Putiteng parancsnok!
Úgy érted,az Északi Őrposzt irányából,tehát,ha a Kordon térképét nézzük,északról dél felé haladva támadunk?
A Kordon elfoglalása utáni elhelyezkedésünket-már ami minket zombimorzsikat illet-leírtam,amit korábbi hozzászólásomnál olvashatsz. Én így szeretném az elhelyezkedést,és a beosztást napirendszerűen,mert az állománynak szüksége van pihenőre,csakúgy mint nektek.
(Amúgy,meg mint írtam,mi 399 egyeddel képviseltetjük magunkat,mert egy felderítőnket elfogták,és ivásra kényszerítették ott az X-18-ban!.)
A kék folyadék megitatása meg bizony nagyon gonosz tett volt,úgyhogy Gabber csak készülj föl,hogy tetted nem marad megtorlatlan! :evil:
Azt ugyanis mindenkinek tudnia kell,mi szabadon járhatunk,kelhetünk,szaglászhatunk és szkennelhetünk kedvünkre,mert mi a HADSEREGHEZ tartozunk,ergo mi is különleges katonai egységnek minősülünk!
Aki velünk tengelyt akaszt,az az állammal kerülhet szembe,és akkor......
A kék folyadék egyébként érdekes lehet számunkra,kis mennyiségben,mert ugye társunk rögtön nyakalni jezdte,és nem próbált menekülni. ennek okán jó volna közelebbről is szemügyre venni,mi is az! A folyadék meg,ahová kiömlött,nem biztos,hogy rátok nézve pozitív kihatással lesz,szerintem. én a helyetekben nem deffelíroznék ott nagy mellénnyel,nehogy aztán valami előmásszon a padlózat alól. terminator1
Az elhullott társunkat egy példánnyal pótolta a kievi parancsnokság. Ő most fog a napokban megérkezni.
Végezetül-de nem utolsósorban-a terv szerintem működni fog, a Kordon keleti és nyugati határainál elhelyezkedtünk,és beástuk magunkat jó mélyre. Várjuk a médiumotokn keresztül küldött parancsodat a támadás megkezdésére!