v. Alfa 1154

(Return to Castle of Wolfenstein) Enemy Territory.
Van síma RTCW multi is, javarészt annak a modifikációja maga az ET, de jobb lett, mint az eredeti.

Az ET annyiban különbözik tőle, hogy egy második vh-s környezetbe van helyezve az egész és kivonták belőle mindazt, ami meseszerű volt az RTCW-ben.

Az ET-vel én kinlódtam 1 jóóóó darabig .. De eléggé gatya 1 gém ... 0 grafika ... 2 tár per ember ... :roll:

A gravitációs motor tetszik - ugy ahogy Q3 ide v oda - ... De ha 2. vh akkor DoD : S és CoD 2 :lol:

Pont ez a jó az ET-ben: egy 128 MB RAM-os gépben meg 56 MB videókártyán is elfut :)
A sebzés/ugrás, stb beállítások csak az adott szerver configján múlnak. Régebben játszottam POW-ban, ott voltak one-shoot-day-ek, amikor is egy lövés bárhozá = halál. AZ pl egész érdekes volt :)

Nekem volt egy elég érdekes kalandom, már vagy egy éve az ET-vel. Két darab indító fájlt kellet használnom, mert ha játszottam, akkor kifagyott a game és nem tudtam újraindítani. Csak akkor, ha betettem egy másik exe fájlt. Szal nekem nem jött be. :?

érdekes dolgokat lehet találni egy kicsomagolt 1154-es verzióban:
katonák beszélgetése (rengeteg); dealerrel folytatott beszélgetések (még több); controller, és a már említett lenin textúrák....

anno a Doom3 alpha is tele volt ilyen dolgokkal amik nem kaptak szerepet a játékban(mármint az alfában)

Slade":23y4eces mondta:
anno a Doom3 alpha is tele volt ilyen dolgokkal amik nem kaptak szerepet a játékban(mármint az alfában)

Jaj azt annyire szerettem taps1 Kicsit nagyot néztem, amikor az első képkockán megérkezünk egy lifttel és dynamics shadows szépen imbolyogva követe a lóblázódzó lámpa mozgását pirul

nekem még most is megvan :) de azért, ha megnézed hogy ez egy 2002es e3ra készített verzió(amikor szinte az összes játékot q3 motorra irták)ahhoz képest rengeteg dolgot tudott.ahogy olvasom itt a postokat 1154ről nagyon szó nem esik úgyhogy szerintem térjünk vissza az eredeti témára :P

kész az 1154-es mod 1.0-ás verziója. benne van a helikopter. egyenlőre még csak ellenségnek lehet spawnolni, de dolgozunk még rajta. :)

Vissza
Top Alul