Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
ja és rostoknál nincs relikvia gyűjtés és aki véletlenül talál annak kötelező leadni és jutalmat is kaphat ha leadja amúgy mi már az összeset felszedtük és eladók:
3 Holdsugár 15.000 RU szövetségeknek: 8000 RU
5 villám 6000 RU szövetségeseknek: 4000 RU
7 szikrancs 3000 RU szövetségeseknek: 2000 RU
8 cseppek 2000 RU szövetségeseknek: 1000 RU
5 tűzgolyó 7000 RU szövetségeseknek: 5000 RU

@Monolithkatona: azt majd mág meglátjuk csak, csak nehogy észre se vedd mikor ellopom őket xd vigyázz az embereidre....

@gabber9511: nem lesy az ugy jó, nem vetem magam alá ennek a törvényednek, mivel törvényen kivül vagyunk és én azt mondom hogy amit találok az az enyém, és nem eheti el tőlem senki, ezen kivől ha nincs szükségem rá biytosithatlak hogy a megfelelő érték feléért a tied lehet az amit ott találok...

@zombimorzsi: találtam egy szikrancsot, holnapra viszem... kellene nekem egy nagy teljesitményű tűvcső olyan katonai fajta amit a mesterlövészek használnak 20-25k rubelt adok érte...

@vosztorikov: benézek hozzád....

szereztem magamnak egy szabad stalkert-célzót aki velem mászkál és sokkal pontossabb, gyorsabb és halálossab vagyok vele karöltve...

Nos,Blackacehun ,akkor mit ér neked ez a ultrhangos csodamasina?
A szakácsodat ellenben dícséret illeti. Miből készíti ezt a pompázatos sültet?

Hannibal!

Vasárnapra,most kivételesen visszatérek Pripjatyba,bár ezt inkább hétfő délelőttönként szoktam,de a kedvedért kivételt teszek. A távcsöved megvan,26.000 rubelért a tied. Van még rajta egy év teljes gyártói garancia,és használatlan.Megfelel?

mi Jantarnál találtunk egy zombimorzsit kicsit agresszívak de egy kis idő múlva megnyugodnak és megesznek mindent :D így nem kell el takarítani az embereinknek a radioaktív cuccokat
zombimorzsi: ez nem személyes támadás hogyha valamit ebben a hsz-ben sértőnek ítélsz kijavítom :wink:

HannibalKing:Oké, szóltam a helyörségparancsnokoknak ! A bázis nyitva áll,de ha lehet ne balhézz.

@monolithkatonavosztorikov: lehet ugy is hogy ne balhézzak... nektek ugyis sok van... kapok 2db exot akkor nem balhézok mivel egy már ki is van fizetve igy nem hagyhatom cserbe a megrendelőt főleg hogy nem tudom neki visszaadni a pénzét... a másikat meg majd elbizniszelem velekinek, de ha neked ugy jobb akkor 1 exo+ 55k rubel egy nagyon nyilt terepen egy és csakis egy fegyvertelen embered adja át nekem, mihelyt észrevesszük hogy többen vagytok lépünk és radikálisabb eszközökhöz folyamodva szerezzük meg amit akarunk... ha neked igy jó akkor találkozunk valahol, megválaszthetod a helyszint, de 5 kmn belül ne legyen épület... én szeretek bizniszelni... 2 vagy több embered élete cserébe egy exoért +55k rubelért... gondold át, most nincs kedvem gyilkolni... és ez egy nagyon ritka pillanat... ilyen nem sok lessz még...
@valaki: autója van valakinek?
@vosztorikov: ok benázek hozzád, remálem vendégszeretőek a szabadságiak

EDIT ELQURTAM!!!!

Ne aggódj azt meg is kapod:) ilyen vagy olyan módon de megkapod:)
váhu:) mobilon nem tom jelölni az offot:) xd

mostmár nyugodt vagyok
de te hogy hogy mobilon internetezel az nagyon drága lol2

:D annyira nem, vettem 500MB-t direkt telefonra, 1500 ft ért megközelitőleg, ami nekem kompira is elég 1 hónapig, aztán meg rájöttem hogy marha vagyok mert van Access pointom, meg wire-less a telefonomon xd ugyhogy az internet havi előfizetésemmel netezek a mobilomról is xd

és minden hónapban tejelni kell a telefonos netért :?: lol2 lol2
jantarban felállítottunk egy helyiőrséget és valakinek nincs olyan cucca ami megvéd PSZI sugárzástól :?:

Áh,nem sértődök meg,hiszen én itt egy kereskedő vagyok,mint azt az alant levő "alias Szultan Dimitrijevics" név is mutatja. Zombimorzsim nekem is van,kettő kezes,jó álmokat hozó jószág(?).

Amúgy van néhány új horganyzott vödröm,pszi sugárzás ellen,de ha szemnyílásokat vágsz rá,akkor valahogyan gondoskodj a rozsda elleni védelméről is. Tudod,elég gyakran a savas esők..
Neked megszámítom darabját 15 rubelért,ha érdekel. Száz darab fölött csak 12 rubelbe kerül.(Most látom,ti csak 60-an vagytok,akkor viszont,ha mindenkinek veszel,nem tudok,csak egy rubelt engedni darabonként...) Hidd el,ez a legegyszerűbb módja a védelemnek,sőt,ha gondolod,tudok khaki-zöld festéket is adni,hogy ne fényeskedjetek messziről. :lol:
Persze ,ha komolyabb felszerelésre vágysz,az is megoldható,de ahhoz le kell ülnöd velem,és meg kell beszélnünk az apróbb részleteket,mert ilyen védőeszközt csak a seregtől tudok beszerezni. Most az a kérdés,neked mit ér meg az ügy,s hajalndó vagy e egy kockázatosabb megoldást választani,aminek azonban hosszútávú kihatása lesz mindkettőnkre,de ugyanakkor egy kopekedbe sem kerül. Legfeljebb néhány emebered életébe....ha,érted,mire gondolok...

Most indulok vissza Pripjatyba,mert megígértem Hannibalnak,úgyhogy,ha valakit érdekel,megtaláltok a szálloda keleti szárnyán a legfelső emeleten,mint mondottam.

NEM az üzletet nem támogatom. Ne is probálkozzál Monolith ruhát lopni, mert nagyon megjárhatod.
Minden emberem az agyperzselő hatósugarán belül van. :lol: A kórháznál meg az őrök mellet még egy-két irányító és vérszópó is van. :D

zombimorzsi":32magpxi mondta:
Áh,nem sértődök meg,hiszen én itt egy kereskedő vagyok,mint azt az alant levő "alias Szultan Dimitrijevics" név is mutatja. Zombimorzsim nekem is van,kettő kezes,jó álmokat hozó jószág(?).

Amúgy van néhány új horganyzott vödröm,pszi sugárzás ellen,de ha szemnyílásokat vágsz rá,akkor valahogyan gondoskodj a rozsda elleni védelméről is. Tudod,elég gyakran a savas esők..
Neked megszámítom darabját 15 rubelért,ha érdekel. Száz darab fölött csak 12 rubelbe kerül.(Most látom,ti csak 60-an vagytok,akkor viszont,ha mindenkinek veszel,nem tudok,csak egy rubelt engedni darabonként...) Hidd el,ez a legegyszerűbb módja a védelemnek,sőt,ha gondolod,tudok khaki-zöld festéket is adni,hogy ne fényeskedjetek messziről. :lol:
Persze ,ha komolyabb felszerelésre vágysz,az is megoldható,de ahhoz le kell ülnöd velem,és meg kell beszélnünk az apróbb részleteket,mert ilyen védőeszközt csak a seregtől tudok beszerezni. Most az a kérdés,neked mit ér meg az ügy,s hajalndó vagy e egy kockázatosabb megoldást választani,aminek azonban hosszútávú kihatása lesz mindkettőnkre,de ugyanakkor egy kopekedbe sem kerül. Legfeljebb néhány emebered életébe....ha,érted,mire gondolok...

Most indulok vissza Pripjatyba,mert megígértem Hannibalnak,úgyhogy,ha valakit érdekel,megtaláltok a szálloda keleti szárnyán a legfelső emeleten,mint mondottam.

köszi :wink: majd a monolitruhával kombinálom
a pénzt már elküldtem :arrow:

Akkor ezek szerint maradsz a vödröknél? Akkor azért ajánlanám mellé a festéket is,komolyan. ja és van hozzá kínai disznósörte ecsetem is tíz darab. Ezeket hozzáteszem a csomagodhoz,ha megkeresnek a futáraid,aztán majd egyenlítesz a jövő héten,vagy ha arra járok....(+ 100 rubel)

Na,így már van megint 840 pénzem plusszosan,meg 100 kinnlevőség. (940)

Összegezve: 50.940 Rubel

zombimorzsi:elküldtem a 100 RU köszi az üzletet
így végre az X16 és környéke a mi irányításunk alatt áll és a szeméttelep is hamarosan a miénk lesz utána sötétvölgyből kipucoljuk a szabadságot

Barin hadnagy :!:

szeméttelep irányítását és sötétvölgy elfoglalását rád bízom

Hannibal!

Szóltam a kievi "kollégáknak",na hogy is mondjam.... :D
Milyen gépjárműre van szűkséged? Az ár egyedül ettől függ.Tudod,én sem riadok vissza némi szabálytalanságtól...ha,szabad így fogalmaznom,ehemm...ha gyorsan válaszolsz,talán vasárnap este a szálloda előtt lesz. Azért garanciát ne várj :lol:

Hannibal: Én veled mehetek!

Vosztrikov és Monolitkatona bannolva?Majd utánna nézek!

Mondjuk azt,hogy elkapta őket egy blowout...viszont akkor szabad az út a REAKTORHOZ!!!!
Mindenkinek!
Én előre megyek,azt mondják sok magos értékű műtárgy,meg furcsa képződmény van ott,olyanok is,amikről nem is hallottunk!
Mindegy,amíg lehet,KIVESZEM A RÉSZEM A JÓBÓL,MARKOLOK ÉN IS A "HÓBÓL",KITÖRÖK A MOCSKOS GETTÓBÓL!
Vagy valami hasonló.És,mert én vagyok most a legközelebb az erőműhöz,nekem van a legnagyobb esélyem begyűjteni a cuccost! na,nyugi,hagyok neketek is. Valamit.
ÁÁÁÁ! Rámtört a mohóság!

Vissza
Top Alul