Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
ha viszed mind az 5db-t akkor leviszem neked az árat picit 16.000-re és úgy 80.000RU.
de ha akarod pár ritka relikviába is egyezkedhetünk még :D

a 2 villámot meg a szikrancsot megkapod így adok 40.000 RU-t jó :?:

najólvan bennevagyok.
40.000 + ez a 3 artifact.
mikor jössz értük?

miután letudtuk az üzletet énis háttérbe vonulok, mivel nagy a csend.
örömmel tudtam me hogy 14en beléptek a frakciónkba. 55en vagyunk.

Az embereimet visszahívom és a talált műtárgyak neve titkos. (FREEDOM miota van a stalkereknél M16A2? lol2 ) Én sem akarok háborúzni de ha kedves az életetek akkor ne gyertek Limansk-ba. :D

Aki Limansk-ba akar jönni annak 10.000 a beugró

Ezennel megkezdjük a Félhold hadműveletet, vagyis a Kordon elfoglalását. Kértünk a Spetsnazt, hogy küldjönek pár embert.

Alexander Garivovszkij tervei:

Kopaszfalu elleni terv:

Az Alfa egység az útnál lévő bejáratnál, tűz alatt tarsa a Stalkereket, míg a Béta (zombimorzsik) a falu másik bejáratánál berontanak, majd szétmarcangolják vagy más különleges támadással elpusztítják a Stalkereket. Hadjatok egy tűszt és Szidorovicsot életben.
Kaptok Pedigree-t, ha a legtöbb Stalker felszerelése ép marad. (Harapjatok először lábba, azután torokra.)

Farm elleni terv:

A bejárattal szembe egy dombra felmennek a mesterlövészek, és onnan osztják az áldást.
(Ez egy éjszakai támadás lenne) Valószínüleg bemenekülnének a házakba, és ekkor jönnének a helikopterek, majd pár rakétát odalőnek. Ekkor a rohamosztag robbantana egy rést a falakon és onnan lőnénk a Stalkereket. Ekkor a zombimorzsik berontanának a bejáraton és nyam, nyam.

Zombimorzsi: Kérném,hogy jelenj meg a főhadiszálláson, hogy megvitatsuk a tervet.

Szeretném bejelenteni, hogy a Hadsereg nem köt üzletet semelyik frakcióval,nem fizet vámot csak néhány golyót. Az elhunyt zombimorzsit megbosszuljuk.

Szergej Putiteng

Ha nemmész más területére nem lesz bajod, ha nem fizetsz. :)
Gabbernek akkor úgylátom jólfog jönni a nevetségesen olcsón megszerzett 5 FN200T :lol:
A SoZ befogott egy Kimérát, most a speciálisan kialakított fogdában tartjuk, megfigyelés alatt, hogy hogy bírják a fogságot. Szóval ma elküldtem pár embert artifaktok után kutatni remélem szerencsével járnak.

(kérdés: csak shoc-os reliikviák vannak vagy clerar sky-os is?)

az embereim éjjel találtak még csomó relikviát elektromos anomáliák környékén 2 villámot meg 2 szikrancsot aztán még majorságnál találtunk 2 holdsugarat meg egy szikrancsot
tudósokkal üzletelnék mert kéne tőlük 5db ssp-99m

Duty:Najó,az poén volt :lol: ! De az 5.56mm-esek megérkeztek !

Nálunk is csak a kihelölt zónába jöhetnek,a semleges STALKER-ok !

Ja ,és mégvalami a Dutynak nemtudom miért feltételezed azt ,hogy mi Limansk-ba akarunk menni ! Épp a most írtam,hogy nem akarok háborút !
Ha ,ez csak erőfitogtatás,akkor még rendben van.

Clear Sky ! és Magyarok Szövetséget ajánlok !

Tudományos kutatásaitokat,mi is szívesen segítenénk,akárcsak a tudósokét !

Barin:Az összes ! :D

Putiteng parancsnok!
Úgy érted,az Északi Őrposzt irányából,tehát,ha a Kordon térképét nézzük,északról dél felé haladva támadunk?
A Kordon elfoglalása utáni elhelyezkedésünket-már ami minket zombimorzsikat illet-leírtam,amit korábbi hozzászólásomnál olvashatsz. Én így szeretném az elhelyezkedést,és a beosztást napirendszerűen,mert az állománynak szüksége van pihenőre,csakúgy mint nektek.
(Amúgy,meg mint írtam,mi 399 egyeddel képviseltetjük magunkat,mert egy felderítőnket elfogták,és ivásra kényszerítették ott az X-18-ban!.)
A kék folyadék megitatása meg bizony nagyon gonosz tett volt,úgyhogy Gabber csak készülj föl,hogy tetted nem marad megtorlatlan! :evil:
Azt ugyanis mindenkinek tudnia kell,mi szabadon járhatunk,kelhetünk,szaglászhatunk és szkennelhetünk kedvünkre,mert mi a HADSEREGHEZ tartozunk,ergo mi is különleges katonai egységnek minősülünk!
Aki velünk tengelyt akaszt,az az állammal kerülhet szembe,és akkor......
A kék folyadék egyébként érdekes lehet számunkra,kis mennyiségben,mert ugye társunk rögtön nyakalni jezdte,és nem próbált menekülni. ennek okán jó volna közelebbről is szemügyre venni,mi is az! A folyadék meg,ahová kiömlött,nem biztos,hogy rátok nézve pozitív kihatással lesz,szerintem. én a helyetekben nem deffelíroznék ott nagy mellénnyel,nehogy aztán valami előmásszon a padlózat alól. terminator1
Az elhullott társunkat egy példánnyal pótolta a kievi parancsnokság. Ő most fog a napokban megérkezni.
Végezetül-de nem utolsósorban-a terv szerintem működni fog, a Kordon keleti és nyugati határainál elhelyezkedtünk,és beástuk magunkat jó mélyre. Várjuk a médiumotokn keresztül küldött parancsodat a támadás megkezdésére!

vosztrikov:akkor legyünk szövetségesek :D
ja és bárnál felállítottunk egy helyi őrséget azaz jantar felől érkező zombiknak esélyük sincs
ja és szeméttelep déli részét felöntöttük azzal a kék folyadékkal
és tegnap küldtem mintát Magyarországra és ott is gyártják ezt a kék löttyöt és speciális töltényeket is gyártanak (kék lötty van bennük) zombimorzsik ellen hatásos és hamarosan megérkezik az utánpótlás ami + 30 fő a zombimorzsiknak esélyük sincs :D

Gabber a SoZ-t érdekelné az a töltény. Milyen fegyverekbe lehet használni?
A felderítő akciónk felettébb sikeres volt: találtunk egy Hópihét.

(Gabber ha a töltény adatai bizalmasak ott a PM;))

Ma éjszaka támadunk. Készüljetek!

Gabbernak üzenem, hogy köszönjük, hogy elárasztották a Szemétdomb déli részét, már küldtem pár embert, hogy vegyenek mintát. Pár nap múlva meglesz az ellenanyag, majd beleépítjük a felszerelésbe és a folyadékotok nem ér semmit. A zombimorzsiknak pedig belekeverjük a tápjukba így a golyótok, csak egy sima golyó lesz.

A Sötétvölgyi pozícióinkat pedig megerősítettük, így bármikor támadhatunk. A zombimorzsik csapata a Hadsereg és az állam tulajdona és a tulajdonunkat megvedjük. Ha a zombimorzsik maguk támadnának lehet, hogy levernétek őket, de ne feledjétek a Hadsereg mögöttük áll.

Ui: Ne közelítsetek, majd mi megyünk!

Szergej Putiteng

FN200T-ről még nem hallotam, csak FN2000-ről.

FREEDOM
EZ AZ ÜZENET MINDENKINEK SZÓL
Aki Limansk-ba akar jönni annak 10.000 a beugró (ezalól kivételek a szabadúszó stalkerek)

na ide figyelj :!: :!:
úgy sem juttok át a feláztatott területen és a ruháitokat belülről fogja szétmarni ez a lötty nem lehet átjutni az elárasztott rész határát RP-74-es gépágyúink már új fajta töltények vannak bennük nem lehet átjutni és el torlaszoltuk
Barin: van nektek ssp-99m ruha mert érdekelne mennyiért adod... :?: privát üzenetben válaszolj :D

Arra nem gondoltál, hogy hátulról támadunk. A gépágyúitok "sokat" érnek, ha mi helikoterekkel támadunk.

Ha nem lépünk bele átjuthatunk. Egyszerüen hozunk pár deszkát, rárakjuk a lötyödre és átmegyünk rajta.

Vissza
Top Alul