Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
"Lekapcsoltuk"
Szerintem elég egyértelmű a sorsa ! Rátámadt egy emberünkre,de ő adott egyet a fejébe az AK val !

:D
mi meg felszerelkeztünk légvédelmi fegyverekkel és egyéb vegyi töltetű rakétákkal amikkel akár egy egész területet kilőhetünk (pozíciójuk titkos) hadseregnek esélye sincs
beragadtak kordonba :D zsombimorzsiukkal együtt :D
mivel nem láttunk nagy mozgolódást kordon környékén így az északi oldalára olyan rakétákat lőttünk amik a turbózott kék löttyel vannak töltve egész észak kordont hatalmas radioaktív felhő borítja azt nem tudom hány zombimorzsi halt meg de szeméttelep déli határánál lévő embereink arról számoltak be hogy csomó döglött ,félig szétmaródott zombimorzsit láttak potyogni az égből ez nagyot szólt és következő rakétáink kordon déli részére irányulnak majd

A gyengébb ruháinkat eladtuk a kereskedőknek és csak 2 féle ruházatunk van
SHOC_PSZ-9md.png

illetve
ExoSuit.png

Fegyverek terén is volt változás
Ak74,AK74SU és Obakan-okat és a relikviákat eladtuk
Raktáron van:
TRS 301
F2000
Thunder
Vintar bc
PK
RPG
VSS Rohamkarabély
Beretta

A Vöröserdőbe 5fős csapatot küldtem hogy foglalják el a bányát ahol az iránytű nevü relikvia van. AZ AKCIÓBAN CSAK DUTY VEHET RÉSZT!

mi meg dél kordon kilövését tervezzük elegem van a hadseregből és a zombimorzsikból #B
és szeretnék eljutni a szarkofágba
Barin: akkor csak holnap tudod az árat mondani annak a cuccnak amivel átjuthatnék az agyperzselőn :| :?:
és ezek érdekelnek valakit:
10 cseppek 1500 RU szövetségeseknek: 1000 RU
6 tűzgolyó 3000 RU szövetségeseknek: 2000 RU
6 szikrancs 1500 RU szövetségeseknek: 1000 RU
6 villám 4000RU szövetségeseknek: 3000 RU
3 holdsugár 10.000 RU szövetségeseknek : 9000 RU
3 vérkő 1000 RU szövetségeseknek : 750 RU
4 facserék 500 RU szövetségeseknek: 250 RU
4 kővirág 2000 RU szövetségeseknek: 1500 RU
3 medúza 1000 RU szövetségeseknek: 750 RU
és 6 IL86 10.000 RU szövetségeseknek: 7000RU

gabber 9511 mivel akarod kilőni a kordont? zombimorzsi te most végleg elmész?
A bányát már elkezdtük elfoglalni, csak lelassítanak a kopogószellemek.

Igen,végleg. többeközött azért is,mert az asszociációs résznél az egyik fórumtársam elég ocsmány vicceket gyárt rólam. Nos,ehhez én nem vagyok hozzászokva,lehet,neki ez a természetes. Nem tudom,nem is érdekel. Én soha edig nem bántottam meg senkit,főleg nem ocsmánykodással,ezután sem teszem. Inkább elmegyek innen. Jó volt veletek. Sziasztok!

Bocs soha többet nem teszem :cry: már megbántam :cry: :cry: csak a frakciókkal akartam hülyülni tényleg de nagyon igazad van lecseszhettek hülye voltam megbántam :cry: rólam is lehet majd gyártani hülye vicceket nyugodtan ezek után lehet
na sötétvölgyből kivonultunk így zombimorzsiknak terület átadva

itt asszem nekem is bocsánatot kell kérnem, mert én voltam a másik idiot. bocs zombimorzsi nem akartunk megbántani. sajnáljuk és bocsánatot kérünk

ez nem igaz én indítottam el ezeket a hülye poénokat 100%-ban enyém felelősség ezért a hülyeségért

mivel az Iránytűt már mi elvittük a lemondott de később mégis megtartott expedíciónk során :)

mire Königs visszaér mo.ról Svédbe kihal a játék..

a búvóhely bizony jól jön. nekünk is van :) sose lehet tudni mikor lesz egy hatalmas blowout.

úgyvan. nagyon szerencsésnek érzem magam hogy az Agroprom áll a birtokunkban.
Gabber! a tudósaim 50.000RU-ért összeállítanak egy teljes felszerelést amivel átkelhetsz a perzselőn. 100%-os a biztonság. holnapi kaja pénz jöhet :D

Minden emberemet visszarendeltem a Helyőrségre. Amióta a zombimorzsik relytélyesen eltüntek, megháromszororódott a veszteségünk.

Barin":1hbdnof1 mondta:
úgyvan. nagyon szerencsésnek érzem magam hogy az Agroprom áll a birtokunkban.
Gabber! a tudósaim 50.000RU-ért összeállítanak egy teljes felszerelést amivel átkelhetsz a perzselőn. 100%-os a biztonság. holnapi kaja pénz jöhet :D
holnap meg veszem, ha majd lesz a segélyezés ne felejtsétek holnap mindenki 50.000 RU-val többet írjon a pénzéhez

Barin pajtás akkor átröpennék hozzád 3 emberemmel méricskélni egy kicsit, meg néhány kutatási eredményem másolata van éppen bónuszba, ha gondolod csereberélhetünk egy két apróságra :)

ClearSky el van havazva meg nem igazán van netje mostanság. :(

valakit érdekelnek ezek:
10 cseppek 1500 RU szövetségeseknek: 1000 RU
6 tűzgolyó 3000 RU szövetségeseknek: 2000 RU
6 szikrancs 1500 RU szövetségeseknek: 1000 RU
6 villám 4000RU szövetségeseknek: 3000 RU
3 holdsugár 10.000 RU szövetségeseknek : 9000 RU
3 vérkő 1000 RU szövetségeseknek : 750 RU
4 facserék 500 RU szövetségeseknek: 250 RU
4 kővirág 2000 RU szövetségeseknek: 1500 RU
3 medúza 1000 RU szövetségeseknek: 750 RU
és 6 IL86 10.000 RU szövetségeseknek: 7000RU