Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Amúgy ha színvonalas oldalt csinálsz és kitartóan, akkor Téged is szívesen látlak majd ebben a fórum-körben (úgy, mint Widrát és az oldalát).

nem tudom hogyan vagytok vele, de az ingame video hát nem is tudom ..olyan vegyes érzelmeket keltett bennem. Mi van ha sokkal többet várunk majd a játéktól,. mint amit valójában nyújtani tud majd, mert a sok képen csak a tökéletesen kidolgozott területet látjuk és most meg jönnek majd az ingame-ek és jól pofára esünk...Nem tudom :shock:

Tibi":3cftf4b9 mondta:
uhhhuhh...örültem, hogy ennyit megtudtam csinálni egy hónap alatt nem hogy ettől többet :) kéne valami jó grafi program.

egyszerűen használj macromedia fireworksöt én azt használom hozzá főleg..ezt webdesignre találták ki

widra":2v69sbtw mondta:
nem tudom hogyan vagytok vele, de az ingame video hát nem is tudom ..olyan vegyes érzelmeket keltett bennem. Mi van ha sokkal többet várunk majd a játéktól,. mint amit valójában nyújtani tud majd, mert a sok képen csak a tökéletesen kidolgozott területet látjuk és most meg jönnek majd az ingame-ek és jól pofára esünk...Nem tudom :shock:

Nem vagyok benne biztos, hogy egyforma beállításokkal csinálják ezeket.... Az eddigi riportok alapjá nem nyomják valami csúcs gépeken... :roll:

pYura":2r0h0icu mondta:
widra":2r0h0icu mondta:

Nem vagyok benne biztos, hogy egyforma beállításokkal csinálják ezeket.... Az eddigi riportok alapjá nem nyomják valami csúcs gépeken... :roll:

De mivan nincs dellájuk, hogy egy fullos verdán kipóbázzák? Ez azért már duva vagy úgy csinálják, hogy mire itt lesz a március addigra lesz majd az ingame is full minőségben--- :roll:

Én sem értettem miért nem képesek egy normális gépet adni a tesztelő újságíróknak :roll: Lehet, hogy csak nem akartak pánikot kelteni a full-grafikás gépigénnyel :lol:

az is lehet , de mondjuk azért szeretnék vele mediumon nyomulni talán úgy nem lesz már olyan ronda.. nehezen fog elmenni ez a 3om hónap :oops:

Próbáltad a Call of Duty 2-t? Na szerintem ez kb ugyanez lesz... (DX8 full gyors, DX9 "meredek")

COD 2-ben egyedül a demó pálya volt jó :)
Nagy átverés volt mert azt hittem, hogy minden pálya olyan szép lesz, mint a demót azát meg nem ez lett...

widra":f6944t64 mondta:
Tibi":f6944t64 mondta:
uhhhuhh...örültem, hogy ennyit megtudtam csinálni egy hónap alatt nem hogy ettől többet :) kéne valami jó grafi program.

egyszerűen használj macromedia fireworksöt én azt használom hozzá főleg..ezt webdesignre találták ki

annyi gondom van az ien programokkal hogy nem magyar, és hát nem nagyon boldogulok velük

dehogynem, de csak egyszer kell megvenni! A többi meg igen kell az angol, mert nem mindenhez nyomják a magyarosítást

Természetesen nem ingyenes program de ez kit érdekel? Nekem van eredeti kódom amúgy meg annyi kód van a neten, amennyit akarsz.
(félreértések elkerülése végett: külön nem létezik frontpage, valamilyen office környezetben találod)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul