Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
pont itt volt rá az alkalom

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Tibi":3cftf4b9 mondta:uhhhuhh...örültem, hogy ennyit megtudtam csinálni egy hónap alatt nem hogy ettől többetkéne valami jó grafi program.
widra":2v69sbtw mondta:nem tudom hogyan vagytok vele, de az ingame video hát nem is tudom ..olyan vegyes érzelmeket keltett bennem. Mi van ha sokkal többet várunk majd a játéktól,. mint amit valójában nyújtani tud majd, mert a sok képen csak a tökéletesen kidolgozott területet látjuk és most meg jönnek majd az ingame-ek és jól pofára esünk...Nem tudom :shock:
pYura":2r0h0icu mondta:widra":2r0h0icu mondta:nem tudom hogyan vagytok vele, de az ingame video hát nem is tudom ..olyan vegyes érzelmeket keltett bennem. Mi van ha sokkal többet várunk majd a játéktól,. mint amit valójában nyújtani tud majd, mert a sok képen csak a tökéletesen kidolgozott területet látjuk és most meg jönnek majd az ingame-ek és jól pofára esünk...Nem tudom :shock:
Nem vagyok benne biztos, hogy egyforma beállításokkal csinálják ezeket.... Az eddigi riportok alapjá nem nyomják valami csúcs gépeken... :roll:
widra":f6944t64 mondta:Tibi":f6944t64 mondta:uhhhuhh...örültem, hogy ennyit megtudtam csinálni egy hónap alatt nem hogy ettől többetkéne valami jó grafi program.
egyszerűen használj macromedia fireworksöt én azt használom hozzá főleg..ezt webdesignre találták ki
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.