v. Alfa 1154

Az ilyen bugok tettek tönkre egy pályát BF2-ben... :D mondjuk itt legalább nem tudsz kilőni :) Ha a teljesben lesznek ilyen bugok akkor azokat ne reklámozzuk majd....

egyébként mindenhova belehet ragadni, nem a pálya bugos hanem az engineben van a hiba(2215ben is probálkoztam de nem találtam semilyen ehhez hasonló bugot)

1096-os verzióban kis próbálkozással be lehet menni a zárt vagonokba. többször is sikerült már, annyi biztos, h hátrafelé kell ugrani. :D
és akkor mégegy ha a bugoknál tartunk: az okos(?) készítők úgy csinálták még az alfában a külső-belső nézetet, hogy ha belső nézetben vagy akkor a katona kezével(katona textúrája felnagyítva) fogod a fegyvert; ha pedig külső nézetbe váltasz akkor már a stalker karakterrel mozogsz.
mivel a belső nézet az rögzített(tehát nem lehet megváltoztatni, h a katona skinje legyen a tiéd) a külső nézet viszont változtatható, tehát akár kívűlről patkánynak is nézhetsz ki, míg belülről emberként mozogsz... :D:D:D:D
erről jut eszembe csinálhatnánk egy poén modot is, pl: megcseréljük az ég és a föld textúráit.. csak kicsit furcsa lenne, h virágok, meg páfrányok nőnek az égben :D

Szerintem ez nem bug rengeteg játékban így van, de engem nemnagyon zavar

ET-ben az egyik gyári pályában van egy ilyen víztartály: bemehetsz (ha tudod, hogy kell) és utána ki tudsz lőni onnan. Na most ha ammo-s vagy, sosem fogy el a lőszered sem, szóval lehet onnan írtani...

hispan1":2v2dag15 mondta:
ET-ben az egyik gyári pályában van egy ilyen víztartály: bemehetsz (ha tudod, hogy kell) és utána ki tudsz lőni onnan. Na most ha ammo-s vagy, sosem fogy el a lőszered sem, szóval lehet onnan írtani...
melyikre gondolsz?

CoD2 multiplayerben volt az egyik szerveren egy olyan pálya, ami nem volt az egyik részen lezárva és le lehetett menni a pálya alá (persze a föld alulról nem látsztott. :) ) Egyszer mentem le, de amikor pont az admint lőttem le onnan egyből kicket adott :lol:

Igen, és akkor jön ki a hibás... a fejlesztők, hogy bugás játékot adnak ki, vagy a user aki kihasználja a program adta lehetőségeket....

Egyértelmű: azért, mert a pályáról ki lehet sétálni, attól még a valóságban nem, tehát az user a hibás. ET-ben is hajigálják ki az embereket emiattt jobb helyekről.

A valóságban nagyon sok dolog nincs benne, amit egy játékban felhasználhatsz a győzelem érdekében...

De tán a földbe sétálni mégsem kéne... ez nincs benne sem az élet, sem a játék szabályaiban.

ET kézikönyvében benne van valahol, hogy "nem szabad a játék bugjait kihasználva előnyt szerezni a többike rovására" ? Persze, hogy nincs. Innentől kezdve a User nem lehet hibás. Más kérdés, hogy paraszt dologokat lehet elkövetni és illúzióromboló is, de ezért még senkit nem kéne bannolni pub szervereken, lehet pont ezért vette meg a pasas a játékot ki tudja...

egyrészt ET ingyenes játék. másrészt aki ilyen szerveren akar menni, akkor az menjen a [NOOB]* nevű szerverekre. ;)

Így van. Részemről a középutat célzom meg: sokan legyünk de moderáljanak rendesen az adminok.

Én is szoktam ET-ezni de még nem találtam ilyen dolgokat(és nem is láttam hogy mások ilyen helyeket kihasználnának)

Vissza
Top Alul