Történet, magyarázatok, SPOILER veszély

13ubull":3hntk1qz mondta:
Lehet hogy valaki más szemszögéből fogjuk majd játszani a játékot...az biztos hogy nem Marked one-al fogjuk nyomni....legalábbis szerintem...:)....de azér valahogy kapcsolatban fognak álni...majd meglátjuk
Szidorovics szemszögéből :D :D :P

Domesz":jpn0rva4 mondta:
13ubull":jpn0rva4 mondta:
Lehet hogy valaki más szemszögéből fogjuk majd játszani a játékot...az biztos hogy nem Marked one-al fogjuk nyomni....legalábbis szerintem...:)....de azér valahogy kapcsolatban fognak álni...majd meglátjuk
Szidorovics szemszögéből :D :D :P

Ném, ném...Domesz szemszögéből...:) Majd ítunk 1 mailt a szerkesztőknek...:D

lehet hogy már valaki leírta de pripyat-nak hány korháza van, mindenképpen kettő kell hogy legyen mert a CS-ben nem ott van ahol a COP-ban, vagy tévednék

van 2-3 kórház Pripyatban talán több is. De igazából a stalker pályáinak nincs túl sok köze a valódi helyszínekhez.

baban":ztt6tkrp mondta:
lehet hogy már valaki leírta de pripyat-nak hány korháza van, mindenképpen kettő kell hogy legyen mert a CS-ben nem ott van ahol a COP-ban, vagy tévednék
Hali!Úgy tudom CS-ben az Limanszk,nem Pripyat.Bár már régen volt.:)
De úgy tudom,Pripyat panelházai és egyéb utcai cuccok,pl.telefonfülke,kocsik,stb. pontos másai az eredetinek.Régebben,még a Shoc idején volt egy játékbemutató műsor,valamilyen Gamertv,abban idősebb bácsikák és nénikék,akik ott laktak annakidején,86 áprilisáig,sírtak a játékbeli képek láttán,mert olyan élethű volt.De ettől még lehet több kórház.Csak a Cs-ben Limanszk van,ebben meg Pripyat.

[mod]Off-ot jelöld a megfelelő színnel - Tibi[/mod]

Sziasztok!
Nem tudtok olyan játékokat mondani mint ez a sorozat?Ugy értem h lehet benne trade-elni és egyszerűen hasonlít a stalkerekre.A lényeg az lenne hogy first-person shooter legyen(ha lehet) és FPS, de legyenek benne RPG elemek is.Olyasmi mint a fallout 3. szerintem az is nagyon hasonlít a stalkerra.

Olyan,mint valami termonukleáris mini-bomba,köpeny nélkül. (Afféle atom-akna),de elmehet mondjuk adócsőnek is éppeg... De komolyan!
Viszont,ha nem tudtad felvenni,akkor ez is csak valami kötelező díszlete a játéknak....
Szerintem.

De annyira rejtve volt....Én meg örültem,hogy felfedeztem valamit,mint Jim a felderítőgépet.. :D

Mondjuk,azt is ki kell a játékban kódoltatni. Persze addig elmenni sem kutya!

őőő van tippem.Ugyebár minden részbe emlegeti FŐleg a Shoc ban ezeket a tudósokat akik energia formában vannak jelen.Ez egy energia forrás ahoz hogy megjelenjenek.Aszem Shoc végén is van iesmi jellegű ezköz nemien formában.

Szerk.:
Van egy ien Tüzes Anomália Janov ba egy ien faviskó mellet am itelevan zombikal.A mögött van egy ien ksiebbféle hágón kell bemenni.(ott is vannak anomáliák sőt azokon kell átgyalagolni)

A Hamukupac anomália mögött.
23064841.jpg

Vissza
Top Alul