Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Putiteng haraso, ez mi??? hol talaltad??? el meg???? tedd be abba a ketrecbe!
amig beraktad addig sido szerzett vhonnan egy csirkecombot ami meg veres volt, bedobta a ketrecbe. erre a kis szornyeteg elkezdett mozogni, nade hogyan. a ketrecen ugyan nem tud lyukat utni de mozog az egesz ketrec. a csirkecomb pedig szoren szalan eltunt. sido odaforul hozzad:
ezert jopenzt lehuzhatunk fiacsakm. a jovoheten jonnek a tudosok nezelodni hozzam, ha addig kibirja akkor kaphatsz vmi kulonleges fizetseget. de egyenlore csak 300 Rubelt kapsz h kipihenhesd magad ma este.

Morzsi, tied holnap folytatodik. mindenki alszik! kiveve a zombikat de az mar a reggel tortenete.

Az alvás után beszélgetek pár osztagvezetővel, hátha tudnak munkát adni.

az egyik megbiz egy stalker labalaol valo eltetelevel, a stalker a mocsarba van. ismerteto jele egy szurke-terepmintas ruha.

Gondolom Szabadság Szele egyenruhám van ugyebár ?
Teszek az ürgének egy ajánlatot ,ha velem tart arra a helyre akkor megosztozunk az ott talált tárgyakon !

belement, megmutatta a terkep egy reszet neked. ahova mentek aza szemettelep egy kupacanal van. tobbet meg nem moindott es nem is mutatott. vele tartasz?

Nabu maradt: 421 Rubeled. teged elrakunk par napra es remeljuk szerencses utatok lesz. torteneted legkozelebb holnap folytatodik addig setafikaltok.

Elfogadom a megbízást, nemsokára odaérek a mocsárhoz. Az embert meg is találom, beszélgetünk egy kicsit. Nem akarok lőszert pazarolni, ezért amikor elmegy hugyozni, magam mögé rakom a kést. Miután visszatért, felvettem a kést, amikor akart rakni a tűzre...

Álmodok. Azt álmodom megint,amit akkor láttam,amikor megtaláltam a kétlábút. ott vannak-vagy vagyunk,vagyok én is-a kétlábúak. nekem is két lábom van,mert magasabbról látom a dolgokat. És,olyan furcsa minden. Sokkal élesebben látok most ,mint a valóságban. Hmm,ez jó,a többiek még ennyire sem látnak.
A táncoló fényes nem messze tőlem,érzem a melegét.
Ekkor megjelenik a semmiből a csápos, a mellettem levő kétlábút egyszerűen elsodorja. felé fordulok. Annyira mohó a csápos,hogy azonnal maga alá gyűri azt a kétlábút,és rögtön a földön fetrengenek.
A többiek szétugrálnak,és valami furcsa,számomra nagyon összetett nyelven üvölteni kezdenek,és a kezükben levő dörgőkkel osztani kezdik a halált.
A csápos felugrik és megüt engem. Hátrarepülök,elvesztem az eszméletem.
Amikor feleszmélek,a többiek ugyanúgy fekszenek,mint a tőlem most nem messzire levő kétlábú. Ezt már láttam. Minden csurom vér.
A csápos immáron teljesen látható,nem lesz átlátszó a teste.
nem értem,én szoktam őt látni,csak néha jobban,néha meg szürke ködalakként vágtázik. nagyon félek tőle,még így,hogy nem él. még így is. Annyira félek...
Felébredek. Még éjszaka van. A hajnal messze. Megborzongok. Álmomban kétlábú voltam. Hideg szél támad,zörög a száraz nád,de nem ijeszt. Az álmom sokkal ijesztőbb volt. Az egy másik világ.

Putiteng! amint rakna a tuzre belevagod a kesed a torkaba, szegeny megse nyikkan csak nez rad h miert tetted ezt vele. taskajat atkutatva talaltal egy kepet vmi lanyrol es 139 rubelt.

Morzsi! egy erzes kerit hatalmaba h elindulj keletnek. mintha edesanyad szolna hozzad h gyere-gyere!

Nem tudok aludni tovább. Amikor elszakadtam a többiektől-és még mindig nyomaszt ez a dolog-úgy láttam,ők nem a nagy fényesség indítóhelye felé igyekeztek,hanem be a csalitosba a a nagy sáron túlra,ami innen nem messze van. Addig,de tényleg csak addig mentünk mindig,az öregek azt mondták ,azon túl egy nagy köves vakondjárat,meg a kétlábúak lakhelye van,ahol a vakondjárat véget ér,de ott nem lehet átjutni,mert van egy éjjelben látó szem,ami surrogókat köpköd,és egy csomóan ott pusztultak.
A kétlábú folyamatosan hordja azokat a botokat,amik ugyan eltérőek,meg kisebbek,nagyobbak,de mind surrogót röpít felénk.
Olyan belső hang félét hallottam az előbb,mintha anya hívna. nem tudom,mert nem látom őket sehol,de a nyugtalanító álom,meg a felriasztott ébrenlét csakis arra ösztönöz,hogy ne engedelmeskedjem a félelmeimnek,és induljak ,de azonnal a vakondjárat felé.
Elérem a bejáratát,de még visszafordulok egyszer. Végigpillantok gyermekkorom helyszínére. nem várhatok,indulnom kell tovább. érzem,tudom,hogy a többiek,s köztük anya is átjutottak!
A bejárattól nem messze, belül fényességet látok. Mi ez? ilyet még nem tapasztaltam. Ismerem a kétlábú fényeit, a nagy fényességet,meg a kéken cikázót is,de ez bizony valami más....
Megpróbálok lehasalni az egyik leesett sziklatömb mögött,és megvárom,míg elhalad. Remélem,hogy nem vesz észre...

Neki is kijár a végtisztelet, ezért ha jobba nem is, keresek egy gödröt és abba rakom. A képet mellé rakom, nem tudom, lehet, hogy a felesége volt. Egy kisebb földrakásról rászórok egy kis földet, összeeszkábálok valami keresztszerűséget, és a dögkártyája egyik felét leveszem, valamivel bizonyítanom kell, hogy meghalt.
Szerencsétlen, fiatal volt még, nem itt volt a helye...

Putiteng! elindulva vissza osszefutsz 2 stalkerrel, azt kerik tarts veluk kiirtani egy kisebb banditatabort. azt mondjak h kapsz egy berettat erte. elfogadod az ajanlatot?

Morzsi! ezek szerint elindultal.

Nabu! atertetek a szemetdombra. vezetod es tarsad elmondta h a bejarta az egyik kupac oldalaba van. amikor viszont odaertek, eletek ugrik 2 vaddiszno. mit csinalsz?

Fejbe sorozom az egyiket ,és intek a társamnak ,hogy kapcsolja le a másikat,és közben énis tüzet nyitok a másik rohadékra is,mikor már a társa hulla.

az elsot eltalaltad, meghatral majd felborul, a masodik a tarsad ugyetlensege miatt nekiugrik a tarsadnak, ledonti a labarol majd megprobalja megharapni a nyakat (gigara megy :D ). mit teszel? nagy a veszelye annak h eltalalod a tarsadat, ha nem losz akkor viszont elharapja a nyakat.

Neki ugrok késsel,és én célzom meg a nyakát.(A Spetcnacnál megtanultam a kés pontos ,és rettentő gyors használatát)

A valami olyan kerek volt,meg fényes,meg sercegett,mint a kék sercegő,lassan és kimérve haladt át felettem, ügyet sem vetett rám. Pedig meg is ugattam!
Továbbmentem a vakondjáratban,már látom a végét. Szerintem átjutottam. A falkának se nyoma,se szagát nem találtam,de egészen biztos vagyok,hogy itt mentek át. Amikor a kerek fényes átrepült felettem,olyan fura ,égett és kellemetlen szaga volt,erősen csípte az orrom,most mindenhol ezt érzem,lehet emiatt nincs itt a többiek szaga?
Ja,igen,az orrom,képzeljétek,már nem vérzik,s ez olyan jó. A gyomrom viszont korog. Fogni kéne valami eleséget,mielőtt feljön az égen a Szemes.

Nabu! meglatva h kozeledsz fele rajott h te nagyobb veszelyforras vagy mint a foldon levo. neked ront ekkor azonban a tarsad elokapja a waltherjat es 2 golyot ereszt a veddisznoba hatolrol, mire az elterul. ezek utan felkel es mondja h szerinte 2 bordaja eltorott. mit csinalsz?

Morzsi! most mar a kordonba vagy. vigyaznod kell magadra mert sok a ketlabu errefele. azonban talalsz egy tetemet, ami kicsit buzlik de igy meg jobbnak szaglik szamodra. kicsit surrogo szaga van de 4 laba van szoval biztos h nem ketlabu.

Velük tartok. Nemsokára odaérünk, ahol a baditák tanyáznak, szerencsére, mi magosabban vagyunk mint, ők, kevés a fedezékük, viszont ők hatan vannak. Mondom a társaimnak, hogy kerítsük be őket. Szétszóródunk, én egy fa mellet veszek fel lőállást. Nini! Ott egy vakkutya! Valamit szaglász, innen nem látom tisztán, remélem maga van, mert ha nem akkor szaladhatunk mint az őrültek. Na, mindegy! Mutatom a társaimnak, hogy én lövök elsőnek. A táv 50m. Célzok, célzok, majd meghúzom a ravaszt...

Ellátom a sebeit,bekötözöm az oldalát,újratárazom a fegyvereket,oda adom neki a fegyverét,és folytatjuk utunkat.

Vissza
Top Alul