és Kérdőn meredtem rá, de egész út alatt meg sem szólalt.
Yantarban leszálltunk, de miután láttam hogy Kareneszkij továbbra se mond semmit, Agyar és én visszaültünk a helibe, és egyenesen a kordon felé vettük az irányt.
Nos úgy tűnik nem csak nekem vannak titkaim, de megtudom mi volt ez az egész ha addig élek is ha ki kell hogy verjem belőle hát legyen.
A helyőrségen Kosztyán már várt minket, és az "új" csapat tag is.
Dánté Mathias egy német kolléga még a tengerészgyalogos századomból.
Kosztyán rendelkezésemre bocsátott még 1 pozíciót amit a kutatók találtak.
Ez nagyon közel van az Agyperzselőhöz, Valamint arról is tájékoztatott, hogy Medvegyev Altábornagy idejött egyenesen Kijevből, valamint Szaharov nem adta rendelkezésünkre a kívánt adatokat.
A tábornagy személyesen megy el Yantarba emlékeztetni a professzort a következményekről.
Mivel látja rajtam kosztyán hogy nincsen sok kedvem, aztmondja hogy maradjak, de neki kötelesége elmenni vele.
Gyorsan helikopterre ültek, és egyenesen Yantarba mentek.
Bementem Agyarral és Mathiassal a parancsnoki szállásokra, és meg ittunk pár üveg vodkát, kártyáztunk...
Telt múlt az idő, Végre megérkezett a helikopter, de elég nagy hangzavar közepette.
Kruglov jött ki elsőnek a helikopterből hátrabilincselt kezekkel, Követte őt még Tatjána, ő már nem bilincsben, de közre fogva. Utánuk kosztyán, és a tábornok, pár kézitusából származó monoklival a fején.
Kérdezem kosztyánt mi a hóhér történt, de nem válaszol, e helyett betesékel vissza az épületbe.
Nagy gáz van barátom, nagyon nagy...

Megkérdezem, hogy látott-e errefelé egy olyan kutyát, aminek van szeme.

Amiképp eszmélek,teljesen váratlan módon nekem szegez egy kérdést. "Láttam e egy Látó névre hallagató,és valóban látni képes kutyát?"
Meghökkenek." Ember"-mondom-",te miről kérdezel?"
-" Én valami egész mást,fura benyomásokat osztok meg veled,neked meg a legnagyobb problémád egy kutya??"
Erre a beszélgetőtársam elkomorodik. Jó,hogy így ki tudom venni az arcát a sötétben is,hiába takarja csuklya. Még jó,hogy nem vágtam valami sértőt a fejéhez,biztos keresztüllőne.
Aztán,hogy felvidítsam,elmesélem neki,milyen új képességre tettem szert,hogyan vált nappallá az éjszaka számomra,és hogy sikerült egy relikviát máris begyűjtenem ,ennek köszönhetően.
Meg is mutatom neki,és talán nem csak ezért ,de úgy tűnik felcsillan a szeme,elmosolyodik....

Na állj, nekem itt valami nem világos. Kruglov bilincsben, én közrefogva, Kareneszkij pedig meghalt. Történt valami, amíg nem figyeltem, vagy csak én vagyok szellemileg alulmaradt?

nem meghaltál, szökésben vagy addig amig szaharov ki nem magyaráz téged a szarból.
szerintem egy kis realitás kell egy nagykutyával szemben aki az előéletedet a sárba tiporta.
mellesleg csak tatjanát, és kruglovot tartoztatták le mert ők segítettek neked szökni.
Szaharovot állandó katonai testőrség veszi körül. és a többi.

Érdekes.Látó is messziről kiszúrta a relikviákat az élyszaka kellős közepén.Lehet, hogy mégsem elmebeteg.
Á, hülyeség ez valami orvos, Látó pedig kutya volt.De mintha említett volna valami állatot is abból a részből, amikor az időanomáliában ragadt.Túl sok ez nekem, felbontom az utólsó üveg vodkámat, és megkérem, hogy meséljen milyen emlékek is villantak még be neki.

Sikerült felkeltenem az érdeklődését. megkínál vodkával,én meg nem mondok nemet rá. (Hehe,azt is mesélték,az első katasztrófa évében,meg még utána is pár évig nem lehetett vodkát kapni az Unióban.No,hiszen...)
Szóval jól emlékszem minden egyes bevillanó képre. Kívülről látva az egészet megdöbbentően realisztikusnak érzem.
Olyan,mintha a kutya én lennék,amit nem igazán értek,még kevésbé tudok elfogadni,de azért elmondom az empíriámat ezzel kapcsolatban...
Olyan harcokat látok,amikről nem is álmodhattam,meg hogy őszinte legyek ,jobb volna feledni.
Felénk száguldó tűzgömbök,egy látomásba ékelődött vízió egy távoli öregemberről aki pusztán a kezével gyógyít, most pedig ő szorul segítségre, egy vámpírszerű,randa görnyedt élőlény,ahogy erre a férfira támad,és a kutya leszedi róla pokoli harc közben.
Egy gázálarc-arcú , emberforma élőlény-kísértetiesen összecseng azokkal,akiket még kora este láttam,és messze kikerültek,holott tudom róluk,hordában még agresszívebbek- a velük való állandó torzsalkodás és megújuló harc. Valahol már sajnálom őket.
Felvillanó farkasszerű ,de inkább hiénára emlékeztető,kerek koponyájú ragadozók, egy hozzám beszélő büszke farkas,aki meg akarta támadni a Gazdát-Gazda,micsoda név ez már megint,s erre ráfelel a szemben ülő társam arca.amin nagyon megilletődök-de mégsem tette meg ,inkább lekicsinyelte a gesztusaim,és büszkén elvonult, a már ismert atomrobbanáshoz hasonló égi fény,ami alatt vidáman rohangálok..Én vagyok ez,vagy valaki más?
Emlékszem,emlékeztem a Möbius gömbben ,de ott nem volt semmi ilyenről szó,azaz hogy,mégiscsak. Egy kutya árnya szalad felém,szinte vidáman,jókedvűen legyezve farkával.
Aztán úgy,mint egy szellem átmegy rajtam,hátra fordulok,a kutya sehol. Aztán kiesek a gömbből.
Annyira megrendít ez az egész. Már sejtem,mi történt.....

Komolyan mondom minél magasabb rangban van egy katonai vezető, annál nagyobb sötétség van a fejében. Idejött Kijevből valami Medvegyev nevű gazon és mindneféle kutatási eredményeket követelt, hogy az a hadsereg tulajdona, meg hogy mindenki le van tartóztatva, mindent lefoglalnak. Itt hullott le ismét a vörös köd, még a táskámban voltak a winyók, meg szerencsémre beledobtam a laptopot is. Felkaptam a táskám és elindultam kifelé a laborból, ekkor az a plecsnifal elémlépett és közölte hogy nem megyek sehova. Laza mozdulattal úgy vágtam pofán, hogy a mögötte álló két katonát magával rántotta estében, a hirtelen támadt káoszban kirohantam a bunkerből és a kinn álló katonákkal közöltem hogy a főnökük hívatja őket. Bementek, nagyszerű. Beugrok az UAZomba, balra el, irány a Vörös Erdő.

Egy óra múlva megérkezem, Erdész barátom már vár a ház előtt, és azzal fogad hogy szép kis balhét csaptam. Tatjána és Kruglov a katonáknál, Sakharovot őrzik, Yantarban több a katona mint a Nagy Honvédő Háborúban. Sejtettem, felelek neki. Megkérdezem tőle, megvan-e még a nagy fekete fémláda amit egyszer otthagytam nála, annyit felel hogy : Ott és úgy ahogyan hagytad. Nagyszerű, felnyitom a ládát, sok, a laborból szerzett cucc van benne. Fogom a laptopot, két, teljesen üres 8 terás winyót, meg egy olvasó egységet, amivel a laptophoz tudom kötni, meg egy másikat, amivel a laborból mentetteket olvastam, és a hadseregnek fontos és szükséges adatokat rámásoltam az egyik üresre. Gyorsan megtelt, fogtam a másikat is, azt is telepakoltam, rájuk is másoltam mindent amit akartam. Kerestem egy üres mágneskártyát és lemásoltam a belépőt a Limanszki laborba, ez is jó lehet cserealapnak.

Letakarítom a ruhámról a maradék vért, rendbe hozom magam, kajálok, majd küldök egy üzenetet Kosztyánnak, hogy találkozzunk, beszélni akarok azzal a Medvegyev nevű taggal. Ha hajlandó velem leülni és tárgyalni, valamint elengedi Kruglovot és Tatjánát, akkor még több infót is kap mint szeretné, valamint megkapja a Limanszki labor kulcsát is. Azt már nem írom neki hogy a berendezések használhatatlanok a vezérlő szoftverek nélkül, amik viszont nálam vannak. Jó lesz az későbbre. Elpakolom a cuccokat, a fegyvereket az UAZban hagyom, megkérem Erdész vigyen el a találkozási pontra, közben küldök egy üzenetet Jurij Andropov vezérezredesnek, a GRU parancsnokának arról hogy mi a helyzet. Egy rövid válasz érkezik: Odamegyek!

A megbeszélt helyen Thunder és Kosztyán vár rám, mindkettő felfegyverkezve, nálam nincs semmi csak a két winyó meg a kártya másolata. Mellémállnak, fegyverrel a kézben, kísérnek az állomásukig. A bázis udvarán egy ismerős szürke helikopter parkol, jelzések nincsenek rajta. A GRU gépe, megismerem, Andropov megérkezett.

Bekísérnek Medvegyev irodájába, ott van mellette egy technikus, egy kényelmes fotelban cigarettázik Andropov vezérezredes, a távolabbi falnál Kruglov és Tatjána, fegyveres őrizetben. Kosztyán jelenti, hogy önként jelentkeztem, ellenállást nem tanusítottam, fegyverem nincs. Ránézek Medvegyevre és közlöm vele, hogy sajnálom hogy leütöttem, de abban a helyzetben nem volt más választásom. Nem válaszol semmit csak az információkat követeli. Jó, mondom. Előveszem az egyik winyót és annyit mondok : Ez Tatjána kilépője innen, majd a másikat: Ez Kruglov Doktoré, majd előveszem a kártyát meg egy térképlapot, amin bejelölve a labor helye, a másik oldalán pedig a labor pontos, szintenkénti térképe: Ez pedig az enyém és Sakharov Doktoré.

A technikus az előtte lévő laptopra köti az egyik winyót, majd mutatja Medvegyevnek amit talál rajta, az pedig nem hisz a szemének. Annyit tud csak kinyögni, hogy mindannyian szabadon távozhatnak és Yantarból visszarendeli a katonákat. Andropov csak annyit kérdez, hogy ő nem kap semmit? Erre csak annyi a válaszom: A megfelelő csatornán eljuttatok önhöz mindent ami szükséges. Elindulunk kifelé, megkérdezem Thundertől hogy jön-e velünk Janovba, a Volkhov telepre, a BIS-hez, meg Jupiter üzembe? Azt feleli, hogy most még nem tud mert dolga van, de később csatlakozik ő is.

Az udvaron a helikopter mellett áll Andropov pilótája, aki azzal fogad, hogy a vezérezredes parancsára légitaxit kapunk, elvisz midenkit ahová indul. Remek, akkor első állomás Janov, vasútállomás. Tatjánára nézek, akinek csak most jut arra ideje, hogy megköszönje az ajándékot. Az állomáshoz érve, szólok a pilótának hogy ugorjon el Yantarba a dokival, de Kruglov doki azt feleli, hogy nem kell, itt is van dolga. Leszállunk, kiszállunk a gépből, bemegyünk az állomás épületébe informálódni, Garik szól hogy csomagom érkezett a Vörös Erdőből, a ládámba tette.

Legyek, kinyitom a ládát, benne a fegyvereim, a Gauss, a TRs, az íjam a tegezzel, a hátizsákom, valamint Tatjána zsákja és fegyverei, a zsákjában pedig az ajándéka. Összeszedjük a felszerelésünket és indulunk a Volkhov telephez.

Kosztyán részletesen elmesélte a laborban történteket.
Atya úr isten!.... ez nagyon húzós mondja agyar, szinte már röhögve.
Szerintem nem annyira, mondja Kosztyán.
És mit vár tőlünk az altábornagy? kérdem kissé mit sem érintőn.
A szomszédos épületből egy őrjöngő hang: ha kell a föld alól is kaparják elő azt a szemetet!!
Csorba esett a hírnevén a tábornagynak, így aztán el kéne fog... csőrög kosztyán pda-ja.
Felkel, és szalad át a másik épületbe.
Nemsokára visszajön. közli go kifele.
Kosztyán és én mentünk fogadni Kareneszkijt. még szerencs hogy mi, mert ha a tábornok küldet érte akkor nem érte volna el egyben a tábort.
én még a hadseregben megtanultam Nagypofáju tisztekkel ne kötekedj, mert te húzod a rövidebbet.
azért nem is vagyok én tábornok, sikeresen belekötöttem az összes tiszbe akivel összefutottam pályám során, szerencsére a harci tapasztalatomat nézték elöbbre mint a viselkedésem.
Mi kint maradtunk, vigyázván a dolgokra, bent kareneszkij tatjána, kruglov, egy arc akit nem ismerek, egy technikus a kijevi védelemtől, és pár OMON-os
Olybá tűnik kareneszkij gyorsan lekezelte a helyzetet: kruglov tatjána szabad kérdi van e kedvem, de kosztyán oldalba lökésére nemmel feleltem.
még szerencs hogy nem igannel, a tábornok, még mindig nem békélt meg Kareneszkijel, és nem tettem volna rá jó benyomást én se.

- Fogjátok el ezeket a komédiásokat!
Mivan?! Valami talpig katona lehetett az ipse, mert annyi nehézfém volt a ruháján, csodálom hogy
a gerince még ép. De mi ez a dolog az elfogással? Tehát, Kereneszkij pajtás nyakig sáros szegény,
de mi pedig segítettünk neki a menekülésben. Két jól megtermett tag viszi Kruglov dokit, bilincsbe
verve. Állj, állj, Kruglov jó ember! De nem szólok semmit, félek, hogy még kapok én is. Jön Kereneszkij
is, a nehézfémes úr elé áll (elhatároztam, hogy Admirálisnak fogom nevezni, amíg meg nem tudom a
nevét), és megállásra kényszerítené, de ez olyan istenes pofont ad neki, hogy a két tagbaszakatt bakát
is magával rántja reptében. Kereneszkij megy tovább, motyog valamit, és kimegy a laborból.
Pár másodperc múlva két katona szalad be éktelen lihegéssel, beszélnek Admirálissal, majd
franciásan távoznak. A két GI Joe, aki már feleszmélt, felém jön. Na neee. Én megfordulok, és elindulok
sétálva, nem tudok mit reagálni. A női wc felé megyek, de ezeknek semmi sem szent, elkapnak,
kiráncigálnak a laborból, és behajítanak egy helikopterbe. Nem szeretem az ilyet. Kelnék fel, de
az egyik úriember rámtapos (?!), majd két kezem hátraszorítja, és egy kábelkötegelő szerű bilincset
akar rámerőszakolni, de aztán, tekintettel női létemre, inkább csak közrefognak, hogy moccanni sem
bírok. Ez fáj, majd' kiszakítják a vállam. Nyöszörgök, de ez nem érdekli őket. Nézelődök, amennyire
a két baka ezt lehetővé teszi. Jé! Itt van Kosztyán is! Kicsi a világ, vele mindig összefutok. Mereven
bámul a sarokba, sziszegnék hogy idenézzen, de válaszul csak egy tockost kapok az egyik katonától.
- Kuss!
Nem vagyok hozzászokva az ilyen bánásmódhoz, de ezt most el kell tűrnöm.
Tíz percnyi szenvedés után a helikopter leszáll. Mi ez a hely? Amikor a Zónába jöttem, láttam ezt.
Leszállásra kényszerítették a helikopterünket, mert az interferencia miatt lehetetlen volt a rádiós
azonosítás. Kiszállunk. Először Kruglov doki, aztán engem is kirángatnak, majd a többiek.
Itt több ismerős alak is van. Itt van Thunder, az az új fiú, mi is a neve?... Agyar, igen, Agyar, meg egy
teljesen új srác, akinek nem ismerem a nevét. Itt leültetnek egy szobába, öten őriznek minket.
Megkérdezem tőlük, hogy van-e itt zuhanyzó, mert már elég rég tisztálkodtam. Csodálkozásomra
volt, meg is mutatják, még használhatom is. Óóó, remek, remek. Kapok egy órát. Szegény naivak,
akár meg is szöknék ennyi idő alatt, ha akarnék, még háromszor is. De ennek már kivárom a végét.
Megmosakszom, egyéb higéniás dolgokat végzek, már kezdem visszanyerni emberi alakomat.
Végzek egy fél óra alatt, kimegyek, egy pár óra várakozás után egy tiszt jön a szobába, és csak
ennyit szól: "Gyertek!"
Kruglovot és engem egy irodaszerűságbe visznek. Itt van Admirális, és egy másik, akit nem ismerek.
Neki idősebb kora ellenére jó képe van. A beszélgetésükből kiszűröm a nevét: Andropov.
A két öreg harcos ismét fog, ismét majd kcisavarodik a keszem, már alig bírom, lihegek,
nyöszörgök mindenfelé, mire megkönyörülnek és szimplán a falhoz állítanak.
Nemsokára belép Kereneszkij. Ócska nyolcterás' winyókat ad át Admirálisnak, és iratokat.
Egy technikus megnézi a két winchestert, nagyon örülnek nekik. Kicsit beszélnek, és végül elengednek
minket. Egy GRU-s (őket ismerem, néha kerültem velük kapcsolatba) helikopter vár minket.
Most, hogy itt van Kereneszkij, megköszönöm a szerszámkészletet, amit a laborból hozott nekem
szülinapomra. Annyi mindent tettek már ők értem, most már én is elkezdhetem törleszteni a számlát...
Először is az újonnan zsákmányolt dragunovomat fogom feljavítani, és valamelyikőjüknek fogom adni.
Én nem vagyok jó lövész, nem érdemlek ilyesmit. Felszállunk, és Janovba megyünk. Kereneszkij
visszaadja a felszerelésemet. Eszembejut a pár napja készített szerény kis detektorom. Nekem nem kell ilyen,
Kereneszkijnek adom. Felcsillan a szeme, láthatólag nagyon örül neki. Szergely jól lő. Hátha találkozok
még vele, akkor átadom neki a dragunovot. Addig mindenképp fel kell javítanom.
De jó lenne már aludni egyet...
Mellesleg úgy tűnik, egy időre ismét fix csapatom lesz. Unom már ezt az ide-oda ugrálást, meg sok
környezetváltást. Egyszer a közeljövőben hátha jut már egy kis időm magamra is.

Én már azt hittem, hogy ismerem a fizika és a realítás törvényeit, de csalódnom kellett.
Ebben a mérgező és gyilkos világban már minden felborul.
Lassan már kezdem azt hinni, hogy ez a hely , ahol most tengődöm saját öntudattal rendelkező élőlény, amely tudatosan irányítja a benne létrejövő folyamatokat a maga kénye kedve szerint.
Úgy tűnik, hogy olyan kedve szottyant, hogy egy kutyát keresztezett egy emberrel, persze csak mentálisan, node akkor is!Egyszerűen beteges...
Az ember elmondásaiból ítélve valamiféle pszihológiai kapcsolatba került Látó tudatával.
Nagyon is világosan is tisztán emlékszik olyan eseményekre, amelyek valóban megtörténtek.
Nem hiszem, hogy ez a közösen eliszogatott vodka eredménye.
Nem tudom, hogy mihez kezdjek.Egyszerűen már semmit sem értek. Vagy a világ kezd körülöttem megőrülni, vagy pedig én.Az utóbbi valószínűbb.(Bocs de mennem kell eddzésre, de ígérem még ma folytatom.)

"Glavnoye Razvedyvatel'noye Upravleniye": ilyen jajdejó ruszki hírszerzős speckóegység.

Tyúú! nagyon ütős volt a vodka,mit előző éjszaka bekortyintottunk. Én kinyuvadva és alapos fejfájással fekszem,mozogni nem sok kedvem van,egyébként is lusta természetű ember lévén szeretek lazsálni,ha lehet,de egyéb bajom nincs.
Jó anyaga lehetett,mert akkor biztos nincs hányingere tőle az ember gyerekének. Lassan virrad.Megvallva az igazat,elég nagy felelőtlenség volt így a szabadban éjszakázni.
Újdonsült beszélgetőtársam-aki most éppen kávét főz-előző éjszaka mesélt olyan Zónabéli kreatúrákról,akik távolról emberszerűnek hatnak,ám kezeik valószínűtlenül hosszúak,és a gyanútlan stalkerektől igyekeznek ellopni dolgokat.
Jót göcögök magamban,mikor átgondolom,mire mehetne az ember ilyen hosszú kezekkel mondjuk Moszkva belvárosában,a sok tökéletlen, fotózgató külföldi turista közt... pattog1
Lassan feltápászkodom, a kávé illata megcsapja orrom,és összefolyik a nyál a számban,amikor eszembe jut,én negyven éve nem ittam kávét. Igaz,ez a fajta még erősebb,még aromásabb. Akkoriban csak pult alól és nagyon ritkán jutottam hozzá,meglehetősen durva összegekért,de ez itt,mint az angyalok nyála!
Pofátlanul megkérdezem a társamat,van e nála tejpor,vagy valami hasonló,és legnagyobb csodálatomra előhalászik a hátizsákjából egy nagy adag holland gyártmányú finom porított tejet!
Szinte szárnyalok az íz zuhatagától.

Szóval tehát a bázison maradtunk.
Kivettük a megérdemelt szabadságunkat, Naphosszat vodkáztunk, és végre valahára főtt kaját is ettünk.
Istenem az idejét se tudom mikor ettem utoljára meleg főt ételt, bár nem volt a 5 csillagos, de nagyon jól esett.
Este még kártyáztunk, kosztyán is be szált 2 jelentés írása között.
16000 rubelt nyertem az egyik aranygallérostól, le volt konyulva mint xar, de hát ilyen az élet.
Egyszer csak jött egy tiszt, beszólt hogy lenne egy kis meló.
untam magam, tehát bele egyeztem, felkaptam a cuccom, és kimentem.
Csak kint vettem észre hogy szakad az eső, de mintha dézsából öntötték volna. Agyar is kijött velem...
De juj.... az őrjárat 20 perce nem jött vissza és meg kéne keresnünk őket, na mondom ez aztán meló...
Egy nyomorult baka se mer kimenni a helyőrségről amikor este van, gyáva féreg mind.
Ilyen esőbe nem áztatom meg a fegyvereim, inkább kikértem egy Ak 74/2 rohamkarabélyt, és pár repeszgránátot.
Agyar még mindig röhög a beszari katonákon, de azért elindultunk megnézni mi történt az őrjárattal.
20 méterre se voltunk, vissza fordultam, valahol kilyukadt az exo mer érzem a vizet a páncél alatt.
Ledomtam magamról gyorsan odaadtam a felszerelésért felelős tisztnek nézze meg hol a lyuk.
addig is kaptam egy Berril Spetznaz Rucit.
Nem a legjobb, de nem ázott át legalább.
30 perc késéssel de elnidultunk végülis...

Már egy 20 perce gyalogolunk, a helyőrségnek már a fényeit se látjuk, ez a rohadt eső.
Rezeg az egyik bokor, kiugrott belőle egy Vaddisznó, egy sorozat a halántékba, és már csak csúszott felém.
ez még egy párszor megismételte magát.
Nem akar elállni ez a rohadt eső, sőtt még jobban rá kezdet. megpillantottunk egy épületet, sietősre fogtuk a lépteket.
Nem tudom hány méterre lehettünk, de nem figyeltük hogy éget a tűz egyszer csak agyar mellettem
elesett. Felé fordultam, a combjához kapott, nézem is hogy hogy fájhat a combja ha felbukott, de elveszi a kezét onnan, és látom egy lyukon keresztül ömlik a vér.
Kézbe veszem az Ak-t és nézem a házat, de semmi.
Kisvártatva azonban erős rántást érzek a kezemben lévő fegyveren:
Egy golyó telibe kapta a fegyvert.

(Gondolataim)
De hiszen se villanás, se hang... A francba ez Vintorez!

Agyar le az útról! ordítottam neki, többet sajnos nem tudtam mondani neki.
Erős ütés a mellkasomnál, hátra estem a lövés erejétől.
Odakapom a kezem, a lyuk ott tátong a páncélon, és ömlik ki a vér, amit az eső szinte azonnal elmos.
Sötétül a kép...

Vissza
Top Alul