Torrent

Hispan téged mennyire priorizálnak mennyire veszed észre csak azért kérdezem mert erős a neted az enyémhez képest. Mondjuk mennyi a leg alacsonyabb feltöltésed rossz esetbe?
off: hányas u klienst használsz?

hispan":pvx0hn3y mondta:
Amit Tibi idéz, az tökéletesen fedi az eseted: Te konkrét dolgokat hoztál fel vagy kértél a Stalkerral kapcsolatban, ami ütközik az idézett pontba, ami viszont most itt folyik, cseppet sem.

Én se kértem warez dolgot a stalkerrel kapcsolatba nem ezért kaptam warnt hanem ezt mondtam.
...,Bármit letöltök én szivesen"

Már az u megjelent a 9-es bétája is vagy alfája tudja a fene

jha egyébként ha valakinek gyenge aránya van akor warn-t kap rosazbb esetleben bannolják..... erre tudok megoldást és ingyen van....... csak vigyázni kell hogy le ne bukj...... multkor haver 3 óar alatt 15 gb nyomott vissza aztán kérdezték hogy ?.... erre ő azt monda haverom segített mert nneki jó a nete.... jó akkor adj speed- test-es képet..... szépen keresett a neten egyet aztán azt odad-t és nem bukott le.

@jim67: igen, vannak módszerek és ezek mindig kiderülnek és jobb helyeken (nCore) kérdés nélkül és örökre kitesznek.

@rascal: a feltöltés mindig 300 felett van, de ez attól is függ, hogy épp szednek-e rólam. Sok linux disztribúciót osztok vissza, de hogy épp azok kinek kellenek, az esetfüggő. Amúgy 1.8.1-es utorrentet használok.

Feltöltés 300- felett ütős ezek szerint téged nem priózirálnak (visszafognak) annyira lennék a helyedbe.

Nem fognak vissza, egyedül az az általános szabály él, hogy bármely egymást követő 3 hónapban a teljes adatforgalom nem lehet 900GB felett. Ilyen kondíciókkal ezt nagyon könnyű megszegni, szóval figyelni kell.

digi neted van ? vagy valami ilyesmi... az jó benne hogy olcsó és piszok gyors az viszont nem hogy szegeden nincs, ha nem kábelon jön akkor villámlás hatására és dúrvább időjárási viszonyokban nincs net vagy akadozik

UPC, mint mondottam.

Diginetnek nem néztem utána, de nyílvánvaló, hogy ha az UPC 20mb 8ezer, akkor a diginetes 20mb 2ezerért valami turpisság. Ilyenek szoktak lennek péládul a gyors letöltés mellé a minimális feltöltés vagy a nevetséges adatkorlát, stb... Majd utánaolvasok egyszer, hogy diginél mi az átverés...

És ezeknek hol lehet pontosan utánna nézni.
Meg megéri egyáltalán?

pécsett tanulok a barátaimnál diginet van kb. 1 hónapja kötötték be hozzájuk...mi a turpisság ben, semmi.

http://www.digikabel.hu/Internet.html

20/10es van nekik hát mit mondjak elég jól megy...s mivel januártól aktív a sávszélesség garantálás, így annyit tüntetnek fel amennyit biztosítani is tudnak mindenhol, ezért van a p2p korlátozás is, mert baszottul megfoja a TCP protokoll alapú adatforgalmat...

Murder3":3q6cgyoj mondta:
Meg megéri egyáltalán?

Ez gondolom vicces kérdés volt, nem komoly.

Lehet én vagyok nyomi, de semmi technikai részlet nincs az adatmennyiségekről sem az ÁSZF-ben, sem pedig az oldalukon :S

hispan":10lczlhj mondta:
Murder3":10lczlhj mondta:
Meg megéri egyáltalán?

Ez gondolom vicces kérdés volt, nem komoly.

Lehet én vagyok nyomi, de semmi technikai részlet nincs az adatmennyiségekről sem az ÁSZF-ben, sem pedig az oldalukon :S

nem viccnek szántam csak gondolom a bekötés az pénzbe kerül és nem tom mennyibe ezért kérdeztem.

Am az a diginet ha jól látom ózdon nem elérhető. :?

Murder3: bekötés 4000 HUF, egy havidíj fele, de ha online rendeled, akkor nincs is. Kijönnek, befúrják, és kész (persze hol hogy... nálunk már ki volt építve)

widra: semmit csak megjegyzem, hogy ez elég fura... Jó akit érdekel biztos utánamegy telefonon de még mindig nem tudjuk, mennyi is a diginetes korlát...

dunakanyarnal nem voltak ien dolgok bar nekem tcomom volt de akinek dunakanyarja volt az nem egyszer csinalta h a 150gb korlatozas miatt bement es adott egy ezrest a csorikamnak aki kitudta kapcsolni a korlatozast :D :D

hispan":1e4i6om5 mondta:
Murder3: bekötés 4000 HUF, egy havidíj fele, de ha online rendeled, akkor nincs is. Kijönnek, befúrják, és kész (persze hol hogy... nálunk már ki volt építve)

Widra: semmit csak megjegyzem, hogy ez elég fura... Jó akit érdekel biztos utánamegy telefonon de még mindig nem tudjuk, mennyi is a diginetes korlát...

ez most komoly hogy ha online rendelem akkor nins bekötési díj?

Igen. Nálunk nem volt. Mikor online megbeszéled a dolgokat az operátorral, ő látja, hogy ahol laksz, ki van-e már építve, be van-e húzva a lépcsőházba, stb, és ha a feltételek adottak, egyáltalán nincsen bekötési díj.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul