Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Veszteg vagyok min a s..r, felmászok egy magasabb épület tetejére, hátha onnan jobb az adás:) kül hogy mi van itt, azt nem tom, egyszer csak valami szétkapott egy másik valamit ami villogott és kattogott...és csak vért láttam az egészből meg hangokat hallottam:) keress meg gyorsan és lőszert is hozz mert abból nem vagyok valami jól, nem háborúra készültem:) majd levonjuk a nyereségből:) remélem holnap megleszek, de nem biztos:) off: rendbe kell hoznom amit a suliba elqrtm, szál holnap meg az után csak ritkán leszek mert pótvizsga:) hülye voltam és nem tanultam hanem elvoltam asszonyal meg pialtam:) szar nekem :) üdv

sotet volgy fele indulunk tovabb, az ukran kormany ugyanis megbizott minket bizonyos helyek atkutatasaval, illetve emberek eltuntetesevel h elsimithassanak bizonyos szalakat.

Nah,akkor látom már iparkodnom kell a "kincses sziget" átkutatásával,mielőtt ideérsz! nem baj,szereztem egy 85-ös műszaki leírást és alaprajzot,kiegészítve a 2012-es első blowout utáni permanens anomáliák helyzetével az erőmű egészéről,fel van töltve a Palm-topomra,s ha nem sokat variált a monolith,akkor tudom,mit,hol keressek és hova dugjam az árút.
Nem sok időm van,mert Hannibalnak is segítenem kellene. valami villogó fényes eszközökről beszélt,meg frecsegő vérpatakról,s még szerencse,hogy pontosan kimértem a helyzetét,tehát tudom,hova induljak.
Szerintem nagyon meg lehet ijedve,ha már a házak tetején tanyázik,mint valami megrémült macska,s elég nyugtalanítónak hangzott-ha jól értettem-hogy valami önjáró automatikákra utalt a riportjában. Robotokkkal nem akarok találkozni,mert lézerfegyverem nincs,de lehet,megteszi néhány páncéltörő gránát is...
Na,megyek,szétnézek egy kicsit,kutatgatok ezt azt,aztán,ha leszállt az éj,irány a megjelölt találkozási pont!

Nah Fiúk! Itt nálunk volt egy retkes nagy vihar meg közben egy Blow de sikeresen túléltük, indulunk 3 megbuherált kamazazzal Morzsiék után. Lőszert meg kötszert viszünk, készüljetek az érkezésünkre.

Morzsi: a zónán kívülről egy marhatelepről.

én is Blackacehun-ék egyik kamazában tartok odafele
(na végre egy lehetőség hogy betudjak szállni a játéékba :D)

Blackacehun!

Akkor az volt az az intenzív villanássorozat,amit láttam az éjszaka?
Én javallanám,hogy a hídnál találkozzunk,aztán álljunk neki gyüjtögetni,mielőtt Tigris is ideérne. Világos ,hogy őt másféle trófeák érdeklik,mint minket,aztán hiába mondanánk neki,hogy aki meg csak későn futott,annak csak a lába jutott ugye... :D Valószínűleg nem értené a tréfát,és gyorsan belénktárazna,mielőtt moccanni tudnánk.
Szerintem a kormány őt küldte a nyakunkra,látom,megint nem férnek a bőrükbe az urak a magos posztokon.
De nem baj,majd teszünk róla... :evil:

de te mos a szolgálattal vagy, vagy nem :?: #B

ugyan is már rég kaptál tőlem egy feladatot :

gabber 9511":14zzetew mondta:
zombimorzsi:elküldtem a 100 RU köszi az üzletet
így végre az X16 és környéke a mi irányításunk alatt áll és a szeméttelep is hamarosan a miénk lesz utána sötétvölgyből kipucoljuk a szabadságot

Barin hadnagy :!:

szeméttelep irányítását és sötétvölgy elfoglalását rád bízom

ez parancs :!: :!:

már én is írtam hogy igen szolgálatos vagyok.
DE, nemfogadok el parancsokat. egyfajta magányos szolgálatos vagyok. Egyébként abból hogy én odmegyek lehet lesz haszna a szolgálatnak is. :wink:

Mindegy,most ne ezen agyalogjatok,hanem mindenki szedje a talpát,meg a kerekeit,igyekezzen a reaktorhoz,gyüjtögessünk,aztán irány megmenteni Hannibalt! Legkésőbb éjfélre a megadott helyen kell lennünk! Egy kicsiny városka a Zónától északnyugatra,fogalmam sincs miért és hogyan jutott oda Hannibal,szerintem egy moebius gömbbel találkozott,de hogy nem vette észre? A település egyébként belorusz területen van,úgyhogy én megyek majd elöl,ismerem a határőröket,meglehetősen hajlamosak a korrupt és erkölcstelen viselkedésre,úgyhogy némi pénzmag ellenében szabadon oda,s vissza. De ezt egyenlőre bízzátok rám,és semmi idegeskedés. Jó,tudom,ezt majd ha leszállt az éj,de addig is,az Isten szerelmére ,haladjatok!

sötétvölgyben szabadságosok vannak el kell tüntetni őket kapsz 20 embert az akció idejére

Szerintem meg bízzuk rá ezt KönigsTigere. Majd ott kiviláglik a valódi szándék,s kétesélyes a játék. Vagy mészárolja őket,ami ugye nektek jó. (Nekem kevésbé,mert kissebb lesz a vevőköröm,ezzel szemben mások lépnek majd be.)
Vagy,a másik forgatókönyv szerint haladva melléjük áll,fellázítja őket ellenetek. (Ez esetben meg mindegy nekem,merthát egyenlőre semleges vagyok,más sem érdekel,csak a vagyon gyarapíása.! :lol: )
Innentől viszont legalább van indokotok kötözködni vele! (Ez megint jó,hiszen potenciálisan én is beszerzési forrás vagyok számotokra,s ha hadban álltok az jövedelmező. Nekem...)Na,jó,én nem ártom magam ebbe,csak esélyt latolgatok!
(Megjegyzem,Tigrist nem igazán értem. Az előző hónapokban barátilag bótolgattunk,szereztem neki ezt azt. csak egy szavába került bármi,most viszont nagyon kemény,hogy úgymondjam szigorú hangnemben nyilatkozik. Biztosan telibeszélték a kievi szélesvállaposok a fejét,vagy kapott egy jó ajánlatot? Ki tudja. Lehet,hogy úgy jár majd,mint anno Priboi hadnagy.Minden esetre én mepróbálok beszélni vele,hátha..)

zsoldosok vagyunk! annak dolgozunk aki tobbet fizet. magatol Igor Nikolaj tabornoktol kaptuk a parancsunkat, nagy csapattal mozgunk a sotet volgybe talalhato labor fele. akivel talalkozunk az ket dolgot tehet:
1, odebb all es nem martja magat a dolgunkba!
2, az utunkba all es akkor eltesszuk az utunkbol!

(Morzsi veled nincs bajom, veled szerintem az allamnak sincs baja szoval nem kell felni. ha megis lesz baja akkor szolok elore.)

mi az h ingyen? mit kepzel magarol ember? parancsunk van!!!! elertuk a disznofarmot. estere elerjuk a labor bejaratat. tallakoztunk par patkannyal ut kozbe. egyik emberemet megharapta az egyik kis dog, ezert lassabban haladtunk idaig. felallitottuk a taborunkat a disznofarmon a serult katonank ott maradt orkodni.

Húh,komolyan megfordult a fejemben,hogy valamiért megorroltak rám a fentiek. Volt egy két zűrös ügyem a magyar határnál pár éve...Aztán a minszki kalandjaim is,no,inkább nem részletezném. Hozzáteszem,azért is jöttem a Zónába,hogy kicsit felejtsenek már. De a lényeg,mostmár tudom,a külvilág felől nyugodtan alhatok.
Ja,elindultam Hannibalért,úgyhogy aki akar, kövessen teljes nyugalommal. Nagyjából éjfél előtt érem el a kijelölt pontot,aztán megpróbálom kihozni onnan az új társamat.

csak ovatosan a Zona sok titkot rejteget... oan dolgokat amiket jobb nem tudni....

UPDATE:
inkabb visszaterunk a disznofarmra, tul nagy a mutans aktivitas es rosszak a feny viszonyok a vihar miatt. holnap reggel viszont azonnal behatolunk a laborba!!!

Tiger: vigyetek magatokkal gázsemlegesítő cuccot mert a laborban ideggáz szabadult el!

Morzsi: megyek veled én is, mindjárt átadok neked egy gázelemzőt mert szerintem valami újfajta ideggáz lehet a levegőben, ami a központi idegrendszert roncsolja, és az ember elveszíti az értelmi funkcióit, csak a motorikus reflexek, meg egy-két egyéb cselekvési mód marad meg. Csak tudnám hogyan került ide ez a gáz? Mindegy tartsátok nyitva a szemeiteket!

Barin: te meg ne császkálj egyedül, vagy legalább azt a **** jeladót kapcsold be, hogy tudjam merre vagy.

Figyeljetek! Megérkeztem. A határon azt sem kérdezték,hogy vaskalap,egyszerűen zsebrevágtak 500 Eurót,és legyintettek. A ti átlépésetek is le van zsírozva,s ha nem jöttök,az sem baj,legfeljebb a visszaút is biztos.
Most itt állok,légvonalban az erőműtől úgy 96 kilométernyire,egy Mozyr nevű,nagyon kedves kisváros határában. Északra tőlem szelíd dombok emelkednek,amelyek déli előterében,egy síkság szeű területen viszonylag új tömbházak sorakoznak.Ezek valamelyikén rekedt a szerncsétlen Hannibal,s hiába hívom,nincs válasz. Mindegy,várnom kell a következő bejelentkezéséig. A hőkamerán csak -remélem-állatok mozognak,kétlábúaknak nyoma sincs.
. Az egyik magos épület belsejéből-a műholdas meghatározás szerint egy poliklinika volt régebben-hőnyomokat észleltem,de impulzusszerűen változik az erőssége,teljesen véletlenszerűen. lehet,hogy ott van a másik moebius gömb???
Lövöldözni nagyon nem szeretnék,mert ugyan ez is egy kietlen terület lett az első nagy blowout óta,és lehetnek itt is mindenféle kratúrák,de hát mégsem a Zónában vagyunk,ráadásul ez Belorusszia.

Blackacehun, kosz a tippet. hoztunk magunkal minden eshetosegre iesmi dolgokat. elertuk a labort behatoltunk az ajtaja le volt zarva de sikerult kinyitnunk. az elso 2 szintet mar atneztuk, most haladunk tovabb az alsobb szintek iranyaba.

Vissza
Top Alul