Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Gyerekek nagyon zsiiir ez az uj video.Nekem nagyon bejön.És ha valaki le is tudná szedni át tudnám konvertálni hogy csak zene legyen és elküldeném akinek kell vagy ide Hispan-nak hogy majd kirakja mert a zene se volt kutya:D:D

Bogozgattam a kódot és általában meg is lehet találni a flash lejátszók adatforrását, de itt nem akadtam rá. Pedig úgy a legegyszerűbb leszedni. Szerintem várni kell egy kicsit, meg fog az jelenni önmagában is.

A HTML script kódját a videó alatt lehet leszedni a rip menüpontban ahol van a favorite meg az ilyenek. Elvileg fel lehetne rakni az oldalra, próbáltam is, de nem töltötte be :?

pYura":1ovniip5 mondta:
Neked leszedi? :roll:

Itt van a videodownloader. Hozzárendeled a firefox-ot, vagy ha már felismeri, akkor elindítod. Csont nélkül felteszi a kiegészítőt, utánna FF újraindítás. Megkeresed az oldalt, ahol a videó van, majd a jobb alsó sarokban megjelent kis képre kattintva bejön egy ablak. Lesz rajta egy videó link nevű gomb. Katt rá és már szedi is.

Jó kérdés. Nem tudok róla. Minden ismerősöm FF-et használ, elvétve Opera. IE-t mindenki kiűzte az életéből. Bár nem kétséges, hogy a 7-es változat sokat javult. Viszont nálam nem települ. XP prof Sp2-m van. A WMP11 szintén nem megy fel. Na off vége.

R-pee":wnus2akq mondta:
pYura":wnus2akq mondta:
Neked leszedi? :roll:

Itt van a videodownloader. Hozzárendeled a firefox-ot, vagy ha már felismeri, akkor elindítod. Csont nélkül felteszi a kiegészítőt, utánna FF újraindítás. Megkeresed az oldalt, ahol a videó van, majd a jobb alsó sarokban megjelent kis képre kattintva bejön egy ablak. Lesz rajta egy videó link nevű gomb. Katt rá és már szedi is.

Jobb alsó sarokban nem találok semmilyen új ikont :( pedig restartoltam..

jaj ne kell hozzá valami flv player ... inkább megvárom, hogy valaki feltegyen egy rendes rippet.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul