Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Én mindent felpakolok saját szerverre, mert az egyes külső linkek úgyis változnak idővel. Csak ez meg időigényes, mert le kell tölteni és utána fel.

Aha, én meg úgy gondoltam, hogy akit kicsit is (vagy nagyon) érdekel a játék, az úgí is fogja figyelni a kiadott dolgokat és letölti. Aki meg nem keresse máshol:D

Tibi":rfuwyk6x mondta:
A http://www.oblivion-lost.de/ -n most milyen videó van megint? Van ott valami HQ leírás (gondolom jobb minőség a legutolsó videóról) de nem értem teljesen :?

"A jó minőségű változat még mindig elérhető" lol ez csak egy youtube link azok számára, akik nem akarnak 300 megát leszedni...

Az tetszik benne a legjobban, amikor egy stalker (annak nézett ki, nem zombinak) úgy jár mint egy élőhalott, meg amikor egy másik ráng a földön, belelő és abbahagyja 8)

A kivégzésről már hallhattunk, elég brutális lett :D. Elején mintha multiplayer lenne aztán meg tele van sinleplayer elemekkel. Kicsit furcsa ez a sok hullahegy, remélem azért ennyire nem lesz hentelős a játék. Grafika meg a fegyverek viszont csúcs 8)

A mozgás az, ami félelmetesen jó. A snork... nem találok szavakat. Minden annyira dinamikusan mozog, mintha igaz lenne. Kár, hogy nincs HD verzió.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul