KönigsTiger
New Member
Simon mondja csond! 
Morzsi a memoria dolog beletartozik abba h eltanulhat, fejlodhet.
osszemasolgattam mindenki elettortenetet egy lapra h eccerubb legyen nezelodni
csak 5 jatekos van
na mind1
nade akkor kezdjuk is el.
ugyebar minden stalkeros dolog ugy kezdodik h vihar dul, este van, zombik motyognak a kozelunkbe, ezert ez most maskepp kezdodik. 7 agra sut a szemes, nincs egy felho az egen(gondoljuk miezt, de mivan ha igazabol a sugarzast hisszuk a napnak
) miutan nincs 2 ellenkezo frakcios jatekos az elejen ezert az egyszeru kezdesnek kordont teszem meg. meghozza a falut. Morzsi neked kulon lesz irva! mindannyian ott vagytok meg a szabadsagos gyerek is mert kicsit meg mafla ahogy h tudja merre kell menni a bazisukra. egy felkezu stalker eligazitas szeruseget, inkabb meseit adja elo egy hatalmas vaddisznorol ami a kornyeken garazdalkodik mar lassan egy honapja. elmondja h aza kis(igazabol hatalmas) dog leharapta a kezet a glockjaval egyutt. nemelyik meg nalatok is zoldfulubb stalker futtyogi mar ki az oreget, azonban az oreg egy fura relikviat mutogat nekik h ezt a vadmalac buvohelyen talalta. a kis lilafuluek nezik, nezik erzik h egy kicsit mintha tuvel szurkalnak az arcukat. az oreg hirtelen elrakja majd visszamegye az egyik ures hazba. kekfuluecskek neznek utana h na most milesz. az egyik felkialt:
- h*lye venember!!
Morzsi!!!
te mint kiderult a mocsarba vagy kicsit csapzottan. ahogy mendegeltel eszak fele belutkoztel egy keritesbe. ezert visszafordultal majd ahogy cappogtal beleutkoztel vmi kiselolenybe ami megharapta az orrodat, majd elszaladt. nem faj semmid de kicsit idegesit h egy kis mihaszna dog iet tett veled
es itt kezdodik a tortenet.
en elinditottam a szalat, cselekedjetek!!!
Morzsi a memoria dolog beletartozik abba h eltanulhat, fejlodhet.
osszemasolgattam mindenki elettortenetet egy lapra h eccerubb legyen nezelodni
csak 5 jatekos van
nade akkor kezdjuk is el.
ugyebar minden stalkeros dolog ugy kezdodik h vihar dul, este van, zombik motyognak a kozelunkbe, ezert ez most maskepp kezdodik. 7 agra sut a szemes, nincs egy felho az egen(gondoljuk miezt, de mivan ha igazabol a sugarzast hisszuk a napnak
- h*lye venember!!
Morzsi!!!
te mint kiderult a mocsarba vagy kicsit csapzottan. ahogy mendegeltel eszak fele belutkoztel egy keritesbe. ezert visszafordultal majd ahogy cappogtal beleutkoztel vmi kiselolenybe ami megharapta az orrodat, majd elszaladt. nem faj semmid de kicsit idegesit h egy kis mihaszna dog iet tett veled
es itt kezdodik a tortenet.
en elinditottam a szalat, cselekedjetek!!!