Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Simon mondja csond! :D

Morzsi a memoria dolog beletartozik abba h eltanulhat, fejlodhet.

osszemasolgattam mindenki elettortenetet egy lapra h eccerubb legyen nezelodni
csak 5 jatekos van :D na mind1

nade akkor kezdjuk is el.

ugyebar minden stalkeros dolog ugy kezdodik h vihar dul, este van, zombik motyognak a kozelunkbe, ezert ez most maskepp kezdodik. 7 agra sut a szemes, nincs egy felho az egen(gondoljuk miezt, de mivan ha igazabol a sugarzast hisszuk a napnak :D ) miutan nincs 2 ellenkezo frakcios jatekos az elejen ezert az egyszeru kezdesnek kordont teszem meg. meghozza a falut. Morzsi neked kulon lesz irva! mindannyian ott vagytok meg a szabadsagos gyerek is mert kicsit meg mafla ahogy h tudja merre kell menni a bazisukra. egy felkezu stalker eligazitas szeruseget, inkabb meseit adja elo egy hatalmas vaddisznorol ami a kornyeken garazdalkodik mar lassan egy honapja. elmondja h aza kis(igazabol hatalmas) dog leharapta a kezet a glockjaval egyutt. nemelyik meg nalatok is zoldfulubb stalker futtyogi mar ki az oreget, azonban az oreg egy fura relikviat mutogat nekik h ezt a vadmalac buvohelyen talalta. a kis lilafuluek nezik, nezik erzik h egy kicsit mintha tuvel szurkalnak az arcukat. az oreg hirtelen elrakja majd visszamegye az egyik ures hazba. kekfuluecskek neznek utana h na most milesz. az egyik felkialt:
- h*lye venember!!

Morzsi!!!
te mint kiderult a mocsarba vagy kicsit csapzottan. ahogy mendegeltel eszak fele belutkoztel egy keritesbe. ezert visszafordultal majd ahogy cappogtal beleutkoztel vmi kiselolenybe ami megharapta az orrodat, majd elszaladt. nem faj semmid de kicsit idegesit h egy kis mihaszna dog iet tett veled

es itt kezdodik a tortenet.
en elinditottam a szalat, cselekedjetek!!!

Nos tehát,amolyan elbeszélő stílusban..

A csontfarkúnak(kutyanyelven a rodent) óriási szerencséje volt,hogy el vagyok fáradva. Beleharapott az átkozott az orromba,mikor a szúrós vastagszőrhöz (Kutyanyelven ez a szögesdrót...)értem. Az orrom vérzik,fáradt vagyok,meg éhes. A többiekre még emlékszem,tudom,ott van talán még az anyám is köztük,azonban én valamiért elszakadtam tőlük. Igen,tudom már,a fényes ég...(kutyanyelven a blowout) Ők et nem tudtam követni,mindannyian elszaladtak, s mire eszméltem nem voltak sehol. lehet végleg eltűntek. Nekem volt menedékem,bár nagyon fájt a testem...
De most nem is ez a fontos. A csontfarkú szagát érzem,ellenére annak,hogy nem látom. Érdekes,látok. mi is ez? Látom a fényt,láttam is,miközben remegett minden körülöttem és a dübörgéstől ,majd megsüketültem. Látok? Igen,látok. furcsa,hogy így gondolom,de ez van. Eddig nem tudtam,mi látni. Most már meg érzem.
A kis rohadék ott van előttem,elhalkulok. Lassan kúszva közelítem. Jó vacsora lesz....

Akkor:

Az öreg után megyek, és megkérdezem tőle, hogy ha kinyírom a kocát, ideadja-e a relikviát. Tudom, hogy a relikviáért jó pénzt kapnák valamelyik kereskedőnél. Az öreg belemegy. Elmondja, hogy utoljára a vaddisznót egy réten látta. Elindulok, nemsokára oda is érek. Basszus, mekkora dög! Keresek gyorsan egy magoslatot, kényelmes pozíciót veszek fel, becélzom, és lövök...

6os, sajnalatos modon a fegyvered csutortokot mondott azonban a malacka megerezte a szagodat. szalad feled mint az orult. te pedig.....megprobalod kipiszkalni a beragadt toltenyt vagy inkabb angolosan tavozol????

Eh,a csontfarkú jóízű volt. Egy harapással kettéválasztottam a koponyáját,mert az a legjobb része. Jó szaftos. A csontszilánkokat még egy darabig ropogtatom,és közben azon gondolkodom,maradjak itt a nagy sár szélén,vagy ássak valami kúszógödörfélét a szúrós vastagszőr alatt,és továbbmenjek abba az irányba,ahonnan a nagy fényesség jött? Nem is tudom. Hiányoznak a többiek...

K..va életbe! Mindig is utáltam ezt a rohadt fegyvert! Joska (pisztoly), te nehogy kicsessz velem!

Én megyek a tábortűz mellé,barátkozok a többi stalkerrel. Mellékesen:Mennyi pénzünk van ? :D
Majd miután végeztem,összecuccolok ellenőrzöm a felszerelésemet,és a fegyvereimet,majd le megyek Szidorovicshoz munkát kérni.

1 perc alatt három hozzászólás! :lol2:

Legyen 1000 rubel...

Tudom,furcsán hangzik,de felvillant előttem-így ropogtatás közben-hogy nekem nemcsak a fogaim élesek,és hegyesek,de a körmeim is. Eddig ezt miért nem vettek észre? Ha például a mellső lábamat felfelé,aztán meg rögtön lefelé lendítem,a körmeim nyomot hagynak például a fatörzsön,nem is kicsiket...Sőt,ha felugrom,akkor fentebb is tudok karmolni vele. Ezt anya soha nem tanította. de tudom miért. Ő,és a többiek nem láttak..
Nekiugrottam a szúrós vastagszőrnek. Fájt... Ő erősebb...nagyon vérzik,de buta vagyok. Hogy is mondta anya? Mit kell ilyenkor csinálnom?Ja persze,én hülye, nyalogatnom kell. De furcsa. ez is sós ízű,mint a csontfarkú vére.

Hülye kutya! :D XD

Amúgy tényleg nem volna rossz egy olyan, kockázós program....

? Ezt most minek köszönhetem? Rosszul fogalmaztál (inkommunikádó), vagy becsméreled a karakteremet?

Nem téged szidtalak, hanem a kutyuson nevettem egy jót, aki karmával megpróbálta átvágni a drótkerítést! :D Hajrá morzsi, majd összejön.

folytatjuk!
penzugyek: mindenkinek mas mennyisegu penze van mert mas es mas hatteretek van:
Putiteng:317 Rubel(penzkereses celjabol erkezett ezert nem sok penze lehet)
Nabu: 683 Rubel(a katonasagnal jol megszedte magat zsoldal. viszont vodkaba folytotta banatat sokszor ezert annyira sok penze)
Morzsinak nem kell tudtommal. szoval o egy szegeny Morzsi marad.
tobbieknek majd leirom ha bekapcsolodnak a jatekba.

Putiteng!! pisztolyoddal ralottel azonban nem sikerult leteritened. viszont meghatralt es elrohant be egy suru bozotosba, kozbe vinnyogott. mit csinalsz?

Nabu! az egyik stalkertol hallottal egy letesitmenyrol ami melyen a zonaba van, azt mondta mond meg mast is ha fizetsz neki. mit csinalsz?

Morzsi! neszelest hallottal, bar inkabb zizeges. egy adag nad mogul jon. egy hulla fekszik ott mar elegge regen ott lehet( ugy 2 napja) a zizegest pedig a legyek csinaltak) budos!! nagyon budos!!!! nezegeted-nezegeted. mint egy rendes kutya megnyalogatod az arcat hatha eletre kelne neked. azonban ehogy veiginyaltad egy gondolatmenet ugrik be a fejedbe(morzsi szintet lepett) egy nagyon elmosodott emleket latsz. nem tudsz kivenni belole semmit. csak alakokat es fenyeket. azonban hirtelenjebe vegeszakad a kepnek. vegignyalod megeccer hatha tortenik vmi de semmi. mit csinalsz ezutan?

Újratöltöm a Kalast, a pisztoly, és bevágok egy repeszgránátot a bozótosba. Megrezdül az egyik bokor, és rálövök az AK-val, majd megközelítem. Adja az Isten, hogy eltaláltam...

vmit eltaltal! de az nem a vaddiszno. vmi egeszen mas az amit eltaltal. meg soha eletedben nem lattal iet. 4 laba van, akkora mint egy nyul viszont a fulei helyen szarvacskak vannak es megfajdul a fejed ha hozzanyulsz.
rajossz h aza piszok vaddiszno mar messze jarhat, de egyszer majd talan elkapod.

A nád mögött zizegenek a feketék. erősen zizegnek,tudom,ilyenkor lepnek valamit. Lehet,hogy az is ennivaló? Közelebb megyek,megnézem. A csontfarkú jó volt igazán,meg zamatos a húsa is,de kevés volt egy olyan növendék kutyának mint én vagyok.
kikerülöm a nádat.
Egy kétlábút látok,de furcsa,mert fekszik,és nem mozdul. Legtöbbször fújtatva ,szuszogva szaladnak,van amikor az arcuk megváltozik,olyan furcsán. ezen a saját arca van.(A kutya itt a gázálarcokra utal..)
Meg kell néznem. nem,nem azért mert meg akarom kóstolni,de ilyen közel nem tudtam még férkőzni a kétlábúhoz. Ez nem szuszog,furcsa ez is. Olyan mereven fekszik,mint Élesfog,a nagybátyám,amikor a kétlábú megölte. A kétlábú is meg tud halni? Ezt nekem mesélték az öregek a falkában,de ilyet még nem láttam.
Furcsán érdes az arca.
Jaj,hirtelen megint valami fura képek villódzanak előttem. Sok kétlábú a táncoló fényes körül. Jönnek mennek. Aztán meg szétszaladnak és megjelenik a csápos is köztük. A csápostól minden kutya fél. beleborzongok. Sokan fekszenek úgy,mint ez itt. A csápos is. belőle is dől a vér,de nem nyalogatja....

Aztán megszűnnek a képek. A kétlábú még mindig mozdulatlan. Az éjszaka meg nagyon közel. Azt hiszem most visszamászok a rejtekembe. Holnap tovább indulok arrafelé,amerre a nagy sárból felkél a Szem,ami meleget ad nekem. Olyan érzésem van,a kétlábú arról jött.

(OK PUTITENG! ÉN ÉRTELMEZTEM FÉLRE,BOCS!)

Hát ez nem az... megfognom nem szabad, ezért keresek faágat. Megvan! Előveszem a kulacsom, leveszem róla a madzagot, rákötöm az ágra. Majd egy kis ügyetlenkedés után, sikerül pont a mutáns szarvára bújtatnom a madzagot. Visszatértem a faluba, az embernek elmondtam a kalandom, ugyan a relikviát nem adta ide, viszont adott egy kenyeret az erőfeszítésemért. A kenyeret rágcsálva, eszembe jutott a mutáns, amit lőttem. Bemegyek Szidorovicshoz, hátha el tudom adni neki. 500 rubelt fogok kérni, persze előbb megvárom az ő ajánlatát. Remélem megveszi...

Vissza
Top Alul