Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
egy szó mint 100... kiderül.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Szidorovics szemszögéből13ubull":3hntk1qz mondta:Lehet hogy valaki más szemszögéből fogjuk majd játszani a játékot...az biztos hogy nem Marked one-al fogjuk nyomni....legalábbis szerintem.......de azér valahogy kapcsolatban fognak álni...majd meglátjuk
Domesz":jpn0rva4 mondta:Szidorovics szemszögéből13ubull":jpn0rva4 mondta:Lehet hogy valaki más szemszögéből fogjuk majd játszani a játékot...az biztos hogy nem Marked one-al fogjuk nyomni....legalábbis szerintem.......de azér valahogy kapcsolatban fognak álni...majd meglátjuk
![]()
![]()
![]()
Hali!Úgy tudom CS-ben az Limanszk,nem Pripyat.Bár már régen volt.baban":ztt6tkrp mondta:lehet hogy már valaki leírta de pripyat-nak hány korháza van, mindenképpen kettő kell hogy legyen mert a CS-ben nem ott van ahol a COP-ban, vagy tévednék
Csiga07":mslm5v1r mondta:De annyira rejtve volt....Én meg örültem,hogy felfedeztem valamit,mint Jim a felderítőgépet..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.