Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Lehúzná nekem gyorsan, csak mikor megszakad a net egy kicsit, akkor még a letöltésvezérlő is beakad...
Be lesz perelve az internetszolgáltató, nagyon érik a dolog...

pYura:
viddown.jpg

Így nézne ki a gomb.

hispan1:
Nekem is 15-20-al jön csak. :?

Ja sikerült előbányászni, de valami külön lejátszó is kell hozzá -.- valakinek nincs kedve átkonvertálni és felölteni?

A külön lejátszó linkjét is feltünteti a videó letöltés gombja mellett. Amúgy nem kell vele foglalkozni, mert tényleg gagyi. Felrakod, aztán mással lejátszod.

Na lejött végre. Mezei MOV, betársítom IE-be, és a QuickTime plugin lejátssza.

Amúgy érdekes videó, a helikopter valóban a falat lövi. Tetszett benne az a káosz, ami az erőmű környékén van. Oda már valóban elég felszerelten kell érkezni, gondolom.

Ja nekem is tetszett a borus ég a szemerkélő eső a villámok és közben az ujra égő reaktor.Nagyon komoly.Nemtudom milyen formátum is?Vagy ezt a videot kéne átkonvertálni vagy amelyikkel kapcs.ban segitséget kértem(ha leszedte valaki)én lehet hogy át tudom konvertálni van konvertálo progim:):)

Ezt a legutóbbit nem kell konverálni, ez MOV. Amire Te gondolsz, az az interneten megnézhető videó, atzt még senkinek sem sikerült leszednie, de a rossz minősége miatt nincs is sok értelme, mert ha leszednéd, sem lenne jobb. Vagy kiadják magas felbontáson, vagy hiába konvertálsz.

Értem.Lenne egy kérdésem.Ti köztetek van olyan aki CSERNOBIL mániás?Én ugyanis az vagyok és kiváncsi vagy okhogy vannak e még CSERNOBIL mániásak és ha igen kb miota meghogy ugy alapbol mert nagyon érdekel vagy a játék miatt lett e az az illető:):)Én azelőtt is CSERNOBIL mániás volt de miota tudomást szereztem a STALKER-ről........pfffff.....azota ez megerősödött:):)

Engem csak szimplán érdekel csernobil, illetve egész pontosan a baleset, illetve maga az erőmű. Leginkább viszont mostanában az új szarkofág érdekelne, ha lenne róla sok infó...

Engem inkább a játék hangulata és a postnukleáris környezet fogott meg. :) Ami Csernobilban történt az egy szomorú katasztrófa :( mondhatnám úgy is, hogy bár ne lenne valóságalapja :roll:

Talán szörnyen hangzik, de Csernobil kellett a világnak:
Egyrészt addig a szellem be volt zárva a palackba, akarom mondani a reaktorba, és senki nem ismerte a valós következményeit még egy ilyen kis mértékű katasztrófának sem (mert tudjuk: lehetett volna ennél sokkal nagyobb baj is abból, amit ott csináltak; mondhatjuk, hogy megúsztuk egy gőz és gázrobbanással).
Másrészt a történelmi jelentőségéről és sorsfordító voltáról gondolom nem kell beszélnem a dolognak.

Sorsfordító volt a város lakosságának, aki szedhette a cókmókját... Szerintem semmi meglepő nem nincs egy reaktor felrobbanásában... mondjuk azóta talán nem követnek el hasonló konstrukciós hibákat :roll:

Köszönöm a válaszaitokat.Igen én is igy látom hogy az ember addig hiszi magát istennek mig a baj meg nem történtik.Igy volt ezzel az akkori orosz vezetés is.Istennek hitték magukat de hibáztak ami persze szerintem is kellett mert ha ez nem következik be ki tudja milyen nagyobb baj lett volna belőle:):)

Erről jut eszembe, nem tudom, mit keres a Man Made Hell felirat a videó végén. Nem értem, miért van ott.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul