Murder3: egy torrent oldal mitől illegális? Most nem oltani akarlak, de neked fogalmad sincs arról, hogy működik ez, nem?

Pont az a lényeg, hogy az oldalakon/trackereken SEMMI illegális nincsen, az csak létrehozza a kapcsolatot a felhasználók között, akiknél a tartalmak valójában vannak.
Megint technikai kérdés, hogy miközben töltöd, már vissza is osztod. Ez a protokoll így működik! Itt nem válik el a kettő. Éppen ezért itt már a töltögetés is többnyire bűncselekmény.
rascal: valami rémlik, öcsém mesélt ilyesmit. Én eddig is erőltettem a titkosítást, sőt csak bejövő titkosított kapcsolatot engedek, így a szolgáltató nem látja, mit töltök (ez persze nem az a titkosítás, amit Te mondasz...).
Azt halkan teszem hozzá, hogy a UPC-nél most 300GB a korlát havonta és 3 hónapos bontásban számolják, vagyis bármely 3 egymást követő hónapban kell átlag havi 300 gigának lenni, így ha januárban 450-et töltök de februárban csak 150-et, márciusban meg 300-at, még akkor is jó vagyok... (fel- és letöltés együtt számít)