Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
vmievel beugorhatsz, csak oan frakcio legyen ami meg nincsen. jo is h jossz legalabb lehet h beindul megint a jatek. mert mar eleg regen irtunk.

JATEK!!!!!!

Morzsi bevettuk magunkat parancsod szerint, tamadas egyenlore nem volt. volt nehany robbanas a fold alatt. varjuk a parancsodat!

TIGRIS PARANCSNOK!

A rakétákat tartsátok indítható állapotban. Huszonnégy órás rendszerben legyenek az indítóállások és a vezérlőkonzolok közelében a technikusaid.
Ha bármelyik frakció-különösen az idegen zsoldban állók,és a nyugati szövetségeseik -megközelíti a területünket, akár csak egy méterrel is átlépve a DMZ-t, el kell indítanunk a szárnyaló halált!
Tudván tudom,hogy ezek a lövedékek nagyságrendileg hatékonyabbak,mint a legerősebb hadászati robbanófejek,ráadásul egészen más mechanizmussal működnek. Igen érdekes lenne látni,amint egy két idegen nagyváros belekerül egy felturbózott anomáliába.... :D ,amit a megváltoztatott fegyvereink keltenének....

Ok . Akkor modnjuk csak egy szabadsági tag lennék.
Ha lehet...

De azt áruljátok már el nekem,hogy "vakond tankok","rakéták" és egyéb "nem ideillő" dolgok hogy vannak ? :lol:

Vagy ez már nem a klasszikus mindenki által kedvelt S.T.A.L.K.E.R. ?

Úgy kezdődött, csak kicsit átalakult. Majd ha egyszer megint újrakezdjük, akkor olyan lesz megint.

Írjál egy történetet, hogy hogyan maradtál életben, mert a Szabadság egy kisugárzásban megsemmisült. (Aki irányította bannolva lett, egy társával együtt.(lásd: Magyarországért topic))

az elejen tenyleg ertelmesen kezdodott, aztan tortent egy emberrablas. azutan minden megvaltozott. azota a monolit rosszalkodik. :D :D :D :D

Ahh értem !
Jólvan akkor mondom !
Tehát,én voltam a szabadság ,és a tiszta égbolt közti kapcsolat. Hoztam-vittem a híreket. A kisugárzás napján a szokványos helyemen,egy tömör betonbunkerben húztam meg magamat.Visszatérve társaimhoz láttam,hogy sokan elhullottunk, a túlélők pedig szétszéledtek. Még mindig büszkén hordom a szabadsági egyenruhát,és AK-74U fegyveremmel a vállamon járom a zónát,és újjá akarom éleszteni a frakciómat.

Lényegében ennyi. Egy kicsit meséljetek a játékról.Ismertessétek a szabályokat legyetek szívesek !
Meg volt ez a két srác ,mit követtek el ?

azt csinálták , hogy nyitottáak egy magyarországért topicot és ott szidalamzták a romákat , meg tiranon-t meg stb , meg visszaszoltak a moderátoroknak , ezért törlésre kertültek.

Hát. Én pl. igen nagyokat mondok,s a végén átváltoztam egy felemelkedett szellemi entitássá,amolyan gonosz és lunatikus kísértetszerű lénnyé,aki a monolithot igyekszik irányítani a saját céljai elérésének érdekében.
Úgy igyekeztem befolyásolni a történetet,hogy én legyek az EGY,a Zóna rezidense, olyan Star Trek-ből ismerős Q-szerű létforma.
Igazából-szerintem-csak úgy voltak-talán rossz ez a kifejezés,mert jobbadán mégsem voltak ilyenek-szóval szabályok,hogy,egymás cselekedeteit igyekeztünk megfelelően tolerálva-az elején,később nem-lereagálni,aztán már csak az egymással szembefordulás és két pártra való szakadás maradt.
Inkább egy közösen írt történet volt ez,mintsem játék,a szó klasszikus értelmében. És mert történet,hát két ízben vége is szakadt,azaz effektíve befejeződött.
Szerintem lehet újat kezdeni....

sztem megkene kerdezni a tobbikeket is, de enis tamogatom az ujrakezdes lenyet. mert megint elszaladt velunk a lo :D

Ok. Akkor javaslom társaim,hogy maradjunk a Stalkeres ésszerüség határain belül. Ne legyenek ilyen vakondtankok meg ilyenek. Maradjunk a klasszikus,közkedvelt,színtiszta STALKERnél. Ez alatt nemcsak a játékot értem,hanem magát az egész STALKER "műfajt" ! Van egyfajta varázsa !
Tehát akkor restart ?
Én azt mondom:IGEN

csitulj egy kicsit :D

felteszek egy adag kerdest, szamozva oket. mindenki legyen szives valaszolni a szammal egyutt.
kezdjuk a jatek felepitesenel akkor:
1. frakcioval vagy egyetlen stalkerrel legyunk ami lehet barmelyik frakciova???
2. ha frakcios akkor hogyan legyen?(ide otleteket varok)
3. legyen e meselo??(en nagyon jo otletnek tartanam ha lenne meselo, szerepjatekoknal amugy is kene.)

1. Én szereplő leszek, de... (lásd: 3.)
2. Nem leszek frakcióval, úgyhogy engem nem izgat a dolog. De ha nagyon muszaj, maradjunk a klasszikusnál. (pl. Én támadást indítok xyz hely ellen)

3. Legyen mesélő, és vállalom is. Hogy a játékban maradjak, én csak egy kereskedő vagyok, aki nem lövődözik, nem keres relikviát, nem háborúzik, kereskedik!

1 mindenki magánszemély legyen , és ők tömörüljenek frakciókba a zónáról alkotott nézetnek megfelelően
2 az előbbi válaszban van a megoldás erre is
3 én jó ötletnek tartom a mesélőt

Vissza
Top Alul