Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Szerencsére megérkezett,éppen időben. Csitított,mert hangosan mondtam neki a magamét,és akár hiszitek,akár nem,értette ,amit mondtam!
Mindkettőjüket megnézte, a katonán már nem tudott segíteni,mert egyszerűen hiányoztak a belső szervei,tulajdonképpen át lehetett látni szegényen. Olyan volt,mintha egy fa belseje kirohad,és eltűnt volna belőle az összes belsősége..
A szag meg olyan volt,hogy azt az én orrom sem bírta. Orrfacsaró égett szag terjengett mindenhol. Ez lett a sorsa.
Viszont gazdámat úgy kapta fel,mintha valami könnyű kis kölökkutya lenne,már megbocsássatok a hasonlatért...benne is akkora,hanem nagyobb erő van,mint a szegény katonában volt.
A gyógyítandó teherrel egy új irányba indult,egészen egy föld felett lévő kerek nyíláshoz,ami nagyon hasonlít csontos farkú föld alatti üregeinek bejáratához,csakhogy ez szemlátomást a kétlábú műve.
Egy mozdulattal kinyitotta az üreg tetejét,és szenvtelenül lemászott,majd füttyentett,hogy én is menjek.
Eléggé bizalmatlanul szűköltem,de ő ellentmondást nem tűrő hangon,mégis szelíden rámparancsolt: "Ugrik!" Ezt mondta,és vizes kék szemével áthatóan nézett. Igaz,ő volt a bejárat alján,én meg a tetejénél bizonytalankodtam,mégis úgy éreztem,hogy ő néz le rám,nem pedig fordítva!
És én ugrottam,ő meg finoman megfogott,és szelíden a földre tett.
Odalent bizonytalanul kivilágított folyosókon haladtunk,egészen a rejtek-mert ez biztosan az volt- egy távoli részéig,ahol egy csápos állta utunkat. Ekkor nagyon megijedtem,de ez a hatalmasra nőtt kétlábú,csak egy mély torokhangot adott ki,mire a csápos egyszerűen elszaladt onnan,még hörögni is elfelejtett.
Egy szűk feljáróhoz értünk,s ekkor megmentőnk megint csak egy szót mondott: "Ülsz!" És én szépen leültem. nem értettem,mit jelent a szó,de éreztem,mit kell tennem.
Ő, Gazdámmal felment azon a szűkre szabott járatszerű valamin, s engem otthagyott,de előbb a zsebéből kis rózsaszínű,meg barnássárga ,a bogyókhoz hasonlító étket tett a számba,amitől olyan nyugodt lettem,mint életemben még sohasem. Nem aggódtam sem a gazdám,de még a csápos megjelenésének lehetősége miatt sem. Tudtam,itt teljes biztonságban lehetünk. Szinte vidámnak éreztem magam,s kedvem támadt a földalatti járatokban csatangolni,azonban lábaim nem mozdultak,s ebbe beletörődve lassan,de biztosan mély álomba zuhantam.

Na eszméletre térek, még mindig az a bántó fehér fény vesz körül , de az öreg nincs sehol.
Nem lehet, hogy csak álmodtam, hiszen hogy kerültem volna ide?
Felállok, a járásom még kicsit bizonytalan , de érzem hogy sokkal jobban vagyok, jó lenne megkeresni az öreget, hogy legalább egy köszönömmel viszonozzam a tettét , de valami azt súgja hogy nem fogom újra látni.
Viszont nem tudom hol a kutya !
Szólongatom, lentről a szobán kívűlről halk csaholás hallatszik ígyhát lemászok a létrán és megsimagatom a fejét.
Végigmegyek a földalatti folyosón és kimászok a szabadba, mert mitagadás eléggé barátságtalan hely ez számomra.
A nagy agrárépület mellett van egy kis viskószerűség, oda megyek.
Meggyújtom a tüzet, a kutyának odaadom az egyik snorklábat, mert nem hiszem hogy a közeljövőben találkozni fogok tudósokkal, a kutya meg hadd örüljön neki, ne éljen szegény konzerven mint én :D.
Na mindegy elalszom holnap hosszú nap vár rám.
A katona mesélt egy helyről ahol ugyan sok anomália, de sok relivia is van.

Végre megérkeztünk a célunk egyik pontjára. Nabuko! Területneveket nem mondtunk, mert még rájönnek sötét tervünk részleteire! :D
Szép Ak-ja van, lehet, hogy rá is jött, hogy tetszik. Tényleg! A FAMAS-ba 5.56x45 töltény megy, amit a szabadságiak is használnak. Remélem a társam tud nekem szerezni egyet, persze nem ingyen lesz. Egye fene, megkérdezem!

Lehetséges.Van egy törött FAMAS a szabadság bázisán. Nemsok mindent kezdünk vele meg nem is igazán szereti senki.Ha akarod oda adom neked 4000Rubelért tölténnyel együtt. Ha megjavítod. (Egy 10k lenne újonnan töltény nélkül,Szidorovicsnál) Rendben innentől tovább megyünk a B pontba,és át is haladunk rajta.
JESSZOKÉ. :D

Az a próbléma, hogy nincs annyi pénzem. Na, de odaadom a pénzem, ami nálam van, az Ak-mat, és ha a küldetésünk sikerrel jár, akkor 60-40 arányban osztozunk! Így megfelel? Netán, később egyenlítsem ki a tartozásom, vagy nincs alku?

Tartsd meg a fegyveredet,és a pénzed nemvagyok bandita seggfej,hogy kiraboljalak. Félre tetetem az árut,és majd ha lesz annyid akkor majd odaadom.
B pont elhagyva. Célterülethez értünk.A fenébe ezek már elis hagyták .Emberi lábnyomok,és mellette kutya lábnyomok. Na rendben tovább megyünk a kutatóközponthoz.Tüzet látok,egy kis házban. Társam jelez is ,hogy óvatosan AK-val a kezünkben közelítsük meg.

Arra ébredek mhajnaltájt, hogy a kutya nyugtalan, és morog kifelé.
Sötét van még, álmos vagyok, de fegyverem után nyúlok és kibiztosítom biztos ami biztos.
Kissé feszélyez az hogy, a kutya még mindig morog, bár nem tudom hogy ilyenkor élyszaka miféle mutáns lehet az ami megtámadni készül.

Nyugtalan lettem. Bizony,így az éjszaka közepén. Kétlábú szagát érzem,és sajnos érzem a verítékszagban rejtőző rosszindulatot,és a félelmet is.
Valakik, valamiért engem és a Gazdámat keresik,nem véletlenül így,ilyen sötét éjszakában.
Azonban azzal nem számoltak,hogy széloldalon pihentünk meg,a szagukat jócskán előrefújta a szél,sőt a lépéseik zaját is idehozta,akármilyen csöndben igyekeztek megérkezni. A kétlábú nem tud csöndesen mozogni,olyan hangos,mint agyaras,bár közben azt képzeli senki nem veszi észre.
Ideges vagyok,félhangosan ,morogva próbálom Gazdámnak tudomására hozni a közelítő veszélyt.
Látom,érti a gesztusaimat. Vizet önt a táncoló fényesre,minden sötétbe borul,de csak annak,akinek nem olyan szemei vannak,mint nekem. Én,ellentétben őseimmel,újra látok,és képes vagyok az éj homályában is jól elkülöníteni a dolgokat,szerintem legalább olyan jól,mint Nyau.
Meglátom még a csápost is akár,pedig a többiek számára ő aztán teljesen láthatatlan. Az ő teste egy szürke árnyék,ahogy szalad a sötétben,de ez most nem fontos.
Halkan kaffanok egyet,és szép csöndben lekúszok a bejáraton,majd a földhöz lapulva,egy hangot ki nem eresztve megpróbálok a közelítők oldalába kerülni.
ha sikerül az egyiket a földre vinni,gazdámnak lesz ideje a másikat elpusztítani,aztán ezzel foglalkozni.
Úgy döntöttem,kézre és nem torokra támadok először,mert tudom,az a kétlábú gyenge pontja. Ha megfelelő gyorsasággal vagyok képes megroppantani a csuklóit,akkor képtelen lesz a dörgő botokat, a fényes fullánkot,vagy akár a dörrenő tobozt használni,de még a testét sem képes tovább védeni,így csak a torkára kell harapó állásban az állkapcsaim helyezni,és fenyegetően hörögni. Abból majd érteni fogja,nem megölni,csak kiiktatni akarom,és ha egy kicsit rászorítok,rájön,üvölteni sincs értelme! terminator1

Na,"mosmá",kedves Tigris barátom,célszerűnek tartanám,ha megkezdenénk a dobókocekával való hajigálást,merthogy itten dönteni kell,ki pusztul,ki él túl!

Ők lesznek azok! Érzem! Vigyázz nagyon a Blökivel! Te mész elől, mert neked jobb a fegyvered! Bedobunk két gránátot, én az ajtóhoz, te oda, ahol a tűz az előbb égett. A kutyának a lábát lőjjük, csak végső esetben nyírjuk ki. Csak halkan, gyerünk!

Ok.Az ajtónál vagyunk. 3-2-1.Gránát ! <robbanás> Bemegyünk a házba,és szitává lőjjük a porfelhőt.
Na itt most mi legyen ?Ez elég konkrét egy állapot. A f@szi mutánst sejtett,nem golyózáport gránáttal.Meg a kutyussal is most mivan.

Jaaa,jaaaa,jaaaaa,jaaaa! Igen! Pontosan úgy,amikor a RtCW-ben a részeg német őrmester énekel a borospincében! :halom:

nos szep nepek, mostan jon a fordulat!!!! e vegen leirom h miert:

szoval, granat bement! lottok!! vki felordit de semmmi morgas. egyszercsak egy hatalmas sotet dolog repul feled oldalrol, ledonti Nabut a labarol, utana lovesek dordulnek es Putiteng hatralokodik. ezekutan Nabu erzi h vmi a nyakanal van es nedves is. es mintha szorongatna neha kicsit jobban belevajva a fogakat. Putiteng meg eszmeletveszettul van. kiscsillag kapott egy talalatot a bal kezebe ezert a gepfegyver helyett a pisztollyal lott. ezek utan latja h vkit elkpaott Morzsi. Putitenget 4 loves erte, golyoallo megvedte 3tol de a 4ik a jobb lababa ment bele. kiscsillag rafogja a fegyveret arra akit Morzsi elkapott es utana a kutya elengedi(bocsesz). kiscsillag felemeli mikozbe fegyvert tart ra es a kutya morog.
majd elindulnak a hazbol kifele. eljutnak egy messzebbi hazba.

nos a lenyeg: a fojatekosok nem halhatnak meg!!!!

Nem tiszta valami! Akkor most mi is mentünk, vagy ott hagytak?

Áááááá!
ELKAPTAM! Ráugrottam,nem is vett észre! Oldalról,mint a villanó farkasok! Annyi ideje sem volt,hogy odaforduljon! Hangtalanul csináltam,mint Nyau!
Jól beverhette a fejét,mert csak zihálva vette a levegőt,csak egy kicsit mozdult,de amikor rányomtam egy kissé a fogacskáimat a torkára,egyből tudta,mi a felállás,és ki az élet ura most!
Okos kétlábú,szerintem rögtön felmérte és elfogadta a helyzetet,sőt tisztában volt azzal is,hogy nem akarom megölni,csak a végső esetben,de akkor sem szívesen.
A másikat,ha jól láttam-persze ez nem biztos-a Gazdám megölhette,mert hangtalanul dőlt el,mint a zsák.
Amikor megtámadtak,a közelünkben dörrent egy vagy két toboz,nagyon nem is figyeltem,úgy elkapott a harci láz.
Amikor véget ért a harc-mert szokatlanul gyorsan ért véget,ahhoz képest,hogy támadóink lettek a meglepődöttebbek-nos, még néhány pillantást vetettem arra az emberi hajlékra,ami pár perce még éjszakai szállásunkként szolgált volna. Mit mondjak,nagyon csúnyán néz most ki. A teteje a belsejében van,nem is hiszem,érdemes volna e még ide bemenni valaha is?
A Gazdám,most odalép,a butább keze nagyon csúnyán sérült,micsoda nap ez a mai,már másodjára sebesül meg,és most olyat tesz,amit nem értek.
Hangosan rám parancsol,hogy : "Elengedi!",és én kénytelen vagyok neki engedelmeskedni. Megöli? Miért nem nekem hagyta meg ezt a munkát? Félt valamitől vajon?
A földön fekvő hangosan nyög,látom neki meg a lába sérült,Gazda valamit ellentmondást nem tűrő hangon parancsolva mond neki,én morgok,majd felkarolja,és támogatja,de a kis dörgőt az oldalába nyomva teszi ezt...
Lassan elindulnak én meg követem őket,közben bizalmatlanul morgok mindkettőre.Az ellenségre azért mert ellenség,Gazdára meg azért mert megint óvatlanul cselekszik,és nem akar rám hallgatni!
Amúgy meg azért is,mert éppen egy szép nagy szörcsögő láb felfalásáról álmodtam,amit a nagy sár kissé megpuhított,és nem kellett osztoznom senkivel,mert Gazdám dörgőt fogott a falka többi tagjaira,akik közben nyüszítettek és nyálaztak,de nem mertek közel jönni hozzánk! És egy ilyen álmot megzavarni tényleg nagyon nagy szemtelenség.

Hát ez aztán tényleg csodás...Most mind a ketten úgy haladnak,mint két döcögő,de remélem nem lettek azok ők is?

:D

(Putiteng,te egyenlőre eszméletlenül fekszel a fűben,szerintem majd érted jön újból Kiscsillag,de egyszerre csak egyet tud segíteni!)

A kurv@ életbe ! A lábam ! Óóó,bmeg !Ez a dög is jól megkóstolt,de meg nemölt.érdekes.. még mindig élek.
Idelyön az ürge. Fölém hajol. Füstös képe van jósok vágással és hegekkel. A kezén van egy bekötözött sérülés tiszta véresen.Fölötte pedig egy másik tátongó,és vérző seb. Kábult az ürge. Ő sem tart már ki sokáig,csak az adleralin pörgeti.Most felsegít ,és elindul velem egy másik ház felé,közben persze a vesémben a stukkere.Tehetetlen vagyok. Pék éppen a fűben fekszik. Fogalmam sincs,hogy éle még.
Beértünk a házba. Letesz a földre,és elsötétül a világ.Eszméletlen vagyok........Bevillan egy kép a múltamból.<1992,Kelet-Európa,Csecsenföld>.. Le kell vadásznunk egy hadúrt,és ki kell szabadítanunk 10 külföldi,és 6 orosz civilt.Könnyű melónak tűnik...<kiesés>....Egy kislányt használ pajzsnak a rohadék.Vadim mögöttem osztja az áldást az AK-ból. Kést szegez a torkának.Éppen megszólalna,de ilyenkor a legsebezhetőbb,és nemhabozok fejbelövöm,de az egész kóceráj a levegőbe repül.A túszok!! ...Hátradob a robbanás eleje ,és mindketten magatehetetlenül kábultan fekszünk a sárban....

Hirtelen valamim koppan a padlón aztán hatalamas robbanás.
Ááá valami repesz bele ment a bal kezembe iszonyúan fáj felemelem jobb kézzel a pisztolyt és kilövök három golyót a sötétbe kintről ordítás hallatszik, kitámolygok látom hogy két ember a földön fekszik, az egyik fölött ott van a kutya és a torkánaál van a szálya.
Jó nem halt meg feltámaogatom és a hátához szegezem a pisztolyt és lassan egy másik házhoz támolygunk.
Megkötözöm , majd holnap megkérdezem hogy miért akartak megölni.
Nincs erőm tüzetrakni.
Leülök az egyik sarokba, és mély álomba esek.
Még látom a lecsukódó szemeimmel, hogy a kutya leheveredik a megkötözött ember mellé és ő is lassan elalszik.

Ááá! A rohadék lábba lőt! (nem vagy az)
Megpróbálok felülni, sikerült. Bekötözöm a lábam, csak egy kicsit fáj, amikor rá lőtt hátraestem és bevertem a fejem. Hol vannak? Nekidőlok egy deszkának, a fegyverem is előkerül valahonnan. Betárazom, felállok, kicsit sántikálva kimegyek az épületből. Szédülök, valószínüleg agyrázkódásom van. Nemsokára kijön a vacsora. Biztosan agyrázkódás. Még lépek párat, és összeesek.

Na lassan felébredek, még mindig nem vagyok teljesen magamnál.
Odamegyek a palihoz és elkezdem faggatni, hogy miért is akartak megölni engem, mondja hogy valaki a zónán kívülről vérdíjat tűzött ki rám.
Nagyszerű, a múltam még itt sem hagy nyugton, pedig pont ez elől menekültem a zónába.
Nem akarom megölni, hiszen nem személyes ikból, hanem a pénz miatt vadászott rám, jaj a pénz mennyi gondot okzoz a világnak, de a nem lenne akkor összeomlana a modern társadalom, na mindegy elveszem a lőszert a fegyveréből , a kését is adok neki egy fél kenyeret, meg egy negyed rúd szalámit, és útjára bocsátom, azzal a figyelmeztetéssel , ha mégegyszer fegyvert elem rám vagy a társamra, akkor nem ússza meg ennyivel.
Eszek egy konzervet, a kutyának is adok tüzet gyújtok meg próbálok erőt gyűjteni holnapra és jobb dolgom híján dohányzom.

Vissza
Top Alul