Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Köszönöm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Csiga07":2c4a4969 mondta:Ennek van valami szerepe?Mert én még nem tudtam rájönni!
http://img696.imageshack.us/img696/3002 ... 928290.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/1817 ... 928222.jpg
http://img714.imageshack.us/img714/5056 ... 928086.jpg
Lehet hogy már rég irtátok de a hozzá szólásom: Az eleje nem teljesen igaz mert ha végig vitted a SoC-t a jó modba (ellenálsz a monolitos kőnek és a monogrammnak) Akkor elmondja hogy csakis de csakis Strelok lehet az aki elbirja tüntetni a Zónát ezért az agymosot embereket vagy akikett kisugárzás ért annak oda adták ezt a PDA-t,És valószinüleg 1 Monolitos katona volt aki vezette vagy az is 1 agymosott személy de tuti nem Strelok mert ő a Kocsi felrobanása után ami felénk dőlt és Kelet irányba nézz annak a Dél Nyugati irányában találták meg a hulláját szoval lehet ő is a "Hullák között volt"! Lehet hogy igazad van a Tiszta Égboltosok eljutásával hamarabb szerintem 1 olyasmi Teleportáló buborékszerübe bukkantak bele csak nem volt idelyük megmagyarázni!Agyar és Szellem nem jutottak be mert mint kiderül a SoC közepe fele a bárban mikor kérdezősködsz ők vissza jöttek szoval ha csak Strelok élte túl ők hogy? Agyar nak a fejébe a kisugárzás elemei behatoltak és elhalt Pripyat ban (Hullát találtam csak mostmár nem találom -.- ) Szellem meg a Jantar ban lévő LAboratórium végén van és ha kilőjük az irányitótt megnézheted,a CoP lényege az hogy megvizsgáljuk mi is történt a Helikkel ami kiderül és Információkat jutattni a kormánynak hogy mi is történt valójában,Strelok miután a SoC ban végigg vittük a rendesen szoval kinyirja a Monolitosokat minden képzelődik a vége fele és mikor eszméletéhez tér rájön hogy mien hülyeséget csinál és az információt átnyújtani a kormánynak,ez a fő story!Gery D.":2u4cvhxh mondta:Na, beírok én is ide. Elég sokat játszottam a Shoc-kal. HA a CS outróját megnézitek, ott Scarnak kiég az agya, ahogy ezt a Clear Sky orvosa is megjósolta. Ha még egy kisugárzás ér minket, meghalunk. De, így is-úgy is meghalltunk volna, mert. Scar PDA-ja kerűl Strelokhoz, hiszen 1 feladat maradt csak benne, hogy ki kell nyírnia Scarnak Sterlokkot, miután sikerűlt legyengítenie a Pszi ellenáló szerkezetét Scarnak, rögtön jött a kitörés. Én biztos nem azzal foglalkoztam volna, hogy a teljesített küldetést kitöröljem a PDA-mból, hanem hogy minnél hamarabb fedezékbe mennjek. Mivel elvileg nem csak állni kellett és lőni Strelokot a Gaussal, hanem üldözni, ezért Scar elég közel kerűlhetett az erőmű bejáratához, meg Strelokhoz is, ami magyarázatot ad arra, hogy miért fekszik Strelok mellett Scar.
A Shoc introjába meg azt láthatjuk, hogy 1 ember vezeti az autót, az nem lehet más, mint sterlok, csak épp elveszíti az eszméletét, mikor belecsap a villám az autójába és felborúl. 2. megoldás lehet, vagy akkor vesztette el az emlékezetét, mikor felborúlt a teherautójába, vagy akkor, mikor ő is sérülést kapott a kisugárzás miatt a CS végén. És azért tette el a PDA-t, mert az egyetlen kulcs rá, hogy kiderítse, ki ő valójában.
Ami még furcsa volt nekem, hogy a CS vezetői hogy a francba jutottak el elöbb az erőműig, mint én? Ami azt jelenti, hogy tudtak egy biztonságosabb utat a zónához.És mint tudjuk, Strelok már járt az Erőműben, mi van, ha a CS akkor nem tudta megakadályozni Strelokot? És most pont kapórajött egy feltuningolt ember, aki képes lehet megállítani nekik, mivel ők bénák voltak hozzá első alkalommal.Mondjuk azt is megtudjuk, hogy 3-an voltak Strelokkék, Fang és Ghost is bejutott.
Ebből semmit sem értettem annyi az elírás már bocs!Martin007":2sjb6anz mondta:Én már csak arra vagyok kíváncsi hogy annó a CS-ben a Free Doom Sötétvölgyi bázisa a labora élült akkor ők ott bezonyára kísérteket is végeztek ennek eredménye lehet a Free Doom os Exkelton és még sok más minden.És valszeg ezért tudják pontosan meddig terjed ki az Agyperzselő.És ottvan a Free Doom Bázison a Shoc ba a szakács aki felismer minket.Ez a magyarázat hogy a Duty miért van enyira ráűizgulva a Free Domra ?Ezekel a tudományos tapasztalatokkal első komoj frakció ként érhettél ek Pripyatot de arró lsenk isem beszél hogy miért vonulnak visza.
Most olvastam végig a topikot, és bár ezeréves hozzászólásra reagálok, de nem bírom ki szó nélkül!snipercu":3ezsyzjc mondta:Továbbá 1 hullaszállító teherautón hozták kifelé a Zónából. Nem tűnt fel azoknak akik felpakolták, hogy ő még él? (Tudom, hogy lehet az volt a cél hogy agymosottként tevékenykedjen, de akkor mér volt ott a kill Strelok üzenet.) Itt érzek ellentmondást. Hacsak nem kettős cél volt a háttérben.
De nem hullák eltakarításáról van szó! Strelok is egy ilyen bagázsba kerül, akiket visznek ki a Zóna egy meghatározott részére, az ő csapatának nagy része már halott, mire eljutnak Cordon közelébe.
Pr0D1G7":10eim9ex mondta:Hát nem tudom, a fickó aki hirtelen "belenéz" a kamerába - aki kint ül a teherautó hátulján - nekem nagyon is régóta halottnak tűnik (az arca oszlásnak indult és hasonló finomságok).
A "Death Truck" kifejezés szintén elég nomen est omen... Vagy amit a titokzatos megmentő mond: "This one seems to be alive. What a lucky guy..."
Ez sem arról árulkodik hogy a Death Truck sétakocsikázás lenne!
.
Mert halott is... Jó részük már halott, mire odaérnek. A hulláknak a Zóna peremterületeire való elszállításának semmi értelme nincs.Pr0D1G7":2i3pj7an mondta:Hát nem tudom, a fickó aki hirtelen "belenéz" a kamerába
Ebbe meg ne nagyon menjünk bele, de az emberi test nagyon hamar oszlásnak tud indulni (pláne a Zóna körülményei között elképzelhető ez), és a Zóna közepéből a peremterületekre kijutni nem öt perces séta, hanem jó pár napig tartó kaland, szóval idő is volt rá bőven... :roll:Pr0D1G7":1g84fvkk mondta:nekem nagyon is régóta halottnak tűnik (az arca oszlásnak indult és hasonló finomságok).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.