Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
11 óra körül van. Most ébredtem fel, és még mindig szédülök. Nagyon meleg van, én meg itt fekszek a földön, már csak az hiányzik, hogy az agyrázkódás mellett, még napszúrásom is legyen. Pihenek fél órát, előveszem a PDA-m, és küldök egy üzenetet Radovannak, hogy jöjjön egy szabadási állomásra. Nem tudom, hogy él-e még, de hátha. Nem azért, mert annyira megkedveltem, de kell az a FAMAS. :D
Szédelegve, de elindulok.

A túlélés fontosabb a méltóságnál. Van még annyi skulóm hogy kihúzzam a Szabadságig. Útközben eladom az AK-mat egy fószernak.Vastag az ürge,és kezdő stalkernak tűnik. "A kutyás ember" bosszúból szétszedte a teljes belső szerkezetet,és tárat sem lehet már belerakni,mert kiesik.De,ez a barom leperkált érte 11000Ru-t. Még csak nemis jött rá ,hogyan átvertem.Megkaptam az üzenetet.A mostani állapot tarthatatlan. Vissza kell szereznem régi formámat. Van most 13500 rubelem. A szabadság tagoknak ingyen jár a felszerelés. Most ezúttal nem bízok semmit a véletlenre.Jól bevállt fegyvert választok.Egy AK74-es személyében.Igaz hogy általában nem mi választunk,de jóban vagyok a parancsnokkal.Kipucolom,megjavítom ,és felteszek rá mindent amit lehet. Elakadásgátlót a tár fölé,gránátvetőt,össze ragasztok két tárat ,és a gyors tárazás szempontjából nagy taktikai fölényre teszek szert.A Makarovot leadom,és ahelyett is egy pusztítóbb tűzerőt választok. USP. A késemet sajnálom,mert az volt nálam már a seregnél is. Ezúttal magam kovácsolom.Kihasználok minden erőforrást,hogy megtudjam ki is ez a pali,és miféle állat az a mutánskutya.Nem fogok rá vadászni egyenlőre,de tudni akarom,hogy egy pszichopata mészáros miképpen hagyott életben,és miért adott még élelmet is.
Üzenet a Péknek:Változott az ajánlat. 4 helyett 3 ezer.Gyűjtsd be és állom a szavam.Nemsokára ott leszek.
fa_ar_ak74_1.JPG

Azért a történet elég jó véget ért. gazdám végig támogatta az ellenségünket,ezt nam nagyon értem most sem. talán jobb lett volna,ha megöli. Én biztosan nem haboztam volna a helyében,de én csak egy fiatal kölökkutya vagyok,aki lát.
Lát,és ez most nagyon fontos.
Látom,hogy a kétlábú sem mindig öl,még ha alakalma és jó oka lenne rá. Ez olyan dolog,amit nem értek,de feltétlenül tisztelek. Tisztelem,hogy gazdám így döntött,és nem rám bízta ezt!
Az éjszaka hátralevő részét ők ketten mély alvással töltötték egy távolabb,úgy jó negyedórányi járásra levő elhagyott hajlékban,én meg végig ébren voltam,bár tettetem az alvást,s ha az ellenségnek eszébe jutna valami ostobaságot tenni,hát nagyon meglepődött volna,de erre szerencsére nem került sor..
Minden eshetőségre fő az óvatosság,de amúgy meg nem félek,mert gazdámnak nem volt ereje táncoló fényest csiholni,és így a sötétség megint engem szolgált.
Szemhéjaim alól tisztán kivehettem mindkettőjük halálos fáradtságot tükröző arcát,majd azt is,ahogy nyitott szájukon csorog a nyál,oly mélyen alszanak.
Egy kicsit most kába vagyok,de gazdám az ellenség összes holmiját elveszi,és csak keveset ad vissza belőle,s mindkettőnknek kiporciózza a reggelit Ő egy nagy darab sárga héjú és fehér belsejű valamit,meg némi illatos rudacskákat kap ,s valamit szürcsöl is hozzá,olyan furcsa ,kellemes szagú barna folyadékot,ha jól látom,én meg egy jó adag fényes dobozost kapok reggeli gyanánt,természetesen az ellenség csomagjából,hisz az nekem jogosan jár!
Őszintén szólva nem cserélnék vele. A fényes dobozos sokkal jobb,mint az a két másik étek,bár a barna színű, illatos folyadékot egyszer meg fogom kóstolni!
Reggeli után gazdám megint ellentmondást nem tűrő hangon utasít-ezúttal nem engem,hanem az ellenséget-aki sántikálva és sziszegve ugyan,ráadásul a dörgői és tobozai nélkül,d e útnak ered.
Gazdám maga mellé invitál,egyik kezével a füstölőt tartja és eregeti azokat a kellemes ,kékes füstkarikákat,másik kezét a fejemen nyugtatja.
Remélem a mai nap nem tartogat semmi kalandot....

Többé nem aláznak meg ennyire... Ismerek egy volt brit deszantost.Miután véghez vittem terveimet hozzá fordulok segítségért.Valahol a kordonban él.Leszerelt,megviselt,iszákos ürge aki már sokat megjárt de a barett sapkát sose veszi le.Egyszer együtt dolgoztunk,még 2002-ben.Ő azért jött a zónába mert egyszer nem sikerült teljesítenie a megbízást,és ez a társai életébe került.Ide jött elbujdosni a szégyentől,és a kínoktól. Itt a zónában sajátítom el az S.A.S. fortélyait.Hasznos lesz a tanulás.

Pék üzenete Radovannak:

-Szólj az embereidnek, hogy engedjenek be. Hallotam, hogy mire készülsz. Pihenjünk pár napot, addig pár megbiztásból összeszedem a FAMAS-ra a pénzt.

Pék

Radovan üzenete Péknek:

-Ok.Az örség átenged. Egyetértek néhány nap pihenés nemárt. Szedd össze a lóvét.

Rad

Van egy javaslatom. Mindenki tüntesse fel a megjelenítőképén az általa megszemélyesített karaktert. Tehát mondjuk ha valaki szabadúszó az válasszon egy ahhoz illő avatart. Morzsinak hacsak nem tetszik az ötlet szerintem maradjon. Mit szóltok hozzá ?

Tetszik a javaslat, még kéne idő amég a karakteremhez megfelelő képet találok.

Az én avatarom-úgy gondolom-megfelelő. Már a kezdetek óta ez van,csak egyszer próbálkoztam lecserélni egy fejleharapós filmrészlettel,de az mindenkit riasztott,és többen azt javasolták,hogy talán lennék olyan szíves visszarakni a régit. Így jobb,én is belátom....

megfelelo topik :D :D. na mivan???? nincs jatek.????????

ezesetben most elmeselem nektek a 4es metro letrejovetelet. :D

najonem, helyette inkabb arrol meselek nektek amit egyszer mar emlegettem. arrol a bizonyos egesz zonara rossz hatassal levo dologrol:
hajnal van, szinte mindenki alszik. kiveve egy dolgot. ugyebar sokan tartanak a stalkerok kozul Pripjatba, yantarba, es egyeb kiserleti helyekre mert azt hiszik ott talalhatnak ertekes targyakat. jol gondoljak. azonban a mai hajnalra ok mar nem valaszolnak tobbe a radiohivasokra. egy segelyhivast adtak le meg hajnali 3:17kor:
tssss......vki......antenna......aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

majd megszakadt az adas.

Még sötét van. Hirtelen felriadok,de nem úgy,mintha valami közelben levő veszély fenyegetne. Ez most valami más. nyugtalanul kinyújtom elgémberedett tagjaimat,és Gazdámra pillantok. Az alig pislákoló táncoló fényes más inkább csak olyan vörösen fénylő ,mint amilyen a fényes égbolt szokott lenni az elején,meg a végén,mielőtt teljes vaksötétbe burkolózik minden,és remeg a föld.
Ez az alig fényes világítja meg fiatal ,de már sok gondtól meggyötört fiatal arcát,ami most is a rendkívüli fáradtságról árulkodik. Horkol,motyog magában. Most egyáltalán nem nyugodt ő sem,időnként meg meg rezdül,és olyan mozdulatokat tesz,mintha a dörgőjét markolná. valami őt is nagyon nyomaszthatja,de még nem éber.
Olyan érzésem van,mintha valami nagyon hideg,valami nagyon rossz kezdene távolról lassan rátelepedni a világra,ellepné,szürkévé változtatná még magát az éj sötétjét is. Olyan,mintha a nagy sárba fuldokolnék,és képtelen volnék kikecmeregni belőle....
Nagyon kellemetlenül kezdem érezni magam,és ellenállhatatlan kényszert érzek arra,hogy elkezdjek- a kétlábúak szerint,ők legalábbis ezt mondják ijesztően és kísértetiesen-vonyítani.
Nem tudom abbahagyni,annyira nyugtalan vagyok. Szűkölök,majd megint vonyítok.
Jajszavam hirtelen felébreszti a Gazdámat.
A táskájában levő kis fekete zajongó ekkor hirtelen sípolni,recsegni,és fényleni kezd,fütyülő zajokat és távoli ,kétlábú beszédre emlékeztető,és nagyon riadt hangokat ad ki. Olyanfajta módon,ahogy ezt a szegény-azóta már halott -katona tette ,mikor az életéért rimánkodott,mielőtt Gazdám megmentette.
Ő morogva felébred és félálomban,nagyot ásítva keresgélni kezd a csomagjában,majd kihúzza a zaj forrását,a fekete zajongót,és hosszú ujjaival babrálni kezdi,hogy jobban hallhassa a belőle kiáradó rémisztő zajokat.
Engem csöndre utasít,,s ugyan befejezem,de majd kirobban belőlem újból és újból a félelem hangja. Legszívesebben kimennék a hajlékból,hogy kint üvöltözzek tovább. Már hallom is a többi teremtmény közelebbi és távolabbi ijedt hangját. Mindannyian egy irányban menekülnek,ügyet sem vetve egymásra,még azok sem ,akik egyébiránt egymás legádázabb ellenségei.
( Láttam már ilyet a nagy folyóvíznél,amikor áradt,és egy hatalmas faágon egy kétarcú kutya-őt a kétlábú teremtette belőlünk-egy fejnyakú és egy gumóarcú üldögélt nagy békességben.....)

A közelben nagy zajjal egy szörcsögő horda vonul,ijedt,inkább visításra emlékeztető hangokat kiadva,távolabb pedig néhány röfi és agyaras-ők többnyire együtt vonulnak,úgy mint mi az ordasokkal és a néhány nagyon büszke villanó farkassal.
Valami nagyon nagy baj készül itt. Sokkal nagyobb,mint a fényes égbolt.....Félek.

Miután megérkeztem a Szabadság bázisára, megkerestem a társamat, akivel legurítottunk pár vodkát. Ezután benéztem az orvoshoz, aki megnézett, megállapította, hogy nincs komolyabb bajom, csak egy kicsit pihennem kell. Hallgattam rá, elmentem egyet szunyókálni. Mondhatom nagyon jól esett, hogy végre nyugodt helyen aludhatok, nem kell félnem a mutánsoktól.

Éjszaka, három-négy óra lehetett, amikor felkeltem. Kintről keserves, rémült hangokat hallottam. Én is nagyon megijedtem, de a kiváncsiságom felülkerekedett rajtam, és úgy döntöttem, hogy megnézem mi történik. Egy raktárhoz hasonló épületben kaptam a fekhelyem, gyorsan felszaladtam az épület tetejére, körülnézni. Amikor felértem, érdekes, de annál inkább rémisztő látvány fogadott. Minden a feje tetejére ált!

A szabadságiak össze-vissza futkároztak a bázison. Szétnéztem, és távol, a Kordon felé futó, óriási mutánscsordát pillantottam meg. Hát, ezért vannak egyire megijedve? Az ottani katonák, majd elintézik őket! Gyáva kukacok! Nem is értem, hogy... Úristen!!!!!!!!

folytatodik a remulet, miutan elegge sok stalker volt a kutato laboratoriumok kozelebe ezert elegge szep mennyisegu zombi jott letre. egy hatalmas zombihorda tart yantarbol a bar fele.

Éjszaka nagyon nyugtalanul adlutam, valami furcsa vonyításokat hallottam álmomban:D.
Arra kelek, hogy a rádió ordít a fülembe , hogy meneküljek onnan valami védettebb helyre.
Felkelek, látom a sötétben, hogy mindenféle mutáns összekeveredve rohan a kordon felé , és szegény kutyám is nyüszít, olyan keservesen.
Mi is elkezdünk rohanni az árral, elhalad melletünk pár snork, de nem is vesznet tudomást a létezésünkről, mi meg csak tohanunk és rohanunk, egészen egy a roncstelepen lévő picéig, majd tt megpihenünk.

Elmaradt rész: Megérkeztem a bázisra. Kis egyezkedés után megszerzem a cuccokat. Néhány nappal később...
Mostani: A Pékkel nekivágunk a nagy útnak,hogy megtaláljuk "Rebel"-t. A szabadság titkos útvonalát használjuk (Mivel a bárba én nem mehetek). Hamarosan ott leszünk a kordonban.Titkosítottan mindig kapcsolatban állt a szabadsággal,ezért ,és a személyes ismeretségből adódóan tudom ,hogy hol kell keresni.Hoztam kaját,piát,és pénzt bőven. Apropó pénz ! Putiteng ügyében szóltam néhány jószót,és mivel már úgyis felesleges,és törött volt odaadták nekem a FAMAS-t,és mivel alapból ennyire ólcsón adták odaadtam Péknek végösszesen 2000ért.Látom a derűt orcáján,hogyan próbálgatja új fegyverét amit felfog majd újítani.Mint egy kisgyerek karácsonykor olyan izgatott volt,mikor odaadtam neki a Famast,és mondtam egy jóval kedvezőbb árat.De hamarosan lesz is alkalma használni...Kemény kiképzésnek nézünk elébe.

Vissza
Top Alul