Torrent

Kösz már bejutottam lol2 amúgy qva jó kis oldal vannak csemegék rendesen. De Murder3-nak nem ajánlom oda a bejutást mert ott nem szeretik az ilyen szemléletűeket szerintem te tele vagy pénzzel ezért mindent vegyél meg remélem az op rendszered az jogtiszta mert ha nem akkor az internetkommandó be is támadhat azt visznek téged is a gépeddel 1-ütt (összekötözve):D :D :D :D :D :D :D :D :D .
Nekem 1-lőre nem számit a minőség én nem vagyok annyira filmrajongó úgy hogy nekem jó a mezei 5.1 dvx azt kész rávágok a dvd-re 3 filmet azt csá.

rascal":61wm87rp mondta:
Kösz már bejutottam lol2 amúgy qva jó kis oldal vannak csemegék rendesen. De Murder3-nak nem ajánlom oda a bejutást mert ott nem szeretik az ilyen szemléletűeket szerintem te tele vagy pénzzel ezért mindent vegyél meg remélem az op rendszered az jogtiszta mert ha nem akkor az internetkommandó be is támadhat azt visznek téged is a gépeddel 1-ütt (összekötözve):D :D :D :D :D :D :D :D :D .
Nekem 1-lőre nem számit a minőség én nem vagyok annyira filmrajongó úgy hogy nekem jó a mezei 5.1 dvx azt kész rávágok a dvd-re 3 filmet azt csá.

jajj nem ez a bajom csak itt a nagy warezelleneséég van hogy még bezsélni s e lehet róla erre itt a topik ahol csupa iylen jellegű hsz van?

Én is kaptam először a nagy pofám miatt warnt mert szerintem teljesen eggyértelmű hogy pl kinek mi erdeti és mi nem.
Csak akkor valamilyen szinten kompromisszumot kellene kötni ez ügyben.
Mert hogy itt mindnekinek eredeti a gameje meg mindene közben meg itt beszélünk a torrentoldalakról meg arról hogy ki mit tölt le stb.
Még Hispan is.
Oké megértem hogy a hardwired megkérte őt hogy a warezt kerülje de...
Most mért ennyire tabu akármilyen warez ha már itt beszélünk a torrentekről?
Most nem kötekedni akarok meg hát igazság szerint csak a banntól félek picit hogy most itt hoyg msot emit ide írok azért nem kapok e warnt.

Na mind1 szerintem amúgy nem kell ezermillió oldalnak a a tagja lenni pl nálam a favorit a BluDragon és a Pretorians :D
Itt jó gyors a letöltés meg hamar fent is vannak a dolgok.

ebbe a topicba nyugodtann írhattok warez dolgokat (Murder3: nem tudom hogy miért flész a BAN-tól ha nem csináltál semmi rosszat )

Ki beszél itt warezos game-ról itt mindenki eredetivel nyomja . Nekem már csak 2-oldal ami no1 a giga torrents és az ncore ha ezekre bekerülök akkor már máshova nem is akarok.
Amúgy ha valaki torrentezik az nem azt jelenti hogy warezol erről 1-it részemről
Üdv

Akkor hogy pontosítsunk:
lehet róla beszélni, de semmilyen warez tartalmat rejtő linket és semmilyen leírást (pl. crack-elés meg hasonlók) nem lehet berakni a fórumba.
Remélem, így már mindenkinek világos.

Murder3":1ke55v4v mondta:
[...]Mert pl hiába a nagy vinyó ha meg a géped olyna hogy pl a hd se viszi.
ja és azért kell hozzá 1 kellően modern monitor is ami azért 30-50 ezerig szntén pénz. [...]

Feltesszük, hogy akkor vesz az ember ilyen HDD-t ha kell neki,l vagyis megvan a gépe és a monitora hozzá... nem értem ezt miért mondtad...

Nem akármilyen warez tabu. Mérhetetlenül sajnálom, hogy még nem esett le, miről van szó: itt a STALKERT-t védjük azzal, hogy próbáljuk az emberekkel megvetetni, mert ahhoz, hogy a játék sikeres és nyereséges legyen, és hogy legyenek következő részek, sok eladott példány kell. Részemről én csak a játékot protestálom ezzel. (ezen túl természetesen a direkt warez dolgok is - mint oldalak címei - tiltottak, ez alap)

és egyébként hány eredeti dvd-t szoftveretek... filmetek van ?

Meglepően sok :D Arányt nem mondok :)

Ez úgy van nálam, hogy ha valamit leszedek és jó és tényleg annyira jó, hogy teljesen elégedett vagyok, akkor megveszem.

nekem szoftverekkel játékokkal és filmekkel együtt olyan 100-120 eredti cuccos van

ha lenne elegendő pénz akkor lehet sokaknak így lenne de sajnos ez ne mígy van.

Hispan most részemről lezárom ezt a témát de én azt akartam mondani hogfy ugye a szabályzatba az van hogy nem lehet még beszélni se róla itt meg pont arról bezsélünk de nekem mind1 csak megjegyeztem sajnálom hogy ilyen hosszadalmsa vta lett belőle.

Nem akármilyen warez tabu. Mérhetetlenül sajnálom, hogy még nem esett le, miről van szó: itt a STALKERT-t védjük azzal, hogy próbáljuk az emberekkel megvetetni, mert ahhoz, hogy a játék sikeres és nyereséges legyen, és hogy legyenek következő részek, sok eladott példány kell. Részemről én csak a játékot protestálom ezzel. (ezen túl természetesen a direkt warez dolgok is - mint oldalak címei - tiltottak, ez alap)

egyébként a topic címe kb torrentes dolgokat takar... és itt a fórumon mindeki linuxot és hasonló dolgokat szed le torrentről :wink:

Csak iszonyatosan felb@ssz@ az agyam, hogy le van írva, miért és mihez hogyan állok hozzá és erre értetlenkedik itt 1000000 erről szóló HSZ után is... Mondjuk a gond nem ott van, hogyan magyarázok, hanem talán a másik oldalon...

jaajj de legelőször épp ezért kaptam warnt mert a warezről bezséltem akkor valamiylen szinten jogos a kérdésem mert nyilvánnem akarom magam bannoltatni meg picit idegesítő is ha pl én warnt kapok ezért jó régen volt de akkor is.
Szerintem a szabályzatba kellne egyértelművé tenni az iylen dolgokat.

C.12. Bármilyen warez tevékenység, illegális tartalmakra mutató link (legyen az direkt vagy torrent) azonnali kitiltást von maga után.

Szerinted ebben mi nem egyértelmű :?:

de egyébként nemtom mért hiszi azt a legtöbb ember hogy egy játék rajongói oldalán majd kap letöltő linket..... cd kulcsot és miegymást a játékhoz..... ugyanmmár ahelyett hogy az oldalkon próbálkozna ott a googel vagy bármi más kereső beírja hogy mi kell oszt mindjárt meg is találja.....

Amit Tibi idéz, az tökéletesen fedi az eseted: Te konkrét dolgokat hoztál fel vagy kértél a Stalkerral kapcsolatban, ami ütközik az idézett pontba, ami viszont most itt folyik, cseppet sem.

Vissza
Top Alul