v. Alfa 1154

LOL a földből kijött a helikopter át a fákon, tett egy kört, aztán lelőttem kispiszollyal :D Odamantem mellé és kiestem a pályáról taps1

pYura":aspp40vj mondta:
LOL a földből kijött a helikopter át a fákon, tett egy kört, aztán lelőttem kispiszollyal :D Odamantem mellé és kiestem a pályáról taps1
poén, de azért remélem tetszik pattog1
bár a kiesés a pályáról az nem a mi hibánk meghajol
knben néha a katonák felrepülnek az égbe. és ott is maradnak! :D na ez sem a mod miatt van..

Doma":3sj28oul mondta:
De megy meg minden csak annyi hogy 87.00%-nál megállt és nincs seeder se! :cry:
napokban már túlságosan szétmodoltuk az alfát fogatlan , ezek után kénytelenek voltunk leszedni újból, és még simán le tudtam szedni isohunt-on. próbáld meg ott

azt pótlólag megemlítem, hogy NEM kell már a modunkhoz a 3DAnalyze. simán a batokat kell futtatni

Bloody Fox!

és a modjaitokhoz hol lehet hozzájutni? mert engem is érdekelne :) a beta már megvan, csak ez a analizés indítás és hogy kikell kapcsolni dolgokat, amiatt eléggé lassú volt... lehet most már nem akadna...

bár régen láttam már, de ha jól emlékszem ez volt az amibe 4pálya volt? és elég nagyok voltak, és volt benne ellenfél is? mondjuk 1 lövéstő meg is haltam mindig :D szal bekellett csitelni, de emlékszem ha felmentem a dombra ahol a vasút van, akkor látszódott a háttérbe az erőmű, másik irányban meg pripjaty... jó feeling volt, csak a fránya kerítések...l

jav: na vagyis 2 külön pálya volt, meg volt autós demo is asszem amikor nívával lehetett menni

dezodor":2hbttmwv mondta:
Bloody Fox!

és a modjaitokhoz hol lehet hozzájutni? mert engem is érdekelne :) a beta már megvan, csak ez a analizés indítás és hogy kikell kapcsolni dolgokat, amiatt eléggé lassú volt... lehet most már nem akadna...

Az oldal download/egyéb kategóriája alatt.

Vissza
Top Alul